כשאני מנסה להכנס למסן הוא עושה לי שגיאה..
הנה תמונה-
איך אפשר לתקן?
כשאני מנסה להכנס למסן הוא עושה לי שגיאה..
הנה תמונה-
איך אפשר לתקן?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תכנס להתחל>הפעלה>תקליד את הדבר הבא
תעשה רסטארט למחשב ותבדוק אם עובד ובכול מקרה אני ממליץ לך לעשות סריקה לרג'יסטרי כי זה לא הבעיה הראשונה שקוראת לך מהסוג הזה ככה שכדאי מאוד שתעשה סריקה ותיקון לערכים פגומים ברג'יסטרי ותיקון למערכת.קוד:Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll
זאת בעיה שלא קשה לתקן אותה.
אתה רואה את השעון בצד? תלחץ עליו פעמיים,
נפתח לך חלון > תלחץ על שעון אינטנרט > תוודא שבשרת רשום: time.windows.com > תלחץ על עדכן כעת ותחכה.
זה עבד לי תמיד.
אם לא עבד תחכה לתשובה של מישהו אחר.
האמת שהבעיה היא לידידה שלי רק פתחתי בשבילה נושא..
והיא אומרת ששני הפתרונות לא עבדו :\
עוד הצעות?
תודה רבה![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
http://help.live.com/help.aspx?proje...1_80040154.htm
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אורי היא אמרה שהיא ניסתה את התמיכה ולא עבד לה..
מ א ו ש ר
שקלה לנסות להסיר את ה MSN לגמרי ולהתקין אותו מחדש זה עושה פלאים לפעמים
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
שקלה לזרוק את המחשב מהחלון (אני יודע שכן!!)
סתם תגיד לה לנסות לנקות קבצים זמניים...
היא יכולה להשתמש בכלי החמוד הנחמד הפלאי ששמו Ccleaner בשביל להשלים את העבודה