אני דווקא מאמין בנשמות ועולם הבא, אבל בתיאור של גן עדן וגהנום אני לא ממש מאמין.
מה שכן התפיסה הכללית של עולם הבא נשמעת דיי מעניינת. הייתי רוצה לקבל מאמרים על זה אם אפשר..
אני דווקא מאמין בנשמות ועולם הבא, אבל בתיאור של גן עדן וגהנום אני לא ממש מאמין.
מה שכן התפיסה הכללית של עולם הבא נשמעת דיי מעניינת. הייתי רוצה לקבל מאמרים על זה אם אפשר..
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
|
|
קורה לו משו אתה יכול לפרש בשני מובנים. אתה ממשיך להגיב פה כאילו אתה מבין משו בכלל בכל העניין, ואנשים פה כמו פוטבול יורדים על אנשים, שפיפס אחד שלו ואתה לא קיים כבר. אבל עזוב אתם לא מבינים את זה, חבל שגם לא מנסים ככה זה שאתה מנצל רק חלק מהמח שלך ואת החלק השני של האמונה אתה סותם. soundforge
ממשיך לדבר ולדבר, לאיפה הגעת עם כל זה? שום מקום, הוכחות מופרחות שלך, לא מנסה לראות סרטים מסויימים על כו וכו לא חסר ברום השם, היום יש שפע, אבל במקום לנצל אותו לטובה לבדוק ולחקור באמת חושב שאתה מבין בכלל משו וסתם זורק דברים לאוויר, בקיצור נמאס להתווכח איתך כבר ראש אטום, אם היית באמת רוצה להבין משו בקשר לזה היית בודק וחוקר אבל לא אתה סתם בא לפה בשביל להכעיס ולא לשום דבר אחר, אתה לא מבין שאם אתה מתווכח עם בעל תשובה לא יעזור לך, הוא כבר את הדרך שלו בחר, אתה לא תוכל להזיז אותו ממנה, אז למה סתם לבוא להתווכח? אתה רואה שאתה סתם בא להכעיס , אבל אותך ועוד איך לשנות אפילו שנראה לך שבחיים , יום אחד יעבור עליך איזה משו ואני מקווה שזה יהיה בדרך הטובה ולא בדרך הרעה כביכול, כדי שלא תסבול כדי שבסופו של דבר תאמין.
עולם הבא- זה האלף השביעי. יש הרבה שחושבים שזה גן עדן אבל זה לא .
בעולם הבא שזה האלף השביעי בעצם גן עדן והעולם הזה יתאחדו, אבל אם יבוא המשיח אני חושב שזה יקרה מוקדם יותר, בעיקרון עד שנת 6000 המשיח חייב לבוא, היום אנחנו 5700 ומשו לא זוכר בדיוק. אל תפוס אותי בדיוק בעניין של מה יקרה באלף השביעי כי אני לא זוכר כ"כ מה סיפרו לי אבל זה בעיקרון. אבל בסופו של דבר אם זה בדרך של ייסורים ואם זה בדרך של בכייף זה תלוי בנוי (הגאולה).
ועוד משו שמעניין , תאמינו או לא תאמינו אני שמעתי באוזניים שלי, היה לנו סליחות שלשום בבית כנסת, אז בקיצור היה שם איזה רב אחד מקובל שאני הולך הרבה לשיעורים שלו בקיצור, הוא פשוט שלשום בלילה עשה את הסליחות מיוחדות מאוד עם כל מיני ייחודים שלו, ואתם יודעים למה? הוא אמר לנו באתו לילה שמחר בבוקר נשמע על התקפה שהייתה בסוריה, והוא אמר שזה לא יהיה שום טעות , זאת הייתה התקפה יוזמתית שלנו והפצצנו להם שם משגרי סקאדים מסוגים מסויימים שהם התכוונו לשלוח אותם עלינו ביום כיפור. והנה "הפלא" למחרת שומעים בחדשות מטוסים נכנסו אלק בטעות לסוריה :\ ואני מאמין שהיו עוד הרבה מקובלים שעשו כמוהו , וזה כדי לשמור על המטוסים שלא יפגעו בהם ושהפעולה תעבור בשלום.
תאמינו או לא תאמינו אני שמעתי באוזניים שלי וראיתי.
לסיכום "בשישית קולות, בשביעית(שנה שמיטה) מלחמות, במוצאי שביעית בן דוד בא"....
כל הקטע הנחמד באיסור אכילת בשר וחלב , שהמחקרים מגלים שזה דבר ממש לא בריא.
עכשיו אני חושב שזה פשוט לא מוסרי , לבשל גדי בחלב של אמא שלו ?! ודברים כאלו .. זה פשוט עניין מוסר .
התורה לא באה להזיק לאף אחד ככה שאם כתוב זה לטובתך !
וככה אני נוהג !![]()
מעשה שהיה רבה ההיתרגשות בביתו של ראש החברה קדישא בירושלים.מספר נשים עמדו במטבח הקטן והצפוף ובשלו מאכלים לקראת הסעודה הגדולה שתערך בערב. מסורת היא שביום פטירתו של משה רבנו, בז' באדר,מתכנסים אנשי החברה קדישא בירושלים ועורכים סעודה גדולה.
הסירים שעל האש מבעבעים,אדים עולים ומתמרים אל על.מדי פעם נגשת אשה אחת,פותחת את הסיר ובוחשת את הבשר, לפתע תוך כדי בחישת צלי הבשר נפתח החלון על ידי משב רוח חזק וכד חרס גדול שעמד על אדן החלון נפל והחלב שהיה בתוכו נשפך הישר לתוך סיר הבשר הפתוח...
בהלה אחזה את הנשים,הרי אסור לבשל בשר וחלב! ובסיר הבשר אין כמות פי ששים מהחלב שנשפך לתוכו...אם כך כל סיר הבשר אסור באכילה. מהומה גדולה קמה בבית,השעה היתה מאוחרת,ולא יהיה זמן לבשל בשר מחדש.בעוד שעה קלה יתאספו המוזמנים,וסעודה-מה יהא עליה?
פנתה בעלת הבית לבעלה ואמרה:
"גש בבקשה לביתו של רבנו,רבי שמואל סלנט,וספר לו את אשר ארע,אולי בתבונתו הרבה ימצא התר לאכילת הבשר".
"קשה להניח שימצא התר"-ענה לה בעלה. הן כמות החלב שנתזה לסיר הבשר גדולה היא ולא נראה לי שאפשר להתיר".
הפצירה בו האשה בשנית ולא הרפתה עד אשר הסכים ראש החברה קדישא ללכת ולספר לר' שמואל את התקלה.
כאשר שמע רבי שמואל סלנט את הסיפור התהרהר קמעה ואמר: "חזר אלי בעוד כשעה.פליאה הסתמנה על פני השואל,ידוע היה שרבי שמואל משיב על כל שאלה תיכף ומיד.בקיאותו המדהימה בש"ס ובפוסקים היתה ידועה לכל. אם כך מדוע עליו לחכות שעה לתשובה.
יצא השואל מבית הרב והלך לביתו להמתין עד שתחלף שעה. מששב אל בית הרב עמד והמתין בקצר רוח לפסיקת הרב.מה רבה היתה תמיהתו כששמע את רבי שמואל אומר לו: הכל כשר ללא שום פקפוק,איני יכול להגיד לכם מדוע פסקתי כך,אולם יכולים אתם להיות סמוכים ובטוחים שאין כאן כל חשש. ועוד הוסיף הרב ואמר: "גם אני אבוא לסעודה ואוכל מאותו בשר..."
רגליו של ראש החברה קדישא נשאוהו חיש מהר לביתו והבשורה המשמחת בפיו:
"רבי שמואל פסק כי הבשר כשר,ואף הוא יבוא להשתתף עמנו בסעודה ולאכול מבשר זה".
אנחת רוחה יצאה מפיה של בעלת הבית שדאגה מה תתן לאכל בסעודה.
סקרנות אחזה את כל שומעי המעשה לדעת מדוע מעלים רבי שמואל סלנט את הסבה לפסק ההלכה,שכן אין זו דרכו לנהג כן.
עם רדת הלילה החלו המשתתפים להגיע לבית ורבי שמואל סלנט אמנם קים את דברו והופיע לסעודה.הוא אכל את הבשר כפי שהבטיח ובראות זאת כל הסועדים סר החשש אף מלבם של הספקנים לגבי כשרות הבשר: אם רבי שמואל אוכל-ודאי כשר הבשר בתכלית ההדור.
עבר זמן והמארע השתכח.
כאשר הגיעה שעתו של החלבן להפרד מן העולם התגלה הסוד באופן מפתיע:
כשהרגיש הלה כי קרב קצו,קרא אליו את אנשי החברה קדישא וספר להם את הסיפור.
כאשר הובאה השאלה בענין בשול בשר וחלב לפני רבי שמואל סלנט,שלח מיד הרב לקרא לו-לחלבן ובקשו שיגלה רק לו בסודי סודות האם החלב שמוכר הוא נקי ללא תערבת מים,או שמא נוהג הוא לימהול מים בחלב כדי להגדיל רוחיו. החלבן הודה לרבי שמואל שאכן נוהג הוא למהל מים בחלב.רבי שמואל הביט בחלבן בעינים רחמניות, הבטיחו שהוא לא יגלה את הסוד, ומיהר לחשב את הכמויות. חישב ומצא שכמות החלב שניתז אל סיר הבשר היתה קטנה שכן החלב היה מהול במים.ולכן סיר הבשר היה פי ששים מכמות החלב שנשפכה לתוכו...ופסק הדין היה כפי שהיה.
הבינו עתה כולם מדוע לא רצה רבי שמואל לגלות את הסיבה שהכשיר את הבשר,שכן לא רצה לביש את החלבן,ואלמלא ספורו של החלבן בעצמו לא היה הסוד מתגלה לעולם. (613 סיפורים על תרי"ג)
מעשה שהיה רבה ההיתרגשות בביתו של ראש החברה קדישא בירושלים.מספר נשים עמדו במטבח הקטן והצפוף ובשלו מאכלים לקראת הסעודה הגדולה שתערך בערב. מסורת היא שביום פטירתו של משה רבנו, בז' באדר,מתכנסים אנשי החברה קדישא בירושלים ועורכים סעודה גדולה.
הסירים שעל האש מבעבעים,אדים עולים ומתמרים אל על.מדי פעם נגשת אשה אחת,פותחת את הסיר ובוחשת את הבשר, לפתע תוך כדי בחישת צלי הבשר נפתח החלון על ידי משב רוח חזק וכד חרס גדול שעמד על אדן החלון נפל והחלב שהיה בתוכו נשפך הישר לתוך סיר הבשר הפתוח...
בהלה אחזה את הנשים,הרי אסור לבשל בשר וחלב! ובסיר הבשר אין כמות פי ששים מהחלב שנשפך לתוכו...אם כך כל סיר הבשר אסור באכילה. מהומה גדולה קמה בבית,השעה היתה מאוחרת,ולא יהיה זמן לבשל בשר מחדש.בעוד שעה קלה יתאספו המוזמנים,וסעודה-מה יהא עליה?
פנתה בעלת הבית לבעלה ואמרה:
"גש בבקשה לביתו של רבנו,רבי שמואל סלנט,וספר לו את אשר ארע,אולי בתבונתו הרבה ימצא התר לאכילת הבשר".
"קשה להניח שימצא התר"-ענה לה בעלה. הן כמות החלב שנתזה לסיר הבשר גדולה היא ולא נראה לי שאפשר להתיר".
הפצירה בו האשה בשנית ולא הרפתה עד אשר הסכים ראש החברה קדישא ללכת ולספר לר' שמואל את התקלה.
כאשר שמע רבי שמואל סלנט את הסיפור התהרהר קמעה ואמר: "חזר אלי בעוד כשעה.פליאה הסתמנה על פני השואל,ידוע היה שרבי שמואל משיב על כל שאלה תיכף ומיד.בקיאותו המדהימה בש"ס ובפוסקים היתה ידועה לכל. אם כך מדוע עליו לחכות שעה לתשובה.
יצא השואל מבית הרב והלך לביתו להמתין עד שתחלף שעה. מששב אל בית הרב עמד והמתין בקצר רוח לפסיקת הרב.מה רבה היתה תמיהתו כששמע את רבי שמואל אומר לו: הכל כשר ללא שום פקפוק,איני יכול להגיד לכם מדוע פסקתי כך,אולם יכולים אתם להיות סמוכים ובטוחים שאין כאן כל חשש. ועוד הוסיף הרב ואמר: "גם אני אבוא לסעודה ואוכל מאותו בשר..."
רגליו של ראש החברה קדישא נשאוהו חיש מהר לביתו והבשורה המשמחת בפיו:
"רבי שמואל פסק כי הבשר כשר,ואף הוא יבוא להשתתף עמנו בסעודה ולאכול מבשר זה".
אנחת רוחה יצאה מפיה של בעלת הבית שדאגה מה תתן לאכל בסעודה.
סקרנות אחזה את כל שומעי המעשה לדעת מדוע מעלים רבי שמואל סלנט את הסבה לפסק ההלכה,שכן אין זו דרכו לנהג כן.
עם רדת הלילה החלו המשתתפים להגיע לבית ורבי שמואל סלנט אמנם קים את דברו והופיע לסעודה.הוא אכל את הבשר כפי שהבטיח ובראות זאת כל הסועדים סר החשש אף מלבם של הספקנים לגבי כשרות הבשר: אם רבי שמואל אוכל-ודאי כשר הבשר בתכלית ההדור.
עבר זמן והמארע השתכח.
כאשר הגיעה שעתו של החלבן להפרד מן העולם התגלה הסוד באופן מפתיע:
כשהרגיש הלה כי קרב קצו,קרא אליו את אנשי החברה קדישא וספר להם את הסיפור.
כאשר הובאה השאלה בענין בשול בשר וחלב לפני רבי שמואל סלנט,שלח מיד הרב לקרא לו-לחלבן ובקשו שיגלה רק לו בסודי סודות האם החלב שמוכר הוא נקי ללא תערבת מים,או שמא נוהג הוא לימהול מים בחלב כדי להגדיל רוחיו. החלבן הודה לרבי שמואל שאכן נוהג הוא למהל מים בחלב.רבי שמואל הביט בחלבן בעינים רחמניות, הבטיחו שהוא לא יגלה את הסוד, ומיהר לחשב את הכמויות. חישב ומצא שכמות החלב שניתז אל סיר הבשר היתה קטנה שכן החלב היה מהול במים.ולכן סיר הבשר היה פי ששים מכמות החלב שנשפכה לתוכו...ופסק הדין היה כפי שהיה.
הבינו עתה כולם מדוע לא רצה רבי שמואל לגלות את הסיבה שהכשיר את הבשר,שכן לא רצה לביש את החלבן,ואלמלא ספורו של החלבן בעצמו לא היה הסוד מתגלה לעולם. (613 סיפורים על תרי"ג)
שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה...
בתורה רשום לנוח בשבת - וזה נכון.. חייבים יום לנוח בשבת כמו שה' ברא את העולם ב6 ימים וביום ה7 נח
אבל לדוגמא רשום : לא להדליק אש בשבת, פעם היה מאוד קשה להדליק אש וזה לקח המון כוחות מהאדם להבעיר אש וכיום - לוחצים על כפתור והאש דולקת..
אז שכל אדם יעשה מה שנוח לו
אבל הכי חשוב להיות בני אדם טובים ולעזור לזולת ולא לעשות מעשים רעים ורע לאנשים אחרים - כי על זה אנחנו נמדדים.. ולא אם אני אדליק אש בשבת או אוכל בשר עם חלב יחד
אני יענה לך על השאלה
בתנ"ך רשום "לא תבשל גדי בחלב אימו" אוקי ככה רשום אבל אתה יודע שיש שתי ספרים שרשום בהם את מצוות ה' אחד התנך ואחד התושב"ע (שהיא אמורה להיות בעל פה אבל כתבו אותה כדי שהיא לא תשכח) ושמה רשום שאסור חלב ובשר ביחד .. רבנים קבעו שהפרש השעות מבשר לחלב יהיה 6 שעות
יש אנשים שחושבים כמוך ועושים בדיוק מה שרשום בתורה ולא מסתכלים בתושב"ע ואוכלים עוף וחלב ..
לגבי השאלה השניה מה הקשר פרגיות?? בטח שזה כשר..
נערך לאחרונה על ידי matanmeleh; 23-09-2007 בשעה 16:35.
~~ להרוויח כסף באינטרנט בלי בעיה! יש הוכחות ~~
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...90#post4334990
לא כל כך אכפת לי כל העניין של בשר וחלב. רק חזיר אני לא אוכל
Antonio Puerta and Chaswe Nsofwa, Rests In Peace
1. אסור! תחכה 6 שעות [לפי התורה]
כי זה גם לא בריא!
2. בטח שמותר פרגיות
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אסור לאכול עוף ואז חלב
מותר לאכול פרגיות
וזה גם לא בריא... כנ"ל לגבי החלב ואז עוף... לא בריא
חזיר בדבש גם טעים גם בריא
ואחרי שאתה מסיים את החזיר בדבש צריך לשתות או שוקו או חלב בננה...זה רצוי...אפשר גם גזוז
מעצב גראפי לכל מטרה.