אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
|
|
קטלני בא לי גם חחח
אצלינוהכי קרוב זה מכבי ....![]()
חבר, תעשה בדיקת אוזניים.
אני דיי בטוח שאמרו לכם רישיון לאקדח מים.
אבל עזוב גם אקדח מים זה מסוכן.. וזה גם קשה לתחזק אותו אתה יודע כמה עולה מחסנית של מים?!
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
כול הכבוד צריך משו שיעודד אנשים להתגייס למשטרה כי אין הרבה אנשים וחלקם ממש מושחתים.. וחוץ מזה אחרי שבתערוכות ראיתי מה אפשר לעשות עם כול הנשק הזה....אםםם אםםםם!
עלק 144
חחחחחחחחחחחחח
יש דבר כזה מאגר משטרתי
חחחחחחחחחחחח חרטטן
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
וואו שמעתי בסוף מקבלים רישיון לטנק, והטובים ביותר מקבלים מטוס פרטי צבאי הבייתה !! זה גם נכון ?
אני במקרה גם בכיתה י' וגם לנו הייתה את האפשרות הזאת, האפשרות הזאת מסריחה ביותר דבר ראשון אתה שוטר, דבר שני אתה לא עושה כלום, תוקעים אותך באיזה מקום ומקסימום נותנים לך איזה ווסט כזה של "נער שוטר מתנדב" או משהו בסגנון,
אתה לא מקבל לא אזיקים, לא מכשרי קשר, אתה יכול רק לדווח, ומקסימום לנסות להפריד בין מכות, ומי שעושה לך משהו זה כמו שהוא עשה לשוטר, וזהו ..
ואקדחים ?
אתה צודק, אם אתה נשאר שם עוד איזה 5 שנים בגיל 21 אתה מקבל אקדח בישבן מאחד השוטרים, בגיל 16 ? מה אתה חי בסרט ?
אז קודם כל, אתה חרטטן אחושרמוטה, ודבר שני, אתה שוטר מניאק, ועל זה אתה מבזבז 60 שעות, נקווה שתהנה![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אוכל סרט אתה
תבוא תעצור מישהו תקבל כאפות ואף אחד לא יפתח שום תיק חח
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
לדעתי אפשר לנעול כי אוריה במילא איבד גישה לדיבורים...
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
יפה,כל הכבוד.
REGGAE MAN
אתה מתבלבל בין שוטרים אלימים שהכח עלה להם לאף - שהם באמת אנשים זבל (אבל כאלו יש בכל מערכת היררכית),
לבין השוטרים שממלאים אחר ההוראות הניתנות להם עפ"י חוקי המדינה - שהם אנשים שסה"כ עושים את עבודתם.
אתה מדבר בעיקר על אכיפת חוק "הסמים הקשים" והכללת הקנאביס בהגדרתו...
אתה צריך להפנות את הכעס והעצבים כלפי המחוקק, ולא כלפי השוטר הנמצא בתחתית השרשרת.