לפני שאני אפתח, אני רוצה לעשות עוד כבוד, לאדם ענק, אדם אדיר, אני מקבל צמרמורת רק מלהזכר בו, ואני בטוח שהוא שומר עלינו מלמעלה, כל הטוב שבו עבר למקום טוב יותר, מקום בטוח יותר, ואני באמת שמח שאתה חלק מאיתנו, ותמיד תשאר, אני באמת מאמין שהכל לטובה, ויש סיבה לכל דבר, אתה חיזקת את אמונתנו, ואנחנו לא נשכח -
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל - תהא נשמתך צרורה בצרור החיים.
The Mask
תמיד תיהיה חלק מאיתנו, תמיד תיהיה בלב שלנו, מתגעגעים ואוהבים, כל משפחת אטרף.
עכשיו אני אתחיל,
הסדר ממש לא משנה, ולא אומר או מייצג שום דבר.. אם חסרים פה אנשים, זה בגלל שאני עם דלקת בשתי פרקי כפות הידיים ולא יכולתי להמשיך לכתוב..
ה-3 שנים האחרונות היו קשות, טובות, מהנות, למדתי מהן הרבה, התבגרתי תוך כדי, התבגרתי ולמדתי הרבה דברים בזכות הפורום הזה, לחלקכם זה נשמע אידיוטי, אבל זה לא, זה באמת מה שזה, הרבה ידע קיבלתי תוך כדי ההרצה של אטרף, והכרתי המון אנשים לטובה ולרעה, הדבר העיקרי שקיבלתי מאטרף הוא ניסיון, וחברויות חדשות.
אני לא אשכח את היום (בעצם אולי אני אשכח, אבל לא בזמן הקרוב), ששתי אנשים בשם משה ויאן ביקשו ממני להתקין להם מערכת פורומים כי להם לא כ"כ הלך, אורצ'ו סיפק את האיחסון, חן סידר את המערכת ומשה עשה מה שמסביב, אט אט הפורום גדל והתפתח, ולא משנה איך, היום הוא פורום בזכות עצמו, שהיה בעבר מבוסס על יסודות שאני שמח שלא נמחקו לתמיד, והם כאן איתנו, באטרף.
בנאדם שבלעדיו אטרף לא היה קיים, לא היה ממשיך - משה. (Moshe)
יש לי איתו היסטוריה ארוכה, עוד שהייתי ילד קטן, ממש קטן הייתי רואה אותו עושה שטויות במקומות אחרים, וככה הכרתי אותו, ואני שמח שזה קרה.
משה הוא היסוד שהחזיק את הפורום כשהוא עלה, כשהוא התפתח וגם בימים אלו כשהוא עוד רץ (ובעזרת השם ימשיך לרוץ עוד הרבה זמן), הוא תמיד היה פה, תמיד עזר לי, היו ימים שהיינו יושבים וכל היום מדברים, משפרים, מחפשים מה לתקן ולייעל, אני לא אשכח שהתקשרנו לכל חברת איחסון שהייתה קיימת בימים ההם וביקשנו איחסון, שמה בעצם התחילו הבעיות של אטרף, בסוף אפשר להגיד שהסתדרנו, אבל הדרך הייתה ממש קשה, סה"כ למדתי ממשה המון, אני בטוח שהוא גם קיבל הרבה מהפורום (גם אם הוא לא יודה בזה), אין לי מושג מה היינו עושים בלעדיו, אני אישית לא חושב שאם לא היה לצידי גורם תומך הייתי ממשיך להחזיק את הפורום, מהסיבה הפשוטה שלא הייתי יכול, משה עושה ועשה הרבה דברים בפורום, שרובכם לא יודעים עליהם, כשאני הייתי היד הרכה , היה צריך בדחיפות את היד הקשה, והוא תמיד שמח להכניס אותה (אחרי שלכו תדעו איפה היא טיילה)
ש לו חיבה מיוחדת אלי, הוא מפחד להודות בזה, זה הדדי, בחור זהב, הוא משדר לפעמים דמות של בחור עצבני שלא אכפת לו, אבל הוא יחתוך לי את 2 האשכים אם משהו יקרה לפורום,
אפשר להגיד עוד הרבה דברים, ההיסטורי ביני ובין משה הוא בערך באורך של כל הכרכים של בריטניקה החדשה לנוער,ושרק ימשיך לתפוח, משה מי יודע, אולי באמת בסוף ניהיה מיליונרים..
אביעד - אביעד הוא בחור טוב, סה"כ בלעדיו גם כלום לא היה עובד פה, הוא סופג בעיקר את רוב הצעקות, צרחות, כעס שלי כמשהו לא מתפקד בפורום וגם כסתם משעמם לי, או כשפשוט אני מתעצל לעשות משהו, סה"כ הוא מחפש את טובת הפורום, לא ראיתם אותו כ"כ פעיל, אבל בלעדיו אטרף לא היה מחזיק הרבה מעמד, כשאני אובד עצות, אני פשוט מתקשר לאביעד, מפיל עליו את התיק ומחכה שהוא ישלח לי הודעה " הכל מתוקן (: " או משהו בסגנון, סה"כ עם אביעד עברתי הרבה דברים, הרבה וויכוחים, ובסוף כנראה שבאמת הכל לטובה, תאכלס אביעד אתה תמשיך לקבל צעקות וצרחות ואיומים אבל תדע שהכל מחיבה עזהאפילו שלפעמים מתחשק לי לדפוק לך את הראש במסך אבל זה הכל עניין של שאילתות
(עניין אישי שכנראה רק הוא יבין..)
ד"א סתכל בהודעה הפרטית שהשארתי לך, יש מה לסדר :\
הבחור השלישי הם בעצם שניים, שניהם היו באותה דרגה, ושניהם עזרו לי נורא, בכל הפנים, האישיים ובפורום, שני אנשים נשמות, את שניהם אני באמת אוהב מכל הלב, שניהם בחורים נשמה.
הם 2 חברים טובים שלי, רן ותומר (Torres, Desire), בחורים תותחים, כל אחד מתקופה שונה, כשצריך לסמוך על מישהו, יש לי שני אנשים , אני ממש שמח שהכרתי אותם, תמיד היו לצידי, אנשים שבלעדיהם אטרף לא היה מגיע למה שהוא היום, ולא היה מתפתח ממה שהוא היה, אני אוהב את שניהם, ומודה להם, על כל העזרה,תמיכה,אמון,רצון טוב ותשומת לב שהם חילקו לי ובפורום בכלל, שתיכם זהב, ואני שמח שלמדתי מכם והכרתי אותכם.
לאורך התקופה שאטרף קיים, הכרתי עוד הרבה אנשים, הרבה עזרו לי, ואני לא שוכח אף אחד, אני לא יכול לעשות כאן מגילה של יותר מדי משתמשים, ואלו לא הקדשות אני פשוט רוצה לחלוק כבוד לכל מי שאני אצליח לזכור שבאמת תרם לי באופן מסויים, עזר לפורום ולמשתמשים שבו.
אז קדימה -
פלג Fury, באמת שאתה בחור מיוחד, תודה על הכל, והרבה בהצלחה בחיים.
רביד- LoverBoy - תודה רבה, על כל הידע שחלקת איתי ובכלל בפורום, נקווה שרק תצליח בהמשך החיים.
אלון - Alonh - הסבא שלנו, בהצלחה בלימודים ובכלל עתיד בהצלחה בחיים.
Nadav - אחי , אתה יודע שבסופו של יום כלום לא נשכח, תודה על הכל וגם לך הרבה בהצלחה.
Party-Boy - שי, המעורב שלנו, בהצלחה אחי :]
דוד פני - Penny_Hardaway - תודה על הכל, והרבה הצלחה בחיים .
Zoom17 - תמיר, אתה עוד כמה שנים תגדל, אתה ילד טוב, ואני אשמח שהכרתי אותך, תודה על כל התרומה שלך, והרבה הצלחה בחיים.
Alcoholic - בלעדיך הרבה דברים היו נשארים פתוחים, תודה על הכל אילן, תגדל ותצמח, הרבה הצלחה.
SK- מי אם לא סתיו?, כמה פעמים הוא עיצב את אטרף? קשה לי כבר לספור, תמיד עזר לי אישית ולכל מי שהיה צריך, תודה רבה על הכל אחי, והרבה הצלחה.
Ariel - אריאל, ברצלונה עוד תחזור, אתה בחור טוב, תודה גבר, וגם לך הרבה הצלחה.
סמיון - נתת לנו הרבה, תודה על הכל דרך צלחה בהמשך החיים.
ArMaGeDDoN - דימה התותח, תודה על הכל גבר, ובהצלחה בהמשך!
offer -עופר הכוסון הצעיר שלנו, תודה רבה, על כל מה שעשית עבורנו, ובהצלחה בהמשך.
YaBoy - אביאל, תודה רבה אחי, תרמת הרבה, הרבה הצלחה בהמשך.
Oman - אור, שם קיבוצי, תודה על הכל והרבה הצלחה.
Erik - אריק, אי אפשר לשכוח, תמיד היה פה ונקווה שתיהיה לעוד הרבה זמן, תודה על הכל אחי, והרבה בהצלחה בחיים.
AvixtZ - דרק גוד, אבי שלנו, בחור תותח, תודה על הכל, דרך צלחה.
AllenIverson - תודה על הכל :] דרך צלחה.
O-MaN1 - עוד אור, וטוב שקיים, גם לך הרבה תודה והצלחה.
HaZiLiBiLi - חזבילילילי :] תודה על הכל, וגם לך הרבה בהצלחה.
שני, ביוטי גירל, נתת כאן הרבה, תודה רבה והרבה בהצלחה בהמשך.
שקד - Shaked - אתה בחור טוב, נתת פה הרבה, תודה ודרך צלחה.
RaUl - הוא כמו אילן אבל של פעם :] , הרבה תודה , ובהצלחה.
MaroKo6 - עוד בחור תותח, תודה גם לך אחי, ובהצלחה.
pLuToNiUm - טוני, 1337, ואין הרבה מה להוסיף, תודה על הכל והרבה בהצלחה.
אסף פייביש - אני לא מאמין שבכלל שכחתי, הרבה בהצלחה אח יקר , לא בוגדים יותר אה?
Tiger - יניב, הכרתי אותך רק לאחרונה, בהצלחה בעתיד .
יגאל וחביב הבחורים שלנו, הרבה בהצלחה בהמשך.
Carter - בצורה מסויימת, מקומך באמת פה, בהצלחה גם לך.
חן - תדעי שהלב הוא סה"כ איבר, הרבה בהצלחה בעתיד.
orcho - לא שוכחים את הספאמר (לשעבר) מס' 1.. בהצלחה אחי :]
LinkinH - ידעתי ששכחתי, מכבי בדם ונימני לעולם!, בחור נשמה, דרך צלחה גבר.
הובה סטאנק (הובה בובה ) - תודה על כל מה שהשקעת, והרבה בהצלחה.
ד"ר נרגילה - עדן האוחצ'ה שלנו, ילד(ה) קטלני(ת), הרבה בהצלחה :]
יש עוד הרבה שכרגע ברחו לי מהראש, וזה אחרי יום באמת ארוך..
כמובן שיש גם את כל צוות ההראשיים,מפקחים,מנהלים וגם מס' משתמשים , הרבה מכם הכרתי רק לאחרונה, ואני מקווה שבאמת העתיד איתכם יהיה טוב לפחות כמו העבר שהיה, אני לא אתחיל עם רשימה של כל האנשים שאפשר להגיד שהם דיי חדשים ביחס לאחרים, אבל כבודם שמור במקומם, אני באמת מקווה שאף אחד לא יתבאס מהעובדה שהוא לא ברשימה, אני יכול להוסיף כאן לפחות עוד 100 שמות, ריכזתי את הכי וותיקים , אפשר להגיד שלרובם זו מעין פרידה מהפורום, ובגלל זה לא יצרתי רשימה של כ"כ הרבה אנשים, שבאמת לא הייתה נגמרת בעתיד הקרוב, אבל אני בטוח שכולכם תכנסו ברשימה הבאה שלי, ואני באמת מודה לכל מי שעוזר, מנסה לקדם, למשוך , לשפר ולייעל את הפורום, אני באמת רואה את הרוב, הרבה קיבלו ממני כאן הודעות פרטיות, הודעות עידוד ועוד הרבה יקבלו, אני מאחל לנו הרבה הצלחה , והשנים הבאות יהיו כמה שיותר מהנות.
(כל הראשיים מנהלי אתר ומפקחים הקיימים שלא נכללו ברשימה, איתכם רק פתחנו מעגל, ולכל דבר יש סיבה, כל אחד מכם יודע בידיוק את כמות הכבוד שאני רוכש לו.)
אני מאמין שמחר אני ארחיב את האשכול, כבר קרוב ל2 בלילה, ויש עוד אנשים שצריכים להכנס לפה, הם פשוט ברחו לי מהראש.
שיהיה לנו במזל טוב, 3 שנים ארוכות, השכלנו, כאבנו, התבגרנו, שמחנו ובעיקר, התפתחנו.
שתיהיה לכולכם שבת שלום, ואני מאחל לנו עתיד ארוך ומהנה ביחד.

)
(עניין אישי שכנראה רק הוא יבין..)
ציטוט ההודעה