קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חחחחחח איזה צחוקים היה היום בשיעוררררר
    על ידי מתיתיהו בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-11-2006, 20:51
  2. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 09-05-2006, 16:17
  3. חחחח..יואו איזה צחיק היה היום קבלו קטע יפה..
    על ידי PerformeR בפורום דיבורים
    הודעה אחרונה: 03-03-2006, 17:57
  4. חחחחחחחחחח ואללה איזה צחוקים היה היום!!!
    על ידי tough-guy בפורום דיבורים
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 01:17
  5. חח איזה צחוקים היה לי היום...
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 16:38
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 39

יואו שמעו איזה צחוקים היה היום!!!!!!!!

ברירת מחדל יואו שמעו איזה צחוקים היה היום!!!!!!!!

היום בבית ספר שלנו ערכו מסיבת תחפושות,כן כן היום ולא ביום שישי מכיוון שהבית ספר שלנו לא לומד בימי שישי ומחר בכלל תענית אסתר אז ככה שהתחפשנו היום.

אתמול אני והחבר'ה הגינו רעיונות למה להתחפש בפורים.
    קיצר היום התחפשנו אבל התחפושת הייתה אדירה רצח ומקורית!!!

היינו חבורה של 6 התחפשנו לאנשים שבאים לחוף הים:באנו עם כפכפים,גופייה,מכנס קצר,גרעינים שחורים,מטקות ים,כיסאות מתקפלים,חולצה שרשום עליה את השם שלי שזה אומר "לידור תעביר ת'קססה" ומנגל.

אך לפני הכל,השישייה שלנו התפצלה:3 הולכים עם חבר שלי במכונית ו3 מגיעים במונית.
    אח"כ נפגשנו,כל אחד שתה בקבוק בירה לפני שנכנסנו לבי"ס והיה כיף אש.

איך שנכנסנו כולם הסתכלו עלינו,היינו ממש דומיננטיים,הלכנו לדשא של הבית ספר שזה בול במרכז הבית ספר והתחלנו להדליק שם מנגל,בחורים אחרים מהבי"ס אמרו לנו שלא כדאי לנו להדליק כי מדריכים יכולים להעניש אותנו על כך,אז הלכנו למגרש והדלקנו שם את המנגל,שיחקנו שם מטקות,פיצחנו גרעינים ותכננו להכין שם בשר.

כל הבנות וכל החבר'ה ראו אותנו ישר אהבו את זה ובאו להצטלם איתנו.
    הרס"ר ראה אותנו מדליקים מנגל ומלכלכים אז הוא אמר לנו לכבות את האש ולנקות את האיזור,קיצר היה כיף רצח!!!!!!!!

מוסר השכל:בנות נמשכות לאנשים דומיננטיים,מיוחדים,מנהיגים ובעלי כריזמה,הן רוצות אותך בגלל אישיותך ולא בעיקר בגלל המראה.

הבנות נמשכות לגבר כך:20% זה יופי ו80% זה אופי,פחות או יותר.

קיצר היה מצחיק רצח וזה היה החג פורים הכי טוב שהיה לי EVER

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של killzone3
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תבכה כמו תינוק - על מה שעשית כמו גבר

ציטוט נכתב במקור על ידי לידור צפיה בהודעה
    היום בבית ספר שלנו ערכו מסיבת תחפושות,כן כן היום ולא ביום שישי מכיוון שהבית ספר שלנו לא לומד בימי שישי ומחר בכלל תענית אסתר אז ככה שהתחפשנו היום.

היינו חבורה של 6 התחפשנו לאנשים שבאים לחוף הים:באנו עם כפכפים,גופייה,מכנס קצר,גרעינים שחורים,מטקות ים,כיסאות מתקפלים,חולצה שרשום עליה את השם שלי שזה אומר "לידור תעביר ת'קססה" ומנגל.

איך שנכנסנו כולם הסתכלו עלינו,היינו ממש דומיננטיים,הלכנו לדשא של הבית ספר שזה בול במרכז הבית ספר והתחלנו להדליק שם מנגל,בחורים אחרים מהבי"ס אמרו לנו שלא כדאי לנו להדליק כי מדריכים יכולים להעניש אותנו על כך,אז הלכנו למגרש והדלקנו שם את המנגל,שיחקנו שם מטקות,פיצחנו גרעינים ותכננו להכין שם בשר.

הרס"ר ראה אותנו מדליקים מנגל ומלכלכים אז הוא אמר לנו לכבות את האש ולנקות את האיזור,קיצר היה כיף רצח!!!!!!!!

מוסר השכל:בנות נמשכות לאנשים דומיננטיים,מיוחדים,מנהיגים ובעלי כריזמה,הן רוצות אותך בגלל אישיותך ולא בעיקר בגלל המראה.

חחח קראתה את זה ב *** חחחח
    ומזל טוב
    KillZone3

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

חחח נשמע יום אחד החזקים, ככה צריך לחיות, תלמדו מהבחור הזה.

"מוסר השכל:בנות נמשכות לאנשים דומיננטיים,מיוחדים,מנהיגים ובעלי כריזמה,הן רוצות אותך בגלל אישיותך ולא בעיקר בגלל המראה."

סוף סוף אנשים מתחילים לקלוט את זה תודה לאל..המראה הוא סה''כ בונוס שיכול לעזור, לא משו קובע. כל עוד אתה נראה כמו בנאדם ומטפח את עצמך, אתה בסדר גמור.

כל אחד אוכל סרטים שבשביל לצאת עם דוגמנית למשל צריך להראות כמו בראד פיט ו/או להיות טחון וזאת חרטא עצבנית..
    כל מה שצריך זה להרגיש שזה מה שמגיע לך ולהעיף תאמונות המגבילות שהחברים שלכם אמרו לכם בכל הנושא הזה. כי שומדבר ממה שהם אמרו לא נכון.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אחלה רעין,אהבתי

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    חחח נשמע יום אחד החזקים, ככה צריך לחיות, תלמדו מהבחור הזה.

"מוסר השכל:בנות נמשכות לאנשים דומיננטיים,מיוחדים,מנהיגים ובעלי כריזמה,הן רוצות אותך בגלל אישיותך ולא בעיקר בגלל המראה."

סוף סוף אנשים מתחילים לקלוט את זה תודה לאל..המראה הוא סה''כ בונוס שיכול לעזור, לא משו קובע. כל עוד אתה נראה כמו בנאדם ומטפח את עצמך, אתה בסדר גמור.

כל אחד אוכל סרטים שבשביל לצאת עם דוגמנית למשל צריך להראות כמו בראד פיט ו/או להיות טחון וזאת חרטא עצבנית..
    כל מה שצריך זה להרגיש שזה מה שמגיע לך ולהעיף תאמונות המגבילות שהחברים שלכם אמרו לכם בכל הנושא הזה. כי שומדבר ממה שהם אמרו לא נכון.

צודק אחי ב100%!!!!
    אני ראיתי אנשים מכוערים שמסתובבים עם כוסיות חופשי ומשיגים סטוצים על ימין ועל שמאל.
    הנה אפילו תקחו דוגמא קלאסית: למה ציון ברוך מסתובב עם כל הכוסיות שיש?
    לפי דעתי הוא לא חתיך,הוא לא בראד פיט אבל לדעתי הוא גם לא כ"כ מכוער,הוא נראה ממוצע כזה והנה הבנות מתות עליו,הוא יצא עם לינור אברג'יל,קארין מגריזו ומי לא?!
    כנראה שהבנות אוהבות את זה שיש לו חוש הומור וכריזמה.

הדוגמא שנתתי עכשיו על ציון ברוך אומרת הכל!

אישה צריכה גבר בעל כריזמה(במידה מועטה גם יספיק),בעל חוש הומור קצת,רומנטיקן,ביטחון עצמי וזה הכל.
    יופי כמובן שיוסיף אבל האופי הוא מה שחשוב וחבר'ה הגיע הזמן שתפסיקו להגיד שבגלל שאתם מכוערים אז אין לכם סיכוי עם כוסיות,בנות פחות שטחיות והן לא מסתכלות רק על המראה החיצוני כמו הבנים,האישיות יותר מעניינת אותן.
    קיצר,כל המתוסכלים למיניהם תתחילו להשתחרר וצאו מהסרט שאין לכם סיכוי כי דווקא יש לכם סיכוי!
    נערך לאחרונה על ידי לידור; 24-02-2010 בשעה 18:20.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

לא רק זה,אחת הסיבות היא גם שהוא מפורסם ואתה יודע נהוג שמפורסמות יוצאות עם מפורסמים וכל האופי שלו מוסיף לו הרבה קרדיט

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

צודק אחי ב100%!!!!
    אני ראיתי אנשים מכוערים שמסתובבים עם כוסיות חופשי ומשיגים סטוצים על ימין ועל שמאל.
    הנה אפילו תקחו דוגמא קלאסית: למה ציון ברוך מסתובב עם כל הכוסיות שיש?
    לפי דעתי הוא לא חתיך,הוא לא בראד פיט אבל לדעתי הוא גם לא כ"כ מכוער,הוא נראה ממוצע כזה והנה הבנות מתות עליו,הוא יצא עם לינור אברג'יל,קארין מגריזו ומי לא?!
    כנראה שהבנות אוהבות את זה שיש לו חוש הומור וכריזמה.

הדוגמא שנתתי עכשיו על ציון ברוך אומרת הכל!

אישה צריכה גבר בעל כריזמה(במידה מועטה גם יספיק),בעל חוש הומור קצת,רומנטיקן,ביטחון עצמי וזה הכל.
    יופי כמובן שיוסיף אבל האופי הוא מה שחשוב וחבר'ה הגיע הזמן שתפסיקו להגיד שבגלל שאתם מכוערים אז אין לכם סיכוי עם כוסיות,בנות פחות שטחיות והן לא מסתכלות רק על המראה החיצוני כמו הבנים,האישיות יותר מעניינת אותן.
    קיצר,כל המתוסכלים למיניהם תתחילו להשתחרר וצאו מהסרט שאין לכם סיכוי כי דווקא יש לכם סיכוי!
    אני מכיר מישו בן 14 וחצי או 15 (יש סיכוי יש לו כבר 15 מלפני כמה חודשים) שפעם (לפני שנה בערך אולי פחות) היה בתול שפתיים חננה כזה חסר בטחון וכיום הוא מזיין יותר מרוב האנשים שאתם מכירים מגיל 15 עד לגיל 30 ועוד כאלה בנות שאפילו אני מתרשם מהן ואני אחד עם דרישות גבוהות אחושרמוטה..

והמישו הזה לא קרוב ללהיות איזה דוגמן למה הוא מכוער רצח (לא שמן/מחוצ'קן או משו, פשוט פנים מכוערות וכו')..ותראו למה הוא הגיע בשנה אם לא פחות. אם הוא יכול, כל אחד יכול.

הכרתי מלא אנשים כאלה, זה רק אחד מהם..

נשמע בן זונה !

אבל חברה בשביל מה כל נושא להפוך אותו לנושע על בחורות , המשפט האחרון הזה מיותר לגמרי , יש עוד הנאות בחיים חוץ מבחורות שנראה לי שאתם במאת שוכחים את זה , קיצר היה לך כיפכוף של פורים ושמח שנהנת רק המשפט האחרון היה מיותר לגמרי אחריה כל הלכת להנות ולא למשוך בנות על ידי מנגל...קבלו קצת טקט! אנשים!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

תגיד TYLER אתה אמיתי? אני לא בדיוק מצליח להבין את רמת ההתנשאות... אני אצטט אותך קצת ואולי אתה קצת תרד מהעץ שבטעות עלית עליו. ואני לא מדבר רק על הנושא כאן יש עוד כמה כאלה בפורום...
    ככה צריך לחיות, תלמדו מהבחור הזה.
    סוף סוף אנשים מתחילים לקלוט את זה תודה לאל
    ועוד כאלה בנות שאפילו אני מתרשם מהן ואני אחד עם דרישות גבוהות אחושרמוטה..
    ותראו למה הוא הגיע בשנה אם לא פחות. אם הוא יכול, כל אחד יכול.
    בקיצור מר זיין עולמי עם תורת אומנות הפיקאפ דבר לאנשים בגובה העיניים זה יותר ממציק לראות פה חלוקת ציונים! ודי עם הסיפורי סבתא של ילדים בני 15 אתה מבין שזה אפילו לא מתקרב להיות אמיתי אם היית מספר על בחורה שתיים בהגזמה הייתי לוקח אבל ברגע שאתה מתאר אותו כזיין עולמי שלפני שנה היה חננה זה לא מחובר למציאות.
    בקיצור תהיה אמיתי ותפסיק עם החארטות.
    יום טוב.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

^אנשים משתנים מהר. כשהם נותנים את כל כולם למטרה שלהם.
    זיין עולמי? אני עדיין לא (וגם זאת לא ממש המטרה שלי אבל נגיד). מה שאני כן, זה אחד שרוצה לחיות נכון ללא אמונות מגבילות ובלי פחד, כמו שאתה טוען ש"זה לא אפשרי להשתנות ככה בשנה" כי זה כן. הכרתי מספיק כאלה שבאו מהמקום הכי נמוך וכיום הם חיים בצורה שלא תבייש אף אחד.
    אין דבר כזה "לא אפשרי", כשאתה רוצה משו.

ואם אתה רוצה דוגמא למישו בגילך+- שהשתנה בשנה, תקרא THE GAME. הבחור בן ה15 שסיפרתי לך עליו זה כלום לעומת מה שהבחור שכתב תספר הזה עבר בשנה.

יודע מה?
    גמאני השתניתי בשנה.
    בגיל 17 הייתי בתול שפתיים. עכשיו...טוב, אתן לך לפתח תדמיון שלך ולדמיין תמצב שלי כרגע.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 25-02-2010 בשעה 15:45.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

1. אנשים פעם לא השתנו מהר אבל האנשים של היום כן ובזה אתה צודק. מזל שאני חונכתי כמו האנשים של פעם ולא כמו האנשים של היום, פעם היו אנשים עם אופי חזק ורצון אמיתי להצליח אך לא במחיר עצמם ויכלו לעמוד בהמון לחצי חברה היום אנשים כמו ג'לי קצת לחץ מבחוץ וישר משנים צורה שלא נדבר על מכירת אופי ודמות האדם שלהם בכל מחיר.
    2. אתה רוצה לחיות ללא אמונות מגבילות? אתה חושב שיש אדם בעולם שחי ללא אמונה? רק מי שמאושפז בבית חולים לחולי נפש יכול לחיות ללא אמונה שלא נדבר על לחיות ללא פחד, פחד הוא חלק מהאדם בלי הפחד אין זהירות ואין משמעת ובקיצור אין חיים.
    3. אני לא טענתי שזה לא אפשרי (תראה סעיף 1 ) אני טענתי שזה לא אמיתי כלומר תלוש מהמציאות. כי אם היית מספר על בחורה שתיים הייתי לוקח כי וואלה יש מצב הוא היה נועז יותר אבל ברגע שהפכת אותו למר מחליף בחורות כמו גרביים תלשת את הסיפור מן המציאות.
    4. תעשה טובה לעצמך ולחיים שעוד לא חווית אל תסתמך על מנטרות ותורות מפגרות של אנשים ללא חוט שידרה ואופי כי בסופו של דבר אתה תצא בהפסד ענק מהסיפור, אלה לא החיים שלך ואני בספק שאלו החיים שלו.
    5. וגולת הכותרת ואני חייב לצוטט אותך
    יודע מה?
    גמאני השתניתי בשנה.
    בגיל 17 הייתי בתול שפתיים. עכשיו...טוב, אתן לך לפתח תדמיון שלך ולדמיין תמצב שלי כרגע.
    אני רוצה להבין מה הפריע לך להיות בתול שפתיים? ומה עשית כדי להשתנות? ומה בעצם השתנה?
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אנחנו מדברים בתור אנשים שחונכו בתקופה X ואחד בתקופה Y...אתה לעולם לא תבין אותי ואני לא אותך. MAKES SENCE. מה שכן, בנאדם שרוצה לחיות חיי איכות ולא לרצות להתאבד מרוב שהחיים שלו חרא, יעשה הכל בשביל חיי איכות (שזה מושג שכל אחד מגדיר לעצמו). אם היית במצב שלא היה לך כלום, היית מבין במה מדובר. אנלא מבין מה רע בשינוי מהיר של מישו שפעם למשל היה חסר חברים ואחרי חצי שנה~שנה חי חיי חברה מעולים. זה לא מעיד שומדבר על האופי שלו מלבד זאת שהוא לקח תחיים שלו בידיים והחליט לפעול ולא חיכה למשיח עם תירוץ של "זה לא הזמן לזה"...מתי הזמן לזה יגיע?

יש דבר כזה פחד נחוץ. כמו הפחד לקפוץ מבניין או לצעוק ל10 כושים 2 מטר גובה 2 מטר רוחב "יא בני זונות". זה פחד שראוי שיהיה לנו.

אבל הפחד מלגשת לבחורה? מלשפר את עצמך? כל הפחדים האלה לא נחוצים לנו כלל וכלל. הם מגבילים אותנו ומעניקים לנו איכות חיים נמוכה.
    לחיות ללא אמונות מגבילות זה בכלל לא מה שאתה חושב שזה. לדוגמא, אתה מספיק שווה כדי לצאת עם דוגמנית? מספיק שווה כדי לגרום לבחורה להרגיש שאתה הדבר הכי טוב שיקרה לה בכל הזמנים? אם התשובה היא לא = אלו אמונות מגבילות. וזה לא הכל..

אני רוצה לדעת מי קבע לך תמציאות...כמו שאמרתי, גדלנו בצורה אחרת. המציאות של היום היא כ''כ שונה...לא חסר אנשים שמחליפים בנות כמו גרביים, בין אם הם בני 15 או בני 35.

בקשר לרביעי מסכים איתך..אני באמת לא מסתמך על מנטרות של אנשים חסרי עמוד שידרה. זאת הסיבה למה אנלא מקשיב לאנשים לא מוצלחים ומדחיק אותם ממני, ומקשיב לאנשים שלשם שינוי אפשר לקרוא לחיים שלהם "חיים" ולא כאלה שמתקיימים ולא עושים כלום עם עצמם. שיפור עצמי זה מה שצריך.

מה הפריע לי להיות בתול שפתיים? כי הפריע. להיות לוזר, זה פשוט לא מה שאני. הרגשתי שמגיע לי יותר, שמגיע גם לי בחורות ולא להיות לוזר כל החיים. מה עשיתי? מה לא עשיתי, ליתר דיוק. וממשיך לעשות, כי זה מה שאני אוהב. מה השתנה? הכל. אני פשוט בנאדם שונה ממה שהייתי פעם וואלה? אנלא היחיד שעבר שינוי כזה. כל אחד שעבר (או עובר) שינוי מסוג זה, נהיה אחלה גבר שלוקח תחיים בקלות וחי תרגע ולא אחד דכאוני שרוצה למות כל הזמן (מה שאני הייתי כשהייתי בתול שפתיים לצורך העניין). תסיק מסקנות לבד מה טוב ומה לא.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

חחח הפוסט הזה כזה מצחיק ! XD
    אם כבר מדברים על פורים...התחפשתי לפיה !

איזה 30-40 אנשים (אני לא מגזים) צפרו לי ברחוב חחח מילה שהיה מצחיק

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

איך הפריע לך להיות לוזר? הרי זה מה שהיית עד עכשיו... כלומר הושפעת על ידי החברה שכנראה מגיע לך יותר ואתה צריך להספיק יותר ולהיות אדם שהוא בעצם לא אתה כי אם זה היה אתה לא היית צריך להשתנות.
    בקיצור גם אתה מושפע בדיוק כמו כולם אתה לא שונה גם אתה מכרת את עצמך בשביל להיות מישהו אחר וזה חבר יקר הטעות שאני מדבר עליה כולכם מוכרים את העצמיות שלכם כדי להיות משהו שהוא לא אתם מילא היית לוקח את האדם שבך ומשפר אותו לכיוון חיובי אבל במקום זה החלטת שאתה מוחק את מי שאתה ומנסה לחיות חיים של מישהו אחר. מה הרעיון בסופו של דבר? אז עכשיו אתה בחור שרמנטי וממיס בחורות מה הלאה? יצאת עם אחת שתיים שבע עשרים מאה מה נשאר בסוף? מי נשאר בסוף ועם מה? אתה בכלל פעם חשבת על התוצאה הסופית של כל זה? לא נראה לי...
    אני לא רואה בדברים האלה דבר חיובי כי מי שאני הייתי זה מי שחונכתי להיות אומנם השתנתה דרך החשיבה עם ההתבגרות אך העקרונות התכונות הכל נשאר כמות שהוא אפילו הביישנות שהיא מעלה מאוד גדולה נשארה איתי להיות לוזר? מעולם לא חשבתי שאני כזה! בבית שלי המילים האלה לא יוצלח לוזר טיפש וכו' היו מילים אסורות כל אחד עם מה שחנן אותו אלוהים וכולנו קיבלנו תמיד עידוד שלא חשוב מה תמיד אפשר לטפס ולהיות טובים יותר אבל אצלכם נדמה שלא ולכן אתם מנסים לשנות את חייכם בצורה כזאת דרסטית ובכלל אתם חושבים על עצמכם כאנשים נמוכים ושפלים וכולם מסביב כמצליחנים מה שלא נכון בעליל אם תבחנו אחד אחד אתם תראו שלכולם יש בעיות וחסרונות שלא בטוח שהייתם רוצים אותם.
    בקיצור TYLER אני ממליץ לך לבדוק בעומק את האישיות שלך ומה התוצאה הסופית שאתה רוצה להשיג כי לפי מה שאני רואה אתה רואה את החיים בהווה במקום בעתיד וזה לא דרך לבנות אדם זה דרך לבנות רכיכה חסרת עמוד שידרה שעם כל שינוי במזג אוויר אתה תשנה גם את הדרך.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

המושג "שיפור עצמי" ממש לא מדבר אליך, הא?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,526 | הודעות: 8,173,113 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect