|
|
אבל הם פוגעים באנשים אחרים! מה אתה לא מבין?!
ומאיפה באים הסמים?! 73% מכלל הסמים בעולם מיוצרים ע"י ארגוני טרור!!! בין אם זה ארגון בארגנטינה או אפריקה או לבנון,
זה לא משנה בכלל, הם ארגוני טרור והכספים האלה עוזרים להם!!!
במיוחד פה בישראל, מאיפה באים הסמים? מלבנון ומסוריה, מי מייצר אותם? ארגוני טרור.
ואם זה היה הילד שלך, היית מעדיך שימות במיטה בגיל 100 מאשר באיזה בית-זונות מסומם לגמרי.
One Shot - One Kill
אתה מדבר שטויות מפה ועד...איך הם פוגעים באנשים אחרים? חוץ מזה שמשתמש בהם? אין עישון פסיבי בסמים כמו בסיגריות.
נכון ולכן צריך להפוך את הסמים לחוקיים, ושכל ארץ תגדל בעצמה, וככה הרבה מאירגוני הטרור יפסידו הרבה כסף, ומימון פעולות שלהם.
אם זה היה הילד שלי הייתי מעדיף שימות בבית זונות שכולו מסטול תחת, זה דרך יותר מענינת מאשר למות זקן רוטט, ובודד.
אני מנסה להילחם בשביל המיעוט הטוב שנשאר בישראל.
אני לא עושה את זה כי אני ממורמר, או כי אין לי מה לעשות בחיים - אני פה בשביל להילחם נגד האנשים שהורסים ת'מדינה.
מה נראלך, שאני מטיף, שאני איזה שרוט שלא-יודע-מה.
תראה את הדור של פעם, פטריוטים אוהבי טבע, ותראה מה יש היום.
יש אותך - אתה רוצה לפתוח ארגון טרור יהודי.
יש את מיכאל - שרוצה להעמיד טנקים מול מפגינים ערבים ולשחרר פגזים.
ועוד אנשים מפורום תמונות הגולשים שמפרסמים נרגילות ואלכוהול, ואנשים אומרים להם "וואו! אחלה גבר!!".
לאיזה מצב הגענו?! לאיפה המדינה הדרדרה?!
ועוד כשאני מנסה להילחם בתופעה - מוחקים לי ת'תגובות!!! כאילו אני לא בסדר!!
איך לעזאזל המצב השתגע כל כך?!?!?!
One Shot - One Kill
ואתה אומר עוד שאני לא רואה את העולם נכון?
יש שינוים בעולם כמו בכל דבר בעולם, כל דור הוא דור שונה, פעם לא היה אינטרנט לא הייתה חשיפה, היום יש זה משפיע וזה אחד מגורמים לשינויים בין דור לדור.
כשמחבל רוצח משפחה שלמה, אז התגובה הטבעית של אותו עם היא לחסל, לרצות לנקום בדרך יותר אכזרית משל האוייב.
כשילד רואה את אבא שלו שותה אז גם הוא רוצה לשתות, השתייה והעישון בקרב צעירים התחילה בגל הדור הקודם שאתה מדבר עליו פטריוטים וכו', הילדים ראו אותם והצון לנסות גבר עליהם, והיום אתה רואה בן 11 שותה ומעשן, מה לעשות כל התדרדרות בחברה מתחילה בגלל טעויות של דור קודם, שמציגים לילדים קטנים.
אז אתה מודה שההתנהגות שלך היא טעות.
ואני פה בשביל להילחם בדברים כאלה, ואתה קורא לי משוגע.
אתה אומר "אז התגובה המידית של אותו עם היא" כאילו, אתה מדבר בשם כל המדינה - אין דמוקרטיה.
ולמה להגיב יותר בחריפות? מה אתה רוצה שהעולם יסגור לנו ת'ברז וייבש אותנו עד שנמות?
הוגן לשרוף ת'ערבים? הוגן.
אבל צריך לעשות את זה בדרך טובה יותר, מאשר סתם להתחיל להרוג. צריך תוכנית בחיים, אי אפשר סתם להתפרץ למשהו.
One Shot - One Kill