קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-03-2011, 08:52
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-09-2009, 22:43
  3. [סקר פתוח]רקעים של מה אתם הכי אוהבים?
    על ידי benes124 בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 12-09-2009, 11:28
  4. [סקר+דיון] איזה סוג רכב אתם הכי אוהבים?
    על ידי dam!an בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 09-01-2009, 04:14
  5. [סקר פתוח]איזה פארטי סקיל אתם הכי אוהבים?
    על ידי Alcoholic בפורום Maple Story
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 30-10-2006, 23:15
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 38 מתוך 38

[סקר פתוח]איזה להקה\זמר אתם הכי אוהבים? - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

ציטוט נכתב במקור על ידי WooDStocK צפיה בהודעה
    נכון זאת הלהקה היחידה שאתה שומע?

תשמע עוד להקות ותגוון בסגנונות (שלשם שינוי הם לא ראפ רוק/נו מטאל)
    אולי הוא שומע גם ללהקות אחרות אבל הוא הכי אוהב את לינקין? למה לא יכול להיות? לנקין פארק אחלה להקה אבל גם לה יצא שם רע למרות שיש לה אחלה שירים.
    אני מתערב פה עם כולם שיש שירים שאתם חושבים שהם יפים וגם אוהבים אותם קצת אבל לא שומעים אותם בגלל שהם של גריין דיי\לינקין פארק או כל להקה אחרת עם שם רע
    הא וד"א Led Zeppelin להקה גרועה! שמעתי את השיר Kashmir ועוד איזה אחד הם גרועים!
    גריין דיי פי 5 יותר טובים מהם אם ככה השירים שלהם
    נערך לאחרונה על ידי benes124; 02-09-2009 בשעה 16:51.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף האוואטר של WooDStocK
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    /m\

ציטוט נכתב במקור על ידי benes124 צפיה בהודעה
    אולי הוא שומע גם ללהקות אחרות אבל הוא הכי אוהב את לינקין? למה לא יכול להיות? לנקין פארק אחלה להקה אבל גם לה יצא שם רע למרות שיש לה אחלה שירים.

אני מתערב פה עם כולם שיש שירים שאתם חושבים שהם יפים וגם אוהבים אותם קצת אבל לא שומעים אותם בגלל שהם של גריין דיי\לינקין פארק או כל להקה אחרת עם שם רע

הא וד"א Led Zeppelin להקה גרועה! שמעתי את השיר Kashmir ועוד איזה אחד הם גרועים!
    גריין דיי פי 5 יותר טובים מהם אם ככה השירים שלהם
    נתייחס חלק חלק לתגובה שלך.
    1.יכול להיות אבל לפי התגובה ולפי הכרות עם ילדים כאלה,סביר להניח שזאת הלהקה היחידה שהוא שומע/בין הבודדות שהוא שומ

2.צא כבר מהחשיבה הזאת,אתה היחיד שחושב ככה!אמרתי לך שלגרין דיי יש 2 שירים סבירים ולא אכפת לי של מי הם,גם אם הם היו מצידי של האחים ג'ונאס הם עדיין היו שירים סבירים.

3.וואי,אני יודע שאני מנהל אבל באמת שאם היית פה היית חוטף כאפה.
    לד זפלין היא להקת הרוק הטובה בהסטוריה(יש מחלוקת אם זו היא או הביטלס-שאני מניח שלא שמעת מעולם אותם).
    גרין דיי,חוץ מלקבל עוד תואר של להקת השנה של ראש1 או משהו בסגנון בחיים לא תתקרב לרמה של LZ בין אם זה כשרון,טכניקה,יכולות ווקליות,מס' מעריצים..לגרין דיי אין פילים בשירים בשיט.
    KASHMIR הוא אחד משירי או יותר נכון המנוני הרוק הכבד הגדולים של כל הזמנים,ועל זה אי אפשר להתווכח.
    מאות להקות עשו לשיר הזה קאבר ופרסמו אותו באלבום שלהם.
    זה ששמעת שיר אחד של LZ ולא אהבת אותו לא אומר שהשיר גרוע או הלהקה גרועה.תשמע את השיר Stairway To Heaven ותגיד לי אם השיר/הלהקה/האלבום שלקוח מתוכו השיר גרוע.

אה ו-
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיים לא צחקתי ככה מתגובה עלאק גרין דיי יותר טובה מלד זפלין פי 5 וואי אני מת

"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINE
    וְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹם
    וְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִם
    יֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANG
    וַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יצחק
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חבר יש רק בארתור וגם הוא כלב

אסף לא יודע למה אבל אני פשוט מסכים איתך על כל מילה מצידי אפשר לתפוס אותו שנינו ולהאכיל אותו בכאפות....

תקשיב בן מגהדת' להקה טובה רק שלוקח טיפי זמן להתחבר לשירה שלו....בוא נצא בהנחה שאתה הומו!!!!!! הומו...מנשנש כריות...מה שלום הפודל?? ראית אל תתעסקו עם הזוהן?? יו אר ג'סט דיגינג יור פיגלע הול!!!
    אתה יודע מה אם אתה פייגלע עוף מפה מהר למה אתה תאכל קללות כל יום אחרי זה שאמרת שגרין דיי יותר טובה מלד זפלין לא הייתי מנסה לשים תפרצוף שלי בפורום הזה אתה גיי ותלמד לחיות עם זה...זה אומר או שתתחיל לקחת תרופות (איירון מיידן וכדומה) או שתלך לאחים ג'ונס ותלקק להם תתחת!!!!!! קבל בכמה שפות אני קורא לך הומו (עברית) גיי (אנגלית) פייגלע (יידיש) מנשנש כריות (ערסית) מקלף אבוקדו בחושך (אורי חיזקיהאית) פדה (צרפתית) אוהב גרין דיי (יצחקית אגב כל אחד מוזמן להשתמש בשפה הזאת חח)
    ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    ^^
    דולפין גם מאונן !

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

ציטוט נכתב במקור על ידי WooDStocK צפיה בהודעה
    נתייחס חלק חלק לתגובה שלך.
    1.יכול להיות אבל לפי התגובה ולפי הכרות עם ילדים כאלה,סביר להניח שזאת הלהקה היחידה שהוא שומע/בין הבודדות שהוא שומ

2.צא כבר מהחשיבה הזאת,אתה היחיד שחושב ככה!אמרתי לך שלגרין דיי יש 2 שירים סבירים ולא אכפת לי של מי הם,גם אם הם היו מצידי של האחים ג'ונאס הם עדיין היו שירים סבירים.

3.וואי,אני יודע שאני מנהל אבל באמת שאם היית פה היית חוטף כאפה.
    לד זפלין היא להקת הרוק הטובה בהסטוריה(יש מחלוקת אם זו היא או הביטלס-שאני מניח שלא שמעת מעולם אותם).
    גרין דיי,חוץ מלקבל עוד תואר של להקת השנה של ראש1 או משהו בסגנון בחיים לא תתקרב לרמה של LZ בין אם זה כשרון,טכניקה,יכולות ווקליות,מס' מעריצים..לגרין דיי אין פילים בשירים בשיט.
    KASHMIR הוא אחד משירי או יותר נכון המנוני הרוק הכבד הגדולים של כל הזמנים,ועל זה אי אפשר להתווכח.
    מאות להקות עשו לשיר הזה קאבר ופרסמו אותו באלבום שלהם.
    זה ששמעת שיר אחד של LZ ולא אהבת אותו לא אומר שהשיר גרוע או הלהקה גרועה.תשמע את השיר Stairway To Heaven ותגיד לי אם השיר/הלהקה/האלבום שלקוח מתוכו השיר גרוע.

אה ו-
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיים לא צחקתי ככה מתגובה עלאק גרין דיי יותר טובה מלד זפלין פי 5 וואי אני מת
    קודם כל שמעתי עכשיו גם עוד כמה שירים שLZ והם טובים דווקא אבל השיר
    KASHMIR לא אהבתי אתה ייכול להגיד משהו?
    הכל עניין של טעם
    ציטוט נכתב במקור על ידי rocetall789 צפיה בהודעה
    אסף לא יודע למה אבל אני פשוט מסכים איתך על כל מילה מצידי אפשר לתפוס אותו שנינו ולהאכיל אותו בכאפות....

תקשיב בן מגהדת' להקה טובה רק שלוקח טיפי זמן להתחבר לשירה שלו....בוא נצא בהנחה שאתה הומו!!!!!! הומו...מנשנש כריות...מה שלום הפודל?? ראית אל תתעסקו עם הזוהן?? יו אר ג'סט דיגינג יור פיגלע הול!!!
    אתה יודע מה אם אתה פייגלע עוף מפה מהר למה אתה תאכל קללות כל יום אחרי זה שאמרת שגרין דיי יותר טובה מלד זפלין לא הייתי מנסה לשים תפרצוף שלי בפורום הזה אתה גיי ותלמד לחיות עם זה...זה אומר או שתתחיל לקחת תרופות (איירון מיידן וכדומה) או שתלך לאחים ג'ונס ותלקק להם תתחת!!!!!! קבל בכמה שפות אני קורא לך הומו (עברית) גיי (אנגלית) פייגלע (יידיש) מנשנש כריות (ערסית) מקלף אבוקדו בחושך (אורי חיזקיהאית) פדה (צרפתית) אוהב גרין דיי (יצחקית אגב כל אחד מוזמן להשתמש בשפה הזאת חח)
    הנה קם עוד פלוץ וואנבי פריק
    חושב שהוא מצחיק חופר שעתיים ל זה שהוא הומו זה לא בעיה שלנו שאתה הומו תבין
    ותבין אתה ומגהדת' לא שווים לחרא שאני מחרבן בבוקר אז זה אומר שהחרא שלי שווה המון או שאתה ומגהדת' לא שווים כלום
    ולדעתי אתם לא שווים כלום

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

גריין דיי תאמת לא ממש גרועים

יש להקות יותר ממוסחרות וגרועות מהם

אבל אין מה להשוות אותם ללד זפלין, לד זפלין להקה פי 100000000 יותר טובה מגרין דיי
    נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 02-09-2009 בשעה 21:58.

משתמש באטרף האוואטר של WooDStocK
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    /m\

rocetall789 אזהרה בפרטית בדרך אליך,פעם הבאה קנס/באן
    אל תהפכו את זה לספאם!

סטינו לגמרי מהסקר הפתוח לריבים מיותרים.
    אני רוצה לראות פה מעכשיו רק תגובות בהקשר לנושא ולא לתגובות אחרות פה.

"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINE
    וְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹם
    וְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִם
    יֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANG
    וַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    1
    נקודות
    10

soad
    metallica
    pink floyd
    led zep
    ac/dc
    slayer

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    1
    נקודות
    10

ציטוט נכתב במקור על ידי rocetall789 צפיה בהודעה

כל אחד וטעמו בוגרשוב
    אגב מי המורה שך?

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,329 | הודעות: 8,173,916 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect