קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] קצת פשוטה אבל בכל זאת מוזרה בקשר לוויסטה...
    על ידי OmriYaHoo בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-09-2008, 22:18
  2. [שאלה] קצת מפגרת אבל .. חח =]
    על ידי PozZA בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-08-2007, 15:39
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-08-2006, 08:44
  4. [שאלה] קצת פאדיחה אבל מי זה רוביניו
    על ידי GoldStar בפורום כדורגל
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 07-06-2006, 23:19
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 7 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 93

שאלה קצת מוזרה אבל נכונה בנוגע ל"בריאה" - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

חח מה זה לא מפסיק מבחינתך? אם אין לכל ילד מחשב בחדר+טליוזיה+מזגן בחדר זה לא מספיק?
    לילדים חרדים לא חסר כלום ב"ה, יש משפחות שלא שומרות תורה ומצוות שחיות בעוני בלי שום קשר לדת.....
    גם אנחנו 4 ילדים בבית, לא הייתי מתנגדת לעוד 2-3 אחים אבל אין לי תלונות ב"ה

2. קישורים ממומנים

golf77
    אורח

מה זאת אומרת "לילדים חרדים לא חסר כלום בעזרת השם"? הוא זורק להם כסף ודברים אחרים מהשמיים? אולי כן ואני לא יודע

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אמרת שהם מביאים ילדים וחסר לילדים האלה דברים בחיים....כמו מה למשל? אני לא ראיתי אף חרדי מתלונן על הילדות שלו ב"ה.
    גם לך וגם לי הקב"ה מביא אוכל וכסף....
    וסתם שיהיה לך לידע כללי....ב"ה=ברוך ה'. בעז"ה=בעזרת ה'.

golf77
    אורח

מה חסר להם? אוקי נמנה בקצרה בגדים אוכל אבל אצלם הם מעבירים אחד לשני את הבגדים אז הם לא ממש צריכים בגדים ואוכל הם מכינים אוכל וכמעט לא קונים הם בכל דבר יודעים להמעיט אז הם אכשהו מסתדרים אבל מה שכן שיש עשרה ילדים במשפחה אין להם כמעט תשומת לב ויחס מההורים ושעושים כזה מספר גדול של ילדים צריך להעניק להם גם יחס לא רק כסף ולי השם לא מביא גרוש אולי לך כן אבל אני חי במקום מציאותי ויודע איך יש לי כסף צריך לעבוד אין עצים של כסף או גשמים של כסף אולי לך אלוהים ממטיר כסף מהשמיים אני לא יודע אצלי זה לא ככה מצטער להגיד
    נערך לאחרונה על ידי golf77; 17-01-2007 בשעה 20:25.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חחחחח אתה רוצה להגיד לי שרק במשפחות חרדיות מעבירים בגדים? גם אני מעבירה ליפעמים לאחותי בגדים שאני כבר לא לובשת והם במצב טוב וגם לבנות דודות שלי שהם בכלל לא דתיות. ככה שמה שאמרת בכלל לא רלוונטי.
    אמממ בקשר לאוכל, זה כזה שטויות מה שאתה מדבר שהם לא קונים מבחוץ אוכל, אולי הם קונים פחות אבל זה לא שהם לא קונים...ותאמין לי, אין כמו בישול ביתי, אתה מעדיף עוגה מבחוץ או עוגה שמכינים בבית? ברור שעוגה שמכינים בבית הרבה יותר טעימה!!! תמיד אוכל של בית הרבה יותר טעים, ככה שאני לא מבינה מה הבעיה.
    תשומת לב?!?!?! אתה רוצה להגיד לי שאין לילדים חרדים תשומת לב?! הרגת אותיייי חחחחחחחחחחחחחחחח.
    אף הורה לא מזניח את הילדים שלו!! תמיד מפנים תשומת לב לילדים. אתה יודע מה מעניין? שדווקא במשפחות של האנשי עסקים הכי גדולים ועשירים בעולם אין תשומת לב לילדים....קונים להם הכל מהכל,לכל ילד טליוזיה בחדר, מחשב עם אינטרנט, כל הבגדים הכי אופנתיים, לא חסר להם את כל הדברים האלה, אבל יחס מההורים?! זה חסר להם והמון....למה? כי כל הזמן ההורים בעבודה, יותר חשוב להם הקריירה מהמשפוחה....
    אח אח "כוחי ועוצם ידי" בגלל זה המדינה שלנו נראית ככה היום....כל הזמן כל אחד דואג להגיד "אני עבדתי, אני הרווחתי..." , נכון אתה הרווחת את הכסף כי עבדת בשבילו אבל חשבת על זה פעם שאם לא היתה צומחת חיטה בעולם היום בגלל בצורת או משו כזה לא עלינו אז הכסף שלך לא היה שווה כלום כי במילא לא היה מה לאכול וגם אם ה' לא היה רוצה לא היית בכלל מקבל את הכסף הזה...
    וזה מה שאנחנו מברכים ומודים לקב"ה בברכת המזון :"בא"ה אמ"ה הק-ל הזן אותנו ואת העולם כולו בטובו בחן בחסד וברחמים.הוא נותן לחם לכל בשר כי לעולם חסדו. ובטובו הגדול תמיד לא חסר לנו ואל יחסר לנו מזון לעולם...." (וכו'...)
    קצת הכרת הטוב, לא הכל ברור מאליו....

golf77
    אורח

אצלם זה יותר קיצוני הקטע של ההעברות וכל זה ובקשר לחיטה לא יודע מי עשה את זה אולי את כן אני לא ובקשר למשפט מברכת המזון שציינת אז ככה כתוב שם בסוף המשפט "תמיד לא חסר לנו ואל יחסר לנו מזון לעולם" זה טעות גדולה יש הרבה שכן חסר להם אז לפי מה שכתוב שם אלוהים אמור לדאוג שלא יחסר להם למה הוא לא דואג למי שחסר לו? קיצור זה שטויות הברכות האלה חחח תמשיכי להאמיןן בזה ואני אמשיך להאמין בדברים שלי

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

הייתה מציאות שכל האנושות נכחדה מחוסר מזון?! לא...
    שאתה מתפלל, אתה מתפלל גם על הכלל, לא רק על עצמך...(אחמ אחמ אגואיזם..)
    תפתח חומש דברים בתנ"ך פרק טו' פס ד': "אפס כי לא יהיה בך אביון כי ברך יברכך ה' בארץ אשר ה' אלוקיך נותן לך לנחלה לרישתה.....רק אם שמוע תשמע..."
    פס ז': כי יהיה בך אביון מאחד אחיך באחד שעריך..."
    לכאורה יש פה סתירה, פסוק ד' רשום שלא יהיו עניים בארץ ואילו בפסוק ז' רשום שכאשר יהיו עניים בעם לא להתקמצן ולתת צדקה בנדיבות..."
    רש"י מפרש :אלא בזמן שאתם עושים רצונו של ה', אביונים באחרים ולא בכם, וכשאין אתם עושים רצונו של ה' אבינוים בתוככם...
    עכשיו אני מקווה שהבנת....

golf77
    אורח

תגידי, את שומעת זמרים חרדים? זה לא ממש קשור לנושא אבל יש דווקא זמר אחד חרדי שאני אוהב מתיסיהו זמר טוב חוץ מזה אני לא אוהב הרבה דברים שקשורים אליהם
    נערך לאחרונה על ידי golf77; 17-01-2007 בשעה 22:48.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אפשר להבין מה הקשר? כל דבר שאני רושמת לך בתגובה אתה סוטה מהנושא...סתם שתיקח לתשמות ליבך..
    אמממ כעיקרון אני שומעת את כל סוגי הזמרם בארץ כולל מוזיקה דתית, אם אתה רוצה אני יכולה להמליץ לך על כמה...ואם אתה רוצה קישור לכמה דיסקים של מתיסיהו אני יכולה להביא לך בשמחה
    אמממ אתה עושה טובה למישו אם אתה אוהב אותו או לא....? חח
    נערך לאחרונה על ידי michal; 17-01-2007 בשעה 22:55.

golf77
    אורח

חחחחחחח לא סתם שאלתי לא יודע למה ובקשר לפסוקים שלך אני טוען שכל זה שטויות אז חבל לטחון את זה כל הזמן אז לא הגבתי על זה כל בן אדם יכול לכתוב ספרים להכניס להם פסוקים ופירושים ולהגיד שזה התורה

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אה נכון ואם זה באמת היה ככה התורה שלנו הייתה נשמרת במשך אלפי שנים, נכון?
    בכל מקום בעולם שתפתח ספר תורה יהיה רשום את אותו דבר!! אבות היו מעבירים לילדיהם את התורה במשך כל כך הרבה שנים ושום מילה לא השתנתה ממנה..(יש רק חילוקי דעות לגבי 8 אותיות בתנ"ך לגבי ההגיה של אותיות אהו"י ..), וזה נראה לך ספר שכל אחד תקע בו כמה מילים וזה מה שיצא? כזה ספר היה נשמה במשך אלפי שנים ואנשים היו מוכנים להקריב את עצמם בשביל ספרי תורה? נו באמת....
    לעומת זאת, נצרות ואיסלאם, אתה יודע כמה גירסאות יש לקוראן ולברית החדשה? המונמוןןןן
    אבל תנ"ך? יש רק גירסא אחת ואתה יודע למה? כי אמת תמיד נשארת אמת...אי אפשר לשנות אותה...
    נערך לאחרונה על ידי michal; 17-01-2007 בשעה 23:05.

golf77
    אורח

את טוענת שהעולם קיים רק כמה אלפי שנה? העולם קיים כמה מליוני שנים או מילארדים
    נערך לאחרונה על ידי golf77; 17-01-2007 בשעה 23:12.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מה הקשר עכשיו?!
    תורה לא ניתנה לעם ישראל מבריאת העולם אלא רק אחרי יציאת מצרים...

golf77
    אורח

מצטער שאני לא ממש יודע מתי היא נתנה אבל דוסים מאמינים שהעולם קיים 5000 שנה אם אני לא טועה משהו כזה וזה יותר מזה ובקשר לדבר המרכזי שאני חושב זה שאנשים חיים פעם אחת אז כדאי לנצל אותם ולא להיות משועבדים למישהו להתפלל שלוש פעמים ביום לברך על כל דבר שזז ושעושים בשביל מה צריך לשבור את הראש אני לא מבין אף אחד לא יגיע לגן עדן כל מי שמת יהיה קבור שני מטר או מטר וחצי מתחת לאדמה או שיש כאלה ששורפים את עצמם ככה שאין בשביל מה לקיים שום מצווה
    נערך לאחרונה על ידי golf77; 17-01-2007 בשעה 23:25.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

נכון גם אני מאמינה בזה, שמעת על השנה העיברית? התשס"ז. יוצא בגימטירה 5767 שנים שהעולם קיים.
    נכון אנחנו חיים בעולם הזה פעם אחת, אני לא חושבת שאני "מענה" את עצמי, אז בנאדם מתפלל 3 תפילות, הוא מת מזה? חח לא. אדם אומר תודה לקב"ה בזה שהוא חי, משבח את הקב"ה ורוב תפילת 18 בתפילה היא בקשות אישיות לכלל עם ישראל ככה שהתפילה היא לטובתו של האדם...
    לברך על כל דבר? אתה לא אומר תודה למישו שמביא לך דבר מסויים? אני מאמינה שאתה בנאדם מנומס..
    הראש שלי ב"ה שלם ובריא בלי עין הרע...אתה מוזמן לקרוא את הסיפור "מעשה בבת מלך" שהבאתי לפה לא מזמן..
    http://www.atraf-f.net/forum74/thread170831.html

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,996 | הודעות: 8,199,589 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect