קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קוני 2012: כל האמת על כוחות הרשע באוגנדה
    על ידי maya101 בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-03-2012, 18:50
  2. [דיון] כל האמת על 2012.
    על ידי Yeahi בפורום יהדות
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 16-12-2008, 01:24
  3. 8000 :]]] האמת 8001 אבל חפיף :]
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 15-01-2006, 17:31
  4. אם להגיד את האמת..
    על ידי LinkinH בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 23:50
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 46

כל האמת על 2012 - עמוד 3

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי BEM2012 צפיה בהודעה
    אז מה אתה מנסה לעשות עם כל ההודעות שלך פה, הם די מיותרות אם כך, לא?
    לי, בניגוד אליך, דוקא יש מה להוכיח, וניסיתי להראות את במה שכתבתי.
    אני לא סתם מוצא צירופי מקרים
    אני מבסס פה טענה בצורה סטטיסטית, ומציע לכל מי שלא מסכים להביא לי סטטיסטיקה אחרת.
    אתה אומר שהתבונות שאתה מכיר הן מבוססות על ניסיון / ראיה / פגיעה אישית.
    אני לא יודע כמה אתה מבין בדברים האלה, אתה נראה לי יותר כמו ילד בן 18, שמדבר, בנושא הזה, מבלי ממש לדעת על מה אתה מדבר, וללא שום ביסוס לרעיונות שלך או להערות שלך של "אני יודע משהו שאתם לא".
    גם אני "יודע" או הבנתי משהו שאחרים כנראה לא, והנה, פרסמתי, וזה הנושא של הדיון פה, והמגיבים מתבקשים להגיב בהתאם.
    חחח בבקשה אל תציג את הגיל שלי כפקטור פה כי תאמין לי שאני יודע יותר דברים ממה שאתה חושב. וחוץ מזה אם לא שמת לב לא אמרת בטופיק הזה כלום. כלום. רק דיברת על צירופי מספרים ולא ציינת שום Outcome.
    אני לעומת זאת יכול לציין פה הרבה תיאוריות לגבי כל מה שהולך לקרות אבל אני לא ארחיב על זה יותר מידי כרגע. כשדברים יתחילו באמת לקרות אז יהיה הזמן.

אז ככה, רוב האנשים שלא יודעים כלום פשוט שמעו שב-21.12.2012 יהיה סוף העולם. אבל זה לא נכון. יש הרבה תיאוריות שמבוססות על תרבויות שנכחדו. הטענה היא שהולכים להיות הרבה אסונות בקנה מידה גדול. וכשאני אומר את זה אני מדבר על מגה צ'ונאמי, רעידות אדמה ברמות 8-10 והתפרצויות געשיות מאסיביות. התירוץ כמובן שמסופק לציבור הרחב מהממשלות מוצצות הדם שלנו זה התחממות כדור הארץ. אבל העובדה שמה שקורה זה שהקטבים מתחלפים. הקוטב הצפוני יהפוך להיות הדרומי vice versa. זה הוכח על ידי פיזיקאים בכל העולם. וזה מה שגורם למזג האוויר ההפכפך בעולם. יש עוד תיאוריה פחות מקובלת אבל זה מאוד אפשרי שזה נכון. התיאוריה הזאת מספרת על פלנטה עשירית במערכת שלנו שעוברת לידינו כל כמה אלפי שנים (אני לא יודע את המספר המדוייק). ברגע שהפלנטה הזו תתקרב לפה הרבה מאוד אסונות טבע יחלו לקרות. עכשיו, בערב בסביבות 2009 הרבה בחצי הכדור הדרומי יוכלו לראות את הפלנטה הזאת כבר בבירור בעין הפשוטה. היא תהיה אדומה ובערך בגודל של הירח. בסביבות 2011 כל העולם כבר יוכל לראות אותה. היא אמורה להיות הכי קרובה אלינו ב2012. אגב, יש הרבה סרטונים שמראים שם את הפלנטה כבר. אפשר לראות אותה בעין הפשוטה בחלקים מאוד דרומיים בכדור הארץ ויש תמונות כך שאל תחשבו שזה אגדה.

אממ מה עוד?
    יש טענה שאנשים אומרים שפשוט בשנה זאת מסתיים עידן בכדור הארץ ובני אדם יעברו שלב באבולוציה ויעברו לשלב רוחני יותר מתקדם.

הקטע הכי מדהים רבותיי, שמשהו אכן יקרה בקרוב מאוד. משהו גדול ביותר. השאלה הגדולה ביותר היא מה גרם לבני המאייה ותרבות הודית עתיקה וגם תרבות סינית עתיקה, מה גרם לכל אלו למקד את החיים שלהם סביב לוח זמן שלא זז כמו בימינו בצורה ישרה, אלא אצלהם בצורה עגולה, תהליך. מה גרם להם למקד את חייהם ולהקדיש את כל משאבי החיים בכיוון אחד. זה דבר מדהים שמצביע שאכן הם ידעו הרבה יותר ממה שאנחנו חושבים כיום שהם ידעו.
    יש כמובן עוד תיאוריות לגבי מה שהולך לקרות אבל אני אחכה כמה ימים עד שאפרסמם.

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan צפיה בהודעה
    חחח בבקשה אל תציג את הגיל שלי כפקטור פה כי תאמין לי שאני יודע יותר דברים ממה שאתה חושב. וחוץ מזה אם לא שמת לב לא אמרת בטופיק הזה כלום. כלום. רק דיברת על צירופי מספרים ולא ציינת שום Outcome.
    אני לעומת זאת יכול לציין פה הרבה תיאוריות לגבי כל מה שהולך לקרות אבל אני לא ארחיב על זה יותר מידי כרגע. כשדברים יתחילו באמת לקרות אז יהיה הזמן.

אז ככה, רוב האנשים שלא יודעים כלום פשוט שמעו שב-21.12.2012 יהיה סוף העולם. אבל זה לא נכון. יש הרבה תיאוריות שמבוססות על תרבויות שנכחדו. הטענה היא שהולכים להיות הרבה אסונות בקנה מידה גדול. וכשאני אומר את זה אני מדבר על מגה צ'ונאמי, רעידות אדמה ברמות 8-10 והתפרצויות געשיות מאסיביות. התירוץ כמובן שמסופק לציבור הרחב מהממשלות מוצצות הדם שלנו זה התחממות כדור הארץ. אבל העובדה שמה שקורה זה שהקטבים מתחלפים. הקוטב הצפוני יהפוך להיות הדרומי vice versa. זה הוכח על ידי פיזיקאים בכל העולם. וזה מה שגורם למזג האוויר ההפכפך בעולם. יש עוד תיאוריה פחות מקובלת אבל זה מאוד אפשרי שזה נכון. התיאוריה הזאת מספרת על פלנטה עשירית במערכת שלנו שעוברת לידינו כל כמה אלפי שנים (אני לא יודע את המספר המדוייק). ברגע שהפלנטה הזו תתקרב לפה הרבה מאוד אסונות טבע יחלו לקרות. עכשיו, בערב בסביבות 2009 הרבה בחצי הכדור הדרומי יוכלו לראות את הפלנטה הזאת כבר בבירור בעין הפשוטה. היא תהיה אדומה ובערך בגודל של הירח. בסביבות 2011 כל העולם כבר יוכל לראות אותה. היא אמורה להיות הכי קרובה אלינו ב2012. אגב, יש הרבה סרטונים שמראים שם את הפלנטה כבר. אפשר לראות אותה בעין הפשוטה בחלקים מאוד דרומיים בכדור הארץ ויש תמונות כך שאל תחשבו שזה אגדה.

אממ מה עוד?
    יש טענה שאנשים אומרים שפשוט בשנה זאת מסתיים עידן בכדור הארץ ובני אדם יעברו שלב באבולוציה ויעברו לשלב רוחני יותר מתקדם.

הקטע הכי מדהים רבותיי, שמשהו אכן יקרה בקרוב מאוד. משהו גדול ביותר. השאלה הגדולה ביותר היא מה גרם לבני המאייה ותרבות הודית עתיקה וגם תרבות סינית עתיקה, מה גרם לכל אלו למקד את החיים שלהם סביב לוח זמן שלא זז כמו בימינו בצורה ישרה, אלא אצלהם בצורה עגולה, תהליך. מה גרם להם למקד את חייהם ולהקדיש את כל משאבי החיים בכיוון אחד. זה דבר מדהים שמצביע שאכן הם ידעו הרבה יותר ממה שאנחנו חושבים כיום שהם ידעו.
    יש כמובן עוד תיאוריות לגבי מה שהולך לקרות אבל אני אחכה כמה ימים עד שאפרסמם.
    אין שום הגיון במה שכתבת. רוב הדברים הם שטויות, השאר לא מדוייקים ולשום דבר אין ביסוס

