קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 2 משחקים-באיזה משחק יהיו יותר גולים?!
    על ידי super G בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-02-2006, 19:09
  2. ידיעות מחר יהיו משחקים של גביע הטוטו
    על ידי tip tip בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 18-01-2006, 14:11
  3. איך עושים ש3 מקשים יהיו בשליטה?
    על ידי hai60 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 27-12-2005, 23:26
  4. ניק חדש... אם יהיו הרבה תגובות תקבלו psd =]
    על ידי MEDANEL בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 17:38
  5. [ניחוש] מה יהיו משחקי הפלייאוף למונדיאל 2006
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 22:37
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 41 מתוך 41

אם אסרב להתגייס מה יהיו התהליכים...? - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    ואתה עוד חלק מהגוש האפור שחושב אותו דבר, מתלבש אותו דבר, מסתפר אותו דבר, מתנהג אותו דבר וכו'..אותו גוש אפור שמפקיר את המשפחה, את הערכים ואת המטרות שלו בשביל המערכת ובשביל להיות רצוי בחברה. אותו גוש אפור שחי תחיים הממוצעים של הבצפר-צבא-עבודה-חתונה-מוות.

כפיל מספר 667,235,163 תהנה!
    מפקיר את המשפחה? הרעיון בללכת לצבא זה להגן על המשפחה שלך במשך 3 שנים. יש לי חדשות בשבילך: יש אנשים שרוצים להרוג אותנו, הם לא מבדילים בין חיילים לאזרחים. זה לא מלחמה אפילו של צבא מול צבא, זה מצב שבו בלי החיילים מהגוש האפור סביר להניח שהיום היו הורגים את החברים שלך שגרים בצפון ת"א. להפקיר את הערכים זה לא להלחם למען החופש שלך ולא לזכור שהמטרות הפרטיות שלך אפשריות בכלל בגלל אותו החופש שבשלב כלשהו מגיע תורך לשמור עליו. הצבא זה לא שאלה של להיות רצוי או לא רצוי בחברה, זה שאלה של אם בכלל תיהיה לך חברה להיות בה רצוי...

הצבא הוציא אותי על פרופיל רפואי ואין יום אחד שאני לא חושב על זה ושזה לא מפריע לי... זה בעיקר מפריע לי כשאני שומע מחברים שלי סיפורים על המבצעים שהם עושים ועל איך שהם מסכנים את החיים שלהם בשביל שלך יהיה יותר בטוח לחיות... חבל שלך זה לא מפריע...

כאשר תגיע לצו ראשון יעצרו אותך לשבוע עד 3 חודשים בהתאם לרמה שתתפרע. לאחר מכן ישלחו אותך לקצין מיון שיתן לך תפקידים פחות טובים והסיכויים לקבל תמיכה כלכלית למשפחה שלך תרד.

כל חייל קרבי שמתגייס מקבל פגישה למשקי"ת ת"ש. אם לא קיבלת תבקש אותה ויתנו לך אותה. אל תתן להם למרוח אותך במשפטים כמו "עדיף לך ללכת למשקי"ת ת"ש אחרי הטירונות" ודומיהם. אתה זכאי להפגש אם משכ"ית ת"ש בכל הזדמנות. גם לפני הטירונות וגם אחרי... בקרבי יש לך סיכוי יותר טוב לקבל יחס טוב בגלל ששם למפקדים באמת אכפת(סטטיסטית). תגיע מוכן, תצא מתוך נקודת הנחה שמשקי"ת הת"ש בתפגוש היא חודש לפני השחרור ואין לה כבר סבלנות אליך, היא רוצה רק לתכנן את הודו. תגיש לה את כל המסמכים ובצורה מסודרת ובנימוס.( כן הדרך הזאת גם עובדת, וזה אפילו לפני שתקבל נשק כדי לירות באוויר..). אם אתה בקרבי תנסה יותר לשאוף לתמיכה כלכלית ולא לעבודה בנוסף לשירות. זה ישתלם יותר ויהיה יותר קל להגיע לזה. בנוסף וזה אולי ישמה מוזר בהתחלה אבל עצם העובדה שאתה ישן בבסיס ולא בבית מקבל על המשפחה שלך. הם לא צריכים לקנות לך אוכל, לדאוג לכביסה לשם את החשמל על מוצרי החשמל שהיית מפעיל ועוד. אין לי את הנתונים המדוייקים שלך אבל לרוב החברים שלי שעיתי את החישוב יצא שאם הם יהיו בבסיס סגור זה "יחסוך" להורים שלהם באזור ה2000 שקל בחודש. תוסיף את זה לתמיכה הכלכלית שהמשקי"ת ת"ש שלך תתן לך ותראה שזה מגיע לסכום דומה אם לא יותר מאשר אם תיהיה בבית ותעבוד בנוסף על השירות ביומיות.

בהצלחה

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:52.

משתמש כבוד האוואטר של Flash
    לייקים
    390
    נקודות
    586

ציטוט נכתב במקור על ידי טוב טוב הגמד צפיה בהודעה
    מפקיר את המשפחה? הרעיון בללכת לצבא זה להגן על המשפחה שלך במשך 3 שנים. יש לי חדשות בשבילך: יש אנשים שרוצים להרוג אותנו, הם לא מבדילים בין חיילים לאזרחים. זה לא מלחמה אפילו של צבא מול צבא, זה מצב שבו בלי החיילים מהגוש האפור סביר להניח שהיום היו הורגים את החברים שלך שגרים בצפון ת"א. להפקיר את הערכים זה לא להלחם למען החופש שלך ולא לזכור שהמטרות הפרטיות שלך אפשריות בכלל בגלל אותו החופש שבשלב כלשהו מגיע תורך לשמור עליו. הצבא זה לא שאלה של להיות רצוי או לא רצוי בחברה, זה שאלה של אם בכלל תיהיה לך חברה להיות בה רצוי...

הצבא הוציא אותי על פרופיל רפואי ואין יום אחד שאני לא חושב על זה ושזה לא מפריע לי... זה בעיקר מפריע לי כשאני שומע מחברים שלי סיפורים על המבצעים שהם עושים ועל איך שהם מסכנים את החיים שלהם בשביל שלך יהיה יותר בטוח לחיות... חבל שלך זה לא מפריע...

כאשר תגיע לצו ראשון יעצרו אותך לשבוע עד 3 חודשים בהתאם לרמה שתתפרע. לאחר מכן ישלחו אותך לקצין מיון שיתן לך תפקידים פחות טובים והסיכויים לקבל תמיכה כלכלית למשפחה שלך תרד.

כל חייל קרבי שמתגייס מקבל פגישה למשקי"ת ת"ש. אם לא קיבלת תבקש אותה ויתנו לך אותה. אל תתן להם למרוח אותך במשפטים כמו "עדיף לך ללכת למשקי"ת ת"ש אחרי הטירונות" ודומיהם. אתה זכאי להפגש אם משכ"ית ת"ש בכל הזדמנות. גם לפני הטירונות וגם אחרי... בקרבי יש לך סיכוי יותר טוב לקבל יחס טוב בגלל ששם למפקדים באמת אכפת(סטטיסטית). תגיע מוכן, תצא מתוך נקודת הנחה שמשקי"ת הת"ש בתפגוש היא חודש לפני השחרור ואין לה כבר סבלנות אליך, היא רוצה רק לתכנן את הודו. תגיש לה את כל המסמכים ובצורה מסודרת ובנימוס.( כן הדרך הזאת גם עובדת, וזה אפילו לפני שתקבל נשק כדי לירות באוויר..). אם אתה בקרבי תנסה יותר לשאוף לתמיכה כלכלית ולא לעבודה בנוסף לשירות. זה ישתלם יותר ויהיה יותר קל להגיע לזה. בנוסף וזה אולי ישמה מוזר בהתחלה אבל עצם העובדה שאתה ישן בבסיס ולא בבית מקבל על המשפחה שלך. הם לא צריכים לקנות לך אוכל, לדאוג לכביסה לשם את החשמל על מוצרי החשמל שהיית מפעיל ועוד. אין לי את הנתונים המדוייקים שלך אבל לרוב החברים שלי שעיתי את החישוב יצא שאם הם יהיו בבסיס סגור זה "יחסוך" להורים שלהם באזור ה2000 שקל בחודש. תוסיף את זה לתמיכה הכלכלית שהמשקי"ת ת"ש שלך תתן לך ותראה שזה מגיע לסכום דומה אם לא יותר מאשר אם תיהיה בבית ותעבוד בנוסף על השירות ביומיות.

בהצלחה
    תמדבר שטויות בכמויות :|
    איך 6 אלף בחודש בעבודה משתווה לאלפיים
    המשקית תש לא תתן לו יותר מדי
    ההורים שלו עובדים והם מקבלים עוד תקציב מהמדינה הם 8 נפשות
    אתה מקבל מהצבא במקרים קיצונים 2378.80 אם אתה לא נשואי עם +2 ילדים שזה כבר עולה לאיזה 4.5-5
    שזה כולל שכר דירה שהוא לא צריך לשלם הוא לא חייל בודד ולא אוכל לא כלום
    הוא לא יקבל שום דבר מהצבא אולי אולי תוספת של 150 שקלים לחודש +כרטיסי קניה לחגים של 150-300 שקלים
    ואיך זה קשור לתפקיד שלו לסיכוי שלו לקבל פחות תמיכה מהצבא
    גם אם הוא יהיה במודיעין וגם אם הוא יהיה שקמיסט הוא יקבל אותו תמיכה זה תלוי בחפירות שלו למשקית תש ובביקורי בית וכל הטפסים וההגשות שהמשקית משקיעה בשבילו

ברגיל אני לא מדבר על דברים שאני לא בודק אותם... תאמין לי שאם אני אומר שזה קרה אז זה קרה...
    פשוט מאוד, ברגיל, בבסיסים של גובניקים פחות אכפת. כל אחד בא לעשות את התפקיד שלו וללכת הביתה...
    איך תסביר את זה שאני מכיר מישהו שמקבל מהצבא באוזר ה5 (לא זוכר מספר מדויק) והוא לא נשוי ובטח שאין לו ילדים? תוסיף לזה את זה שכשהו בבסיס סגור ההורים צריכים להוציא עליו הרבה פחות ותראה איך אתה מגיע ל6...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אל תילך איתם ראש בראש, תשתחרר על נפשי תבקש לראות פסיכולוג, פעם זה היה יותר קל אבל זה עדיין אפשרי...

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי Netel צפיה בהודעה
    אל תילך איתם ראש בראש, תשתחרר על נפשי תבקש לראות פסיכולוג, פעם זה היה יותר קל אבל זה עדיין אפשרי...
    הבעיה שנפשי יקשה עלי במציאת עבודה ובעוד דברים. ואין מצב שמישהו מקבל 5 אלף מהצבא פשוט איןן מצב, חיילים בודדים לא מקבלים דירות לעצמם, אז יחלקו משכורת ששל חמש, זיינו לך תשכל.

בדקתי אני אשב חודשיים בכלא ואני משוחרר לתמיד.

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

אתה חיי בסרט, אבל תזכור את המילים שלי, יצא לך מזה רק רע כי החודשיים יהפכו בקלות לחצי שנה. אם המשפחה שלך מסוגלת להחזיק מעמד בלי עזרה חצי שנה זה שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך.

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי Alon צפיה בהודעה
    אתה חיי בסרט, אבל תזכור את המילים שלי, יצא לך מזה רק רע כי החודשיים יהפכו בקלות לחצי שנה. אם המשפחה שלך מסוגלת להחזיק מעמד בלי עזרה חצי שנה זה שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך.
    יש לי חבר חודשיים בכלא והוא משוחרר. החצי שנה זה אם אתה עריק, ובורח לצבא.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה"
    אני עדיין סבור שלא יילך לך כ"כ בקלות. ואני גם מאחל לך שלא יצליח לך ולא משנה מה הם המניעים שלך והבעיות שלך.

Only god can judge me האוואטר של -David-
    לייקים
    767
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    או שכן או שלא, מה שבטוח זה אולי, וגם זה בספק.

ציטוט נכתב במקור על ידי Alon צפיה בהודעה
    "אמור לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה"
    אני עדיין סבור שלא יילך לך כ"כ בקלות. ואני גם מאחל לך שלא יצליח לך ולא משנה מה הם המניעים שלך והבעיות שלך.
    אתה חתיכת אידיוט
    הצבא שלנו יתפרק בלי מישהו אחד? שגם ככה לא יכול לשרת כמו שצריך כי הוא תמיד יחשוב מה עובר על המשפחה שלו.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    צא על נפשי אחי תיקח תרובה המזדיין הזה של הM16 או איך שלא קוראים לזה ותתחיל לירות לאוויר ותגיד שתפוצץ להם תמוח על הקיר
    .
    עוד אידיוט
    ילדון מי האכיל אותך במרק חרטא מקולקל?
    תתחיל לירות לאוויר ותגיד שתפוצץ להם תמוח על הקיר??? הוא יכנס לכלא לשנתיים אם לא יותר + תיק פלילי + יהיה רשום שהוא תשוש נפש...

בקיצור אני לא יכול לעזור לך ולא נראה לי שיש פה מישהו שיכול
    אבל אני יכול לתת לך הצעה קטנה
    יש לי חבר שדיווח להם שהוא עושה ניתוח והורידו לו את הפרופיל (בסוף הוא לא עשה את הניתוח ) ועכשיו הוא משרת בלשכת גיוס בעיר
    והוא חוזר כל יום הבית ... + בערב הוא עובד
    נערך לאחרונה על ידי -David-; 18-03-2011 בשעה 21:05.

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -David- צפיה בהודעה
    אבל אני יכול לתת לך הצעה קטנה
    יש לי חבר שדיווח להם שהוא עושה ניתוח והורידו לו את הפרופיל (בסוף הוא לא עשה את הניתוח ) ועכשיו הוא משרת בלשכת גיוס בעיר
    והוא חוזר כל יום הבית ... + בערב הוא עובד
    זה בידיוק מה שאני המלצתי לו לבקש, תחזור כמה הודעות אחורה תבין.
    יש הקלות ת"ש בצבא שפשוט לא להאמין - פירטתי כבר.

וכן, עם הקלות כאלו וההתחשבות והעזרה שצה"ל מעניק אני מאחל לכל מי שמנסה להשתמט שלא יצליח לו!
    מישהו אחד ועוד מישהו אחד ובסוף אתה רואה חייל אחד תופס תקן של שלושה כי הוא פראייר ומשרת שירות רגיל ומלא, זה הכיוון?
    וכן לבוא פעמיים שלוש בשבוע לפתוח את הבריכה ל4 שעות לא יגרום לאף אחד פגיעה בשכר, במיוחד כשהוא לא מתכוון לעבוד יותר מ8 שעות ביום וגם זה בחסד פן יחזור הביתה תשוש קצת מהעבודה, וגם זה ייחשב לתרומה.

קלעת בול עם ה"חתיכת אידיוט".
    ישר כוח, תודיע לי אם אתה רוצה להוריד את רמת הדיון כדי שאני אהיה מוכן.
    קלעת בול עם האידיוט.

נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,512,159 | הודעות: 8,212,752 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect