אף אחד לא מדבר עם מה שמכבי חיפה עשתה מדברים על בית"R
למה את מערבבת את שניהם ביחד?
אף אחד לא מדבר עם מה שמכבי חיפה עשתה מדברים על בית"R
למה את מערבבת את שניהם ביחד?
I LOVE INTER
|
|
תשמע זכותך לחשוב ככה, לדעתי האליפות הזאת היא אליפות יפה, ואני נהנה ממנה כל משחק, אני עם בית"ר בטוב וברע ואם מדליקים מנגלים וחוטפים בראש אז סבבה קצת עצוב ( סעמק הפועל....) אבל ממשיכים הלאה ומותר לאלופה להפסיד גם ליריבות הגדולות שלה...
אני לא חושב שהאליפות של בית"ר היא נורמלית, אני חושב שהיא הרבה מעבר לזה.
יהיה כיף!
בקשר למשחקים בכלל אין ספק , לא הפסדתם כבר שנתיים בטדי (אני לא מחשיב את סכנין כי זה היה בלי קהל ) אבל בקשר למה שקורה מחוץ למגרש והכל .
Siete
אני אוהד ביתר הייתי במישחק פשוט ביזיון מה אתם עושים אתם הורסים את הקבוצה שלכם
מסכימה . זה שיש כמה שהרסו את חגיגות האליפות לא אומר שכל אוהדי בית"ר ככה..
חוצמזה פתאום קם המג'דלה הזה שלא שמענו ממנו מאז המינוי שלו ומחליט שמגיע עונש קשה לבית"ר
יאללללללה חלאס להיסחחחף
אדדון מג'דלה מס' שאלות ללי אלייך -
1) כשאוהדי סכנין פרצו לדששא והדליקו זיקוקים , איפה היית?
2) שאוהדי סכנין ואחי נצרת שרקו בוז וביזו את דקת הדומיה לזכר הנפגעים בישיבת הרב , איפה היית?
3) כשאוהדי סכנין זרקו על מכוניות של אוהדי בית"ר ביציאה מדוחא אבנים , איפה היית?
4) כששרפו את דגל ישראל , איפה היית?
רבים המקרים בהם אוהדים מהמגזר הערבי פגעו ועברו על חוקי ההתאחדות , איפה היית כשזה קרה? אני לא אתחיל ואספר פה על דעותיי הימניות כי ישר תציגו את זה כ " גזענות " אבל גם אתם , גם אנחנו ובכללי כל האוהדים בארץ יודעים שאתם תעשו הכל , אבל הכל כדי להרוס לבית"ר את האליפות , או את הניסיון לקחת אליפות בשנה הבאה .
כן , לבית"ר מגיע עונש זה לא היה בסדר ובלה בלה בלה , אבל אני שואלת - למה בכל המקרים האלה לא קיבלו עונש? אתה יודע מה? אתם גזענים , אתם נטפלים על קבוצה של יהודים , כשקבוצות מהמגזר עושות שטויות ועוברות על חוקים , לא קורה כלום , לא עושים כלום..
את צודקת זה הדעה שלי בדיוק, אנשים מתעסקים כל הזמן בלהגן על הערבים ( אני עכשיו מדבר על קבוצות ) וזה מגיע לרמה כזאת שמגנים אותנו על מה שאנחנו עושים, סבבה בית"ר לא טלית שכולה תכלת אבל יש כאן כבר משהו מסריח שכל פעם נטפלים לאוהדים של בית"ר, הקהל של בית"ר הוא קהל מצוין ואי אפשר לשנות את זה, אפשר להגיד הכל עליהם אבל זה רק הדעה שלכם, וכמו שאומרים, על הזין.
אני לא אוהב להכנס יותר מדיי לפוליטיקה שזה קשור לכדורגל אבל לתת תפקיד כזה ( שר הספורט, תרבות ומדע ) לערבי זה פטתי הריי הממשלה באמת רוצה להפטר מגזענות אבל לא ככה, ערבים תמיד ינסו לקחת את התפקיד ולהביא את הכדורגל לצד שלהם, לצד שמגנה אוהדים יהודים ומצהיר על זה בבירור שהוא לא אובייקטיבי, ובוא אני יגיד לך משהו, אפילו אבי לוזון המושחט, המגעיל, האוכל חינם הזה לא אמר בחיים שלו שהוא שונא את בית"ר, אתה שואל למה? כי הוא בעל תפקיד ציבורי במעמד גבוה ( לפחות על הנייר ) וככה צריך לפעול, כולם יודעים שהוא שונא את בית"ר אבל הוא לא התבטא בחיים בתקשורת ואמר שהוא שונא את בית"ר, הוא אמר עדר פילים ועוד שטויות כאלה אבל בחיים לא אמר שהוא שונא, מג'אדלה עושה משהו שנוגד חלק גדול מהתפקיד שלו וזה להיות אובייקטיבי.אתה מבין לאיזה זבל נתנו להיות שר בממשלה?
שימות אבא שלו, הזבל הזה.
מדינה מטומטמת ולעולם לא נתגבר על זה עד שיקום גבר ויזרוק את
כל הערבים המפגרים האלה מהממשלה.
יהיה כיף!
סוף סוף הבבונים קבלו עונש עדיין לא מספיק אבל עדיף מכלום
http://one.co.il/Article/114387.html
חחח
אז 10-15 אלף איש היו על כר הדשא, וזה רק מה שהספיקו לצלם.
אתם יודעים להרוס להשחית ולבזוז, אבל לא יודעים לעמוד ולשמוע או להקשיב כמו בני אדם.
נו טוב, אוהדי ביטר.
אגב, דיזייר - צמד מילים בשבילך :
אוהד כורסא.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
יאאאלללה חלאאס כבר להיסחחף עם כל דבבר
הפועל חיפה במשחק אליפות , שנת 98/99 - פרצו לדשא , לא עשו כלום
שנה אחרכך הפועל ת"א , שנה 99/00 , לא עשו כלום
מכבי חיפה משחק אליפות , עונה 00/01 , פריצה לדשא (הפריצה הכי נוראית שהייתה ד"א)
אנשים נרמסו , נהרגו , נפצעו , אמיר רנד עדיין צמח מהארועים (שירגיש טוב בעזרת ה')
בגללם הורידו את השערים במגרשים ומה הם קיבלו?
הפסד טכני
אוהו מי שישמע .
אבל אאז , מגיעה בית"ר , אליפות שנייה ברציפות.. האוהדים פורצים לדשא
ומה הם מקבלים?
הפסד טכני , פחות 2 נקודות , להתחיל את העונה הבאה במינוס ארבע נקודות ועד סוף העונה משחקים בלי קהל..
ולמה זה? כי אנחנו בית"ר ירושלים .
להתאחדות קששה עם זה שיש קבוצות שמזוהות עם הימין , גם בגלל זה הם נתנו להרצליה ניצחון טכני מה שאוטומטית יוריד כניראה את בני יהודה ליגה (שגם מזוהים עם הימין)
למה? כי הם רוצים שהאוהדים שלכם במקום לעשות בלאגן יחזרו לשמורות טבע שלהם באפריקה ואולי יתחנכו שם