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי rofl צפיה בהודעה
    אין שום הגיון במה שכתבת. רוב הדברים הם שטויות, השאר לא מדוייקים ולשום דבר אין ביסוס
    סבבה אחי חקרת את כל מה שאמרתי קראת ספרים דיברת עם פיזיקאים קראת חדשות חוץ ממה שynet מביא לך ומחדשות ערוץ 2 ואתה יודע במאה אחוז מה הולך לקרות שזה בעצם שום דבר. חח פאקינג לוזר צא כבר מהבועה שבה אתה חיי

by zaneva

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

"חח פאקינג לוזר"?
    נחיה ונראה אין מה להוסיף

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי rofl צפיה בהודעה
    "חח פאקינג לוזר"?
    נחיה ונראה אין מה להוסיף
    אתה בדיוק הסיבה לכך שאין טעם לזה שאני אדבר על דברים כאלו. אף פעם לא טרחת בכלל לראות איפה אתה חיי ובמה אתה מאמין ואתה חושב שאתה יודע הכל.
    “Only a fool knows everything. A wise man knows how little he knows.”
    זה שאתה רוצה להישאר בתמונה שבה אתה חיי את חייך בשקט והכל טוב ויפה זה בסדר אבל אל תבוא ותטיף לי שמה שאני אומר זה בולשיט. חוסר הידע שלך והיהירות שלך, זה מה שיאכל אותך בסוף.

by zaneva

משתמש בשימוש האוואטר של VOVIXO
    שם פרטי
    VOVIXO999
    לייקים
    0
    נקודות
    -20,000
    משפט מחץ
    רוצה ספורט שמשלב סקס והליכה??? .. חחח לך תזדיין

אחי נירא לי יש לך בעיות עם הראש לך לתיפול כמה אתה חופר נירא ךף שמשהו קרא עד הסוף את החרטה ברטה הזה קיצור חלש אחי חלש פרוש לדוקים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan צפיה בהודעה
    אתה בדיוק הסיבה לכך שאין טעם לזה שאני אדבר על דברים כאלו. אף פעם לא טרחת בכלל לראות איפה אתה חיי ובמה אתה מאמין ואתה חושב שאתה יודע הכל.
    “Only a fool knows everything. A wise man knows how little he knows.”
    זה שאתה רוצה להישאר בתמונה שבה אתה חיי את חייך בשקט והכל טוב ויפה זה בסדר אבל אל תבוא ותטיף לי שמה שאני אומר זה בולשיט. חוסר הידע שלך והיהירות שלך, זה מה שיאכל אותך בסוף.
    מצחיק כמה אתה יודע עלי לפי 2 תגובות שלי שקראת, ואני עוד חושב שאני יודע הכל...
    הכל מסביבי טוב ויפה? אני חי בשקר? בחוץ הכול שחור ואפל ואני רואה מה רק מה שאני רוצה לראות?
    חוסר ידיעה? אתה מתכוון לזה שלא ידעתי שיש פלנטה שיוצאת פעם בכמה שנים ומשפיע על האקלים בכדור הארץ? פלנטה שבשנה הבאה יהיה אפשר לראות אותה כמו הירח אבל עדיין לא גילו אותה, חוץ ממך כמובן.. וכן אני הסיבה שלא תדבר על שטויות כאלה.
    אני לא יודע במה אתה מאמין ומה אתה עושה בחיים שלך אבל המצב שלך נראה ככה: אתה מחפש משו גדול לאמין בו, סיבה לקום בבוקר. זה לא נראה טוב בכלל.
    ואתה עוד אומר שאני בא ומטיף.
    נערך לאחרונה על ידי rofl; 05-10-2008 בשעה 18:06.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תראו חברים
    נראה לי אנחנו קצת הלכנו לאיבוד פה. "לוזר" והערות דומות.
    אולי אני התחלתי עם זה כשאמרתי שמיידן נראה לי כמו ילד בן 18 חסר ניסיון שלא ממש מצליח לבסס טענוות בצורה משכנעת....
    הנושא של הדיון פה
    הוא
    התיאוריה שהצעתי לגבי 2012
    יש לי הסבר, די יפה ומשכנע, לגבי מה שקורה עם התאריך הזה.
    והמגיבים מתבקשים להגיב בהתאם.
    מי שרוצה לפרסם "שינויים בעולם הטבע שהתקשורת הראשית מסתירה מאיתנו", רשאי לפתוח דיון בנושא הזה.
    התיאוריה פה אומרת שמספרים משפיעים על אנשים, לא על הטבע.
    אם אתה רוצה לסתור אותי, הראה איך זה עוב.
    בינתיים ניתן לראות בעולם קשר ישיר בין 2012 לבין השפעה של מספרים על בני אדם.
    בכל מה שקשר לגבי הטבע, זה לא עובד ככה, או לפחות אין שום עדויות לכך שזה עובד ככה (אני לא מדבר על הבדלים בטבע בין קיץ לחורף שמופיעים גם בלוח השנה, אני מדבר על תארייכים ספציפיים שבהם הטבע מסוכן יותר או פחות).
    מידן, אני יודע שיש הרבה תיאוריות והרבה הסברים. ככה זה בימינו. גם אלה שמאמינים באחת מהתיאוריות האלה לא מאמיניים בכולן, הן לעתים סותרות זו את זו, ולאף אחת מהן אין הוכחות או הסברים מדעיים ו/או סטטיסטיים, בלבד.
    איינשטיין הזהיר מפני התחלפות הקטבים, זה נכון, אך מישהו הראה שזה יקרה בסוף 2012 ?
    מישהו אכן יודע כמה זה מסוכן ?
    אז מה אם השמש שלנו תימצא על ה"מישור של הגלקסיה", מה זה אומר בכלל ?
    זה הסבר אסטרולוגי, ולמרות ש"אם אסטרולוגיה נכונה כבר מזמן היה אפשר להוכיח אותה סטטיסטית", אף אחד עוד לא הוכיח את זה. כמו כן, גם אסטרולוגיה רגילה יותר פועלת במוד של "מספרים שמשפיעים על האדם מאשר על הטבע"
    איזה עוד תיאוריות ? חייזרים ? צונאמי ? אטלנטיס ?
    רק את התיאוריה שלי מכל אלה אתה יכול לחקור באמצעים מדעיים.
    אתה יכול לחפש סטסטיטיקה אחרת, אתה יכול לחפש הסברים נוספים ולהרחיב אותה.
    אני לא טוען פה שום דבר ש"מסתמך על מקור עלום" או שאתם לא יכולים לבדוק בעצמכם.
    וזהו בינתים, אשמח לתגובונת בנושא
    והמשך חגים מהנים
    נערך לאחרונה על ידי BEM2012; 05-10-2008 בשעה 21:42.

דבר ראשון כל משרשום חרטאטה
    למה אף אחד לא יודע שום תאריך או דבר ההולך לקרוה בעתיד
    אז סליחה מכבודכם אפשר לנעול

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מקבש
    פעם נוספת
    מכל המגיבים פה בנושא הזה בפורום
    בלי קללות, בלי לוזר, בלי חרטה, בלי חרטה ברטה, בלי דפוק בראש, ובלי לשחק דוקים.
    אנחנו מנסים ליצור פה דיון רציני בנושא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברצוני להוסיף מספר דברים

1.
    הסבר נוסף, לגבי ההשפעות של צירופי-9/11 ו 2012, ולגבי האובססיות בענייני מספרים ותאריכים, בשני המקרים, לרבות אובססיביות של הסברים רוחניים ואנרגטיים וקונספירטיביים ונומרולוגים וחייזריים ואטלנטיס-ים ותקשוריים וכו'.

יש הרבה הטוענים שזו תופעה של
    פרידוליה
    Pareidolia
    מבחינה "קלינית", פרידוליה היא תופעה בה השכל/מוח רואה דפוסים שלא קיימים
    למשל פרצופים בגשם או חיות בעננים או שמות בדשא.
    בתופעה רואים למשל שהחווה נוטה לראות את מה שתומך בדפוסים שהוא מכיר, ומתעלם יחסית מדברים שסותרים אותם.
    בואו ננסה להרחיב את התופעה הזאת לענייני מספרים, ונוריד את ההגדרה הקלינית שמתייחסת רק לדפוסים שלא קיימים:
    פרידוליית-מספרים היא ראיית דפוסים מסוימים בענייני מספרים, או חיפוש אחריהם,
    וייחוס משמעות לדפוסים או למספרים, לרבות עוד פרידוליה לגבי אותם מספרים או אותם דפוסים או אותן משמעויות.
    (זה למעשה קורה כל הזמן, גם במתמטיקה, גם בסטטיסטיקה, גם בנומרולוגיה, וגם בחיי היום יום, למשל, אחרי שנולד לך ילד בתאריך מסוים, אתה יותר תשים לב לתאריכים ומספרים ולוחיות רישוי שמזכירים לך אותו, כמו כשאתה קונה או קורא על מכונית חדשה, ופתאום רואה מכוניות רבות מאותו סוג בכל מקום, ואם הוא יזכיר לך עוד תאריכי לידה במשפחה אתה תשים לזה לב).
    פרידוליית-מספרי-תאריכים מתעסקת בדפוסים שקשורים למספרי תאריכים.
    נומרולוגיה מתעסקת בלתת למספרים משמעות, שהיא לא משמעות מתמטית
    (השווה בין "4 מסמל אהבה", לבין "4 הוא לא-ראשוני", שתי תובנות שהן תוצר של אותו תהליך פרידוליית-מספרים בסיסי).

כעת ננסה להסתכל על תופעות האובססיה בנושאי 9.11 ו 2012 באמצעות ההגדרות האלה.
    בואו נחשוב על זה ככה:
    זוהי פרידוליה
    בכל רחבי העולם אנשים מנסים למצוא קשרים בין מספרים שונים, חלק יותר, חלק פחות, חלק כמעט תמיד, וחלק אף פעם לא.
    אם אנשים מקשרים בין חורבנות לבין מספרים, אך ורק באמצעות פרידוליית-מספרים, אחרי כמה אלפי שנים יש לך שתי אפשרויות:
    א.
    אם יש מספרים שאכן קשורים לחורבן באופן בסיסי עבור השכל, במובן הגלובלי, הם יופיעו ביותר מקרים של פרידוליה. ואם אותם מספרים לא קשורים לשפה ספציפית, הם יופיע ביותר מקרי פרידוליה בתרבויות שונות ובשפות שונות ובלוחות שנה שונים.
    ב.
    אם כל המספרים בסופו של דבר באים לידי ביטוי באופן יחסית אחיד בפרידוליות שקשורות לחורבן, אנשים יתקשו להסכים על איזה בדיוק מספרים קשורים לחורבן אם בכלל.

עכשיו, מה למעשה תהליך פרידוליית-המספרים מנסה להשיג ?
    הוא מנסה לתת משמעות סמלית מסוימת למספר, או לצירוף מספרים, או לדפוס מספרים.
    בואו נסתכל לרגע על האדם הפרידולי מבחוץ
    הוא יכול להגיד "4 זה אהבה, 4 זה תמיד אהבה בשבילי, כל הבחורות שאהבתי היו עם 4 אותיות בשם ועם הרבה 4-ים בחיים שלהם ויש 4 אותיות באהבה וגם באנגלית וכו' וכו'"
    מה הוא בעצם אומר ?
    הוא אומר:
    "4 מסמל אהבה"
    והוא יכול להוסיף: בשבילי, בשביל כולם, בשביל העם שלי, בשביל יונקים, אולי רק עכשיו, וכו' וכו'.
    כאשר הדבר היחיד שמשותף לכל המקרים, הוא ניסיון לתת משמעות סמלית למספר, שהיא לא משמעות מתמטית)
    (כלומר, למרות שהפרידוליה "מתעסקת" בלחפש קשרים בין מספרים ודפוסים למשמעויות, ה"מטרה" שלה היא להצליח לקשר בין משמעות מסוימת לבין מספרים או דפוסים, אפילו אם היא ממשיכה ל"התעסק" בזה, אחרי ביצועים זמניים של ה"מטרה").
    בכל העולם, כל מקרי הפרידוליה מנסים לעשות את זה.
    עכשיו, אם צירוף של 9-11 איכשהו מסמל חורבן למספיק אנשים, מה יקרה אחרי אלפי שנים של תהליך מצטבר ובלתי נמנע של פרידוליה ?
    (זה גם יכול להיות מאד מאד עדין. אפילו אם מתוך 100 צירופים שמסמלים חורבן לאנשים רק 5 הם צירופים של 9-11, אם זה הצירוף הכי שכיח ברשימה, הוא זה שיש לו אפקט מצטבר הכי גדול)
    אם זהו אכן הצירוף הכי חורבני, אחרי אלפי שנים, הוא יהיה הכי מקובל מכל שאר הצירופים בתור סמל של חורבן.
    נכון לעכשיו, מושג הצירוף 9-11 התאריכי הוא סמל לחורבן בשפה, וביותר מלוח שנה אחד.
    מכל הפרידוליה האפשרית שמתרחשת, זה הצירוף היחיד ש"שכנע" הכי הרבה אנשים לראות איזשהו קשר סמלי, ואפילו מודע ומוסכם, בינו, כפי שהוא מופיע בתאריך בשנה, לבין חורבן.
    אף אחד לא מכריח את כולם לפחד מהצירוף, או לחפש אותו, או לעשות איזושהי פעילות פרידולית לגביו.
    אבל הוא עדיין "מכריח" אותך לראות מהי המשמעות המקובלת של הצירוף בשפה, אם אתה מעוניין להבין שפה כמו אחרים.
    איך זה קורה בימינו ?
    למה מכל תאריכי החורבן, רק ה 9.11 זכור בתור תאריך ?
    ותשעה באב, ה9-11 העברי ?
    שאר החורבנות לרוב זכורים לפי שמות אחרים, וגם אם לכל מיני מדינות יש "ספטמבר השחור" או "יום ראשון הארור" וכו', שום חורבן אחר של 100 השנים האחרונות לא זכור רק בצירופו הטהור בכל העולם.
    למה יש כל כך הרבה פעילות פרידולית לגביו ?
    האם איננו יכולים להסביר את אובססיות 2012 בכך שנאמר שבתקופה זאת של זמן, תאריכים הם יותר מקסימים מתמיד, דבר שגורם ל"זרמים" מסוימים של פרידוליה ?
    האם מאז שפרידוליית-חורבן-וצירופי-9-11 "ניצחה" את שאר הפרידלויות בנושאים אלה, והפכה סופית את צירוף ה 9-11 לסמל חורבן מוסכם בשפה, שאר פרידוליות המספרים-תאריכים נכנסו לפעילות מוגברת ?
    שוב אנו רואים שקישור בין ה-9/11 לחורבן, וה"מקסימות" הבסיסית של תאריכים ב-2000-2012, הם אלה שמעודדים את האובססיות לגבי 2012 בימינו.

2.
    הסברים נוספים לגבי מספרי חירום.
    אמרתי ש 911 הוא מספר החירום באמריקה וכו', אך זה יותר מורכב אם בודקים.
    אם תסתכלו על רשימת מספרי החירום בכל העולם, תוכלו לשים לב לדפוסים הבאים:
    זה די מתחלק לשני סוגים:
    א.
    מדינות עם מספר מספרי חירום
    משטרה רפואה ומכבי-אש לרוב
    כאשר בין המספרים השונים יש איזהשהו דפוס מסוים וברור, שמקל על האדם לזכור את כל המספרים:
    100,101,102
    15,16,17,18
    999 (וכל מיני מספרים שקרובים ל 999)
    ועוד דומים לאלה או בעלי דפוסים פנימיים אחרים
    ב.
    מדינות עם מספר חירום אחד
    לפעמים משהו כמו
    000 (שמכיל דפוס מאד ברור וקל לזכירה)
    אך לרוב המדינות, שלהן מספר חירום אחד, יש
    911

מה הדפוס שיכול לגרום לכל כך הרבה אנשים לזכור בקלות 911 במקרי חירום ?
    (גם אם העתיקו אחד מהשני, דפוסים בעייתיים לא-שורדים, כמו שהיה עם מספרי החינם בישראל פעם $#@$!#@-177-200, או משהו כזה, למי שזוכר, שהוחלף במודל היותר מוצלח של 1-800, שפתאום התמודדו איתו יותר בקלות)
    מה נראה לכם ?
    איך ה 911 נכנס בסופו של דבר לכל כך הרבה מספרי חירום ?
    איזה דפוס זה יותר תואם ?
    דפוסים של מספרי חירום בכל העולם ?
    דפוס של מספר שקל לזכור ומהר כמו 999 או 000 ?
    או דפוס של משהו שמסמל "משהו לא טוב קורה" ?

ומה קורה בשאר מספרי החירום בעולם ?
    אם תבדקו
    תראו שהספרות הכי נפוצות הן 9 ו 1
    ותראו גם שהצמדים הכי נפוצים הם 11, ו 99 (המון 999), ומופיעים הרבה הרבה הרבה יותר מצמדים שהם די בודדים: 22,55,66,77, ואפילו יותר מה00, שמופיע בדוגמאות בסיסיות כמו 100 ו 000.
    אפשר לראות לבד עד כמה אני מטעה אתכם:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Emergency_telephone_number

3.
    בנוגע לתיאוריות שטוענות כי סיום לוח השנה של המאיה מסמל משהו שקשור לטבע, או לאיזה סיום בטבע, או אסון, או ביקום, או בגלקסיה, או כל דבר שהוא מעבר להשפעה של מספרים על אנשים.

ככל שידוע לי, לוח השנה של המאיה, או יותר נכון, הגרסאות השונות של לוחות המאיה השונים, לרבות חלק גדול מהלוחות שהופיעו ב 50 השנים האחרונות, ולרבות אפילו חלק מאלה שממש לא תואמים שום לוח-מאיה קדום, לא מציינים בלוח-שנה שלהם את סוף העולם. הם פשוט נגמרים.
    כשאתה משתמש במערכת ספירה מעגלית (בניגוד לספירה הנוצרית, שעשויה תיאורטית להמשיך לנצח, אך בדומה ללוח העברי), לוח השנה מסתיים מתישהו.
    זה בדרך כלל מחזור מספיק גדול, תמיד גדול מספיק בהיסטוריה כדי "לעולם לא להסתיים בזמן שהתרבות שמשתמשת בו עדיין חייה", כשהמקרה של הלוח העברי, הוא אולי יוצא דופן במובן הזה.
    גם עם זה לא לוח-מעגלי, הוא יכול להשתמש במחזורים, כמו כל לוח שנה אחר.
    בספירה הרגילה, הימים והחודשים הם מעגליים בספרות שלהם, רק השנים מתקדמות בקו לינארי.
    אם אני אייצר לוח נוצרי לאלף השנים הקרובות שיספיק לי מכל בחינה מעשית, הוא יסתיים מתישהו (עוד אלף שנים), כי השתמשתי במחזור של 1000 שנים בלבד, בו אוכל להשתמש שוב ושוב בתור אותו לוח שנה באלף השנים שאחרי ואחרי, פשוט לא ראיתי צורך להשתמש ביותר מ 3 ספרות, במקור.
    אם וכאשר נגיע ל 10000, ועדיין נשתמש בספירת הנוצרים, נוכל לפעול בשתי דרכים עיקריות:
    א. נתחיל להשתמש בשנים בנות 5 ספרות, מה שישנה את לוח השנה מבחינה מעשית (תחשבו על מחשבים שמכירים רק שנים בנות 4-ספרות)
    ב. נתחיל לפעול מההתחלה, ונמשיך לכתוב ולדבר על מושג של 4 ספרות, כשעדיין כמובן נהיה מודעים לכך, שזהו המחזור השני של לוח-השנה שלנו.
    אם אכן נפעל כך, זה יהפוך את לוח השנה הנוצרי למעגלי.
    (זה די מה שקורה בלוח השנה העברי. אנחנו לרוב מתייחסים לשנים כאילו התחלנו לספור אותם משנת 5000, ואנחנו מוסיפים ה' לפני השנה, רק לפעמים, כאשר ה' יותר אומרת לנו כמה פעמים כבר התחלנו לספור מהתחלה, מאשר 5000, ואנחנו יודעים ש ה' זה לא 5000 בגימטריה, ואם אנחנו מחשבים כמה זה התש"ח, למשל, אנחנו לא מחשבים גימטריה רגילה, ה' זה 5000, השאר לפי גימטריה).
    אולי גם לוח השנה של המאיה הוא משהו כזה ?
    (או לוחות המאיה השונים על שלל גרסאותיהם בימינו)
    אנחנו יכולים לדמיין את זה בקלות אם נחשוב על זה בתור "לוח שנה, של שנה, מוארך"
    הרוב משתמשים, לצרכים שימושיים, בלוח שנה שמתייחס לשנה בלבד.
    זה לוח שנה שמסתיים, ואתה משתמש בו שוב ושוב (גרסה יחסית דומה), ושוב, כל פעם שהוא מסתיים.
    אולי כך פועל לוח השנה של המאיה, הוא פשוט לא מסתיים בסוף השנה, אלא בעתיד הרחוק, בצורה שאולי לא באמת מפחידה אנשים, יותר מרגשות הפחד הממוצעים של האדם הממוצע, שאולי צצים, בסוף השנה, כשהלוח מסתיים.
    למעשה, כל הפחדים הנפשיים האפשריים של "השנה נגמרת", "השנה מתחלפת", "הסיום של לוח השנה מרגיש לי כמו סוג של סוף פתאום", וכו', יהיו הרבה יותר פחותים בלוח השנה של המאיה, שבו הדגש הסמלי על סיום, הוא בעתיד הרחוק, לא בכל שנה ושנה.
    אולי זה המחיר שאנחנו משלמים
    אנשי המאיה העתיקים אולי פחדו פחות מאיתנו כשהשנה נגמרה, כי היו להם מושגים אחרים לגבי "מתי הזמן/לוח-השנה נגמר", ואולי אפילו לא היו צריכים לחגוג את התחלפות כל שנה בצורה כל כך אחידה כמו בימינו, עם אור, ואהבה-משפחתית, ועצים, ושמחה חברתית, ושאר גרסאות של ראש-השנה וכריסטמס, שאולי מסוגלות להוריד את ה"פחד מסוף השנה" באופן טקסי וקולקטיבי,
    אך מצד שני, אותם אנשי מאיה, כאשר לוח השנה שלהם מסתיים, כל הפחדים שהצטברו לגבי "סוף הזמן" מתמקדים פתאום בנקודה אחת בזמן, ומתחילים להתבטא.
    ואולי סוג מסוים של טקס, דרוש פה
    אם חג-המולד זה מתי שהנוצרים חוגגים את יום הולדתו של המושיע בגרסה שלהם לטקס העיקרי שמקושר ל"סוף שנה / התחלפות שנה / שנה חדשה", אז מהי האנלוגיה המתאימה כעת כשהלוח המאיאני מסתיים ?
    האם אנחנו זקוקים לחגיגה גדולה בסיום הגדול ?
    האם זה מסביר למה יש היום הרבה אמונות ש"זהו זמן הגעת המושיע לעולם" ?
    זה לא חייב להיות בגלל שהלוח-המאיאני מסתיים.
    וגם לא רק בגלל שהספירה הנוצרית כבר עברה שינוי מסוים בשנת 2000.
    כמו שהראתי, הספירה הנוצרית היא זו שמשתנה ב 2012 בהשפעותיה.
    זהו סוג מסויים של שינוי בלוח הנוצרי עצמו.
    וההקבלה ללוח העברי היא גם בהתאם
    אנחנו פה מדברים על מעבר מהרבה צירופי 9.11 להרבה פחות
    ה 9.11 העברי הוא תשעה באב, שלמרות שהוא יום חורבן, הוא גם יום לידתו של המשיח (גם די לפני ראש השנה, העברי הפעם), ואומרים שבסיום לוח השנה העברי הוא יפסיק להיות יום חורבן ויהפוך ליום שמחה, באחרית הימים וכו', ואנחנו אכן עוברים למצב שבו, בלועזי, יש פחות ימי חורבן בצורה משמעותית, דבר שמן הסתם יאפשר יותר ימי שמחה.
    תראו איזה אנלוגיה בין שלושה לוחות שנה לבין אמונות לגבי סוף העולם:
    בלוח השנה הנוצרי המשיח נולד ממש צמוד לחגיגת התחלפות השנים, וכך באמונה הנוצרית המשיח יגיע בסוף הזמן / סוף העולם.
    בלוח השנה היהודי המשיח נולד בחודש הלפני אחרון של השנה, וכך באמונה היהודית המשיח יגיע מתישהו, ואז תהיה תקופה מסוימת, ויבנו כל מיני דברים וכו', ואולי מלחמות וכו', ואז אולי יהיה גן עדן עלי אדמות או משהו כזה, וגם אולי יהיה איזה משהו שנקרא יום-הדין שיראה לנו מי בדיוק ממשיך מנקודה זו בזמן, ולאן.
    (אחת הסיבות לכך שבגרסאות האמונה הנוצריות השינוי העתידי הסופי יהיה יותר מיידי מאשר בגרסאות היהודיות, בגדול, משתקפת גם בהבדלים בלוח השנה, וגם בכך שבנצרות המשיח הוא אלוהים).
    בלוח השנה של המאיה, הלוח מסתיים, ואנשים מפחדים מסוף העולם, ופועלים במספר מודים אפשריים:
    פחד, אמונה, התעלמות, או חגיגה.
    (מה שיכול להוביל לעשיה, רוחניות, כתות, יצירה, חזרה בתשובה, מחקר, פרידוליה, וכו')
    למעשה, האנלוגיה לראש השנה העברי יותר חזקה.
    ראש השנה, באמונה היהודית, הוא יום הדין של השנה, ויום כיפור זה רק "זמן אחרון לערעורים" או משהו כזה.
    ככל הנראה כך הפחדים מסוף לוח השנה העברי נכנסו לאמונה היהודית.
    אז מה אנחנו צריכים לעשות עכשיו עם כל זה ?
    לחכות לגאולה ?
    להאמין שזהו זמן הגעת המושיע לעולם ?
    או פשוט למצוא את האנלוגיה המתאימה ביותר לחגיגות הכריסטמס וראש השנה ?

ניסיתי בחלק האחרון של התגובה הזאת להסביר את ענייני 2012 כהרחבה של פעולות אחרות באנושות לגבי התחלפות השנה, אך מצאתי יותר מזה.
    הראתי, לעצמי לפחות, עד כמה כל האמונות העיקריות לגבי סוף העולם באמונות השונות, הן למעשה כוללות הרחבה של התעסקות בהתחלפות השנה הרגילה, וככל הנראה בנויות על אותו מקור נפשי של התעסקות בהתחלפות השנה.

תודה רבה
    ושנה טובה ופוריה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ושוב עוד עדכונים, להרחבת וביסוס הרעיון.
    כותרת העדכון: הרחבת תובנות צירוף ה-9-11 כסמל חורבני, וחידוד מאפייני תאריכי החורבן המיוחסים אליו.

לשמחתי, מספר אנשים נענו לאתגר שהצעתי, והביאו לי מספר מקרי חורבן, וביקשו שאראה להם איך התיאוריה שלי עדיין תקפה. אני אראה שתי התייחסויות הדדיות.

1.
    >>
    מלחמת סין-יפן, פרל הרבור, וההפצצות על הירושימה ונגסקי.
    >>

באופן מפתיע, כל ה"בלי 9.11" האלה, קשורים ליפן.
    אולי אצל היפנים זה עובד אחרת, אולי יש להם לוח שנה אחר, ומושגי חורבן אחרים, אני לא יודע.
    לגבי פרל הרבור וההפצצות הגרעיניות.
    הם כמובן חלק מתהליך יותר גדול של מלחמה יותר גדולה, שהיא אכן מלחמת החורבן מס' 1, (הכי גדולה, לא הראשונה), שעונה לקריטריונים.
    ההפצצות הגרעיניות הן דבר יוצא דופן במיוחד, לא רק שהן שונות מכל שאר החורבנות, ומיידיות ביותר בהשפעתן החורבנית, וכמובן שאפקט הזמן שהכי השפיע על השנייה שבהן זה "די מיד אחרי הראשונה". אני חושב שעד כמה שקשה, צריך להסתכל על התמונה הגדולה.

לא זרקו את הפצצות האלה כדי ליצור חורבן, או מתוך כוונה מודעת של חורבן, או השפעה תאריכית שגרמה למישהו כך סתם משום מקום לעשות משהו קיצוני, אלה פצצות שהוטלו, כדי לסיים חורבן, גדול מאד, מיידית ככל האפשר, זהו החורבן הגדול ביותר אי פעם, מלחמת העולם השניה, שרק לקראת סוף המאבק שלו באירופה, מספר חודשים לפני ההפצצות האטומיות, התגלו מימדי הזוועה שלו.זאת הייתה מלחמה שלא נגמרת, ואחרי שהאמריקאים ראו למה הנאצים מסוגלים, לרבות שימוש מסיבי בנשק לא-קונבנציונלי, ולאחר שהתמודדו מול מתאבדים ואנשים שלדעתם, בתור בני בריתם של הנאצים, יעשו כל דבר שביכולתם כדי לפגוע בהם, ושכמו הנאצים, ממשיכים להלחם עד הסוף ללא קוים אדומים ככל הנראה, ולאחר 6 שנים כמעט של מלחמת עולם ברחבי העולם ומיליונים על מיליונים של הרוגים, נלקחה ההחלטה הקשה הזאת.
    גם אם זהו חורבן גדול, ומפחיד ביותר, הסיבות שהובילו אליו הן ניסיון מודע, למנוע המשך חורבן שגובה קורבנות ללא הפסקה, במיידי, בצורה אפקטיבית ככל האפשר, ואין זה בלתי סביר להעלות על הדעת, שאם הפצצות לא היו מוטלות, המלחמה המתמשכת הייתה גובה יותר קורבנות בסופו של דבר.
    לכל מי שרוצה לחשב דברים על הניסויים האטומים הראשונים, אני אשמח לשמוע מה יצא, אך שוב, הם לא הפכו לזכרונות חורבן, ולא הרגו אנשים, למרות שיש פה אלמנט של חורבן כלפי הטבע, ואם חורבן אנושי כלפי הטבע הוא גם מתעצם בתאריכים חורבניים אני אשמח לדעת, וגם אם לא אני אשמח לדעת, וגם אם מישהו ימצא אסונות טבע מעניינים ורבים ונוראים בימים שכאלה אני אשמח, למרות שהתיאוריה שלי אומרת שמספרים משפיעם על אנשים, לא על הטבע.
    קשה להעריך, אך מעריכים את קורבנות המלחמה (המיידיים, ללא חישוב תסיביכים והתאבדויות ומוות מסיבות של בעיות כלכליות חדשות וכו') בכ- 60,000,000 אנשים. ההפצצות על הירושימה ונגסקי, הרגו כ 220,000 אנשים, כך מעריכים, כמחציתם ביום ההפצצה, ועצרו, סופית, מלחמה בה נהרגו בסה"כ, יותר מפי 270 אנשים, ממה שנהרגו בההפצצות האחרונות.
    עד כמה שזהו זכרון חורבן נוראי לאנושות, זהו, עוד יותר מזה, זכרון של סיום של החורבן הגדול ביותר, עד כה, אותו ידעה האנושות.

ושוב, בהיבט רחב יותר, מאד יתכן כי אם היפנים לא היו תוקפים בפרל הרבור, האמריקאים לא היו נכנסים למלחמה, לפחות עדיין לא, ומכיוון שהם אלה שאיפשרו סופית את בלימת הנאצים והיפנים והמלחמה, בשביל רבים בעולם, פרל הרבור אינו זכרון של יום חורבן, הוא זכרון של היום בו אמריקה באה לעזור לשאר העולם, דוגמה מעיינית למצב בו תחושת חורבן אפשרי במדינה, אינה נחשבת לחורבן עבור בנות בריתה של אותה מדינה, ומלווה באפקט די מיידי, של הפחתת שאר החורבן בעולם בצורה הדרגתית ויציבה יחסית, ולבסוף סופנית.

2.
    והבחור הזה כתב ב month.day.year
    >>
    Here are some non-conforming events that kill your theory:
    3/22/1622 - Jamestown Massacre
    5/28/1628 - Bolton Massacre
    3/5/1692 - Boston Massacre
    8/21/1863 - Lawrence Massacre
    12/29/1890 - Wounded Knee Massacre
    3/10/1906 - Moro Crater Massacre
    4/13/1919 - Amritsar Massacre
    4/23/1930 - Qissa Khwani Bazar Massacre
    9/29-30/1941 - Babi Yar Massacre
    6/4/1989 - Tianamen Square Massacre
    2/26/1992 - Khojaly Massacre
    11/23/1985 - EgyptAir 648
    4/5/1986 - Berlin Discoteque bombing
    12/21/1988 - PanAm 103
    2/26/1993 - first WTC bombing
    3/12/1993 - Munbai car bombings
    >>

כאן חשוב להבין ולהגדיר מה זה בדיוק חורבן, ומה זה חורבן גדול

בכל המקרים הנ"ל למעט באבי-יאר והטבח בבזאר, מתו פחות מ200 אנשים, ברובם פחות מ100, בחלקם פחות מ 10
    כאשר המקרה של Tianamen Square הוא שנוי במחלוקת ברמת ההרוגים, בין 200 ל2000.
    ככל הנראה לא יותר מ2000, וככל הנראה, אם המדינה לא מאשרת שזה יותר מ 200, זה לא הופך לזכרון חורבן באותה מידה שאם היא כן מאשרת, בטח לא בשביל שאר העולם שאף פעם לא באמת יודע איך להתייחס לדיווחים סותרים ממדינות רחוקות.
    וחוץ מזה, כל החורבנות ברשימות ה9/11 שהבאתי, כוללים משהו שהוא "מעבר" לאובדן בחיי אדם
    (לא שיש בהכרח משהו שהוא יותר מחיי אדם, אך עדיין בכל יום מתים מרעב יותר אנשים ממה שמתו באסון התאומים, וכנראה שמוות בלבד בכמויות זה לא מספיק בשביל לייצר תאריך מוסכם של חורבן, אולי לצערנו):
    חורבן שני בתי המקדש, חורבן ביתר, חורבן ירושלים, גירוש ספרד (לאו-דוקא הרבה הרוגים, אך זהו זכרון גירוש וחורבן וגלות ואובדן רכוש וקשרים חברתיים ומעמד ועוד), שאר-גירושים-מתאימים-תאריכית - אותו דבר, כליאה בגטו - אותו דבר ברמה אחרת, מלחמת העולם הראשונה, מלחמת העולם השניה, ליל הבדולח (שהפך לזכרון חורבן, וכולל הרס, דיסטרקשן, של זכוכיות של חלונות), מלחמת המפרץ (שקשורה לזכרון חורבן, בין השאר, בגלל סירנות של יום השואה וזכרונות של מסכות גז ופחד מנשק כימי, לפחות עבור הישראלים שחוו במהלכה תחושה של חורבן-אפשרי, ואולי גם מעבר בין אולי-חורבן לכאילו-חורבן,ואצל העירקים מסמלת חורבן גדול מסיבות אחרות), אסון התאומים (לא "רק" 3000 אנשים, גם 4 מטוסים ושני בניינים ענקיים, ועוד, ותחושה עצומה שמשהו נחרב במדינה / בעולם / באמונה-שהאלף-החדש-הוא-סבבה)

גם במקרים בהם רוצחים נשיא / ראש-ממשלה / מנהיג-מדינה-בעל-תואר-אחר, והנזק, פיזית, הוא רק בחיי אדם ולא ברכוש, זה בסופו של דבר הופך לזכרון חורבן יותר ממותם של 200 אנשים, עם כל הצער שבדבר, וזה מייצר תחושה מיידית של חורבן בממלכה, ושמשהו בסיסי נחרב פתאום.
    האם באמת יש מקום להשוות בין שתי הרשימות, אם חורבן זה העניין ?
    בהנחה שכל האירועים השליליים ברשימה מקרי-בעיקר-טבח הזאת, הם אכן חורבנות גדולים ואיומים, האם ניתן לראות פה דפוס שהוא יותר ברור ומאפיין ושכיח ממה שאני הצעתי ?
    האם יש כאן איזהשהו מאפיין יותר ברור, ממה שאני הצעתי ?
    מדוע אף אחד מכל אלה לא זכור בתור זכרון חורבן בכינויו התאריכי ?

בכל הרשימה הזאת, שני אירועים כוללים הרס של מטוס, ושניהם כוללים צירוף של 9 ו 11:
    23.11.1985 - EgyptAir 648
    12.21.1988 - PanAm 103

הפיצוץ-טרור הראשון במגדלי התאומים הוא לא זכרון חורבן, ומתו מעט יחסית אנשים. אומרים שנפגעים היו יותר מאלף אבל מתו שישה אנשים, כאשר רוב הנפגעים נפצעו קל בזמן שהם ברחו מהמקום. זה הרבה יותר יום-התפרצות-פרנויה-מחורבן מיום חורבן, וגם אם בכל חורבן יש פרנויה-מחורבן, זה לא תמיד ההפך.

