|
|
כן קראתי ידידי, פשוט כבר ראיתי הוכחות לכל מה שתיארת, ויקיפדיה- יש פה הסברים מעולים.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
תגידו, אם יש חיים אחריי המוות...זאת אומרת שיש רוחות רפאים?
One Shot - One Kill
אני לא מתיימר להבין ולהתבסס על דברים שאני לא יודע.
בניגוד אליך אתה מנסה כביכול להוליך אותי שולל כי אני לא מבין בפיזיקה ועם תשובות שלומדים בבית ספר אתה מנסה לגרום לי לחשוב שאתה צודק אז צר לי לבשר לך,אתה לא מדען ואתה לא מבין חצי ממה שמדענים מבינים כך שאל תנסה להתיימר ולהסביר אם אתה לא יודע דבר ב-100%
אנחנו כאן דנים על אמונה,כפי שאתה יודע אמונה לא ניתן להוכיח,זה או שאתה מאמין או לא.
טו~ב....
מה שרציתי להגיד זה מאוד פשוט.
אם ישלרוח מסה, אז מהי המסה? כמה היא שוקלת? גרם? 10 גרם?
אבל אנחנו יודעים שהיא יכולה לעבור דרך חפצים לא? זאת אומרת שאין שום דבר המונע ממנה פשוט להישלח ישירות למרכז כדו"א בגלל כוח הכבידה.
אם אין לה מסה, אז ברגע שהיא תופיע מולי, היא גם תיעלם.
כי אין שום דבר שמחזיק אותה בכדו"א, ומכיוון שכדו"א זז במהירות של 300 אלף קמ"ש, היא פשוט תישאר במקום בזמן שאנו זזים.
לכן, גם אם יש דבר כזה רוח, מבחינה פיזית אנחנו בחיים לא נוכל לראות אותם.
ולאצריךלהיות מדען בשביל להבין מזה כח כבידה ומסה.
One Shot - One Kill
פתאום לבסס את הטענות שלך על אגדות זה בסדר?
מי אמר שהרוח יכולה לעבור דרך קיר או משהו,האם רוח (משב רוח) יכולה להעבור דרך משהו דומם?ממש לא.
הדיונים האלה לא יגמרו בחיים,לא רק בפורום אלא בכל העולם לכן אני לא רואה טעם להתעמת,להתווכח ולהוכיח,פשוט חיים עם מה שאני מאמין (או לא) ולא מתווכח עם אף אחד וממש לא מעניין אותה מה אנשים אחרים חושבים.
טוב, אז אני טוען שיש עולם שיש בו מלא מלא מלא מלא פיגנווינים מעופפים וחדי קרן ורודים וכולם שם סוגדים לפסל של מרשמלו! אבל רק אחרי שמתים מגיעים אליו ומקבלים הרבה מרשמלו.
לזה אתם לא תאמינו- אבל מצד שני לגן עדן וגיהינום ושכר ועונש- כן?
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out