יאלה עזבו זה וויכוח מיותר.
רוצה לעשן?
תעשן.
רק תיהיה מודע שזה יעשה לך רע בעתיד.
יאלה עזבו זה וויכוח מיותר.
רוצה לעשן?
תעשן.
רק תיהיה מודע שזה יעשה לך רע בעתיד.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
|
|
אתה יודע שאתה צריך להפסיק...תנסה..
יש לי כמה חברים שמעשנים 3 שנים +- ובנתיים 5 מהם כבר לא מעשנים יותר מחצי שנה...
אם תגיד "ואיי קשה להיגמל" אתה לא תיגמל ,אם תגיד "אני רוצה להיגמל לטובתי" אתה תיגמל.
כמה שדברים
דבר ראשון כולם יודעים שזה מזיק גם לגוף וגם לכיס .
דבר שני הכסף שציינת פה זה כסף קטן ואתה יודע את זה 60 שקל זה כלום עם הזמן אתה תחליף לסיגריות יותר ייקרות ותעשן יותר אז תחשוב על הרבה יותר כסף (הרבה מאוד מאוד)
דבר שלישי אבא שלי מעשן והוא כל היום משתעל וסובל מזה .. אתה לא יודע (גם אני לא) איך זה להרגיש ככה וכל היום להישתעל וכל זה ..
דבר רביעי ואחרון אני עישנתי בערך שנה וחצי והפסקתי לפני שנתיים שלוש +- וההרגשה של הכיף היא לא באמת הרגשה של כיף זה סתם מחשבה שזה כיף ,חיש אנשים שאומרים שסיגרייה זה מרגיע -וואלה ? איזה שטויותת ! סיגריה גורם למוח לעבוד יותר ומפריע ..
ובוא נעזסוב את ה40 50 שנים הבאות בוא נדבר על עוד 3 שנים שנתיים -אם תמשיך לעשן אתה תתרגל ותתמכר לעוד סיגריות תהיה עם 2/1 ליום עם סיגריות יותר יקרות ועם ריח מסריח מהפה ושיניים צהובות וככה אתה תמשיך וזה רק יחמיר
אבל איך אתה אומר אני מעשן זה כיףף ..
תעשה מה שאתה רוצה אחי אמרתי מה שאני יודע בקשר לזה .. בהצלחה
אחי כל הכבוד על האומץ....
בסופו של דבר היא תתן לך לעשן בבית כי היא תשלים עם העובדה שאתה מעשן ותדע שאין כלום שהיא יכולה לעשות עם זה אני מאמין בסביבות גיל שש עשרה היא תתן לך לעשן בבית אולי קצת יותר
אחי בקש מאמא שלך מסטיק ניקוטין ואתה נגמל אחרי כמה שבועות
אחי אל תעשן,זה כיף אבל מזיק
מה הכניס אותך לעשן, לחץ חברתי?
חח זה טוב שסיפרתה לה
כי עם תחלה או משהו היא תידע בגלל מזה
מת על שניי אלה גיי ובוב השקט חאחא Good Bye Horse's
מתוך כבוד אל תעשן בבית ואל תעשן מולה.
מתוך כבוד.
אני נרגילה לא מעז לעשן מול אבא שלי עד היום.
אני גם סיפרתי.
אבל הם מגיבות ככה באיזי כי הם יודעות שזה רק שלב בגיל ההתבגרות.
תיזהר עם זה אחי, שזה לא ידרדר משם, מניסיון אני אומר לך
שמע גם אני מעשן ואני בן 14 ואני עדיין לא סיפרתי לאמא שלי (אני לא רוצה כי אז היא תתחיל לספר לכל המשפחה)
כל עוד היא לקחה את זה סבבה אז זה בסדר אני חשוב =) מקווה שעזרתי
אם הייתי מספר לאמא שלי שאני עישנתי היא הייתה מרביצה לי עם מטאטא ואם הייתי מצליח לברוח היא הייתה רודפת אחרי ומרביצה לי עוד פעם
סתאאאאאאאאאאאאאאם
אני בחיים לא הולך לספר להורים שלי שעישנתי לא בא לי לקבל צעקות משתיהם
תחשוב אחי, היום אתה בן 15 ומעשן קופסא, עם הזמן הצריכה גדלה, אז זה לא 3000 שקל לשנה, זה יכפיל ואפילו ישלש.