הפיצוץ בדיסקוטק בברלין, אם הושפע מזמנים, הרי הוא 4.5.6 מה שאולי היה פה הסיבה שכך שזכרו אותו במיוחד, או לכך שבחרו אותו בתור יום הביצוע, או לכך שבחרו אותו להופיע ברשימה הזאת.

אך גם בו וגם בבומביי, ביחד, פחות מ 200 איש.

כל השאר, עונים להגדרה של טבח, לאו דוקא של חורבן, וכך גם קוראים להם.
    רק שניים מהם מתייחסים ליותר מ 200 הרוגים, (כאשר יש ויכוח לגבי הכיכר בסין עליה נדבר עוד) אז נדבר עליהם:

בטבח ההודי בבזאר מתו 400, כאשר זהו למעשה היום הראשון בו התחיל המאבק הלא-מזוין בין המפגינים האנטי-אלימותיים של הודו לבין צבא הכיבוש הבריטי שטבח בהם, מצד אחד (שוב, אין פה אובדן ברכוש ופגיעה ישירה בסמלים חזקים של הקבוצה, וזה הרבה יותר טבח מאשר חורבן), ומצד שני, זהו יום שהפך לנקודת ציון משמעותית במאבק, והפך לחלק מיתולוגי במיוחד בסיפור ההצלחה הגדול של היסטוריית המהפכות, המפכה הלא-אלימה הראשונה שהצליחה להוביל לעצמאות, ולא סטטה מדרכה בעקבות שום חורבן-זמני. בניגוד לכל חורבן אחר, פה הצד הפנגע בחר להתמודד עם הפוגע מתוך מודעות לאפשרות הטבח ומתוך אידיאל שהוא גדול יותר, וללא שינוי דרכו לאחר הטבח, הוא המשיך לעמוד מול הצבא, כמו לפני, גם אחרי, הוא לא נתן לזה להחריב לו את המהפכה.
    פה, היום שנבחר למאבק, לא היה יום חורבן כלשהו שהתפרץ, זה היה יום שנבחר בתור יום בו העם ההודי לא יפחד יותר, בנגיוד לכך שתחושה של יום חורבן לרוב נובעת מיום בו העם פתאום מפחד יותר מאשר מקודם, כאשר הוא חווה חורבן לא צפוי, ולא כתוצאה, אולי-עקיפה, אך- מיידית, של פעולתיו של הצד הנפגע עצמו, שמתבטאת באותו יום.

באבי יאר, הוא כמובן טבח נוראי ומתועב ביותר. אך עדיין, הוא לא הפך בזכרונו התאריכי לזכרון חורבן.

הוא חלק מתקופה גדולה יותר, של 6 שנים של מלחמת עולם, ובה חורבנות עוד גדולים ממנו, במיוחד בזכרונם.

אני למשל, שמעתי על באבי-יאר לראשונה בערך כשהייתי בן 16. כנראה שזהו לא זכרון חורבן מספיק חזק בתרבות שגדלתי בה, גם אם הוא לא רחוק וקדום כמו חורבן בית המקדש עליו שמעתי מזמן.

וזה גם ב 1941

השנה היחידה במלחמת העולם השנייה שבה 9 ושני 1-ים

ובה לא רק באבי יאר:

הרחבת המלחמה לעוד חזיתות, גרמניה תוקפת את רוסיה, פותחת חזית מזרחית.
    יפן, תוקפת את ארה"ב, פרל הרבור,וזוהי כבר מלחמת עולם מלאה, אסיה אירופה וצפון אמריקה וצפון אפריקה ויותר מאוקיינוס אחד.
    1941 זו השנה בה הנאצים שלטו על רוב אירופה, וגדלו בשליטתם הכי הרבה.
    בסוף 1942 כבר יש להם פחות אחיזה בעולם, וזה רק יורד ויורד משם עד שנעלם.
    אפשר לראות בויקיפדה בערך "מלחמת העולם השניה" מעין אנימציה שמראה מי שלט על מה, לאורך כל המלחמה, שמתקדמת בקצב של 3 חודשים כל כמה שניות בערך (3 קפיצות בכל שנה במלחמה בערך, כאשר משום מה, ב1941 זה מתעכב יחסית, עם הכי הרבה עצירות באמצע השנה), וגם אפשר להגדיל ולראות את זה ברור. מי שממש רוצה רואה איך ככל שיותר קרובים בשנים, איכשהו, ל 9 ו 11, הרעים הם בשיאם, או בשיא קצב גדילתם, הם די שולטים על כמעט כל יבשת אירופה ב 1941, ואחר כך זה נסוג בצורה די ברורה ועקבית.

תבדקו אם בא לכם:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%...llied_axis.gif

(חכו כמה שניות, זה זז לבד, מעניין לראות את גרמניה בשיאה בסוף 1941, כאשר בדיוק ארה"ב נכנסת לעניינים, וקצב ההתקדמות הגרמני כבר יורד בתחילת 1942, ובמהלכה הופך לקצב נסיגה, כאשר הכל מסתיים בהפצצות על הירושימה ונגסקי שמסיימות בסוף בסוף את כל מה שנשאר מהמלחמה בבת אחת. אני מציע, לפחות פעם אחת, להסתכל רק על השחורים, או על השחורים ועל הזמן, ורק אם אתה רואה עוד פעמים תסתכל גם על שאר הצבעים, ואם לא הצלחת ומהתחלה הסתכלת על הכל, הייתי מציע לך פעם אחת לפחות להסתכל רק על השחורים בנוסף. לדעתי לפחות, הכחולים הם הטובים והשחורים הם הרעים, והאדומים הם בטוח לא גרועים, בזמן המלחמה, כמו השחורים, אבל ממש לא הייתי מעוניין להתווכח על זה עם אף אחד פה בפורום בשום צורה, זה ממש לא הנושא פה, בואו לא נגיע לשם, גם אם יש פה הרבה אנשים שחושבים שאין באמת חלוקות לטובים ורעים, בבקשה, זאת היא רק דעתי האישית, וככל הנראה, גם די הדעה המקובלת, ובואו לא נכניס אותה לדיון)

ומה עוד יש לנו ב 1941 ?
    לא רק באבי יאר בספטמבר. לפי ויקיפידה, רוב מחנות ההשמדה הראשונים כבר היו בנויים, עד התאריך, שימו לב:
    1.11.1941
    (בכתיב אירופאי, אך גם בכתיב אמריקאי זה אותו סדר של ספרות)

אם אנו בוחנים שוב את רשימת התאריכים המוצעת פה לבדיקה ולהשוואה, מקרי טבח וכו', נוכל לראות עוד משהו:
    ברוב התאריכים הנ"ל, למעשה, בכולם, למעט זה עם ה 4.5.6, אחד שיש בו 9 ושלושה 1-ים, ועוד שני מקרי טבח, האחד בו מתו 5 אנשים, והשני הוא הטבח ההודי בבזאר,
    אנו רואים את המאפיין הבא:
    רוב הספרות בתאריך, הן ספרות שמופיעות יותר מפעם אחת בסה"כ בתאריך
    למשל:

5.28.1628

יש פה שני 8 ושני 2, ומתוך שבע ספרות בסה"כ, 4 הן "דומות לאחרות" ו 3 הן "אינדיבידואליות בהופעתן"

נגדיר זאת כך: אם ספרה מסוימת מופיעה פעמיים זהו DUO.
    ברוב התאריכים הנ"ל יש לפחות שני DUO.
    לרבות Tianaman Square, שלמעשה התחיל ב 15.5.1989, עם שלושה DUO.
    וגם אם זה די נפוץ גם ככה, אני אומר את זה כי זה גם מאפיין בולט של התאריכים הלועזיים שהבאתי לגבי 9.11.
    גם אם זה נפוץ, זה לא קורה כל יום, וגם אם יש לי 11, ואני צריך רק עוד DUO אחד, עדיין זה יצא לי כך כל פעם בלי שחיפשתי את זה אפילו, למעט בתאריך רצח גנדי.

9.1.1939, 9.11.2001. 9.11.1938, 15.1.1991, 9.1.1970, 4.11.1995, 22.11.1963,

למעשה ברוב המקרים יש לי הרבה יותר מרק שני DUO.

בראשון יש לי 5 ספרות "דומות לאחרות בתאריך" מתוך 6.
    בשני 5 מתוך 7
    ובשאר: 5/7, 6/7, 4/6, 5/7 ו 5/8.
    ברוב המקרים האלה זה אפילו יותר חזק מה 4/7 הבסיסי שהגדרתי, כשני DUO מתוך 7 ספרות.

איך אפשר להסביר את זה ?

יכול להיות ש"כאשר רוב או רוב-מוחלט-וברור של הספרות הוא דומה לעצמו ללא בודדים, כך התאריך כולו מכיל יותר אלמנטים חוזרים מאלמנטים שלא-חוזרים, ולכן השכל עשוי ליצור יותר חיבור למשמעויות שהוא מייחס למספרים אלה, מאשר ללא אותו רוב, או עם רוב פחות ברור".
    מאד יכול להיות, ש 9.11 תאריכי, הוא הרבה פחות "אפקטיבי" אם הוא לא בתאריך של "רוב מוחלט לדומים לאחרים".
    יכול להיות כשאשר "רוב מה שאני מסתכל עליו מכיל דפוסים שחוזרים על עצמם, זה יותר לי מתחבר איכשהו בשכל, גם להרגשה שבמספרים בכלל יש דפוסים חוזרים, וגם לדפוסים חוזרים שאני מכיר, או איכשהו נזכר בהם בלי להיות מודע לזה בכלל, במיוחד אם אותם דפוסים חוזרים, מופיעים בעצמם בצורה כזו או אחרת, במה שאני מסתכל עליו"

לאחר כל החישוב הזה.

