|
|
מאיפה אתם יודעים שלישראלים אין את זה ?
אם אני לא טועה זה עדיין ניסיוני, והיו הרבה פאשלות בהצגה של המתקן והוא די נכשל![]()
מצטער שאני מפוצץ לך את הבועה אבל אתה חייב להפסיק להתבכיין
כל העולם לא שונא אותנו! הרבה מאוד אנשים תומכים בישראל.
אולמרט אולי חרא של בנאדם אבל הוא לא נטש את תושבי שדרות
יש לו מניעים שאנחנו לא יודעים עליהם שאי אפשר בדיוק להתווכח עליהם
מצטער אבל אתה לא יכול להגיד שלא איכפת לו מחיי האנשים בשדרות![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
או שאתה הבן אדם הכי מטומטם שיש או שאתה הכי תמים שיש.
לא נטש? אכפת לו מחיי האנשים? פחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי תראה מה הולך שם אם הוא היה רוצה ממזמן היה שקט בשדרות לי יש הרגשה שכל עניין השבויים זה סוג של ספין תקשרותי בגלל החקירות נגדו מעניין ביום ראשון מתפרסם חקירה עם אולמרט כבר למחרת מתפרסם שלום עם הסורים.
המניע היחיד של אולמרט כפי שזה נראה זה להשאר ראש הממשלה כמה שיותר זמן.
שמעתי על זה.
כל יירוט של טיל עולה כמה מאות אלפי דולרים וזה לא תמיד יעיל.
תעשו לבד את החישוב ותבינו כמה זה לא משתלם
מה אתם מפגרים ? יש לנו את זה , אנחנו המצאנו את זה
רשום לכם israeli - weapons (כלי נשק ישראלים) , אפילו בתגובות שם רומזים לכם :
"Someone should take this away from israel" מישהו צריך לקחת את זה מישראל.
אגב :
קוראים לזה טיל "חץ" והוא מובנה ויחודי לפיצוץ טילים אחרים , ובוש נתן כסף לפיתוח וגם קנה את זה
נערך לאחרונה על ידי paX; 25-06-2008 בשעה 09:17.
זה בפיתוח ישראלי ואמריקאי למה לנו לקנות את זה?
הסיבה היא שזה יקר ברמות מטורפות וישראל לא יכולה לעמוד בתקציב כי יש דברים יותר חשובים מישובי עוטף עזה(לא מביע את דעתי,מביע את דעת הפוליטיקאים)
והזה שמעלי מה אתה מטומטם?זה "חץ"?
חץ זה טיל זה לא מנגון לייזר יא חתיכת מפגר אתה יודע מה אתה מדבר בכלל?
נערך לאחרונה על ידי DamnedArt; 25-06-2008 בשעה 12:31.
PunKilla, מה יש לדעת? הטמבל לא עשה שום דבר טוב, ניהל מלחמה כמו מטומטם ולא מסכים לפנות את מקומו כבר מאז.
הוא לא אהוב ולא אהוד בכלל, הוא דואג לתחת שלו ועסוק בחקירות נגדו, זה ראש ממשלה?!
זה שהוא לא פינה עדיין את מקומו בדיוק מוכיח שהמטרה שלו היא להשאר בתפקיד כמה שיותר.
ישי התותח
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
די צא מהסרט אהוד אולמרט ראש ממשלה רק בגלל ששרון בקומה, זה הראש ממשלה הכי גרוע שהיה לנו מאז גולדה מאיר, מה הוא כבר עשה?
אסף עם השר בטחון השלומיאל הזה עמיר פרץ את ערכות המגן עכשיו שאם באמת יהיה מבצע צבאי נגד איראן הוא יהיה חייב לחלק חזרה רמז עבה לקראת מלחמה, מה הוא עשה גרם לשליט ולחטופים בלבנון להירכב בכלא?
קנה עוד שתי בתים? הפסיק את הקאסמים על שדרות? עשה ביזיון אחד גדול במלחמ לבנון וב24 שעות אחרונות של המלחמה? הרס מדיניות הפחדה של שנים בנוגע לגרעין הישראלי? אני מרגיש שבכלל בתקופה האחרונה יש זליגות מידע אדירה.
צא מהסרט שהבן אדם הז אכפת לו מהמדינה אם היה לו אכפת מהמדינה הוא היה שם שר בטחון שיודע דבר וחצי דבר מהחיים שלו דואג שהמלחמה תתנהל בצורה אחרת. היה דואג שבשדרות לא יהיו לילדים סיוטים שכל פעם שהם שומעים אזעקה של אוטו הם רצים מתחת לשולחן שכל בום קטן של נפץ מטיס אותם למקלט.
כי הדבר המסריח הזה לא עובד, עשו לזה בדיקה בישראל נראה לי וזה לא הצליח לעשות כלום כמעט...
זה עדיין ניסיוני.
זוכר ראיתי את זה בחדשות
אהוד מלשון אהדה
זה היה בדיחה
מה, כל כך קשה להבין?
אני יודע שזה מלשון אהדה ואתמין לי אני יודע מה זה טוב מאוד, פשוט בשביל הצחוק אמרתי את זה, לא לקחת ברצינות, כולה רציתי שתחייך קצת...