טוב אז בוא אני אגיד לך שחבר שלי לפני חודשיים הוריד פרופיל כשהוא הלך לניורולג והראה מסמכים שיש לו ADHD.
אז אל תזיין במח לא אתה ולא המישהו הזה שיודע שהוא לא בן 18-25.
החבר הדמיוני שלך...
טוב אז בוא אני אגיד לך שחבר שלי לפני חודשיים הוריד פרופיל כשהוא הלך לניורולג והראה מסמכים שיש לו ADHD.
אז אל תזיין במח לא אתה ולא המישהו הזה שיודע שהוא לא בן 18-25.
החבר הדמיוני שלך...
Puta los ches!
![]()
|
|
מאבחנת של העניין(ליקויי קשב והפרעות וכו') אמרה לי שבעבר הפרופיל ירד על ADHD וכיום לא, זה שאתה משחק עם חבר שלך ברופא וחולה לא אומר שאני מזיין תמוח אז לך דחוף אצבע לתחת
נערך לאחרונה על ידי Kobi Asoolin; 10-07-2009 בשעה 20:32.
סתם זין כל הצבא הזה ומה שמרעילים אותך שם בגבעתי אתה יכול לדחוף אלון...
כמה דודים שלי יוצאים של מסתערבים שמעתי סיפורים ורהל שבחיים שך לא שמעת
וכשהם השתחררו ,המירמור על המדינה ששמה עליהם זין , היה הרבה יותר גדול מכל מה שהם חוו בשירות.
לא לוחם בגבעתי אבל כן לוחם בנח"ל
ואני יכול להגיד לך בתור אחד שעומד בפני השיחרור, זה דיי מבאס לא רוצה שישתינו עלי בקשת...
אבל תכלס המצב הוא באמת כזה לצערי המדינה כבר מזמן הפסיקה לעשות הבדלות בין אדם שנתן שירות קרבי מלא למדינה לבין איזה פושטק שלא מצא חן בעיניו לתת שלוש שנים והשתמט וזה דיי חבל... כי זה דיי נותן לגיטמצייה להשתמטות, ובסוף הם יבואו בטענות וישאלו למה הנוער של היום לא רוצה להתגייס?
באמת מעניין למה..?![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-07-2009 בשעה 23:47.
אני רק מקווה לטובת כל מי שקורה את מה שרשום בנושא הזה שלא ייתיחס בטיפת רצינות לכל מי שכתב על סמך מייעץ כזה או אחר לענייני צבא, בריאות הגוף והנפש וכו'..
1o1x
על איזה רעל אתה מדבר בידיוק?
אתה מדבר על מה שמניע לוחמים.. משפט יסכם את הרעל- הגנה על המולדת, האזרחים, העיר, השכונה, החברים, המשפחה, האישה והילדים לעתיד שתורם יבוא וגם הם יתגייסו על מנת לשמור על פיסת קרקע קטנה שיש לנו פה במזרח התיכון.
קח את הדודים שלך את המרמור והתסכול שלהם ודחוף אתה יודע לאן.
במהלך השירות שלי נפצעתי ועדיין סוחב את הפציעה הזו ולא מתחרט לרגע על כל מה שעברתי, עשיתי.
כי אני יודע דבר אחד שאם אני לא הייתי יחד עם מספר חיילים באירוע מסויים האירוע היה נגמר אחרת.
איך אחרת? אני מהמר על כך שדם ישראלי(בין אם יהודי ובין אם בדואי או בני מערוף אחינו הטובים) היה נשפך..
חבל שראיית עולמכם כה צרה, אינפנטילית ואנוכית. לפי מה שאני קורא פה אני בספק אם הייתם עוצרים מיזומתכם האישית טרמפ ללוחם בגלל שאתם חושבים שחייל שיושב ומשחק סוליטר תורם יותר מלוחם שמשרת 100 שנה.
בנושא הזה אני לא מגיב יותר.
אני מאחל לכל מי שמוריד פרופיל שהאמת תצא לאור ויזיינו אותו. ואני מאחל לו שירות מתסכל משעמם ומאחל שתקבלו מפקד לוחם שירחיב לכם אופקים בנוגע לערכים בסיסים שכל בנאדם עצם היותו בנאדם צריך להכיר.