לא יכולת פשוט להביא לינק לאתר..?
אין לי כוח להתווכח פה ממש עם אנשים כי דעתי לא תשתנה ממילא..
........
לפי מה שאתם אומרים אתם בעצם אומרים שדתיים לא בודקים דברים לעומק וישר אומרים יאללה אני מאמין בשם ולא צריך לבדוק אבולוציה שמבולוציה ?
לא יכולת פשוט להביא לינק לאתר..?
אין לי כוח להתווכח פה ממש עם אנשים כי דעתי לא תשתנה ממילא..
........
לפי מה שאתם אומרים אתם בעצם אומרים שדתיים לא בודקים דברים לעומק וישר אומרים יאללה אני מאמין בשם ולא צריך לבדוק אבולוציה שמבולוציה ?
נערך לאחרונה על ידי expert; 06-08-2008 בשעה 12:56.
|
|
נו ברור שלא תקראו או שתקראו פסקה אחת ותפסיקו לקרוא כי אתם לא יכולים להתמודד עם ניגוד..
אז אתם אומרים שזה שטויות...קיצר אתם סגורים ולא משנים בחיים דעה אז אין טעם שתכנסו לפה בכלל עם כל הכבוד..
ממש לא אנחנו מדינה יהודית שצריכה לשמור על צוויונה הדתי יהודי
דווקא קראתי כמה פסקאות....
יש את התת-כותרת 'סתירות', אבל אין שם אפילו סתירה אחת. כל מה שרשום שם זה כמה "הוכחות" שמשאירות את האבולוציה בגדר השערה. אין שם שום דבר שסותר את האבולוציה. מה גם שאחת מה"הוכחות שלו" שהוא התבסס על השערה גיאולוגית, לא הייתה השערה. ידוע שבעבר היבשות היו מחוברות וזוהי לא השערה.
מה שהוא נתן פה זה הסברים לאבולוציה, ואם הוא שם אותם מול העיניים שלו, בתור אדם דתי, אז הכל נראה כהשערה. אבל מה שהזכרתי מקודם בנוגע ליבשות רק מאשש את הנכונות של האבולוציה.
אני רוצה להגיד לך שקראתי..הבן אדם אסף את כל הטיעונים המפורסמים
ושם אותם ביחד..עם יענו הוכחות..
אבל מה שהוא עושה זה רק להגיד שלא קיימת הוכחה ממשית או שככה וככה זה רק בגדר השערה
תן לי מאמר שבו הבן אדם נותן הוכחה נגדית הוכחה ששוללת
ולא אומר שאין הוכחה..ובזה הוא סיים את העבודה
אני אתפלא אם בוב הבנאי בכלל מבין מה הדתי כתב שם.. הוא לא מצליח להגיב על כל מה שאנחנו מגיבים בקשר למאמר(זה לא מפליא אותי).