נוו מה באמת אין לזה פתרון?!
תמיד יש פתרון...
נוו מה באמת אין לזה פתרון?!
תמיד יש פתרון...
|
|
סליחה על התגובה
שיבוש בעצבים
נערך לאחרונה על ידי SkyAgric; 22-07-2010 בשעה 16:54.
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
וואדים תרגיע.
בחור יקר תנסה פרימוט בדרך המקורית עם דיסק ולא עם הIMAGE שאתה משתמש בו והכל יפתר.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תשמע הצעה אישית שלי, תתקין מכונה וירטואלית, תתקין עליו את המערכת הפעלה שלך, תתקין שם את כל התוכנות שמותקנות לך על המחשב
ותראה אם הבעיה חוזרת
תודה ,
המשך שבוע מצויין.יש לך בעיה עם המחשב\רשת\מחשב כף יד?
אל תתביש לשאול, אני פה למטרה הזאת בדיוק !!
תוסיף אותי
לאיסיקיו\מסנג'ר\או סקייפ.
קודם כל שלא תבינו לא נכון אני מעריך אץ העזרה שלכם ואני באמת רואה שאתם מנסים לעזור לי...
אני ניסיתי את כל האפשרויות שנתתם לי ואין לי מה לעבוד עליכם.... בקשר לlemongrass
אני פוחד להרוס את המחשב.... אין דרך אחרת או משהו שאני יהיה בטוח במאה אחוזים שאני לא ההרוס את המחשב?
websghost
לא הבנתי מה אתה רוצה?
מכונה וירוטואלית?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
עזוב מה שהבחור אמר לך, זה מצריך ידע שכנראה אין לך.
פירמוט והתקנה זה דבר פשוט יש לך מדריכים איך לעשות את זה בצורה קלה ופשוטה אתה רק צריך לגבות את המידע החשוב שיש לך על כונן C בכונן D אנחנו נדריך אותך כאן שלב שלב איך לעשות את הדברים רק אתה צריך להיות איתנו בקשר עם מחשב אחר במהלך העבודה.
חוץ מזה ראיתי הרבה אנשים שהתלוננו על הבעיה שלך חלקם פירמטו חלקם היו צריכים לכוון את השעה חלקם בכלל התקינו גירסא ישנה יותר של מסנגר והבעיה נפתרה אנחנו כבר עברנו איתך את רוב האפשרויות חוץ מהתקנת גירסא ישנה יותר תנסה אולי אצלך זה גם יצליח.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 22-07-2010 בשעה 18:01.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
ניסיתי את זה גם...
ניסיתי את גירסה 8.5 לא עבד לי וגם שאני מפרמט מגיע אלי מסן ממש ישן נראה לי 5 או 6...
גם בו יש בעיה הוא אומר לי שאני לא מחובר לאנטרנט אבל הסקייפ עובד לי והדפדפן עובד לי תוך כדי
קיצר מה אתה ממליץ לעשות?