קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חחחחחח איזה צחוקים היה היום בשיעוררררר
    על ידי מתיתיהו בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-11-2006, 20:51
  2. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 09-05-2006, 16:17
  3. חחחח..יואו איזה צחיק היה היום קבלו קטע יפה..
    על ידי PerformeR בפורום דיבורים
    הודעה אחרונה: 03-03-2006, 17:57
  4. חחחחחחחחחח ואללה איזה צחוקים היה היום!!!
    על ידי tough-guy בפורום דיבורים
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 01:17
  5. חח איזה צחוקים היה לי היום...
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 16:38
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

יואו שמעו איזה צחוקים היה היום!!!!!!!! - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے תניע.

תראה,לא צריך להיות כ"כ נבון כדי לראות את זה,אתה מפגין את זה בצורת הכתיבה שלך.
    ואם תבקש אני אתן לך פה כמה ציטוטים שלך שמראים את זה.

בקיצור היה דיון מעניין ליילה טוב.
    נערך לאחרונה על ידי trrt; 28-02-2010 בשעה 23:24.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

TYLER אתה באמת לא עוקב אחרי עצמך אני מבין...
    עכשיו, קחו חיים כאלה..שהם די סבבה.

לעומת חיים כאלה,

"אני בן 16. אני מעולם לא חיבקתי בחורה שלא נדבר על לנשק בחורה, כי אני מאמין שזמני לא הגיע עדיין (למרות שבא לי לזיין כל דבר שזז!)...או שאני לא נראה מספיק טוב? או שפשוט אין לי מזל? אף אחת לעולם לא תרצה אותי...אני לא יוצא מהבית כי אין לי ממש חברים והחברים היחידים שיש לי, צוחקים עלי, בעיקר בכל הנושא של היחסים בין בן לבת. הם אומרים שאני הולך למות בתול ואף אחת לעולם לא תסתכל עלי. אני מאמין שהם צודקים..אחרי הכל, עד היום לא הייתה לי הצלחה כלשהיא. לא אכפת לי מהלבוש, טיפוח עצמי שלי..הרי מי שיאהב אותי, יאהב אותי כמו שאני! למרות העובדה שאף אחד לא באמת אוהב אותי."

זה מה שאני הייתי בחטיבה. לקראת סוף י', החלטתי לשנות את עצמי מהיסוד.

אני לא אגיד מה אני עכשיו...אתן לדמיון שלכם לפעול. למרות שזה מעבר לדמיון שלכם...הרבה מעבר. ובטח שמעבר ל"מציאות" שהחברה מכתיבה לכם אותה.

"מי שיאהב אותך יאהב אותך כמו שאתה" - זה משפט של לוזרים שמתכחשים לשיפור עצמי ולא עושים כלום עם עצמם בתקווה שיום אחד יזרקו להם עצם והם יהיו מאושרים. מרחם על אנשים כאלה, בשיא הכנות.

בחייכם, תנעלו תנושא הזה, אני אלרגי לבולשיט ולפסיביות. זה עושה לי בחילה.
    יש פה ילדים קטנים שעוד ילמדו מהמקורות הלא נכונים וידפקו לעצמם תחיים כמו שאני דפקתי ע''י אמונות מגבילות למינהן
    את זה לא אני כתבתי על עצמי זה בדיוק מה שאתה כתבת על עצמך... ומה אתה רוצה שאני אגיד שאתה בחור עם אופי ואישיות? שיש לך מה למכור? מצטער ברגע שזאת דעת האדם על עצמו עדיף כבר לא להיות.

אה וכמעט שכחתי את הציטוט החשוב ביותר...
    אני יודע שאני הולך להיות מאכל לתולעים עוד כמה עשרות שנים במילא, אז מה אכפת לי? העיקר להנות ולחיות תרגע. כל הפילוסופיה של "להיות עצמך" ו"מה באמת צריך להיות" ובלה בלה בלה לא מעניינת אותי אפילו. אני חי תרגע ועושה מעצמי את מה שאני רוצה להיות. בזמני הפנוי, אני נח וכותב לכם הודעות כמו זאת, שאולי גם אתם תעשו מעצמכם את מה שאתם שואפים להיות ולא תתרצו זאת ע''י אמונות מגבילות.

הכל מתוך דאגה, כי אני עברתי את כל זה כבר. אני רואה אנשים במצב שהייתי בו וכואב לי הלב עליהם. זה הכל.
    אני זרקתי 17 שנים לפח, אז לא, השנים האלה לא נחשבות. זה לא הייתי אני. זה היה מה שהחברה רצתה שאהיה.
    הדגשתי את הקטע החשוב זה אחי מה שנקרא לא להיות אתה זה להיות מישהו אחר ולא רק זה נקרא לא להתקיים כי ברגע שאדם מוכן לזרוק 17 שנה מחייו הוא כנראה לא קיים כי אם אנשים עם ילדות קשה שיש בה בתעללויות קשות ודברים שאתה אפילו לא מתאר לעצמך מלמדים אותם להתמודד איתם ולהבנות מהם לחיים הלאה בטח ובטח שאתה אמור לעשות זאת ואם אתה לא מוכן לעשות זאת אז כנראה אתה לא קיים.
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 01-03-2010 בשעה 01:36.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תודה שהארתם את עיניי...באמת.

אני מוותר על כל מה שלמדתי, וחוזר להיות "עצמי". כן כן! מה ששמעתם!

זורק את כל הבגדים שקניתי, עושה תספורת מוזנחת, חוזר להיות ביישן שלא מדבר, בעל נטיות התאבדות בגלל מסיבות כאלה ואחרות, מנתק כל קשר עם בחורות ואנשים שהכרתי ומתחיל שוב להאמין שצריך להיות הבחור הנחמד והמתחשב, כל האמונות החדשות שלי? נזרקות לפח! הרי זה לא מי שאני. כל הידע שרכשתי מאנשים יפים, חכמים, מצליחים, עשירים...לא שווה כלום! הרי זה לא מתאים ל"אני" שלי.

בנוסף לכך, אני מתחיל ללכת כפוף ולדבר לא ברור, בדיוק כמו ה"אני" שלי. זורק את הבשמים (כי ה"אני" שלי, לא השתמש בבשמים), לא הולך להתאמן יותר ויושב כל החיים שלו בבית. מתחיל לפחד מהצל של עצמי, כי הרי זה ה"אני" שלי, לא? זה מה שהייתי אז יאללה בואו נחזור לזה!

אמנם כבר בתול אנלא אמות (כי אני הייתי מושפע ואני מתחרט על זה, אבל תמיד אפשר לחזור להיות "עצמך"), אבל ישנה אופציה לא רעה שה"אני" שלי די אוהב אותה - לגור עם ההורים בגיל 30. מה דעתכם? לפי דעתי, זה ממש ה"אני" שלי.

אני מעדיף למות מאשר לעבור את הזוועה הזאת שוב...

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

הבנתי את למוןגראס אבל עדיין אי אפשר לחזור לתקופת האבן?!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

וואלה כשמישהו מנסה להיות ראש בקיר הוא יצליח לא משנה מה יגידו לו... מדהים!
    תגיד TYLER לא נמאס לך מלקחת הכל לקיצוניות? אמרתי לך זה לא עושה רושם ולא מבהיר שום נקודה! אמרתי כשרוצים לשפר משהו צריך בסיס אמיתי שמרוצים ממנו אתה לא יכול לבנות משהו מכלום.
    אני לא אמרתי לחזור לתקופת האבן או להיות האפס שאתה חושב שהיית כי אמרתי אתה לא יכול לחשוב על עצמך בצורה כזאת! אדם לא יכול לבנות את עצמו אם הוא חושב שהוא כלום!
    אני רוצה לשאול שאלה לא היה בך כלום שהיית מרוצה ממנו לפני השינוי? שום דבר שהיית רוצה לשמר? במשך 17 שנה של חיים אין כלום? כי חוץ מלהעתיק חיים של אחרים לא חשבת אולי לקחת תכונות טובות שבך ולשפר אותן? אתה לא מבין שכל התכונות שבך נועדו לשימוש? אתה מדבר על בגדים ותספורת ובשמים כאילו זה כל החיים על אמונות של פחד מעצמך וכאלה אתה מבין שאין כל קשר בין זה לבין העצמי שלך? העצמי זה התכונות שלך זה היכולות שלך זה ההכרה שלך לגבי עצמך אתה יותר מידי תקוע בשלב החומר כאילו הבגדים זה כל הבנאדם אם הוא יוצא עם בנות או לא זה כל מה שאדם יכול להשיג בחייו ואולי גם להיות עשיר?
    אתה לא מאופס אחי אתה לא מבין בכלל על מה מדובר חצי ממה שאמרתי בכלל לא הבנת אני לא מדבר איך תתלבש אני לא מדבר על איך תראה אני מדבר על איך תהיה אתה כלומר אם זה האופי שלך או לא! שיפור עצמי מדבר על אופי ותכונות לא על מראה והישגים כי את זה כל אדם יכול לשנות כאוות נפשו בין אם זה בגלל לחץ חברתי ובין אם זה סתם שיגעון עצמי זה לא משנה העיקר הוא להשאר מה שאתה.
    עכשיו בוא ספר לי מי אתה ומה אתה ואז נראה מה עשית עם ה 17 שנה שזרקת אם נשאר משהו...
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זה לא קיצוניות. זה הקטע העצוב פה. שזאת המציאות! ואם לא הייתי משתנה, הייתי מת בתול תוך כדי שאני גר עם ההורים. אם זה ה"אני" שלי, אנלא צריך אותו. אדם כזה בכללי, לא שווה יריקה והוא הזבל שבזבל.

כל מה שאמרתי מקודם זה ה"אני" שאתם כ''כ סוגדים לו ומהללים אותו - באופי, במראה חיצוני ואף בגישה. לא היה כאן שומדבר מוקצן (ואף הסתרתי כמה דברים שהם גרועים עוד יותר). אנלא שוכח מה עברתי ומאיפה באתי ואת העובדה שהרמתי את עצמי מהתחתית. אין לי בעיה להודות בזה.

מה אני כיום? חציתי מזמן את ה"מציאות" המקובלת בחברת האנשים הרגילים. אתם במילא לא תאמינו, זה למה את ההישגים שלי בכל תחום שהוא, אני שומר לעצמי. או לאנשים רציניים שגם השתנו פלאים (חלקם עשו זאת בזכותי ועד היום הם אומרים לי תודה).
    לא נשאר כלום, כי כל מה שהיה זה אובייקט שזיהמו לו תמוח באמונות מגבילות, שהן התפשטו כמו סרטן והרגו אותו. אנלא צריך מוח מסורטן, אני זורק אותו ומקבל חדש. אחד שלא אומר לי שאני לא יכול להצליח ואני צריך לשאוף לחיים בינוניים ואף ירודים.
    אלא אחד שאומר לי, שמגיע לי את המיטב בעולם. וזה מה שאני מאמין בו.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

TYLER זה לא מציאותי מה שאתה כותב אתה מדבר על תחתית כשאין לך מושג מה זה בכלל... ממליץ לך לעבוד קצת בבית חולים לחולי נפש זה קצת יאזן לך את המציאות וההבנה של תחתית.
    אתה מבחינתך מחקת את האני אז כל מה שאני יכול לאחל לך בנקודה זו זה רק בהצלחה! כשתתפקח ותגיע לנקודה שהתרגילים האלה לא יעבדו יותר אתה תעמוד בפני שוקת שבורה ולא יהיה אף אחד שם חוץ מהאני הישן שלך שאתה כל כך שונא ואז אתה תבין כמה התחפושת הזאת לקחה אותך אחורה במקום קדימה.
    אדם הוא אמור להיות שלם בכללותו כלומר אדם לא יכול למחוק חלקים שלמים מחייו ולהגיד עכשיו יש אני חדש אדם צריך לבנות אני חדש על האני הישן ולא למחוק את האני הישן על מנת שיהיה בסיס אצלך אין בסיס אין בעצם כלום חוץ מהצגה והעמדת פנים וזה חבר יקר הדבר הגרוע ביותר שאדם יכול לעשות לעצמו.
    והאמת אני לא הייתי רוצה להגיד אמרתי לך כשזה יקרה כי זה יקרה.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

על איזה תרגילים אתה מדבר?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

התרגילים שאני מדבר עליהם הם התרגילים שלך לעבוד על עצמך שהאני הישן מת ואני חדש קם זה לא יעבוד זה אולי עובד עכשיו אך ברגע הראשון של הנפילה במהלך החיים שלך ואתה תתפרק ותחזור לאני הישן זה לא סוד זה דבר ידוע ומוכר אתה לא הראשון שאני מדבר איתו על זה ותאמין לי יש לי חברים שהיום אני לא מקנא בהם בגלל האני החדש שהתפרק להם בפרצוף והיום המצב שלהם בקנטים בכל התחומים כי הפנטזיה התפוצצה להם בפנים בסופו של יום כי אני עם בית עם אישה עם משפחה רכב עבודה מסודרת אוכל על השולחן והם חזרו לבית אמא בלי כלום והיום הם מנסים לשחזר איפה הם התהוללו במשך כל השנים בדיוק כמוך...
    אין לך מושג כמה ה קשה שחבר שלך לא מסוגל לבוא אלייך הביתה כי הלב שלו נצבט כל פעם שהוא רואה את הילד שלך ואתה לא יכול לעשות כלום ונפגשים רק אצלו בבית או בחוץ, אין לך מושג מה זה כשאתה בא לחבר שלך בן שלושים ומשהו והוא גר עם אמא שלו כי הוא לא מצא את הכיוון שלו בחיים או אחרי גירושים שניים ושני ילדים בקיצור אתה לא יודע מה זה אתה עוד בתחילת הדרך ואין לי יכולת להעביר לך מה קורה בסוף אתה חושב שלך זה לא יקרה ואצלך הכל טוב ואין מה להשוות בכלל אבל זאת הבעיה זה תמיד ככה מסתיים כי אף אחד מהם לא באמת היה הוא כל אחד חי חיים שהם בעצם לא מבוססים על האני שלהם אלא על אני אחר שהם ניסו לבנות ואז ברגע משבר אחד הכל נגמר והילד המפוחד שלא עשו איתו כלום כל השנים יצא וחירבן להם הכל.
    טוב אני כבר באמת כבר לקראת סיום טענותי תרצה תיקח לא תרצה נדבר עוד עשר שנים תגיד לי אז מה אתה חושב אם יש צדק בדברי או לא.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,150 | הודעות: 8,173,737 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect