קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קצת חדשות בנוגע לרון רון
    על ידי -Alon- בפורום כדורסל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 02:27
  2. קצת חדשות על יובנטוס.
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 17:39
  3. חדשות לגבי שדר ESPN שדיבר על אדי
    על ידי The Mad Hatter בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-11-2005, 20:42
  4. קצת חדשות דיווחים ומלפפונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 17:48
  5. קצת חדשות:
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 23:37
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 44 מתוך 44

קצת חדשות לגבי הצבא האמריקאי - עמוד 3

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

נוב ברור שלא תיהיה מלחמה בין שיראל לארה"ב כי יש אינטרסים או כמו שאורמ המשפט הידוע
    אהבת אינטרס לעולם לא תהרס.
    לא מפרסמים את זה אבל ארה"ב עושה תחיים קשים לישראל.
    לדוגמא ישראל לא מסוגלת לרכוש צוללות גרעיניות האמרקאים רוצים בלקר לנו בכור ומאותה סיבה היה אסור לייבא מעבדים של amd מסוג 64 bit כי הם טענו שאפשר לייצר איתם מחשבי על להרצת סימולטרים גרעניים שזה קשקוש.
    האמריקאים מתים לדעת מה יש בדימונה אבל אין להם מושג.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

נערך
    נערך לאחרונה על ידי ABCF; 15-07-2007 בשעה 14:52.

לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ

אנחנו לא אומרים מה יהיה אנחנו הבאנו עובדות של מה שיהיה לא טוב לך לחץ על האיקס אתה לא חייב להשתתף בדיון.
    הטעות הכי גדולה זה להסתכל על ההיסטוריה והלגיד לא צריך לדאוג כי כבר ראינו שצריך מאוד לדאוג.
    אנחנו נדבר ונציג את הדעות שלנו נביא עובדות ולא נבקש רשות ממך אז בבקשה לא לטעמך תחסוך לנו ריב מיותר צא ואל תנסה לריב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אני מכבד את הבקשה שלך ועורך את ההודעה ולא משתתף בדיון.

אתם יודעים.. מעניין אותי מאוד כולם יודעים לרדת על ישראל שנלחמה במלחמת גרילה וכמה שהיא הפסידה לחיזבאללה

אבל אתם שוכחים מה עשו לארה"ב במלחמת וייטנאם?

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

ממש ראינו שארה"ב לא נלחמת בשביל מדינות קטנות ועלובות על מה הייתה מלחמת קוריאה וויאטנם? על איום ממשי על ארה"ב? חחח עלאק הם יענו טענו שהם הולכים להילחם בקומוניזם ומלחמת המפרץ 1,2 גם במה הם רצו להילחם? הם טענו שעיראק היא המדינה הכי מסוכנת לארה"ב באותה תקופה ומעניין שהם כבשו אותה בשבועיים איזו מסוכנת.. תאמין לי שאם יתקפו את ישראל מדינות ערב ארה"ב באבועאה תעזור לנו כי זו תיחשב כלחימה כנגד הדמוקרטיה הדבר הכי חשוב בארה"ב. ארה"ב מטבעה נלחמת במלחמות שלא קשורות אבל הם חושבים שזה איכשהו פוגע בהם ועוד שיפגוע בישראל זה תהיה פגיעה בארה"ב כי דבר ראשון ישראל וארה"ב הן בעלות ברית ולא בהסכם שלום אלא ברית. וזה שהם לא עזרו "לנו זה בגלל שהם ידעו שזו לחימה כנגד אירגון טרור דפוק ולא כנגד מדינה ואין סיבה מספיק טובה להפוך לחימה נגד אירגון טרור למלחמה במזרח התיכון.. וברור לכל העולם שהסיבה העיקרית להשתלטות ארה"ב על עיראק הייתה החמדנות שלה לנפט ולא מרצון טוב.
    ודרך אגב מגעיל אותי ואני בטוח שעוד פול אנשים בפורום שאתה אומר "המלחמה שלכם" ויעזרו "לכם" כנראה שאתה לא חלק מהמדינה הזאת ולא מעם ולא מהיהדות, ואם אתה רוצה להתגאות בצבא האמריקאי ולהראות כמה הוא תותח ומה הוא הצליח להשיג לך תעשה את זה בפורום של אמריקאים שם אני בטוח שעוד פול רדניקים יסכימו איתך...
    דרך אגב איזו תעשייה פיתחה שיטות מיגון לטנקים נגד טילי נ"ט? ישראל כמובן שדרך אגב הצבא של ארה"ב רוצה לרכוש את אותם אמצעי מיגון, הטכנולוגיה שלנו לא נופלת משל האמריקאים.
    נערך לאחרונה על ידי ~Run Like Hell~; 15-07-2007 בשעה 17:40.

