היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
|
|
כל ההסכמה הכללית הזאת ואף אחד לא פירסם אפילו חצי שאלה באתגר שפתחתי היום.
עצוב כמה שכל עוד דברים מגיעים על מגש של כסף כולם בעד, אבל שצריכים קצת להשקיע
פתאום אין קול ואין עונה.
רעיון איכותי ביותר!
ומנהלים טובים,מבינים עניין.
:]
הPUA ממש יעזור למתחילים לא לקבל עצות טיפשות מכאלה שלא מבינים עניין,אלא מכאלה שמבינים.
יש יש זמן, אני לא דואג, מקסימום אם לא תיהיה היענות לא יהיה FAQ, זה לא בשבילי, זה הכל תלוי כמה אנשים מוכנים לתרום בשביל שיהיה משהו מסודר...
כמה נקודות:
- רעיון בניית FAQ מסודר ולפי קטגוריות, לדעתי מצויין!
- פורום למתחילים ולמתקדמים, מנסיון בתחומים אחרים זה נראה טוב בהתחלה אבל מהר מאוד נוצר מצב שהפורום של המתקדמים נשאר דיי שומם למעט תלונות על כמה שהמתחילים הם סתם ילדים שלא מבינים כלום בזמן שכל הפעילות נשארת בפורום של "המתחילים".
- הפרדה לפי גיל. ממש לא! נכון שיש הבדלים אבל הם נקודתיים שמצריכים אולי התאמה של הרוטינות למצב, אבל העקרונות והבעיות נשארות אותו דבר גם בגיל 60. (העיקר התרגיל, כמו שאומרים)
- לחסום את פורום המאמרים. אני חושב שכבר העלתי את הרעיון של לחסום את פורום המאמרים כך שניתן יהיה רק להגיב בו אבל לא לפתוח נושא חדש. כלומר, מאמרים יכתבו לפורום הראשי ויועברו לפורום מאמרים ע"י המנהלים רק אם הם יהיו מתאימים ורציניים
- דירוג של משתתפים, כמו "PUA מעורך" שהציעו פה נראה לי קצת מיותר. מספיק לראות את התגובות בשירשור הזה בשביל להבין שאנשים מעריכים את המשתתפים הפעילים יותר בפורום. מה גם שאם מאמצים את הסעיף הקודם, ניתן יהיה בברור לראות מי מהגולשים משקיע בכתיבת מאמרים ובאיזו איכות. הוספה של תויות לא תשנה את זה... מצד שני גם לא מזיק.
- חיפוש וינגים: נראה שהפורום לא בהרבה יותר יעיל מהאשכול הישן. כמו שהציעו, גם אני בעד ליצור מאגר ממויין לפי אזורים בארץ וגיל (כן, כאן הגיל כן חשוב)
- דירוג לוינגים: יש תמיד בעיה להבחין בין מישהו שיודע טוב את התאוריה אבל עם מעט נסיון בשטח לבין מישהו שתותח בשטח אבל נעלם בין כל מומחי המקלדת שממלאים את הפורום. צריך, אני עוד לא ממש יודע איך, לבנות מאגר שניתן יהיה לראות התרשמות מהשטח על אנשים שנפגשו ויכולים להעיד על היכולת אחד של השני בשטח.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
אפשר לתת לבעלי התווית PUA מוערך פתיח כמו למשל להודעות של התומכים הטכנים עם הV הירוק למעלה, "הודעה זו נכתבה על ידי משתמש שזכה להערכה בעבר על תגובותיו המקצועיות, ועל כן ניתן לסמוך על הודעה זו" או משהו כזה.
עריכה:
למי שלא היה מספיק מממוחש עבורו, משהו בסגנון הזה:
![]()
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 14-08-2010 בשעה 17:52.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg