|
|
האמת אני לא חושב שהם הכי טובים
זה בערך מה שרוב העולם אומר כי גם אנשים שלא שומעים רוק ומטאל מתחברי אליהם.
יש לי ילד בכיתה קטנצ'יק 1.45 שאם היה שומע שאתם חושבים שהם לא הלהקה הטובה בעולם הוא היה מפרק אתכם.באמת.
ותראו כבר לאן גלשנו?הנושא זה בכלל האלבום החדש של סליפנוט והגענו....לביטלס?!!!1WTF..
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
טוב לזכותם נגיד שהמסכות החדשות נראות זבלXD
חוץ משל המתופף והגיטריסט הראשי הפיזית בהמה.על גיטרה אין לו הרבה אפשרויות להראות יכולות.זאת נקודה טובה.אני היחיד ששם לב שאין ממש סולואים בסליפנוט?
ואם כבר:
מישהו שמע את Three Nil? אשכרה נשמע דת' מטאל עד שהסולן בא.לחלוטין ריף של דת'.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
עכשיו לעניין למה סליפנוט מתנהגים כמו בני 13? מזה לרדת על אימו אין להם משהו אחר לשיר עליו? O_O
זה מראה כמה הם גרועים..... להקה של פוזרים... אני יודע, הייתי אחד מהם
^^ יש בזה משהו...למרות שהגריינדקור לפעמים באים לך ביציאות על אימואים שאתה נשפך![]()
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
אני אף פעם לא אהבתי גריינדקור (:
יואו הם מזה הומואים!!! הם עושים את זה כדי לשחק אותה מטאליסטים עלק שונאי אימו מגיע להם להישרף בייחד אם האימו ומה לעזאזל הקשר לג'ורג' פאקינג בוש?? מה איזה תרופות הם לקחו?!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"