קוראים לזה כיסוי תחת
תקווה לתקווה
קוראים לזה כיסוי תחת
תקווה לתקווה
|
|
אלה שמבינים ביהדות ותורה שיתקנו אותי אם אני טועה..
שמעו בקשר למוות..
בסוף כל אחד מת לא? לפי היהדות הנשמה באה לעולם הזה כדי לתקן את עצמה
כל יום ה' נותן עוד הזדמנות לאדם לתקן את מעשיו ולהשלים את משימתו..
בסופו של דבר עם צדיק נהרג אנחנו יכולים להסיק שהוא סיים את השליחות שלו בעולם הזה
והוא תיקן את נשמתו לפי מעשיו בעולם הזה ולכן ה' לקח את נשמתו כי אין לה עוד צורך לשהות בעולם הזה..
ובקשר לרוצחים וכאלה..כשהם מתים סביר להניח שה' נתן להם מספיק ימים והזדמניות לתקן את עצמם ולא ללכת בדרך הזאת אבל הם המשיכו באותה דרך וה' החליט שזה מספיק זמן והוא לוקח את נשמותיהם..
תבינו בסופו של דבר כולם מתים אבל העיקר זה איך אתה יורד מהרכבת. אם עשיתה את מה שהייתה צריך לעשות את היעוד שלך בעולם הזה או שבזבזתה את זמנך על החומר והריקנות בעולם הזה ומצאתה את עצמך בלי שום דבר מעבר לעולם הזה
עם כל הכבוד לקדוש ברוך הוא...כפי שאתה מתאר אותו..הוא יצא אכזרי ובדיוק ההפך מרחום..
מוות הוא עונש קודם כל..ככה זה בתורה לפחות..העונש החמור ביותר הוא מוות..אז למה שהוא יהרוג צדיקים?
חוץ מזה..יכל להרוג אותם מוות שקט בשינה..
למה מוות כל כך אכזרי בחנק..ועוד לאחר שהעבידו אותם בפרך והם עברו הרעבות והתעללויות..
ככה מתקנים נפש כנראה אה..
אחי אתה טועה..ליפני שאתה טוען דברים אתה צריך לבדוק אם יש להם בסיס מוצדק.
המוות הוא לא תמיד עונש! בסוף כול אחד מת.
והוא בטח לא העונש הכי חמור.
ואחי אתה לא מבין עדיין..אז למה שהוא יהרוג צדיקים?
יש חשבונות שמיים לכל נשמה. שיהודי נהרג על היותו יהודי
זה כבר מעלה גדולה והנשמה מקבלת על זה הרבה סחר בעולם הבא
וזה שהם צדיקים זה לא אומר שבעולם הזה לא יתעללו בהם או ירצחו אותם בעינויים..שוב הכל זה חשבונות שמיים לגבי כל נשמה.
יש נשמות שלפי חשבונות השמיים שלהם כדי שהם ישלימו את תיקונם בנוסף לזה שהם חזרו בתשובה עליהם להירצח מוות אכזרי שכן זה מחפה על הרבה חטאים של אותה נשמה.
יש אנשים רעים פשוט שבעולם הזה קיבלו רק טוב ולעומת זאת צדיקים שסבלו
אותם רעים ורוצחים מקבלים את מעט הסחר שמגיע להם בעולם הזה ובעולם הבא הם יכנסו היישר לגיהינום
ואותם צדיקים מכפרים על אותם חטאים שנשארו להם ובעולם הבא הם נכנסים היישר לגן עדן והם יקבלו סחר
נערך לאחרונה על ידי bob habanay; 04-03-2008 בשעה 17:28.
http://www.shofar.net/site/index.asp ^האתר הזה^
הוא אתר שופר ארגון הפצת יהדות על ידי הרב אמנון יצחק יש שם סירטונים וכל מיני תיכנס תגיד לי אם אהבת באמת אבל תצפה מסברים שם על הכול!
אתה מאמין שלעולם הזה אין חשיבות כלל..אני חי בעולם הזה נושם בו רואה את מה שמציאותי..ואני לא מוכן למות בגלל היותי יהודי..רק בגלל שאני מדמיין או חושבבבבב שבעולם הבא אני אקבל פיצויים..
זה מגוחך שמע..חוץ מזה..שאם אתה אומר ככה
אז למה הרבה חרדים לא עושים צבא? המטרה היא העולם הבא..
