לא, אי אפשר לחיות 10 שנים על יד ימין.
הייתם, תחשבו ותדמיינו את זה, אוכלים עשר עוגות שעשויות מבוטנים, עוגיות והקיא שלכם, כל יום במשך שלושה ימים, בשביל מיליון דולר?
לא, אי אפשר לחיות 10 שנים על יד ימין.
הייתם, תחשבו ותדמיינו את זה, אוכלים עשר עוגות שעשויות מבוטנים, עוגיות והקיא שלכם, כל יום במשך שלושה ימים, בשביל מיליון דולר?
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
|
|
וואלה לא , מה אני כזה מסריח זה מיליון דולר ואני יקיא את הנשמה לא ירגיש טוב
לא ירצה לגעת בעוגות + עוגיות בחיים ולא ירצה לשתות קיא סתם זה היה בדיחה XD חח
הייתם שותים בקבוק אבסולוט תוך דקה נקי בלי להפסיק ?
" בֶּן אָדָם מַה לְּךָ נִרְדָּם קוּם קְרָא בְּתַחֲנוּנִים שְׁפֹךְ שִׂיחָה דְּרֹשׁ סְלִיחָה מֵאֲדוֹן הָאֲדוֹנִים ... .... "~ שמע ישראל השם אלוקינו השם אחד ~ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד .
חח מה אתה עושה צחוק אחי , לשתות וודקה אני גם ככה שותה גם מבלי שישלמו לי אז מה הקאץ פה לא הבנתי עדיין , וודקה זה כמו מים מינרלים בשבילי , אני מערבב אותו עם 95 אוקטן נטול עופרת בשביל הטעם חחח...
הייתם מוכנים לחזור לבית ספר לעוד 12 שנים מלאות של לימודים מלאי חדווה ואושר אינסופי חחח , אבל תחשבו על זה ממש טוב , אחרי הכל זה מיליון דולר תמורת 12 שנים מהחיים שלכם...
מה קרה לך, אם אתה משיג עבודה מספיק טובה אתה יכול לסגור מיליון דולר ב12 שנה כמו כלום, זה סה"כ יוצא 120 אלף שקל לשנה, אז לא.
הייתם שומעים את כל האלבומים של טוקיו הוטל, במשך שבועיים שלמים כל יום כל היום עד שתלכו לישון עם זה ברקע?
הטיפול הפסיכולוגי יעלה פחות, כן
הייתם נתקעים במעלית עם הומו סדיסט?
כן, אבל רק אם היה לי רובה XD
האם הייתם רואים תשדירי הדרכה על צבעים ומספרים לילדים במשך שבוע שלם(תנסו מיוזמתכם חצי שעה, כולל סאונד)
כן.
הייתם מסתובבים על כיסא גלגלים 3 חודשים עם זין יוצא מהמצח בשביל מיליון דולר?
KKK זה נאצי אז לא
עם הכושים ? על הזין ..
אבל לא . -
הייתם יורדים למורה הכי מגעילה בביצפר שלכם בשביל מיליון דולר ?
" בֶּן אָדָם מַה לְּךָ נִרְדָּם קוּם קְרָא בְּתַחֲנוּנִים שְׁפֹךְ שִׂיחָה דְּרֹשׁ סְלִיחָה מֵאֲדוֹן הָאֲדוֹנִים ... .... "~ שמע ישראל השם אלוקינו השם אחד ~ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד .
אלוהים...טוב..מיליון דולר שווים את זה..XD אז כן...
הייתם עומדים על עמוד צר, בין שני מגדלי עזריאלי, עם משקולות בידיים, וברגליים, ושיש סיכון שתיפלו בשביל מיליון דולר?
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
בחיים לא =X
הייתם מציצים לאמא שלכם במקלחת בשביל מיליון דולר?
כן רק לשניה
הייתם הולכים באמצע הרלם עם בגדים בצבע ורוד מרקר וצועקים "אני הומו" בשביל מיליון דולר?
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500