אני מחדד את האתגר שהצעתי לכל מי שרוצה להראות לי ששילוב בין 9-11 הוא לא בהכרח זה שהכי מופיע בתאריכים שהפכו לזכרון של חורבן:

אני טוען בהקשר הזה:

א. בלוח השנה העברי יש יותר חורבנות, או אירועים שנחשבים חורבנות, בתאריך תשעה באב, היום התשיעי של החודש האחד עשר, או היום שהכי מתאים להגדרה הזאת לפי ספירת השנים הרגילה והמקובלת בימינו, יותר בכל יום אחר בשנה העברית, בסך הכל.

ב. בלוח השנה הלועזי

מכל תאריך שנבחר אקראית, הסיכויים הכי גדולים ש"תיפול" על תאריך שמסמל חורבן, הם, אם זה תאריך שעונה על הקריטריונים הבאים (שוב, רוב הסיכויים שלא תיפול על חורבן, כי רוב הימים הם לא חורבניים בכל מקרה):

1. התאריך מכיל 9 ו11

כאשר 11 הוא כל דרך בה אתה כותב או קורא שני 1-ים רצופים, לרבות 1.1, באחד משני האופנים העיקריים והנפוצים ביותר בעולם של כתיבת תאריכים בכלל: day.month.year או month.day.year

(אני חושב שכל אופן כתיבה, משני אלה, בפני עצמו, הוא יותר נפוץ מכל שאר אופני הכתיבה של כל שאר לוחות השנה בכל העולם. אפילו את התאריך של השנה העברית לא כותבים באופן אחיד, לפעמים עם ה' לפני השנים ולפעמים בלי, לפעמים עם מספרים לימים ולפעמים עם אותיות לימים וכו' וכו')

2.

התאריך מכיל לפחות שני DUO, ורוב הספרות הן "זהות לספרות אחרות בתאריך", כלומר בתאריך של 8 ספרות, שני DUO לא מספיקים פה, ונדרשות לפחות 5 ספרות ש"דומות לעצמן".

3.

מכל התאריכים הנ"ל:

בתאריך של 6 ספרות שכזה, יש יותר סיכוי לחורבן עם 5 "זהות לאחרות בתאריך", מאשר בפחות.

(אם אתה מחשב, חשב גם בכמה מכל "לפחות 4" יש "לפחות 5", והשווה בהתאם ליחס)

בתאריך של 7 ספרות, יש יותר סיכוי לחורבן עם 5 "זהות לאחרות בתאריך" (או יותר) מאשר רק עם 4.

בתאריך של 8 ספרות, יש יותר סיכוי לחורבן עם 6 שכאלה מאשר רק עם 5.

כאשר את כל ההגדרות האלה אני טוען שאולי לא ניתן להכליל לגבי העתיד, שכן אנו עוברים כעת תקופה של הרבה מספרים מקסימים במיוחד, ויתכן שבזמן שכזה, ואף לאחריו, ההשפעות של "מיוחדות התאריך בעיני המתבוננן ביחס לתאריכים אחרים", הן שונות במידתן והשפעתן, מאשר בתקופות עבר.

אם אתה מעוניין לסתור אותי

הראה לי צירוף אחר של מספרים, כל זוג מהרשימה הבאה:

0 או 4 או 5 או 6 או 7 או 8 או 9 או 10 או 11 או ,12, או כל מספר שהוא יותר מ 12,

חוץ מהזוג 9 ו11.

( 1, 2, ו 3, הם הכי נפוצים בימים, ו 1 ו 2 הם הכי נפוצים בחודשים, אז הם בחוץ)

שמופיעים ברשימה של תאריכי חורבן שהם מכילים רוב של ספרות שדומות לספרות אחרות בתאריך.

או

הראה לי צירוף כשלהו של מספרים, אחד מהם, לפחות, דו-ספרתי, שמופיע ביותר מקרי חורבן, רציניים כמו שלי או יותר.

או

רשימת תאריכי חורבן שכזאת וצירוף שכזה

ואיזהשהי הגבלה מוגדרת נוספת

כך שהיחס (שים לב), בין הכמות היחסית של תאריכים שעונים לקריטריונים שלך לבין תאריכים שלא, לבין הכמות היחסית של חורבנות בתאריכים אלה לבין כמות החורבנות שלא, יהיה, (שים לב), קטן מהיחס, בין הכמות היחסית של תאריכים שעונים לקריטריונים שלי לבין אלה שלא, לבין הכמות היחסית של חורבנות בתאריכים שעונים על הקריטריונים שלי לבין כאלה שלא.(ואם לא הצלחת לשים לב, המשך הלאה)

או

שתראה איך יש יותר חורבנות בתאריכים שעונים על קריטריונים אחרים, ומכילים את אותו צירוף מסוים שאתה מציע, כאשר מספר התאריכים שעומדים באותם קריטריונים אחרים שאתה מראה (בלי קשר לעם או בלי חורבן), הוא לא גדול יותר, בממוצע לאורך בהשנים, ממספר התאריכים שעומדים בקריטריונים שלי.

רק כך תוכל למצוא מאפיין חורבן יותר גדול בלועזי ממה שאני מצאתי בכל מה שקשור לצירופים.
    גם אם תמצא מאפיין שהוא מספיק קרוב כדי להיות חורבני "כמעט כמו המאפיין" שאני מצאתי בלועזי, זה יראה שה9/11 הוא פחות "מיוחד חורבנית" ממה שהתיאוריה שלי מציגה, בלועזי לפחות.

בשביל לסתור אותי לגמרי, אתה צריך למצוא גם מאפיין בתאריך העברי, או גם להראות איך תובנות תאריכי החורבן שלך מתבטאים ביותר מלוח שנה אחד, ובכלל אני אשמח אם תראה לי מושג תאריכי שהפך לסמל מוסכם בשפה, ביותר מלוח שנה אחד, שתי לוחות שנה או יותר שבהם הצירוף שלך הפך לסמל חורבן, ואני גם פתוח לאפשרויות אחרות, אם אכן תראה לי מאפיין יותר ברור של חורבן וצירוף בין שני מספרים שמופיע בתאריכי חורבן כה משמעותיים וכה רבים כמו שלי או יותר, או מתקרב לזה אפילו, זה אכן יראה שאיכשהו למרות כל העובדות, הצירוף 9/11 הוא לא החורבני מכולם, ושכל מי שחשב ככה במקרה, טעה, למעט אם הטיעון שלך הוא "שבאופן כללי עדיף לא לחשוב על חורבן וכל מי שחושב ככה טועה", זה אולי נכון, במובנים מסוימים, אך זה לא סותר את התיאוריה שלי.

ושוב נחדד את הגדרות מה זה חורבן

באנגלית

Destruction

הרס של משהו חשוב

תחושה כללית של חורבן שמחזיקה מעמד לאורך השנים, הרס של אנשים ורכוש וסמלים חשובים, או תחושת אובדן של רצח-מלך, או דבר שהוגדר בשפה המוסכמת עם שם או תואר של חורבן (בניגוד לטבח, או אסון טבע, או משהו שסיים מלחמה שהיא יחורבן יותר גדול מהסיום עצמו, או משהו שאלה שעברו אותו לא התייחסו אליו כאל חורבן ודי המשיכו לפעול כמו קודם)

(מלחמת המפרץ בסופו של דבר לא הייתה חורבנית עבור הישראלים, אך עברה תהליך של "קרוב לחורבן" ל"כאילו חורבן", ולכן קשורה בהקשרים חורבניים ובסמלים חורבנים ואף לזכרונות מסוימים של חורבנות אחרים).

אתה יכול להגיד לי שכל פעם שהסתיים החופש הגדול והלכת לבית ספר, חווית חוויה חזקה יחד עם הרבה אנשים, של חורבן החופש בתחילת הלימודים, כל שנה, בראשון לספטמבר, ושבשבילך זה היה החורבן הגדול מכולם, ושאתה לא רואה פה 9 ו11 , ואני כמובן אגיד לך, שעד שנת אלפיים, כל שנת לימודים התחילה ב 9 ו 11, לפחות אם אתה כותב בגרסה האמריקאית 9.1.19XX, וגם אם אתה לא מקבל את זה כמשהו שיכול להשפיע בעולם החינוך הישראלי, רק אגיד, שיום תחילת מלחמת העולם השניה, הראשון בספטמבר, הוא איכשהו אוטומטית קצת זכרון חורבן כל שנה אחר כך, לא רק כי בו 9 ו 11 באמריקה, אלא כי זה היום בשנה הלועזית "שבו פרצה מלחמת החורבן הגדולה מכולם", ועד כמה שאתה אוהב את החופש הגדול, לדעתי, בית ספר מקושר אצל רבים עם זכרון של חורבן, מהסיבה הזאת לא פחות.

הסיבה שתלמידי ישראל מתחילים ללמוד כל שנה ביום בו פרצה אותה מלחמה בשנה, גורמת לכך, בסופו של דבר, שחינוך במדינת ישראל, מקושר בשכלם של רבים, עם מושגי מוות וחורבן ומלחמה ואפילו שואה, אך זוהי רק דעתי האישית כמובן, וגם על זה לא הייתי מעוניין להתווכח.

וזהו

רק נסיים בכך שנזכיר שהמטרה של תגובה זו היא לחדד

א. את החלק בתיאוריה שטוען שהצירוף בין ה-9 ל-11 הוא מספיק בעייתי, משום מה, כדי להופיע בהרבה תאריכי חורבן וכדי להפוך לסמל מוסכם של חורבן בשפה.

ב. את החלק בתיאוריה שמציע אתגר לכל מי שמנסה לסתור את החלק עליו דיברנו בסעיף א'.

הייתי מבקש להשאיר את הדיון סביב הנושא של הדיון, ושתגובות ספציפיות לתגובה זו, עדיין ישארו בהקשר של נושא הדיון, והתובנות שהתבססו בו בינתיים, ולא יגלשו לדיונים בנושא נשק גרעיני ואקולוגיה והאם זה טוב לפחד והאם זה טוב לחשוב על הדברים האלה וכו'. אני שמתי לב שיש בפורום הזה מספר מגיבים, שפשוט מגיבים לפי ההודעה האחרונה או חלק ממנה. יתכן כי "מנהג" זה התפתח בפורומים, בישראל במיוחד, כיוון שיש נושאים רבים שהם פשוט משהו שלא נגמר, כמו עדכון שבועי וכדומה. אני מבקש לשלא לפרסם בנושא הזה בפורום, דעות שהן ביקורתיות לגבי התיאוריה או לגבי דברים אחרים שאמרתי פה בהקשר של התיאורה, על ידי מגיבים שלא קראו את כל מה שיש לי להגיד בנושא הזה (למעט, אולי, חישובים טרחניים במיוחד), כמו כמובן, לא לפרסם כאן דעות ותגובות והודעות בנושאים אחרים. רק כך נוכל להמשיך כראוי את הדיון.
    תודה על ההבנה.

*

אם "הלכת" לאיבוד כשבאמת ניסית להבין אחרי ההודעה הראשונה פה בדיון, אני מציע שתקרא בעיון את ההודעה שלי מהראשון לאוקטובר (הארוכה מבין התגובות שלי באותו יום), שדי מבססת סופית את התיאוריה.

והמשך תקופת חגים מהנה לכולם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אמרה טריניטי:

Yesterday was a 10 10

Binary Code for the Matrix

red pill or blue pill

today is a 10 11 more code for the matrix

all those strange 911 synchronicities in the movies and everywhere, how do you think those happened?

To return to the Source, Neo must first go to the Keymaker, another program/person with "keys" to everything. The door to the mainframe, under intense security, can only be accessed for "just over five minutes" (until an alternate security system kicks in), or as the Keymaker puts it "exactly 314 seconds." This of course is a reference to pi, the only "anomaly" in an otherwise "perfect" system of numbers.

" 1) mathematics is the language of nature. 2) everything around us can be represented and understood through numbers. 3) if you graph the numbers of any system, patterns emerge. therefore, there are patterns...everywhere in nature..." - from the film _Pi_

והתגובה:

תודה לך טריניטי

פאי הוא מספר מיוחד, איך שאתה לא סופר, בינארי, דצימלי, או אחרת, ובכל העולם/גלקסיה/יקום/טבע את יכולה לראות דפוסים טבעיים שקשורים לפאי.

But let's return to the source.

מה פה המקור ?

המקור של איך שאנחנו תופשים מספרים הוא במערכת ספירה שמבוססת על 10 אצבעות.
    זהו מפתח הספירה שלנו.
    פאי הוא מספר טבעי, אך המקור הטבעי של המטריקס-המלאכותי-של-אובססיות-מספרים מכיל בתוכו מושג מושלם של 10.
    עד כמה זה טבעי עבור הנפש לראות אדם עם 9 אצבעות ?

מספר תינוקות פה ושם נולדו לאורך כל ההיסטוריה עם "לא בדיוק 10 אצבעות בידיים ו 10 אצבעות ברגליים".
    גם אם הם היו, והם עדיין, כמובן, תוצר של הטבע, עדיין התייחסו לזה בתור חריגות, ואנו עדיין נוטים לחשוב שזה לא טבעי. 11 אצבעות באדם היא חריגות בטבע, אך אם אנחנו רואים 9 אצבעות, אנחנו לרוב מניחים שזה לא חריגות של הטבע (מלידה, או מנשיכה של חיה), אלא כתוצאה של משהו מלאכותי (תאונה, או אירוע, שבו מעורבים בני אדם ו/או חומר-שעבר-עיבוד-מסוים-על-ידי-האדם), ואף כיום אנו נוטים לחשוב על חריגות כזו מלידה, לא רק כתוצר של טבע-אנושי (למשל חריגות מוגברת בקרב צאצאי בני-דודים), אלא גם כתוצר של משהו מלאכותי (קרינה, תזונה, רפואה, ניתוחים, זיהום, לכלוך-מלאכותי-שמוביל-להצטברות-מזהמים-טבעיים, ועוד).

אני מקווה שלא הכעסתי אף אחד בכך שאמרתי ש"בני אדם רואים נכות וחריגות-מספקת-בטבע כשמשהו לא טבעי". אין מדובר פה בדעות הקדומות שלי בנושא, ואני לא מתכוון, באיזושהי צורה, להגיד שנכים וחריגים הם "פחות אנושיים" או "לא-ישויות-טבעיות".
    (אולי אפילו להיפך, בהרבה תרבויות התייחסו לילדים עם יותר מארבע גפיים כאל אלים, וגם כיום הנכים מזכירים לנו מה זה להיות אנושי בעצם, מדי פעם. בעבר לא הבינו בקלות מה עלול לקרות כשבני דודים עושים ילדים, וחשבו שזה תוצר לא טבעי, או טבעי-אך-ממש-לא-מושלם)

כל ההנחות והרגשות האלה, היו הרבה יותר נפוצים, ומובנים-ואף-מקובלים-חברתית, בזמנים קדומים, בתחילת התהוות המטריקס-המלאכותי-של-אובססיות-מספרים. בתחילת ההתעסקות במספרים באמצעות מערכת יציבה של 10 ספרות.

בסרט, מגיעים ל-314, יצוג דיגיטלי של פאי לדעת טריניטי.
    כך, מגיעים פתאום למשהו טבעי. הוא עדיין במטריקס, וזה עדיין יצוג דיגיטלי-מלאכותי, אבל זה טבעי, זה לא תלוי במטריקס ולא תוצר שלה, וגם מעבר למקור-הטבעי-של-10. יחס בין היקף לקוטר זה תמיד פאי, לא משנה איך סופרים.
    אנחנו אפילו כותבים אותו בתור "PI" ולא בתור מספר, או התחלה של מספר-אינסופי-ולא-מחזורי-אחרי-הנקודה.

גם בסרט פאי, רואים איך הגיבור התשתחרר מאובססיית המספרים שלו.
    הוא חיפש איך מספרים מתבטאים בטבע ובבורסה, והצופים רואים איך אובססיית המספרים משפיעה עליו.
    הוא חיפש ישירות אחרי פאי, הרבה יותר טבעי מ 10 ו 9.11 ו 23 ו 13 ו 666 ו 2012 ו 21.12.2012
    הוא חשב שזה קשור לתודעה אפשרית בתחום מלאכותי-דיגיטלי-מחשבים-מספרים.
    ומה בסוף ? הוא יושב, מותש, ומסתכל ישירות על עץ, מסתכל ישירות על הטבע, על המקור של האובססיה, בלי לחפש יותר מספרים. החיפוש הבלתי מתפשר אחר פאי בסוף פשוט הראה לו את הטבע, את מה שמעבר למה שאובססיות מספרים יכולה ליצור, ואפילו את מה שמעבר למקור-הטבעי-של-המטריקס-המלאכותי-של-אובססיות-המספרים, מעבר ל10 האצבעות.

Blue Electric Monkey

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

A short summary:

1. Numbers affect people.
    2. 9/11 combos appear in so many dates of destruction and in more than one calender, and in many emergency phone numbers.
    3. After 2012 you get much less such combos in the dates
    4. All the 2012 obsession can be attributed to it.
    5. No natural disasters are involved, numbers affect people, not nature.
    6. in 2000-2012, dates are especially "charming", causing so much fuss about date and numbers. Since 2013, dates will be less charming (less repetitions) and less dangerous (less 9/11 combos), resulting in a less-effect-of-time-on-us.
    7. Fears about the end of the world, are actually fears about the end of the year. Christ's birthday is in the end of the year, and he will come at the end of the world. Jewish formal Judgment-day, is the Hebrew-New-Year (after the year-calender is over), and also when the Mayan calender is over, like when a year-calender is over, some people are anxious about it.
    8. All dates-number obsessions, however artificial, have a natural source - counting with 10 fingers.

2012:
    I don't believe there's anymore much to it than numbers affecting people, NOT NATURE.
    Calenders are not designed in any way that can predict natural disasters. They are constructed in a way that corresponds to the natural cycle of nature and mankind to some extant with seasons and weekends and other mainly sun & moon related cycles.
    They are not constructed in a way that can predict, or cause, a natural disaster, but in a way that can make some people feel some things, sometimes.

.

נושא נעול

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,448 | הודעות: 8,174,035 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect