הותר לפרסום: לפני כחודש תפסה המשטרה מכולת קפה בה הוחבאו כ-250 ק"ג של קוקאין. שני מעורבים בפרשה נעצרו
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1228069.html
אנשים ללא תעודת בגרות ולא כלום, עושים יותר כסף מהאדם הכי חכם בעולם, אבסורד!
הותר לפרסום: לפני כחודש תפסה המשטרה מכולת קפה בה הוחבאו כ-250 ק"ג של קוקאין. שני מעורבים בפרשה נעצרו
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1228069.html
אנשים ללא תעודת בגרות ולא כלום, עושים יותר כסף מהאדם הכי חכם בעולם, אבסורד!
|
|
אם עושים בשכל לא נתפסים, סטטיסטית כל פשע ראשון של פושע כלשהו מצליח הטעות שלהם זה שהם מנסים את זה שוב ונתפסים.
תאמין לי שאותו אדם שהעביר את הסחורה לא ייתפס, הוא הסתיר את הזהות שלו כמו שצריך, ואני בטוח שהוא כבר הצליח להעביר בפעמיים קודמות ודפק תמיליונים שלו...
פשע זה כסף קל, וכסף קל, מהיר, והכי חשוב בכמויות אכן ממכר, הרצון לעוד ועוד כסף גובר על כל אדם עד שהוא מנסה את זה שוב.
ומה אז? לא היית רוצה כמה מיליונים בבנק שלך, לעשות מה בראש שלך? כסף זה כוח שאף אחד לא יכול עליו.
אחרי מכה כזאת של כסף בלי לעשות הרבה אישית אני הייתי אדם הכי מאושר.
כשאתה אדם בעל כבוד בתחום הפשיעה לא יהיה קל להפיל אותך, ולא משטרה כמו ישראל שמבחינתי נחשבת לחלשה מאוד.
נו וו..? הם קיבלו את הכסף שלהם והוא מוחבא במקום טוב, יצאו מהכלא ויחגגו.
את האמת? ואני עונה לך לגמרי בכנות, לא הייתי רוצה כמה מיליונים בבנק.
אני חושבת שאדם צריך לעבוד בחייו, להרוויח את כספו ורק ככה הוא נהנה ממנו.
אדם שיש לו הכל, לא הולך לעבודה, לא מתקדם בחיים, לא מרגיש תחושה של סיפוק עצמי.
אני אתן לך את דוגמא מטופשת מאוד....סימס.
אני בתור ילדה קטנה שיחקתי המון במשחק הזה ובאיזשהו שלב התחלתי להשתמש בקוד של כסף.
ונחש מה? שום דבר כבר לא היה כיף.
הייתי יכולה להשיג הכל, היה לי בת מפואר עם הטכנולוגיה הכי משוכללת, אבל יחד עם תחושה של ריקנות.
לא היה לי לאן לשאוף, לא הייתה לי מטרה.
אז נכון, אתה יכול להגיד שסימס זה לא החיים האמיתיים ואני מסכימה איתך לגמרי.
אבל עדיין, אם תחשוב על זה ברצינות. אדם שמשיג בבת אחת מליונים של שקלים (אפילו בלוטו), באמת נראה לך יהיה יותר מאושר?
נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 18-05-2011 בשעה 01:41.
את צודקת, ללא מטרות בחיים החיים לא שווים, אך במקרה כזה כמו בכל המקרים האחרים יש יתרונות וחסרונות, מה שהצגת הוא חסרון מאוד גדול.
אבל אדם שהוא חלק מארגון פשע הוא חי על הקצה, אויבים רוצים לחסל אותו, המשטרה רודפת אותו ויש לו מטרות שעומדות לפניו כך שכל זה מחפה על הריקנות.
אבל זה גם עניין של אישיות ואופי, לך אישית זה גורם לריקנות, אבל יש אנשים שהיו מרגישים אחרת, כל אחד מקבל את זה שונה, לא כולנו אותו דבר.
על ידי הצבת מטרות שונות הרגשת הריקנות שיכולה לתקוף כל אחד יכול להיעלם כליל הייתה.