|
|
תשמרו על שפה נאותה, אני לא רוצה להתחיל להרחיק משתמשים.
וואו איזה ילדים מסכנים...
אשכרה רבים בגלל התחרות הזאת...
לפי דעתי לא צריך לקבל נקודות על הודעות בכלל, צריך לקבל נקודות רק על נושאים, אם מישהו חושב שמגיע לו נקודות על הודעה שפשוט יבקש עליה נקודות כמו שמבקשים כפול נקודות על נושאים.
מקווה שתיישמו את זה חודש הבא.
אמן שזה יהיה.
אם זה יהיה אני שם את כל הנקודות שלי שרויאל פלאש לא יעבור את ה10 נקודות. כנ"ל דיימאן. >< טל דווקא כן, כי טל כן משקיע. וזה שהוא עושה הרבה נקודות ביום, זה ממש לא בגלל שהוא ספאמר וכל השטויות שאתם אומרים כאן... עברתי כל רוב מה שהוא עשה... וזה השקעה! אולי הוא חורש את הפורום זה כן, אבל הוא משקיע לפחות. לא כמו מי שציינתי פה למעלה -_- ודי כבר לקלל חתיכת ילדים חסרי חיים שמנסים להשיג פליסטיישן מסכן... בחייאת, 1000-2000 שקל עולה הפליסטיישן... נגזים ונאמר 2500. קשה לכם לממן את זה? >< אני דיי בטוח שמי שיש לו מחשב כדי להיות בפורום הזה או טלפון עם אנטרנט לאלה שמשתמשים בזה, יש את התקציב פעם בשנה לבזבז כזה סכום... אלא אם כן אתם סתם עוד ילדים בני 10 ששומעים שיש פרס, לא יוצאים מהבית ורק פה... שזה בכלל פדיחה.
מחפש חתימה
שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
שמח שסוף סוף מסכימים איתי,
בזמן האחרון אני לקחתי את עצמי בידיים אני מודע לכך שהספמתי ונעשנתי פה על ימין ועל שמאל אני כבר לא מספים ומנסה לשמור על החוקים אולי אני משקיע קצת יותר מדי אבל זה לא נקרא להספים
אני שמח שביני לבין אטלנטיס יש רוח טובה בינוני ולא של להוריד אחד את השני![]()
מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!
אתם צוחקים
אין פה תחרות הוגנת בשיט
הם מספימים אני לא יגיד מי אבל יש
מספימים בכל האתרים הודעות מעלים פה ושם נושא
מקבלים 100 נקודות בלי דיבורים
ואתם מורידים להם פחות ממה שאמור להוריד
אני אומר תעשו משהו אחר
לא זה
תעשו המנהל הטוב יקבל או משהו כזהה
זה תחרות ספאם לא תחרות כתיבה
נערך לאחרונה על ידי dolevzZz; 25-04-2011 בשעה 02:05.
כל מי שמעוניין שחיים ( Jaguar ) יחזור למנהל ראשי שיעתיק את זה לחתימה שלו !
חחחחחחחחחחחחחח איך הגזמתם עם התחרות הזאת כולה xBox שלא שווה 20 שקל, תרגעו קצת.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 27-04-2011 בשעה 14:24.