חחחחחח אחי עוד לא עברת אתה כבר רוצה נשק..חחחחחחח אתה אחד המצחקים אתה מקבל נשק אחרי מטווחים ולפי הטירונות שאתה עושה אם אני לא טועה....חחחח
חחחחחח אחי עוד לא עברת אתה כבר רוצה נשק..חחחחחחח אתה אחד המצחקים אתה מקבל נשק אחרי מטווחים ולפי הטירונות שאתה עושה אם אני לא טועה....חחחח
|
|
למה מצחיקים אחי
יש כאלו מקבלים אחרי שבוע שבועים נשק אז סתם רציתי לישאול
אחרי הטירונות של גולני אני צריך לבקש גיבוש לאגוז ?
איך אני מגיע לשם בכלל ?
אתה מתגייס ומבקש גיבוש יחטיות מכאן האמת שאני לא מכיר כל כך את הפרוצדורות אבל אחד המנהלים בטח יודע...את גיבוש היחטיות אתה עושה לפני הטירונות זמן קצר אחרי הגיוס...אחד המנהלים יפרט יותר אני חושב...
הגיבוש יחטיות הוא ממש אחרי הגיוס... שבוע אחרי אני חושב.
וכבר עניתי על השאלות האלה אני לא מבין למה אתה ממשיך לחפור ולחפור... תקרא תתגובות שלי עד הסוף ותפסיק לחזור על עצמך.
ישי התותח
וואלה תודה אחים שלי
A.C.K שתחרר קצת אח שלי !!![]()
מה כולכם בשושו לא רושמים כלום על אגוז מבטחון שדה.. בחייכם כאילו שאתם יודעים משהו שבאמת יכול להוות משהו כנגד בטחון השדה..
אגוז עגקרון מתמחה בפועלות ייחודיות כנגד מחבלים .. כעקרוןהיא פועלת במבצעים שונים באזור הצפון כנגד ארגון החיזבאללה
קיצר אתה בכלל לא יודע מה נסגר איתך
מתגייס עוד חודשיים וחצי ועם חלומות בהקיץ.. תעמוד על 2 הרגליים על הקרקע ותיהיה מציאותי
בלי גיבוש צנחנים לא תגיע בחיים לדובדבן
הסיכוי שלך להגיע לאגוז דרך גיבוש יחטיות גולני לא גדול בכלל.. וגם הסיכוי שלך בכלל להגיע לגולני לא גדול
כי זו היחידה עם הביקוש נראה לי הכי גדול שיש כרגע.. ( היא וצחנחנים נראה לי)
YABOY קרא תגובות פירטנו על היחידות..
חחחחח צודק אחי![]()
אתה מתגייס עוד חודשיים ואתה פתאום משנה דעות?
לך לשייטת וזהו..
נזכרת יותר מאוחר בהרבה בחור
אין כמו שייטת חלום שלי...אני מקווה מאוד להגיע דרך הגדנע שהיא עוד מעט...מקווה להצליח..
AnthRax
תירא אחי למה אני שינתי את הדעות רציתי ללכת לצנחנים
ואני בן יחיד ועם אם חד הורית זה בלגאן להביא אישורים להצהיר שאני לא בקשר עם אבא שלי בקיצור בלגאן שלם ועד שזה מיתאשר והביאו לי תמנילה מלפני יומים וגיבוש של צנחנים עושים שבוע הבא אז כבר בטוח שאני לא יגיע לשם
אז חשבתי על גולני מבין ביגלל שינתי את הדיעה אחי
חחח איזה חתימה הכל כבר אושר אבל מאוחר מידי כדי להגיע לצנחנים
בעזרתכם הבנתי שגביוש צנחנים זה שבוע הבא והבנתי שאני כבר אליו לא יוכל להגיע כי מיליתי מנילה לפני יומיים
אז לפחות לגולני אני ילך בעזרת ה' יקחו אותי לשם !!יעשה הכל כדי להגיע לשם יהיה שפיץ תאמין לי !!!
פשוט תהליך לא פשוט עברתי עם החתימה של הבן קרבי כי אני בלי אבא בקיצור בלאגן שלהם הצהרות עורכי דין עד שאושר לי