|
|
אני מציע לכם להפסיק להתווכח איתו ולא להוכיח אותו אני מכיר אחד שרצה להניח תפילין לכופר (יהודי)
והוא עשה אותו בעצמו כופר תנו למי שמבין בענין לדבר איתו
נ.ב מצאתם לכם מקום לדיון הזה - פורום אטרף
נערך לאחרונה על ידי .n.e.k; 24-03-2008 בשעה 19:51.
חחחח שיו.. אתם קורעים אותי.. טוב, אז ברור שהייתה פה מסיונריות!!
דבר ראשון.. המשיח הוא לא הבן של אלוקים!!
דבר שני, המשיח הוא שליח של ה'! בן דוד המלך, ה' הבטיח זאת לדוד!!
דבר שלישי, אף אחד לא מכיר אותו! כי זה יכול להיות כל בן אדם בארץ שלנו!!
דבר רביעי.. יש פה אנשים כאלו מטומטמים, בשיא הרצינות!!! אם אתם רוצים לראות מה נכון, אז תפתחו את העיניים, התורה הייתה קיימת הרבה לפני הברית החדשה. מה אתם ממציאים לנו פתאום תורה?!? ולמה לעזאזל נוצרים מאמינים בפסלים ובבני תמותה?! לדעתי כל אלו שפירשו את התורה כפי שהיא בפשט כזה טיפש.. יש הרבה דברים בנסתר... ואתם לא יכולים לפרש איך שבא לכם! אנשים חכמים פירשו את זה... ובזה אין מקום לדיון!
דבר חמישי.. מה אתם מנסים להוכיח לנו דברים מהתורה שלנו?!?! אני לא מבין את ההיגיון של הדבר, כאילו המצאתם "תורה" חדשה והסתמכתם על התורה הישנה?!?! זה ברור שהכל אצלכם הומצא.. כי אפילו לאנשים אחרים אתם מנסים להוכיח דברים לא נכונים לאנשים אחרים! זה פשוט גועל נפש.. תכבדו את עצמכם!
ודבר שישי.. אני חושב שצריך לסגור את הדיון הזה.. הוא מטריף פה אנשים.. זה צורב את הלב שיש כופרים כאלו במדינת ישראל.. למרות שאין לי בעיה, שלכל אחד יש את הדעות שלו.. רק אל תנסו לדחוף את זה לאנשים אחרים! כאילו שאתם מבינים!
המשיח לא קיים, לא יהיה, לא בא ולא יבוא. גם ישו, ההוא שנצלב יחד עם עוד אלפי בני אדם, יהודים ולא יהודים על-ידי הרומאים, איננו המשיח. וכמובן שזה מה שאני מאמין ותו-לא.
קודם כל, אשמח אם תספק הוכחות למה שאתה טוען בנוגע לרש"י. שנית בקשר לתאריך היוולדו של ישו, עפ"י מתי מן הברית החדשה : "ויהי בימי הורדוס המלך כאשר נולד ישוע בבית לחם יהודה" (ב' א'). היות שהמלך הורדוס מת בשנה ה-4 לפני הספירה, כפי שעולה מכתביו של יוסף בן מתתיהו , נראה שישוע נולד לפחות ארבע שנים לפני התאריך שקבע הנזיר דיוניסוס "הקטן", מי שקבע את הספירה הנוצרית של ימינו (בין ההצעות השונות במחקר לתארוך הנכון של לידת ישוע הוצעו השנה הרביעית ואף השישית לפנה"ס). בדומה לכך, גם טענתו של דיוניסוס בדבר לידת ישוע ביום ה-25 בחודש דצמבר שנויה במחלוקת במחקר.רש"י עם כל הכבוד שצריך לתת לו בתור פרשן הכתובים שינה את פרשנותו לאחר מסע הצלב הראשון וחלקים רבים מפרשנותו שונה במהלך השנים שעברו הוא עצמו אמר שישו שמוזכר במסכת סנהדרין אינו ישוע המשיח שנולד ב1 לספירה הרומאית ונצלב ב30 לספירה והאזכור של ארבעים שנה קודם החורבן פרוכת המקדש נחצה לשניים ורבי צדוק החל לצום זה היה תחילתו בערב פסח של אותה שנה בה ישוע המשיח נצלב
נערך לאחרונה על ידי SolidMercury; 30-03-2008 בשעה 05:26.
המשיח יגיע עוד 10 שנים [לפי ספר הזוהר..].
בשנת ה-70 למדינה , תיהיה מלחמת גוג ומגוג וכל שבט אדום יושמד [הנוצרים, אבל מתכוונים לאלה שלא מאמינים באל].
ד"א
המשיח יגיע על חמור..
האם אתה יודע מיהו המשיח?
לא , הוא יכול להיות כל אדם יהודי גם אם הוא חילוני.
האם אתה מכיר את הנבואות שנאמרו עליו?
כן ! , רוצה פירוט ? שלח לי הודעה בפרטי
האם אתה מאמין שהוא כבר בא?
הוא כבר כאן...זה עניין של זמן עד שה' יתגלה אליו יגיד
לו שהוא המשיח ויגלה לו את התשובה לשאלת המשיח
או האם אתה רק מאמין שהוא יבוא בעתיד?
מאמין
כמו שאמרתי , אם אתה או כל מישהו אחר פה בפורום ירצה לדעת
עוד על המשיח שישלח לי הודעה פרטית
חיפה אולטראס, אל תרשום סתם דברים לא מדוייקים זה לא קשור לזמן של המדינה, זה קשור לגלוות בבל שכבר עבר הזמן שלה, זה משתנה, כי ה' מחכה לעוד ועוד שיחזרו בתשובה שב"ה הגואל יבוא ללא ייסורים שנצטרך לעבור אני מקווה מאוד..
נכון שיש תאריך מדוייק שבו גם אם לא יחזרו בתשובה וגם אם כן, הוא יבוא בתאריך הזה, אבל מי שמגלה את הזמן הזה צריך לשמור לעצמו ולא לספר לאחרים, כדי שאחרי זה אם יגיע התאריך הזה , יגידו לו נו איפה לא הגיע עדיין, ואז זה יצור חילול השם.
בסוף ספר דניאל כתוב את הזמן הזה, מי שיזכה להבין מה כתוב שם בכלל , כנראה שגם יבין את התאריך..
אם מישו רוצה לדעת עוד יש פה
http://gog.web-site.co.il/gog/main.shtml
וכאן
http://hashem1.net/?p=185
האתר השני יותר מעודכן.
האם אתה יודע מיהו המשיח? כן למה שאני לא ידע
האם אתה מכיר את הנבואות שנאמרו עליו?כן יש נבואות ואני מכיר אותן
האם אתה מאמין שהוא כבר בא?עוד יבוא
או האם אתה רק מאמין שהוא יבוא בעתיד?כן
גמאני שרוף על מייפל
ועל מכבי חיפה
רואים שאתה מדבר שטויות , ישו כן היה יהודי אבל הוא "חידש" אתה התורה
הוא הוסיף לה הרבה פרקים על פי דעתו ולכן קוראים לזה הברית החדשה
(הברית החדשה עם ה') , הנוצרים שונאים את היהודים בגלל קנאה
וגם בגלל שהיהודים לא הגנו על ישו
למה לא הגנו ?
באותה תקופה קמו מלא אנשים שאמרו שהם המשיח (כמובן שהם שיקרו)
וליהודים כבר היה נמאס להגן על כל משוגע שהחליט שהוא משיח/נביא
ולכן גם על ישו הם לא הגנו כי הוא היה באמת נביא/משיח שקר.
מסובך ,
ולמה אתם מקפיצים ? רשום לכם בריבוע שההודעה האחרונה פורסמה לפני
15 ימים , הדיון כבר לא רלוונטי יותר
כמה אוטיסטים..