באמת הגיע הזמן נמאס כבר לשמוע אותו ואת שפרה כל הזמן מרכלים על דייקי הבית
באמת הגיע הזמן נמאס כבר לשמוע אותו ואת שפרה כל הזמן מרכלים על דייקי הבית
|
|
טוב מאודדדדד
שהוא עף וכמו שהוא אמר אחרי שהדיחו אותו מ י שיגיע לגמר
יוסי רנין ולאון והוא צודק מהפה שלי לה' ש וסי יכך תמשחק
מה אתה מבין מה =\
סוף סוף העיפו אותו כל היום יושב ליד שפרה לא עושה כלום משעמם לראות אותו כבר
עלק להעיף את יוסי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח
הצחקת אותי ואין לי חשק לצחוק פחחח אם הוא יעוף המדינה תפסיק לראות את זה ואתה אמור לדעת שההפקה לא תעיף את יוסי והוא יגיע לגמר
.
אני מבין הרבה יותר ממך.
אני כתבתי את מה שאני רוצה!
אני רוצה שיוסי יעוף שבוע הבא... אני יודע שהוא לא יעוף...
וגל,אתה מתחיל להימאס לי ממך,תרגע או שתקבל כמה ימים מנוחה מהפורום.
".It always seems Impossible until it's done"
סוף סוף,בשתי מילים
זה תלוי בעד מי אתה...
אני בעד הבובלילים!!!
מוות לפרידמנים!!!!!!!!!!!1
יתרום להמשך העונה
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)
כל הכבוד!באמת שהוצאת את המילים שלי מהפה...יאללה שיוסי ילך כבר הטמטום שלו לא מצחיק.
וראיתי את כל התגובות של הילדים פה שרושמים "איכס מה אתם אוהבים את הפרידמנים המתים האלה.הכי טוב יוסי בובליל המלך".
כולה פלט כמה "פניני חוכמה" וכבר עושים ממנו מלך?=/
בוא נגיד שאני מעדיף להיות פרידמן מאשר בובליל,כי אם נגיד הייתם פוגשים את יוסי בחיים האמיתיים אז בטוח לא הייתם לוקחים את מה שהוא אומר ברצינות,לעומת זאת,הדברים שאומרים "הפרידמנים המתים" הרבה יותר נעימים לאוזן גם מבחינת שפה,טון דיבור,וגם אפשר לקחת את מה שהם אומרים ברצינות.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"