זאת אומרת..שכל עוד הם שומרים את המצוות והכל..וגורם חיצוני יהרוג אותם בגלל שהם יהודים..(פלשתינאים) אז הם פשוט מאוד יקבלו סחר גדול בעולם הבא..למה רוב החרדים לא עושים צבא? לא מתגייסים לקרבי ??
בס"ד.
לכל האנשים פה אני ממליץ לקרוא את זה : http://gog.web-site.co.il/gog/year1.shtml
אני לא חושב שאולי זה יגרום למישהו להאמים באלוקים , אבל שווה לנסות לא ? [http://gog.web-site.co.il]
זה כמה נבואות שהיו בעתיד/עבר.
בונ'אה תגיד אתה לא מפנים את מה שאני כותב נכון? אתה מפרש את זה בצורה שנוחה לך! "אתה מאמין שלעולם הזה אין חשיבות כלל"
תגיד איפה אתה רואה שטענתי ככה?
אני טוען שהעולם הזה הוא מאוד חשוב ולפיו אתה בוחר עם ללכת בדרך הרעה או הטובה ופה אתה אומר משהוא שבכלל לא אמרתי
ומאיפה אתה טוען שזה מגוחך??! זה עניין יחסי...אני יכול להגיד פתאום שללבוש ג'ינס זה מגוחך כי זה טיפשי
אז זה כבר לא קשור! אתה צריך לבסס את הטענה שלך ולא סתם לבסס אותה"כי זה מגוחך"
שמע! שום דבר! לא יעזור לך אם לא תלמד להבין נכון את מה שכותבים לך ולא להבין בצורה שגויה לפי איך שאתה רוצה!
נערך לאחרונה על ידי bob habanay; 05-03-2008 בשעה 12:56.
אני לא משנה אבל העולם הזה בשבילך הוא לא יותר מאשר סתם מבחן...כל החיים שלך כל הערכים הכל..
נובע מהפחד שלך לגבי גמול או עתיד בעולם הבא..
זה לא צריך להיות ככה..זה לא בסדר..ביום שהדת תשלוט..ותקבע חוקים משלה ואפילו תגיע למצב של הרג ושליטה ע"י פחד ברחובות..כמו אירן לדוגמה..המצב יהיה ממש דפוק..זה גם מה שיקרה אם ש"ס תשלוט..
כל מה שאתה אומר הולך לפי ספר שמפרשים אותו איך שבא להם פירושים על גבי פירושים..כל פעם יש חוקים חדשים והלכות ותיקונים וכו'..בסופו של דבר הספר הזה יצדיק הרג בעקיפין..
אלוהים..חוקי הפיזיקה..אתה לא באמת יודע מה קרה שם..אתה יכול לנחש..או שאתה יכול להיות כמוני..להשלים עם העובדה שאף אחד לא היה לא ראה ולא שמע..
בעולם יש יותר מדי גירסאות..ואי אפשר לדעת איזו מהם באמת נכונה על מנת להקדיש את החיים שלך בשבילה..
אבל אמונה היא זכות..
אני רק מנסה להכניס לכם שכל לראש..הרב אמנון יצחק כנראה יקרא לזה..הסטה\לשון הרע\השטן נכנס בי וכו' וכו'..
הרב אמנון יצחק אוהב לקחת אנשים כמוני..ובסופו של דבר להגיע ליתרון אחד...שהוא כביכול יודע שאלוהים ברא את הכל..וזה שמולו לא יודע איך הכל נוצר..
ואת אלוהים אי אפשר כמובן לשלול..מפני שלא באמת יודעים מה הלך שם
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 05-03-2008 בשעה 17:55.
ואי...בונ'אה אתה סתם מחרבש את התשובה שלך...
"שהדת תשלוט..ותקבע חוקים משלה ואפילו תגיע למצב של הרג ושליטה ע"י פחד"
דבר ראשון זה לא נכון ולא איכפת לי לגבי אירן זה לא מעניין אותי אני מדבר על היהדות!
ואם כול עם ישראל כולם!!! יפעלו על פי היהדות!! זה יהיה בידיוק ההפך!
כמו בני ישראל של פעם היוא צדיקים והיוא שומרי תורה ומצוות!
ולא כמו היום! יש גנבים פושעים רוצחים שאם הממשלה לא תופסת אותם זה בסדר מבחינתם!
פועלק שזה יגיע למצב של הרג ושליטה על ידי פחד..פחחח אתה סתם מחרבש תשובה בלי ביסוס מוצדק
"אני לא משנה אבל העולם הזה בשבילך הוא לא יותר מאשר סתם מבחן...כל החיים שלך כל הערכים הכל..
נובע מהפחד שלך לגבי גמול או עתיד בעולם הבא"
אה..שוב אתה כותב שהעולם הזה בישבילי הוא סתם מבחן
קודם כל הוא לא!! ושוב אתה מחרבש תשובה כי אתה פוחד מהאמת..
העולם הזה הוא עולם עצום והוא לא סתם וזה מתנה גדולה החיים וצריך להעריך אותה כמו שצריך!
הנה אני כבר מנגד את מה שחירבשתה! פשוט לא כתבתי את זה עד כדי כך מפורש כדי שאתה בימיוחד תצטרך להבין את זה..
עכשיו בקשר לזה שהערכים והכל נובע מהפחד לגמול בעולם הבא?
אתה יודע מה? כן..אני פוחד לגרום למישהוא צער בלי הצדקה..לרצוח מישהוא..או לגנוב בגלל אותו גמול של העולם הבא ואוי לי..זה כזה נוראי
וזה לא ככה זה לא בא מפחד אלה מהבנה שאלה הערכים שאם כולם ישמרו המצב יהיה הרבה יותר טוב!!!@!
אם ש''ס תשלוט זה כבר יהיה יותר טוב שיעיפו את כל השמאלנים בממשלה שרוצים שלום עם אויב שלא רוצה שלום והם מנסים לעשות שלום מזויף! הם מבינים מה צריך לעשות ואיך להתנהג ובטח במצב שזורקים גראדים על אשקלון(אני תושב אשקלון) והממשלה קוראת לפעולה שלה כמבצע כשהיא נכנסת לעזה ולא כמלחמה. כי מה שהולך זה מלחמה!
ולא צריך לשחק אותה ראש קטן!! מלחמה נגד החמאס!!!!
קודם כל בקשר לזה לה'
יש את חוקי הפיזיקה שיש הרבה פשוט סירטונים של מחקרים שמעידים שלא יכול להיות שהעולם הזה בלי בורא!
ושהמסובכות של חיידק אחד(הגדילו אותו ל24 ק''מ במיקרוסקופ) ומצאו שזה פשוט בילתי אפשרי שזה יווצר מהמפץ הגדול או בלי גורם חיצוני!\
אותם מדענים שלא קשורים לדת או לשום דבר! אותם מדענים שעורכים הרבה ניסויים ויש להם הרבה ניסיון מעידים על דבר כזה!@!
יש הרבה גרסאות של??..הנצרות האיסלם ולא יודע מה עוד..
אבל ליהדות יש רק תורה אחת! לא כמו הנצרות שיש הרבה הרבה גרסאות!
והיהדות היא התורה שממנה המשיכו את הנצרות בנוסף ככה שהתורה היא המקורית והיחידה והנכונה!
ולא צריך להקדיש את כל החיים בישביל זה!אלה אם תלמד לקבל תשובה כמו שצריך! כמו שצריך!
תלמד את האמת בתוך זמן זמן מועט!
עלק שכל לראש! לא יצאתה למסע ארוך ומסע של מחקר על היהדות ועוד הרבה דברים כדי להגיד את מה שאתה אומר!!
למשל הרב יצחק פנגר היה אדם שהסתובב בכל רחבי העולם ולמד על הרבה תורות עד שלבסוף הוא הגיע למסקנה שהתורה היא האחת והיחידה! אחרי מסע שלם! הוא הגיע למסקנה !
ולא סתם קופץ כמוך ואומר דברים בלי ביסוס בלי שבדקתה מה הצד השני מציע(חוץ מסטיגמות רעות שיש לך על היהדות) אתה סתם אומר דברים
הרב אמנון יצחק לא אוהב סתם להראות שיש איש שמולו לא יודע איך הכול הולך!
יש לו מה לעשות בחיים! מטרתו היא להפיץ את האמת ולהסביר אותה גם לאנשים כמוך שמסרבים לקבל את האמת!
אחי אתה מנסה למצוא תירצוים וטיעונים בלי בסיס! שוב אני חוזר בלי בסיס! על מנת לנסות לנגד את דברי