|
|
חח זה חתכחת פדיחה!
בשעורים האחרונים היה לכל הבית ספר הצגה אז הקיצר אני וידיה שלי נשארנו נעלתי את הכיתה(דפקתי את הצרור של המורה)אז הקיצר הוצאתי תנרגילה מהלוקר פתחנו איזה ראש אחרי איזה עשר דקות הענינים זרמו אז עשינו מין סקס יבש כזה על השולחן אנחנו באמצע פיתאום שומעים את המפתח מסתובב לא הספקנו ליתלבש כבר כול השכבה היתה בפנים
רציתי להבהיל את חבר שלי והבהלתי בטעות איזה מורה...
חחחח
איזה פאדיחות עד היום הוא מזכיר לי את זה ומחקה אותי חחח
2 פאדיחות:
ביסודי בכיתה ה' או ו' לא זוכר הייתי ב"קורס גישור" סתם משהו נחמד כזה שגרם לזה שפעם בשבועיים הפסדתי לימודים.. קיצר באותה תקופה הייתה לנו מורה שקראנו לה גודזילה קיצר בקורס חבר שלי בא אליי "דולב, מכיר את המורה ______ מהבצפר שלנו נכון?" ואני אומר "אה כה.. גודזילה השמנה" אז הדפוק הזה עושה לי "הנה הבן שלה" ומצביע על מישהו שעומד לידו XD אחד הלא נעימים...
הפאדיחה השניה זה בכיתה ט' חשבתי שאיבדתי את הפלאפון קיצר אני נכנס לכיתה ז' (למדתי שם מתמטיקה) שואל "מישהו ראה פלאפון סליידר כחול?" כזה כולם לא... אני בא לצאת מהכיתה הפלאפון מצלצל לי מהכיס האחורי של המכנסיים אני עונה כזה והמורה אמרה לי "דולב אני חושבת שמצאת מה שחיפשת אתה יכול לצאת עכשיו.." אני כולי מחייך ויוצא מהכיתה...
חחח MuGi....
אני רק נפלתי מהכיסא בכיתה וזהו...
לא יודע אם פאדיחות אבל הינה הסיפוור שלי:
הלכתי מכות עם חבר שלי בצחוק בכיתה אבל תוך כדי שיעור כאפה פה בעיטה שם.. הוא התרחק כדי שאני לא יחזיר לו אז ממש ישבתי על קצה הכיסא כדי להגיע אליו והתנדנדתי על הכיסא נפלתי על הריצפה והכיסא עף מהדחף על הראש שלי><
חחח לי היהה מזהו מצחיק ומגעיל באותו סיפור חחח
רבנו בצחוק מכות בין חברים וזה פיצוצים עולם והמורה כבר נינכס לכיתה ואמר לנו להפסיק ואפחד לא הקשיב .. קיצר אז הרביצו לחבר אחד שהיה איתי(זה מין קבוצות כזה היינו 3 על 4 ) אז דחפתי את זה שהרביץ לא זרקתי אותו על הקיר ותפסתי לו את החולצה ודחפתי אותו ונחשו על מי על המורה חחח המורה שהיה עם ספל של קפה ביד נפל הספל ונישבר לו חחח לקח את שנינו למנהל ובדרך אמרנו לו שזה היה בטעותצ וזה והוא הצעמבן ופיתאום יצא לו קיא מהפה בעעעע
אבל היה אחד המצחיקים חחחח
חבר התעצבן עליי וזרק עליי ספר אנגלית XD אני התכופפתי וזה פגע במורה בזמן שהיא שתתה תה , הכל נשפך עליה
לפני כמה זמן , אני כזה בפנאן בכניסה לבצפר הולך וזה יש מלא ילדים, ועכשיו לא שמתי לב שהגעתי למדרגות פתאום אני מחליק , איזה ילדה באה לעזור לי וגם נפלה עלי![]()
בברכה, Joni
שיחקתי עם הפקק של העט ,כזה אכלתי אותו בפה ,הוא קטן כזה,
בטעות לקחתי יותר מדי אוויר והוא נכנס לי לפהההההההה יו,
אני מתחיל להיחנק באמא שלי , חברים שלי נשפחים מצחוקקקק חחחחחח
אני בא למורה בקושי מדבר שואל אותה אם אפשר ללכת לשרותים הבת זונה אומרת לא ,שם זין רצתי לשירותים לשתות מים ,
שתי פאדיחות:
1. יש לי מורה מתורללת קצת,המקצוע לא משנה. אז היא עשתה לנו מבחן ואנחנו מצטטים את המשפטים שלה (אתם לא מאמינים כמה זה קורע! אני יכול להביא) על המחברת שלנו. אז המורה הסבירה על המבחן וילד מהכיתה שלי מביא לה שאלה מטומטמת: "צריך לענות על השאלות?" והמורה מביאה משפט חזק! :" כמובן שלא! אם אתה רוצה לקבל מאה אתה צריך רק לצייר פרח! ואם אתה רוצה בונוס אתה צריך להוסיף כלכלב!" (אמיתי!)
וחברה מהכיתה סימנו לי לרשום את המשפט,כי זה היה התור שלי לצטט את המורה.
אז אני כזה רושם... מרים את הראש אחרי זה,רואה את המורה כזה במבט מקפיא... אז היא כזה:"בואו נראה מה יש לגיא במחברת!" יואו והיא רואה את הציטוטים,היא צורחת עלי וכולם בכיתה מתפוצצים מצחוק... לא יכולתי יותר וצחקתי לה בפנים,הושעתי...
ואחד היה לחנג' של הכיתה,אז ככה,הוא "אלחוטי" ואני אסביר לכם,הוא חננה כזה,אבל ממש חננה מוקצן... אז אם אתה נותן אגרוף לכיוונו באוויר אז הוא מתקפל כזה מכאבים,באוויר (לכן קוראים לו אלחוטי) אז יש איזו ילדה שהוא חולה לה על התחת (והוא גם אמר לה כמה הוא אוהב אותה,אבל הלחי שלו לא סבלה את הכאפות) והוא רצה לשחק אותה גיבור לידה,ואני ראיתי את זה,אז באתי אליו ב-"התקפת פתע" אני כזה רץ מאחורי הוא מסתובב ואני כזה מסתער אליו באגרוף לאוויר,הוא כל כך נבהל עד שהוא נזרק על שולחן,זה לא מספיק,השולחן נשבר... אני מתפוצץ מצחוק! קודם כל הלך לו הסיכוי הקלוש עם זאתי שהוא אוהב. ושנית הוא הפך לבדיחה גדולה יותר ממה שהוא היה. והוא טען:"אני רגיש לדיגדוגים" ואני כזה תוך כדי הצחוק שלי:"אבל חחח... א.. חחח אני הבא... חחח אבל אני הבאתי לך את האגרוף באוויר יא דפקט!" והוא הלך משם...
עריכה,הנה עוד אחת שנזקרתי בה:
אז אני לומד בפרוייקט בר אילן,אז יש איזה ילד אחד שאני וכל החבר'ה אוהבים לרדת עליו בשיעור וכאלה,אז עשינו כהרגלנו,ירדנו עליו,זרקנו ניירות (וזה לא פאדיחה שלי,זה של הילד שאני מציק לו) והוא החזיר לנו כמובן. אז הוא נושף בטוטו והמורה תופסת אותו... היא אומרת לו שהוא נשאר ל-5 דקות שיחה על מה שהוא עשה ואני ועל החבר'ה משחקים אותה נפגעים כזה:"למה לעשות כזה דבר?" "___ אני מאוד נפגעתי" וכאלה והמורה אכלה את זה!
אחר כך לא מספיק כשהוא היה השיחה עם המורה,אנחנו יוצאים מהכיתה פתאום אנחנו רואים את אמא שלו שבאה לאסוף אותו,אז היא שואלת אותנו:"איפה תומר?" אנחנו:"הוא בשיחה עם המורה,ושתדעי שיש לך ילד נפלא! (בציניות)" ואחד אחר:"סתםם ,הוא בעונש" ואנחנו מסתלקים מהמקום בשקט...
בדרך אני רואה שהשיחה נהפכה למשולשת (מסכן הילד) ושמעתי הרמות קול...
אז כשהוא יצא הוא רצה לפחות לצאת גבר,אז הוא ניכנס לאוטו שלו,זרק את התיק על הגג של האותו,ועשה לנו פרצוף כיאילו הוא "קול" כזה,אבל התיק נפל לו על הראש והוא השטתח על הריצפה,זה קרע אותי!
עריכה,עוד אחת שקרתה לילד מהכיתה שלי:
אנחנו כזה הולכים לתחנת אוטובוס ובדרך אחד מהחבר'ה מוציא משפט דבילי (אם קראתם את פאדיחה אחת אז זה אותו אחד ששאל:"צריך לענות על השאלות" כי זה היה באותו היום) אז אותו ילד שהפאדיחה קרתה לו אמר: "יו אלוהים מתי תפסיק לומר את המשפטים המפגרים האלה?!" פתאום אתה רואה איזה חרדי מצמיד אותו לקיר כזה באיום של אגרוף וצורח עליו (אני בינתיים דיברתי עם כמה חבר'ה מהכיתה,הסתובבתי ומה זה נקרעתי!) :"תאמר אלוקים ולא אלוהים!" והוא כזה:"אממ... אלוקים" והאז החרדי עוזב אותו,פאדיחה ממש מוזרה,אבל לפחות נקרעתי מצחוק.
נערך לאחרונה על ידי dam!an; 03-01-2009 בשעה 02:57.
שהייתי בי'א התחלקתי במדרגות לא נעים בכלל גם שהייתי בכיתה ט' נתקלתי במישהו היה לו כוס של אייס קפה ביד לא כל כך נעים לא ידעתי מה לעשות הבן זונה היה בי'א או ב' לא זוכר מה עוד שיעור ספרות הייתה שעת שינה
פעם בכיתה ח' גם ישנתי חבר ועוד ידידה שלי מנסים להעיר לא מצליחים עד שבסוף נתנה לי מכה בראש והתועררתי פעם אחת בכיתה ט' הבאתי שומים זוכרים את זה הקפצונים האלו הקיצור תפסו אותי החישעו אותי ליומיים היה חזק ביותר
חחחחחחח דבר אחד החזקים הרג אותי שיצא לו קיא מהפה חחחחחחחחחח
מזכיר שפעם אחת ביסודי ילד אחד עשו לו חיסון טטנוס איך שלא כותבים![]()
טוב הוא הלך לישתות הוא הקיא ליד הקולר טוב אחרי זה בא המנקה לנקות את זה הוא
הקיא גם כן חחחחחחחחחחחחחח פעם קרה שאני ועוד שני חברים הלכנו מכות עם מישהו גדול
מאיתנו טוב הבן זונה הביא לי כף פיצוץ ללחי הבן זונה הפיל לי שן חלב לא שזה כל כך הפריע לי כה
הוא אכל את המכות שלו וזה גם היה ביסודי
נערך לאחרונה על ידי fassass; 03-01-2009 בשעה 03:31.
אני אספר כמה
אחד זה של חבר שלי
הוא איחר לשיעור בבוקר כולו בא הפוך עם עיניים עצומות...המורה שואלת אותו נו איפה היית היום?(מרבה בתרוצים) הוא עושה לה רדף אחרי כלב חחחחחחחחחחח
היא הכניסה אותו רק בגלל התירוץ
עכשיו שלי
ילד אחד בא אלי בבצפר ואומר לי ניסים ביקש ממך שתפתח לו את האולם ספורט(הוא המורה לספורט הניסים הזה)
אז אמרתי לילד הזה לא אכפת לי מה השמן תימני מסריח הזה רוצה שיעשה ת זה לבד...וניסים עמד מאחורי
הייתה תקופה שהייתי בקטע עם ילדה אחת מהכיתה וכל הזמן עשינו עיניים אחד לשני שלחנו נשיקות באוויר ליקוקי שפתיים כאלה בצחוק וזה חייכנו אחד לשני
ביקשתי לעבור לידה פעם אחת והמורה הסכימה
שמתי את היד מאחורי הכסא כמו חיבוק כזה עם יד אחת ועשיתי את עצמי מקשיב בשיעור
חח כל פעם שהמורה היה עם הגב אלינו התנשקנו קצת לכמה שניות
בסוף המורה עושה לנו תצאו החוצה להתחרמן פה זה בית ספר לא בית זונות תעבור מהר בחזרה
מעצב גראפי לכל מטרה.