|
|
אחרי שתמות בגיל 120 תבקשה מה' שיעשה לך סיור איך נשמות נוצרות..
ותן לי סימן אפילו שריד של האבולוציה או של המפץ הגדול..
נגיד ויש לך ספר קריאה אתה מיסכל עליו ואומר שפתאום נמרח דיו ונכתב הספפר מעצמו עם עלילה וכו'?
לא..אלא מישהו בא וסידר וערך וכתב והדפיס..
ככה בידיוק ה' ערך את העלום ויצר וברא..ולא סתם פיצוץ והכל נוצר פתאום מסודר ויפה וצמחים ועצים ...
נערך לאחרונה על ידי יצחק; 27-03-2009 בשעה 15:16.
זה ברור שיש כוח עליון שמנהל את העולם ..וגם את זה המוח של בנאדם לא יכול להבין..
אחרי שתמות מה אתה חושב שיהיה איתך?תימחק זהו ניגמר?
אתה באמת חושב שנוצרנו מתהליך של אבולוציה ושהיינו פעם קופים או חתולים?
חתול לא דומה בכלל לבנאדם רק קוף אז איך פתאום הגיעו 600 מיליון קופים לעולם?ואם אתה מאמין באבולוציה למה אנחנו לא הופכים למשהו אחר ומין מוטציה הא?הרי עבר כבר שנים על גבי שנים ואנחנו עדיין בני אדם..
מה הקשר לחתול?חתול לא דומה בכלל לבנאדם רק קוף אז איך פתאום הגיעו 600 מיליון קופים לעולם?ואם אתה מאמין באבולוציה למה אנחנו לא הופכים למשהו אחר ומין מוטציה הא?הרי עבר כבר שנים על גבי שנים ואנחנו עדיין בני אדם..
מה זאת אומרת איך הגיעו 600 מיליון קופים? על רבייה לא שמעת?
שנים על גבי שנים.. התיעוד לאנושות החל לפני כמה אלפי שנים, אבולוציה מתרחשת לרוב על גבי כמה מיליוני שנים. מן הסתם שלא תראה שינויים גדולים.
למה שאתה מתכוון (המפץ הגדול), תדע לך שזה לא היה פיצוץ. ואין לו שום קשר לצמחים ועצים.ככה בידיוק ה' ערך את העלום ויצר וברא..ולא סתם פיצוץ והכל נוצר פתאום מסודר ויפה וצמחים ועצים ...
חביבי, לא כל מה שאפשר להוכיח לא קיים
Whyss
אין לך מושג אפילו ברבע דבר לגבי אבולוציה
אז אל תתעסק בדברים שגדולים עליך
אל תפתח דיונים ותתווכח כאילו אתה מבין משהו בנושא הזה כי אתה לא
בחיים שלך לא ניסית ללמוד את הנושא
נתת את ההרצאה של הרב זמיר שמנסה להראות לאנשים לא משכילים עד כמה מופלא ומסובך העולם בשבילם להבין אותו...
אני יכול להגיב לך ולענות כמו החבר'ה כאן..אבל זה חסר טעם וזה בזבוז זמן..
אז מצטער אחי..
אם אתם מאמינים במפץ הגדול אז אתם מאמינים שמחידק קטן נוצר כל היקום לא נראה לכם שזה קצת מטומטם ונגיד שזה נכון תסבירו לי מאיפה הגיע החידק הקטן הזה משהו היה צריך ליצור אותו ואין הוכחות למפץ הגדול הכל השרות. ולתנ"ך יש הרבה הוכחות
נערך לאחרונה על ידי benes124; 29-03-2009 בשעה 00:07.