דוגרי אף אחד מפה לא הכיר אותו ובקושי חי בתקופה שלו אז הכל זה סיפורים ששמעתם אני לא אומר שצריך לשחרר תבן בן זו** הזה אני רק אומר שלא צריך לשפוט סתם... ואני בטוח שרבין עשה כמה דברים רעים גם אם לא יודעים עליהם...
|
|
ועוד אשתו אמורה ללדת בימים הקרובים לא?
איזה סרטון ממש רואים מה קרה!!!
יהי זכרו ברוך זן שרלילה היגאל עמיר הזה הוא היה בבית הסוהר שאבא שלי היה קצין משמרת ראיתי אותו במוניטורים ימח שמו
ד"א היה חידון של רבין מחוזי בב"ש זה היה מכיתה ז' עד יב' ואני ניצחתי !! יודע הכל על רבין !!
אל תפרסם יותר בחתימה.
לכל אלו שאומרים שרבין עשה דברים רעים, רבין לא עשה דברים רעים, הוא היה תמים והוא באמת רצה שלום, פשוט הוא בטח יותר מידי בערפת, ונתן לו נשק והוא מצידו המשיך עם הפיגועים, אבל רבין לא רצה להפגוע במדינה.
וDMAN אתה פשוט ילד עלוב, ללא קשר לדעות שלך אני בטוח שאם אתה באמת עכואי והיית אומר את זה ברחוב היו מכים אותך כמו כלב נגוע בכלבת
רובכם מדברים פה בהערצה לאדם שאתם לא יודעים באמת מי הוא ומה הוא עשה.
מה שאתם אומרים פה זה תוצאה של חינוך של 12 שנה מיום הרצח של חינוך של מורשת רבין.
לפני שאתם מדברים ומהללים תלמדו היסטוריה תלמדו מי זה אותו אדם תקראו לפני קום המדינה תחפשו את סיפורה של הספינה אלטלנה.
לאלה שמדברים בגנותו תלמדו על אותו אדם תראו מה הוא תרם למדינה הוא נבחר מתוך הדמוקרטים נכון שבמצב של הסכם אוסלו רוב העם היה נגד אבל זאתי דמוקרטיה.
ומכיוון שכולנו רוצים דמוקרטיה המדינה צריכה לגלות אפס סבלנות כלפי הרוצח שלו או של כל אדם אחר.
לפני שאתם מביעים דעה כלשהי תלמדו את הנושא כי אם אתם אומרים סתם שטויות לאוויר אתם לא תצאו חכמים אלה תראו כטיפשים.
ולמען הסר ספק אני נגד הרצח של ראש הממשלה.
נערך לאחרונה על ידי -Eliezer-; 24-10-2007 בשעה 13:34.
אני לא יודע לאן השמאלנים ילכו... ואני גם לא יודע מי אתה, מה אתה יודע על רבין, או על מערכת חקיקת החוקים במדינה, זה גם לא מעניין אותי.
- אף אחד לא שאל אותך מה דעתך על היום הזה. זה יום זכרון ממלכתי, וכל שנה באותו יום ילמדו יסבירו ויחנכו את מורשתו. לא נח לך? בעיה שלך.
- את אף אחד לא מעניינות התיאוריות המפגרות והמונפצות שלך.
- אף אחד לא שואל אותך אם לשחרר אותו או לא...
מישהו פה חושב שצריך לרצוח מישהו בגלל העבודה שלו? התפקיד שלו? [כל עוד הם חוקיים?]
ולמי שזיין ת'שכל פה על 5% תמיכה וחרטות כאלה. איזה כיף שמדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית, ואם לא נח לנו עם משהו, יש לנו נציגים בכנסת, שאגב, אנחנו [הלא-צעירים] מבינינו בחרו אותם עפ"י רוב, ויכולים להפיל כל אחד ואחד מהם בכל רגע נתון עפ"י רוב. דמוקרטיה. איזו המצאה גאונית...
בינתיים זה לא קורה אז לכו בדקו את הסקרים שלכם..
ול DMAN, בתור אחד שאשכרה ניסח את החוקים פה, הנה שני החוקים הראשונים והבסיסיים שעברת עליהם, ומזכים אותך ב 13 ימי השעיה [איזה מזל יש לך שאני בגדוד 13... רק שחביב לא היה משעה אותך :/ ]
1. השימוש בפורומים בכל דרך שהיא בשפה המובאת באופי גס, מעליב, מאיים, בוטה, מטריד, מבזה, מסית, מתגרה, וכיו"ב, ו/או שימוש בה לצורך העלבה, פגיעה, הסתה והטרדה כלפי משתמשי הפורום בפרט, וכלפי כל אדם באשר הוא ככלל, הינם אסורים בהחלט.
2. אסור כל שימוש או פרסום בלתי חוקי (לרבות פרסום המפר צו איסור פרסום) או בלתי מוסרי, או העשוי לפגוע בתקנת הציבור או ברגשותיו, או העשוי להזיק או לפגוע בצורה כלשהי בציבור או בפרט כלשהו, בפרטיותו, בשמו הטוב או במורת רוחו.
אממ.... ביי [?]
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
יהיה זכרו ברוך..
פשש כבר 12 שנים!!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
בלה בלה בלה
חלאס הוא הושעה... הוא לא באמת יראה את זה!
נערך לאחרונה על ידי Ravid; 24-10-2007 בשעה 21:31.