המשיכו בדיון.
המשיכו בדיון.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
|
|
הו. אני מאמין לו, אתה מהצבא או משו..?
אחותי במודיעין, כמובן שהיא לא מספרת כלום, אבל אני בטוחח שהיא יודעת אלפי דברים שאף אחד מאיתנו לא מתאר לעצמו
וכמובן שהולכת להיות מלחמה, אין זה בטוח, יש שם האזנות וכל שניה מגיע מידע חדש..וכן זה מאוד מעניין לדעת מה היא יודעת חח אבל אסור להגיד
לא רוצה, ברור, אבל תבין שזו ההזדמנות שלהם, זו ההזדמנות שלהם להפיל אותנו, לשתף כוחות, עכשיו כשהם הודיעו שהם הולכים יותר לתמוך בחיזבאללה, במקום להתנגד לארגון טרור שנמצא בתוך המדינה הזו
הם רק תומכים בהם ויש כרגע כמה אנשי חיזבאללה בתוך הפרלמנט, הממשלה הלבנונית איך שתקרא לזה... ככה שבכלל יש להם יותר כוח והשפעה על כל לבנון.
ולבנון הפעם תצטרף
גם אם זו המדינה הכי חלשה בעולם, כל עוד היא מצטרפת זה עוד כוח, זה עוד אנשים, עוד משאבים
גם אם הם זה יהיה מקום מקלט לאנשי חיזבאלה, גם אם זה סיפוק נשק קל שזה יש בוודאות ללבנון והרבה
גם אם זה מזון,רפואה הכל, זה עוד כוח!!!!!!
אז אין להם מטוסים
ואין להם טנקים
אבל יש להם רצון לעזור לחיזבאללה, וזה גם משהו שצריך לקחת בחשבון
אני אומר שכל האקשן יתחיל אחרי שישחררו את שליט.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
דיון חסר תכלית, לא תהיה מלחמה בזמן הקרוב.