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    אתם כל הזמן אומרים "אם תהיה מלחמה הם יבואו בשבילנו". אז נחשו מה, אני מכיר את האמריקאים (מעניין למה..) כדי להגיד לכם חד וחלק - אתם יוצאים למלחמה - אתם לבדכם.
    אתם כנראה לא מכירים את השיטה בארה"ב. בחוקה עצמה כתוב, שאם המלחמה היא לא מלחמת חובה, כלומר הגנה על הבית (כמו WW2 עקב היפנים), אסור לבצע גיוס חובה.
    עכשיו תשאלו את עצמכם, נגיד ובוש מעלה לפני הקונגרס בקשה להכריז מלחמה ונגיד והם מאשרים וארה"ב מכריזה על מצב מלחמה, מה גורם לך לחשוב שאנשים בארה"ב יתגייסו כדי להגן על ישראל הקטנה? ראיתם טוב מאוד במלחמה האחרונה שלכם מה קרה, אתם חושבים שאנשים אחרים רוצים למות למענכם? תחשבו שוב..

אני יכול להגיד לכם, אף אחד באמריקה לא מחבב את ישראל, במיוחד לאור חימום העניינים שלה במזרח התיכון.
    והאמריקאים לא מתים "לזיין" את הערבים, תאמינו לי שלא. הם רוצים נקמה, רק שהם בניגוד לישראלים - יודעים לחשוב ויודעים שיש זמן לכל דבר.
    אם תחשבו קצת, תראו טוב מאוד שהעולם לא מוכן למלחמת עולם נוספת, ביחוד לאור ההתחממות הגלובאלית. מה שיאיץ את הגעתו של עידן הקרח הקרוב ומה שיהפוך אותו לבלתי נמנע.
    אתם לא מאמינים לי על הגעתו של עידן הקרח? אז אתם עיוורים שאני מציע לך לקחת את הגלוק הכי קרוב ולא להסס להשתמש בו. רק כדוגמה, בבריטניה - שטפונות, שאר אירופה - מעל 45 מעלות, אפריקה - שלג. מספיק לכם?

אני מקווה שתחשבו טוב טוב על כל המלחמות והמילים שאתם מוציאים מהפה שלכם, לא רק שהרוב פה מתחת ל15, מה שגורם לכל התגובות הילדותיות, אלא שאתם שוכחים - "החיים והמוות ביד הלשון".

Jay.
    טחחחח אוקי תקשיב ותקשיב לי טוב, דבר ראשון אתה דיברת פה כאילו אתה "מטיף" לנו על כל מני דברים שאני בכלל לא מבין מה אתה רוצה מהחיים שלנו.. עלק "חומר למחשבה" חח שמע אתה בא בפוזה כזאת של אמריקאי שחצן ובא להטיף כביכול "לנו" (ככה אתה מציג את זה) אני לא מבין מה אתה בא להגיד פה ומה אתה למעשה רוצה.. !?
    ציטוט שלך: "אתם כל הזמן אומרים אם תהיה מלחמה הם יבואו בשבילנו"
    מי אמר את זה בכלל ? אתה ראית מישהו בפורום שאמר את זה? טוב.. לפחות אני לא.. אתה רוצה, תכתוב לו בפרטי.. למה אתה בא להטיף פה לכל הפורום אני לא מבין !?

עוד ציטוט שלך: "כדי להגיד לכם חד וחלק - אתם יוצאים למלחמה - אתם לבדכם."
    תגיד.. אני קבעתי את זה שנצא למלחמה? אני נראה לך ראש ממשלה או שר בממשלה שיכול לקבוע כאלה דברים? מה אתה רוצה מהחיים שלי !?!?!?

כל הזמן דיברת גם בלשון רבים כאילו אתה מטיף לנו כל הזמן "אתם אתם אתם" "לבדכם" "תחשבו שוב.."

בקיצור לא הבנתי מה אתה רוצה חח זה ממש דפוק הדיון הזה..
    וזה שאתה עסוק כל הזמן בפוליטיקה ובמלחמות וכל החרא זה הבעיה שלך..
    עדיין לא הבנתי מה אתה בא ומנסה להגיד פה.. חוץ מההטפות שלך כביכול "עלינו" לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות בדיון הזה..
    ומה הקשר בכלל בסוף שכתבת על עידן הקרח !? מה זה קשור בכלל עכשיו חח !?

שיהיה גם לך יום טוב מה אני יגיד לך.. חח
    נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 16-07-2007 בשעה 01:06.

~ Life Is A Shitt y Game, But The Graphic Is Awesome ! ~

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    היה דבר אחד שלא ציינתי.
    לארה"ב יש יותר מ200,000 ראשי נפץ גרעיניים. יש לה כמה עשרות של פצצות מימן, היחידה שמחזיקה את הנשק הזה. רק רבע מכמות הנשק הזאת מספיקה כדי להשמיד את כדור הארץ וכל החיים עליה לחלוטין.
    אז להגיד שאיראן תנסה את היכולת הגרעינית של ארה"ב? זאת שטות. מה גם שיש לך להתחשב ביכולת של שיגור יותר מ-100 טילים גרעיניים באותו הזמן (כל הכורים (או באנגלית - Silo), מפוזרים ברחבי ארה"ב).

רק כדי להציג לכם את הכוח של פצצת המימן, הנה סרטון מYouTube. בהתחלה זה כמה פצצות אטום נחמדות, אחרי זה תהיה פצצת מימן, אל תדאגו, יהיה כתוב לכם על הפצצה שכוחה כ10 מגהטון (כמו 10 מיליון T.N.T).

אם כבר עניתי אז גם אני אענה לך, אם ארה"ב לא הייתה נכנסת לעיראק, נסכם בזאת שישראל לא הייתה קיימת.
    ועכשיו תחשבו טוב טוב, אם ארה"ב הענקית איבדה 3,000 חיילים כשהיא מעצמה מספר 3 באוכלוסיה העולמית, כמה הייתה מאבדת ישראל הקטנטונת וכמה זה היה משפיע עליה.

לכולם, אני לא נולדתי כיהודי, אני לא נולדתי כישראלי, הגעתי לארץ בגלל אבא שלי שבא לצורכי עבודה ונפטר במהלכה.

אז רק לתת לכם קצת מידע נוסף.
    ושוב, אני אענה רק לתגובת שבאמת שוות את זה.

המשך צהריים שקטיים,
    Jay.
    קודם כל היא ממש ממש לא היחידה שמחזיקה בפצצות מימן, למעשה הפצצת מימן הראשונה(והיחידה שנוסתה אי פעם) הייתה של ברית המועצות, והראשונה(שמאז השתכלל מאוד) הייתה חזקה פי 700 מהפצצה שהוטלה על ירושימה.
    היום פצצת מימן אחת כנראה כבר מספיקה להשמדת כדה"צ, או חלק נרחב מאוד ממנו, זה גם לא משנה אם יש לך 10, או 1000, כי גם 1 היום עושה נזק אדיר.
    לגבי איראן, כרגע היא מהווה איום על האינטרסים של ארה"ב, ועל הכוחות של ארה"ב שמחוץ לארה"ב, אין לה כיום טילים שמגיעים לטווח של ארה"ב, וזה יקח לה עוד שנים רבות. הטיל הכי טוב שלהם כיום הוא שיהאב 3, שמגיע אם אני לא טועה ל2000 ומשהו ק"מ.

מה שאמרת על ארה"ב ועיראק לא קשור, ישראל הייתה קיימת לא הבנתי בכלל איך זה קשור.
    ישראל בחיים לא הייתה נכנסת במקום ארה"ב לעיראק, כי אין לה את היכולת להביא לשם עשרות אלפי חיילים, רק יחידות קומנדו שהם מאות בודדות.
    אין לנו משחתות ונושאות מטוסים ונחתות ואנחנו לא יכולים להילחם רחוק מהבית(חוץ ממבצעים נקודתיים).
    עיראק הייתה איום קיומי לישראל בתחילת שנות ה80 אך ישראל השמידה את הכור, מאז היא הייתה איום לישראל אך לא קיומי ! ישראל ממש אל הייתה מושמדת ע"י עיראק.

לגבי איראן, היא לעולם לא תנסה את יכולתה הגרעינית, הגרעין שלה זה להרתעה, זה כדי שלא יתקפו אותה, היא יודעת שאם היא תשגר טיל גרעיני(למרות שנכון לעכשיו אין לה עדיין יכולת גרעינית) אז תחטוף בחזרה, הטיל מועיל לה בכך שיפחדו לעשות נגדה דברים, לדוגמא חיזבאללה יתקוף את ישראל, ישראל תפחד להגיב חזק בגלל המטריה הגרעינית האיראנית.

לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ

ג'ייסון בא לפה כדי לנפח לעצמו את האגו אבל החטלנו לפנצ'ר לו אותו וכל פעם מחדש הוא מנסה להחיות אותו מחדש אבל זה אבוד לו.
    איראן זה משטר דיקטטורי איסלאמי קיצוני הוא מאוד לא הגיוני הם לא הולכים לפי ההיגיון הם עושים מה שהם רוצים שיהיה להם פצצה גרעינית והם יוכלו להפיל אותה על ארה"ב הם יעשו את זה עד אז הם ידאגו לא לעצבן יותר מדי.
    אבל אני מאמין שתוך 10 - 15 שנה 20 שנה גג תיהיה מהפכה באיראן שזה בערך הזמן שייקח לאיראן להגיע לטווח מבצעי עד ארה"ב בנשיאת ראש נפץ גרעיני.

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

יודעים מה, אני רב עם אנשים שהביצים שלא הם גדלו.

לכן מצעדי תנעלו את האשכול, Cause I don't give shit anymore, I really don't.

מוקי, תסתכל בויקיפדיה ובספריו של פרופ' ארנון גוטפלד לפני שאתה מדבר, הפצצה הראשונה הייתה של האמריקאים! לא שמעת אף פעם אל אדוארד טלר? (נפטר לא מזמן ב2003), "אבי פצצת המימן"? יהודי אמריקאי שהיה תומך נלהב של שימוש באנרגיה גרעינית והיה אחד ממפתחי פצצת האטום. הוא גם תמך בתוכנית "מלחמת הכוכבים" (ועל שם זה נקרא הסרט..) אבל זה כבר משהו אחד.
    אז לפני שאתה מדבר, ברר.

לי נמאס, תקראו ספרים, תקראו כתבים של אנשים באינטרנט (ולא ילד בן 23 Wanna be פרשן מאוד גדול שרק מחרחר מלחמות).

זהו, לסיום, רק משפט אחד שאהבתי מהסרט בלייד, תחשבו עליו כאילו ארה"ב לישראל: "Like it or not, we're the only thing you've got".

בברכת קפצו לי,
    Jay.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ

מישהו פה נעלב אה?
    מה קרה לא הצלחת להוכיח כלום?
    כבר התקפלת? לא מתאים לך. דרך נחמדה בחרת כדי להראות שאנחנו צודקים.
    אני ידוע מה זה תוכנית מלחמת הכוכבים ג'ייסון אבל היא רחוקה שנות אור מלהיות מבצעית.
    ולמי אמרת פרשן צבאי גדול שרק רוצה להיות wanna be?[
    ג'ייסון בקשר למשפט שלך תפסיק לחשוב שישראל כל כך זקוקה לארה"ב הסתדרנו לא רע בלעדיכם ואנחנו ניהיה מסוגלים לעמוד על הרגליים בלעדיכם.
    אתה יודע מה יהיה החלק הכי יפה נוכל להתחיל לפתח נשקים שאנחנו רוצי אהמ אהמ מטוסים.
    נוכל להתחיל נשק בכמויות גדולות למי שנרצה נגידל את התקציב שלנו וננגוס לארה"ב במכירות הנשק.
    נכון נחמד.
    כן זה לא מזיק שמעצמה גדולה כמו ארה"ב נמצאת מאחורינו אבל זה לא שזה מה שיפיל אותנו.

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

ג'ייסון בדוגרי לא כזה מפריע לכולם שאתה מהלל את צבא ארה"ב ואת הנשק שלו, מה שמעצבן פה אנשים זה שאתה חושב שאתה חלק מארה"ב, חי בחלום האמריקאי וחושב שהיא המדינה הכי תותחית בעולם ועוד אומר לנו לישראלים גאים "נדפקם אם תהיה מלחמה היא לא תבוא לעזרתכם" אז בנתיים מי שלא גידל פה ביצים זה אתה ומי שחושב פה שהוא פרשן צבאי זה גם אתה אתה מדבר כאילו אתה אחד מהתפקידים הבכירים במשרד ההגנה האמריקאי אבל הדברים היחידים שאתה יודע נובעים ממאמרים שקראת ולא יותר ואין לך שום מקור אמין לביסוס הדברים שאתה אומר אז כרגע אתה מדבר מניחושים, ובנתיים אתה חי בישראל ולא בארה"ב אז תאמין לי שאם תהיה פה מלחמה עוד שבועיים או לפני שתספיק לטוב אנאערף אתה תאכל חרא כמו כולם ולא תגיד "חה חה חה אמרתי לכם שארה"ב לא תעזור".אז קיצר לא טוב לך פה תחזור לארה"ב שם תחייה את החלום כמו שאתה חושב.
    ולסיום,המשפט שלקחת מבלייד לא כל כך קשור כי לפי מה שאמרת אין לנו את ארה"ב..
    נערך לאחרונה על ידי ~Run Like Hell~; 16-07-2007 בשעה 23:54.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    380

אני לא יודע בדיוק מה קורה בישראל ובארה"ב מבחינה זו, ואני גם לא אתיימר לדעת
    כי בדוגרי אף אחד פה לא יודע מה הולך שם, ואם כן, הוא לא יחלוק את זה בפורום ציבורי

מה שאני כן מבין מהנימה של ההודעות של ג'יסון, שיש לו מה שנקרא "מטען" שהוא מנסה להוציא בכך שהוא מהלל את ארה"ב, מזלזל בישראל, ומחרחר פחד וריבים

עצה שלי, לפני שתקח את הכסף שמגיע לך מהבנק ותחזור לארה"ב, אולי תשקול ללכת לאיזה פסיכיאטר שיעזור לך לטפל בבעיות שלך , עדיף מוקדם ממאוחר

, אריאל.

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

אני יגיד לכם מה מדאיג אותי ? ואם זה ימשך ככה ויגדל זה פשוט יעשה נזק עצום ...
    זאת ההשתמטות .. ובדיוק היום ב 5 עם רפי רשף הייתה כתבה על זה ..

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,440 | הודעות: 8,174,027 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect