|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מאיפה הבאת את המידע הזה?
הפנתי אותך לשלוש מקומות הלכת דווקא על זה שלא מוביל אותך לשום מקום מועיל?!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זה המקום הראשון שהפנת אותי אליו.
איזה אנטי וירוס מציק!
טוב זה חייב להיות כלי הסרה של נורטון אחרי הכל זה הספק של אנטי וירוס שלך
תנסה את זה http://us.norton.com/support/kb/web_...100824120155EN
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אז תנסה את ה 2 האחרים כי ניראה שזה לא הכי מועיל
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ניסיתי את השני ושוב יש הרבה דברים שאני לא מבין.
מה זה בדיוק? הסמל הקטן על שולחן העבודה ליד השעון?You should right click and close the tray icon
ושוב, חרשתי את האמא של מנהל המשימות ולא מצאתי שום משימה שכוללת את המילים: symantec,live, software or update אז אלא אם כן יש לזה עוד שם כלשהוא(או קיצור) שאני לא יודע עליו אין לי מושג מה לעשות בתהליכים.press Ctrl Alt Del to bring up the task manger and kill every process that is related to the program
אני לא זוכר איך נכנסים ל-safe mode , ועוד משהוא אחרי שאני עושה הפעלה מחדש למחשב הוא יחזור לי למצב הרגיל?well, just get into Safe Mode of your system, in where neither Symantec's services nor other programs that may have files associated with it will be loaded.
מ א ו ש ר
תעשה את כל ההסרות האלה במצב בטוח (SAFE MODE), שהמחשב עולה תלחץ F8 ותבחר Safe Mode with Network
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
אתה לא צריך להזין שום סיסמא תעשה next
תבטל את הוי רק
נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-11-2010 בשעה 19:58.