קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] מה אתם רוצים לדעת על האח הגדול 3?
    על ידי BaByShaQ בפורום האח הגדול
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-12-2010, 10:10
  2. [כתבה] מה אתם רוצים לדעת על האח הגדול 3?
    על ידי OutSliDeR בפורום טלוויזיה ישראלית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-12-2010, 15:05
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-10-2008, 02:45
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 00:21
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:14
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 43 מתוך 43

[ידיעה]אם אתם רוצים לדעת מה הטעם של חזיר ולהישאר יהודים טובים - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחח
    לא את לא

אבל זה בסדר, אני מכיר יהודים שהולכים לבית כנסת ומניחים תפילים ומתפללים שחרית.. והם עדיין חרא יהודים
    נכון. כמו אלה מ100 שערים. אני אישית לא סובל אנשים כאלה עלק דתים הולכים לבית כנסת מתפללים ואז זורקים אבנים על חיילים ששומרים כל הזמן על החיים שלהם
    ציטוט נכתב במקור על ידי NoiTuloVe צפיה בהודעה

"פשוט כך". יפה אמרת.
    מדוע טמבל? האם קשה לך לקבל את העובדה שאני לא מאמין וסטטיסטית יותר חכם ומשכיל ממך?

.
    קודם מצטער על שאמרתי טמבל סתם במצב רוח רע חח
    דבר שני מישהו אמר שאתה לא יותר חכם ומשכיל ממני? לך תדע אולי אתה כן
    אבל מה שמשגע אותי(לא בך ספציפי) אתם לא מאמינים בלי סיבה. סתם אתם אומרים אין דבר כזה וזהו לא מאמינים פשוט אין לכם סיבה
    לפחות אם הייתם חוקרים את זה לעומק אז לפחות
    ואם הייתם חוקרים לעומק ולא סתם מדפדפים בתנ"ך בלי להבין כלום אז הייתם מאמינים ואני בטוח בזה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי benes124 צפיה בהודעה
    קודם מצטער על שאמרתי טמבל סתם במצב רוח רע חח
    דבר שני מישהו אמר שאתה לא יותר חכם ומשכיל ממני? לך תדע אולי אתה כן
    אבל מה שמשגע אותי(לא בך ספציפי) אתם לא מאמינים בלי סיבה. סתם אתם אומרים אין דבר כזה וזהו לא מאמינים פשוט אין לכם סיבה
    לפחות אם הייתם חוקרים את זה לעומק אז לפחות
    ואם הייתם חוקרים לעומק ולא סתם מדפדפים בתנ"ך בלי להבין כלום אז הייתם מאמינים ואני בטוח בזה
    אנחנו לא מאמינים בלי סיבה? חשבת אולי שזה הפוך? אתם מאמינים בלי סיבה. אנחנו לא מאמינים כי אין הוכחות לקיום שלו. האמונה בו היא בדיוק כמו האמונה בפיית השיניים. לשתיהן אין הוכחות.
    וכן חקרנו (אני לפחות) את זה לעומק.

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

אנחנו לא מאמינים בלי סיבה? חשבת אולי שזה הפוך? אתם מאמינים בלי סיבה. אנחנו לא מאמינים כי אין הוכחות לקיום שלו. האמונה בו היא בדיוק כמו האמונה בפיית השיניים. לשתיהן אין הוכחות.
    וכן חקרנו (אני לפחות) את זה לעומק.
    אוקי עכשיו בלי לעליב את סתם מדבר כמו טיפש
    אפילו מדענים שמנסים למצוא כל החיים שלהם הוכחות לאי קיומו של האל הם עדין יודעים שיש הוכחות אבל עדין מנסים להוכיח שאין דבר כזה.
    הנה כמה הוכחות:
    1)התנ"ך. סתכל כמה נבואות יש לנו(ד"א אנחנו הדת היחידה שיש בה נבואות כאלה ועוד הרבה דברים שאין אצל אחרים) וחלקם התקימו כבר
    ובתנ"ך רשום על התאומים,יגאל רמון,יצחק רבין,המלחמה בצפון ועוד המון דברים
    2)הזוהר הקדוש:מה לא רשום בזוהר הקדוש?הכל רשום שם על האדם(גוף האדם) על הטבע,החיים,חיות על הכל בקיצור
    3)ותגיד לי כבר כמה פעמים היהדות הקדימה את המדע באלפי שנים? המון פעמים תאמין לי
    בתנ"ך רשום הכל והיהדות הקדימה את המדע בהמון דברים אז תסביר לי איך יכול להיות אם אין כוח עליון איך הקדמנו את המדע בכל כך הרבה דברים?
    4)ניסים שקרוא לעם ישראל
    5)רשום בתנ"ך שעם ישראל לעולם לא יפול למרות כל האויבים שיש לו(לא זוכר בדיוק את הפסוק או מאיפה הוא)
    ותראה למרות השואה המלחמות אנחנו שרדנו הכל
    6)כל דבר שאתה רואה מסביב לך זה הוכחה לקיומו של האל

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

אוקי עכשיו בלי לעליב את סתם מדבר כמו טיפש
    אפילו מדענים שמנסים למצוא כל החיים שלהם הוכחות לאי קיומו של האל הם עדין יודעים שיש הוכחות אבל עדין מנסים להוכיח שאין דבר כזה.
    הנה כמה הוכחות:
    1)התנ"ך. סתכל כמה נבואות יש לנו(ד"א אנחנו הדת היחידה שיש בה נבואות כאלה ועוד הרבה דברים שאין אצל אחרים) וחלקם התקימו כבר
    ובתנ"ך רשום על התאומים,יגאל רמון,יצחק רבין,המלחמה בצפון ועוד המון דברים
    2)הזוהר הקדוש:מה לא רשום בזוהר הקדוש?הכל רשום שם על האדם(גוף האדם) על הטבע,החיים,חיות על הכל בקיצור
    3)ותגיד לי כבר כמה פעמים היהדות הקדימה את המדע באלפי שנים? המון פעמים תאמין לי
    בתנ"ך רשום הכל והיהדות הקדימה את המדע בהמון דברים אז תסביר לי איך יכול להיות אם אין כוח עליון איך הקדמנו את המדע בכל כך הרבה דברים?
    4)ניסים שקרוא לעם ישראל
    5)רשום בתנ"ך שעם ישראל לעולם לא יפול למרות כל האויבים שיש לו(לא זוכר בדיוק את הפסוק או מאיפה הוא)
    ותראה למרות השואה המלחמות אנחנו שרדנו הכל
    6)כל דבר שאתה רואה מסביב לך זה הוכחה לקיומו של האל
    בוא אני אגיד לך משהו - אף מדען בחיים לא ימצא הוכחה לאי-קיומו של האל. זה משתמע מלוגיקה בסיסית - לא ניתן להוכיח את אי-קיומו של משהו. אם אתה רוצה לשחק בחתול ועכבר, תוכיח לי שלא קיים שד בלתי נראה שמסתובב סביב כדור הארץ.

בוא אני אגיד לך עוד משהו - רק 7% מהמדענים המובילים מאמינים בכוח עליון. יותר מ-70% מהם אתאיסטים.

ההוכחות שהבאת, לא מוכיחות שהאל קיים ושהוא של היהדות. אני מכיר לפחות 5 מהטענות שהצגת פה. אני אגיד את זה בקצרה:

1. הנבואות שאתם מקשרים לימינו, לא מדברות על ימינו (זה עולה מהפירושים לכם, לא מהכתוב עצמו).

2 + 3.בזוהר הקדוש אולי רשום מידע - אך הוא בוודאי לא מידע מאלוהים. זה גם מתקשר לטענה הבאה - התנ"ך לא הקדים את המדע באלפי שנים (ואני עדיין מחכה לתגובה שלך באחד האשכולות פה שמדבר בדיוק על שתי הטענות האחרונות).

4. אילו ניסים קרו לעם ישראל?

5. רשום הרבה דברים בתנ"ך. חלקם נכונים, חלקם נכונים פחות וחלקם לא.

6. כל דבר שאני רואה מסביב קורה בגלל הטבע - אין שום ראיה באף מקום שמשהו יכול להתקיים ללא פיקוח של משהו שמעבר לטבע. אין שום ראיה לקיומו של משהו על-טבעי.

תעשה לי טובה, ובפעם הבאה אל תתן לי טענות שהתעסקתי איתן פה לפני שנתיים. אל תגיד שאני מדבר כמו טיפש כשאתה הוא זה שמתבסס על אמונה עיוורת. תעמוד מאחורי המילים שלך.

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

בוא אני אגיד לך משהו - אף מדען בחיים לא ימצא הוכחה לאי-קיומו של האל. זה משתמע מלוגיקה בסיסית - לא ניתן להוכיח את אי-קיומו של משהו. אם אתה רוצה לשחק בחתול ועכבר, תוכיח לי שלא קיים שד בלתי נראה שמסתובב סביב כדור הארץ.

בוא אני אגיד לך עוד משהו - רק 7% מהמדענים המובילים מאמינים בכוח עליון. יותר מ-70% מהם אתאיסטים.
    אז?
    ההוכחות שהבאת, לא מוכיחות שהאל קיים ושהוא של היהדות. אני מכיר לפחות 5 מהטענות שהצגת פה. אני אגיד את זה בקצרה:

1. הנבואות שאתם מקשרים לימינו, לא מדברות על ימינו (זה עולה מהפירושים לכם, לא מהכתוב עצמו).
    קודם כל זה לא עולה מהפירושים שלנו זה רשום מילה במילה(זה שזה בשפה תנכית ואתה לא יכול לפרש אותה לא אומר כלום. תביא כל מדען או כל אחד אחר שלא מאמין אפילו אבל יודע לתרגם משפה תנכית הוא יגיד לך בדיוק אותו הדבר)
    2 + 3.בזוהר הקדוש אולי רשום מידע - אך הוא בוודאי לא מידע מאלוהים. זה גם מתקשר לטענה הבאה - התנ"ך לא הקדים את המדע באלפי שנים (ואני עדיין מחכה לתגובה שלך באחד האשכולות פה שמדבר בדיוק על שתי הטענות האחרונות).
    אוקי עד עכשיו הייתי בטוח שאתה מבין הרבה עכשיו אני מבין שלא כל כך
    הזהור הקדוש והתנ"ך הקדים את המדע בהרבה אבל הרבה
    אני אישית נתתי פה באחד האשכולות את הפסוקים ואת מה שהיהדות הקדימה את המדע(הבאתי את זה לליאור) ואני הבאתי רק 3-4 דוגמאות לא את הכל כי יש המון.
    ואיזה אשכול?
    4. אילו ניסים קרו לעם ישראל?
    חציית ים סוף,שהעם שלנו שרד את כל המלחמות עד היום
    ולמרות כל האנטישמיות אנחנו שרדנו הכל לא משנה מה עשו לנו
    גם אם זה רצח אמוני,אנטישמיות,התעללות

5. רשום הרבה דברים בתנ"ך. חלקם נכונים, חלקם נכונים פחות וחלקם לא.
    תביא לי 2-3 או כמה שבא לך דברים מהתנ"ך שהם לא נכונים
    6. כל דבר שאני רואה מסביב קורה בגלל הטבע - אין שום ראיה באף מקום שמשהו יכול להתקיים ללא פיקוח של משהו שמעבר לטבע. אין שום ראיה לקיומו של משהו על-טבעי.
    אתה יודע מה הסיכוים שהעולם יצא כזה מושלם? וכשאני אומר מושלם זה
    הסדר של העולם:איך שהוא מסודר בצורה שהכי טובה לנו
    האדם:נברא בצורה מושלמת. מוח האדם זאת הוכחה! תסביר איך יכול לצאת דבר כזה מורכב כמו מוח האדם במקרה.
    החלל:איך היקום נברא במצב כזה? כל הכוכבים רחוקים בצורה מושלמת אחד מהשני שלא יכנסו זה בזה.
    כוח הכבידה:איך כח הכבידה הוא בדיוק בשבילנו? למה הוא לא יצא כבד יותר או קל יותר?
    ויש עוד הרבה דוגמאות
    תעשה לי טובה, ובפעם הבאה אל תתן לי טענות שהתעסקתי איתן פה לפני שנתיים. אל תגיד שאני מדבר כמו טיפש כשאתה הוא זה שמתבסס על אמונה עיוורת. תעמוד מאחורי המילים שלך.
    אמונה עיוורת? גבר ברגע שתלמד על התורה תראה איזה עולם יפתח בפניך ותראה שזו לא אמונה עיוורת
    בוא אני יביא לך משפט שאני אישית אוהב מאוד "עדיף להיות פתי ולאמין לכל דבר, מאשר להיות ספקן ולא לאמין אף לא לאמת עצמה" ר' נחמן מברסלב
    תאמין לי זו לא אמונה עיוורת כשאתה לומד ויודע שיש באמת אל
    ותביא לי עובדה מדעית אחת ששוללת את היהדות או את קימו של האל
    וכמו שאמרת אין שום הוכחה לאי קימו אז זה אומר שאין שום סיבה שהוא לא יהיה קיים
    וכשיש רק טענות חיוביות ואין שליליות אז רוב הסיכוים שזה נכון או לא?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

אני לא הולך לפתוח את כל הטענות הללו לדיון. אין לי טעם להתווכח איתך.

אין עובדה מדעית ששוללת את היהדות או את קיומו של האל. הטענות של היהדות הן טענות פילוסופיות. המדע לא יכול לשלול פילוסופיה כי אלה שני נושאים שונים.

אתה קורא רק את מה שאתה רוצה. את זה "וכמו שאמרת אין שום הוכחה לאי קימו" כמו שאתה מתכוון אליו, לא אמרתי מעולם. יש כשל לוגי במשפט - להוכיח את אי-קיומו של האל. אני לא יכול לעשות את זה, אלא אם אני שובר את חוקי הלוגיקה.

אין טענות חיוביות לקיומו, אתה רואה את מה שאתה רוצה לראות.

רק דבר אחד: "אני אישית נתתי פה באחד האשכולות את הפסוקים ואת מה שהיהדות הקדימה את המדע"
    אתה מדבר על האשכול הזה? http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=473728
    תקרא את מה שכתבתי בעמוד האחרון שלו. אני עדיין מחכה שתגיב לי. ועוד אמרת שקראת.

ועוד דבר: אתה מוזמן להביא לי טענה חיובית אחת שתומכת בו.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    99
    משפט מחץ
    עם שותים לא נוהגים הבירה יכולה להישפך

לא ידעתי וגם לא אינין אותי אבל תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל שוקולד גורמה מעולה

*צונזר* עוד ספאם מפגר אזהרה אדומה
    נערך לאחרונה על ידי benes124; 24-09-2009 בשעה 17:55.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ע'
    לייקים
    3
    נקודות
    0

חח מגניב..

משתמש מתחיל האוואטר של מכבי זה חיפה
    שם פרטי
    גיא ש
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    "לקח לבורא עולם 1913 שנה כדי ליצור את הדבר הכי מושלם על על

פשוט בושה שאנשים פה חושבים שעם הם לא מאמינים בה' הם יותר משכילים
    והם קוראים לעצמם יהודים טובים אחרי שאכלו חזיר בגאווה
    והכי מצחיק יהודי אתאיסט אחח המצב קשה

קודם כל הוא יכול
    הוא יהודי שלא מאמין בה' פשוט כך
    זה יכול להיות אבל מה אנחנו יודעים מכך? שהוא טמבל
    אני יהודי ואני לא מאמין באלוהים, אני במתמ' מועשר פיזיקה מואץ אייקיו 140 ומשהו, אני טמבל?
    אם אני בוחר לא להאמין בספר מסויים אני טמבל?
    ואם באמת יש אלוהים למה את בכלל חושב שהיהדות צודקת? אולי זה דת אחרת? לך תדע אפילו דת שמאמינה במפלצת ספגטי מעופפת אושרה כדת
    זה נשמע לך הגיוני בכלל חלק מהדברים שכתובים בתנ"ך? אני מבין שאמורים להראות לה' אמונה כמו לדוגמא בעקדת יצחק(גם זה לא הגיוני) אבל לחתוך תזין ולא לאכול מאכלים מסויימים?(אין מצב שאז ידעו שברית מילה מונעת מחלות)
    בקיצור לדעתי אין אלוהים, קארמה מזל וכל דבר אחר שקשור מכוח עליון, ואני גם חושב שהמציאו את זה פעם בשביל להסביר תופעות לא מובנות כמו רעיידות אדמה, הרי געש הוריקנים וכו', ואני בוחר לא להאמין כמו שלכל אחד יש זכות להאמין באלוהים מסיבות שלו, זו זכות של כל אחד ואני ממש לא אומר שזה לא טוב, כל אחד יכול להחליט בשביל עצמו.
    ו-מכבי זה חיפה שמעלי אתה חתיכת מוגבל אם אתה חושב שאתה מבין בדעת ו+- הדבר שהכי מדאיג אותך זה פאקינג קבוצת כדורגל מחורבנת, שזה סה"כ בידור ולא יותר. אין בזה שום דבר יותר. ומשפט המחץ שלך מוכיח שאני צודק. אם אתה חושב שאתה יהודי צדיק כשמכבי חיפה מעניינת אותך יותר ממצוות וכו', אתה מפגר.

*בפוסט אין שום כוונה לפגוע באף אחד, אל תעלבו. חוץ ממכבי זה חיפה, אתה מפגר.
    נערך לאחרונה על ידי פיליפ; 29-09-2009 בשעה 23:20.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    א.הלהקה שאני מנגן בה.Green Hax(שינינו את השם)
    מנגנת רוק כבד אינסטרומנטלי עם זמר מעולה.

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

שמע אני מת מעייפות אבל אני חייב להגיד לך.. ה"הוכחה" שהבאת על כוח הכבידה היא טפשית.

אם היה כח כבידה יותר חזק מן הסתם שהיינו מתרגלים אליו והיינו מצלחים להסתדר בדיוק אותו דבר.

ואני מאמין בשם.. אבל יש פשוט הוכחות שאני לא יודע מאיפה אתה מביא אותם או ממציא אותם. אבל די הרבה דברים נכונים.

בקיצור נדבר בבוקר...

טני אכלתי פעם בטעות שניצל ארנב כשהייתי קטן בערך בן 4-3

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,335 | הודעות: 8,173,922 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect