אני לא רוצה להיות מלשן או משהו אבל רציני
הורדתם ל-tal- ולמר.בלופר נק' והם מספימים ת'פורום לא כיף לי להיות בו מה זה הדבר הזה?!
אני לא רוצה להיות מלשן או משהו אבל רציני
הורדתם ל-tal- ולמר.בלופר נק' והם מספימים ת'פורום לא כיף לי להיות בו מה זה הדבר הזה?!
I LOVE BEITAR JERUSALEM
חתימה בשיפוץ
|
|
אנחנו מודעים לכך ופועלים למנוע את הספאם.
למשתמשים מסויימים כבר ירדו חצי מהנקודות, ובהמשך, למי שלא יפנים את המסר, גם נאפס.
ליאור, -tal- ומר.בלופר וקצת royal flush סליחה על הביטוי : מעמיסים חרא על הפורום טל ומר בלופר כבר קיבלו קנס על ספאם וחזרו עליו בשעה האחרונה !
ממש מעצבן !
אני מעלה כתבות על גאדג'טים כמו שעשיתי כשהייתי מנהל ככה אני בטוח שזה לא ספאם ! אני גם משקיע בפורום שלא קשורים לתחרות כמו סקרים והתחלתי בהורדות ! הם רק מחפשים נק' וזה מציק!
I LOVE BEITAR JERUSALEM
חתימה בשיפוץ
חחחחחחחח,
אתה ממש מצחיק אתה יודע?
אני לפניי יומים פרשתי מהתחרות הזאת,אמרתי לעצמי שלא בכבוד שלי לנסות לנצח עם ספאם - ולמי שמגיע באמת שיזכה.
עלק ממשיך,קיצור חבר? בהצלחה.
אתה מוזמין להסתכל איפה שאני מגיב.
סקרים/תמונות הגולשים/החברים של נאור ועוד כמה פורומים,תסתכל גם על התגובות ותראה שזה לא ספאם.
נערך לאחרונה על ידי -Yakov-; 24-04-2011 בשעה 03:11.
מנהל פורום סקרים לשעבר,פרשתי!
------------------------------------------------------
http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=21
ואתה לא מספים.. מה פתאום...
כמה כתבות פתחת? 200? ><
מחפש חתימה
שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
אם הם היו קוראים שהיה עדכון הם לא היו משקיעים בלכתוב בפורום הזה..
נכון, התבלבלתי בין הורדות ופורום סלולר, לא נראה לכם שהרסתם את הפורום? נושא עם תמונה ו-3 שורות זו "כתבה"? מעניין מאוד.. לא בבית ספרנו.
אני פשוט תינוק?
קודם כל, זה לא אני זה שפתח את האשכול...
דבר שני, כמה ספאמר בן אדם אחד יכול להיותתתתת יואו זה פשוט לא נורמלי!
אם היית משקיע חצי ממה שהשקעתי בפורום הזה בחודש האחרון הייתי נותן לך מה שתרצה >< הבעיה היא שאפילות עשירית מזה אתה לא עושה. כל מה שאתה עושה לפתוח אשכולות ספאם לשווא שלאף אחד אין צורך בהם והכל בשביל לזכות בפרס בתחרות!
ועובדה, שלכם כל הזמן מורידים נקודות ולי השאירו. כי אני משקיע ואתם מספימים את כל הפורום!!
ותאמין לי, שזה ממש לא פרוטקציות כי אני ממש לא מכיר פה אף אחד שעבר את דרת המנהל פורום. אז תעשה לעצמך טוב, ותסתום ת'פה, כי יוצאים לך משם ה-מ-ו-ן שטויות.
מחפש חתימה
שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
יש בעיה עם הכתבות שלי ?
אני מעתיק כתבה כמו שהיא !
אין שום בעיה עם זה!
בזמן שהייתי מנהל זה היה בסדר ? אז עכשיו לא בבית ספרנו ? כן בביתי..
I LOVE BEITAR JERUSALEM
חתימה בשיפוץ
ואתה צדיק גדול נכון?
אני לא ספאמר ואם אני מספים אני נענש פה על ימין ועל שמאל וכל הפורום יודע אז אל תשקר אתה הספאמר הכי גדול פה.
נערך לאחרונה על ידי -Tal-; 24-04-2011 בשעה 11:52.
מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!