את האמת אני ריאלי מאוד , ארסנל איבדה נקודות בדיוק כמו ריאל מדריד השנה ויש לה משחקים יותר , וצלסי לא תנצח אותה לדעתי גם עם איך שהיא נראית למרות שמלא יחזזרו .
בספרד נותר 15 מחזורים באנגליה 12 .
את האמת אני ריאלי מאוד , ארסנל איבדה נקודות בדיוק כמו ריאל מדריד השנה ויש לה משחקים יותר , וצלסי לא תנצח אותה לדעתי גם עם איך שהיא נראית למרות שמלא יחזזרו .
בספרד נותר 15 מחזורים באנגליה 12 .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 12-02-2008 בשעה 07:48.
Siete
|
|
כן ליברפול תמיד בבונקר רציני במשחקים האלה בחוץ , בגגל זה אני לא ממש אוהב את האנגלית , השנה היא אחלה ליגה אבל תמיד נגיד במשחקי מנצסטר יוניטד -ארסנל בכמה שנים האחרונת תמיד היה 1-0 קטן כנל צלסי ליברפול , שנה שעברה באלופות ועוד בחצי גמר ראינו משחקים עלובים כאלה , זה לא גמור וכולנו נרצה לראת מאבק של מנצסטר וצלסי צמוד שיזכיר משהו מהליגה הספרדית של שנה שעברה אני אישית מאמין שזה יכול לקרות אבל ארסנל בכושר מצוין , מילאן תוריד אותו ? לא לשכוח שארסנל מארחת ראשונה .
Siete
מי ישמע בספרד הכול תוצאות גבוהות..
1-0 בסופרקלאסיקו האחרון.. ובשנה שעברה כולה 2-0 ניצחו ריאל...
אח"כ היה תיקו 3-3 בסדר פה רק בגלל שהיה 10 שחקנים לברצלונה אחרת
לא היינו רואים משחק פתוח.. אפילו סביליה וברצלונה השבוע נגמר 1-1, ו0-0
בגביע, בקיצור אל תוציא את הליגה האנגלית גועל נפש כי זה ממש לא נכון.
כל שנייה יש התקפה מהצד האחד לאחר.. כל שנייה..
1-1 ואמן שכל משחק יהיה כזה , ושנה שעברה בסופרקלאסיקו היה 2-2 ואז רק אדום לפני שנתיים הם נצחו 3-0 ואז היה 1-1 בקמפ נו , לפני שנתיים 2-2 ו4-2 לנו שאני חושב על זה עכשיו הם לא נצחו אותנו הרבה אבל ה3-0, ויש הרבה תוצאות גבוהות אבל גם באנגלית לא משנה אני מדבר על הגדולות בקיצור משחקים יותר יפים בהרבה לדעתי .
Siete