|
|
בסד
ראיתי וזה חיזק אותי ממש תודה רבה לך אח יקר אשריך
עכשיו אני יודע שאני יגיע לגן עדן, עכשיו יש לי שאלה:
נגיד ואני מת ומגיע לגן עדן, אני נשאר באותה צורה שמתתי? נגיד ומתתי מזקנה אני ישאר סבא שבקושי הולך בגן עדן לתמיד? או שאלוהים נותן לך לבחור באיזה גיל אתה רוצה לחיות בגן עדן? אם נגיד הייתי נכה בחיים האמיתיים אז אני ישאר בגן עדן בכיסא גלגלים לתמיד? נגיד ומתתי כתוצאה מזה שירו לי כדור בראש או חתכו לי את הצוואר, האם אני ישאר חסר ראש גם בגן עדן? אם כן הכיצד אוכל לראות ולשמוע [או שאלוהים מחזיר את כל האיברים חזרה למקומם]? אם הייתי עיוור בחיים האמיתיים האם גם בגן עדן אני ישאר עיוור לתמיד? אם הייתי אוטיסט בכדור הארץ האם אלוהים יתקן אותי כשאני יגיע לגן עדן? נגיד וילד מת הוא נשאר בגן עדן ילד לתמיד? נגיד תינוק מת האם הוא ישאר תינוק כל הזמן בגן עדן או שאלוהים יגדל אותו בגן עדן ואז יעצור את ההזדקנות שלו? האם אתה בוחר את הגיל שאתה רוצה לחיות בגן עדן? אם לדוגמא אני רוצה שיהיו לי שרירים אני יוכל לבקש מאלוהים שיתן לי שרירים בלי שאני אתאמץ להשיג אותם? האם מותר לזיין בגן עדן ואם כן האם נשים נכנסות להריון בגן עדן ונולדים ילדים בגן עדן? האם מישהו ימות בגן עדן אם אני יחנוק אותו? האם צריך לנשום כדי לחיות בגן עדן? האם צריך לאכול ולחרבן בגן עדן? האם אתה בונה את מקום המגורים שלך בגן עדן או שאלוהים נותן לך בית מוכן? נגיד וחטאתי בגן עדן האם אלוהים יעביר אותי לגיהנום כעונש או שבגן עדן אין מצוות וחובות להתפלל?
ועוד שאלה קטנטנה, נגיד ועשיתי ניתוח לשינוי מין בכדור הארץ, האם אני יהיה מה שהייתי לפני או אחרי הניתוח? האם דנה אינטרנשונל תיהיה גבר בגיהנום?
נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 13-06-2011 בשעה 00:01.
מצטער זה לא מספיק.
אני לא אתאיסט, ולא מתייג אותי בשום תיוג מסויים, לא מאמין וגם לא לא מאמין.
אבל כבר חקרו את החוויה החוץ גופנית, המוות הקליני.
מה שקורה זה בעצם שהתודעה שלך מתרחבת ומתנתקת מכל המחסומים של המודעות, מתנתקת מהגבלת השקפת עולם.
כלומר, המודעות שלך יוצאת למסע מטורף, שקורים בו דברים שהם "מעבר לדימיון".
בין היתר, ראיית אדם מת, ראיית גן עדן וגיהנום.
אתה תקבל משהו קרוב אם תנסה סאלוויה (סם חוקי), אתה נכנס למסע של החושים, הכל מתחדד, אתה צלול יותר משאתה יכול לדמיין.
אתה רואה דברים מטורפים, אתה רואה עצים מדברים, מחייכים, מתחבקים, דברים עפים, יערות צבעים צורות, זה החוויה הכי קרובה שאני יודע עליה למוות קליני, וזאת חוויה מטורפת.
בכל אופן מה שאמרתי זה כתוב פה
http://www.ima-adama.co.il/practical...experience.htm
אתה מוזמן לעיין ולקרוא ולהחכים, אין דבר כזה אלוהים, בינתיים לפחות.
Salvia Divinorum
אבל Lysergic acid diethylamideזה הדבר הכי חזק בעולם ואני ירצה לנסות אותו פעם, חיים רק פעם אחת. אולי בגיל 80 כשכבר לא יהיה לי מה להפסיד.
אחי הצדיקים אשריכם אשמח לקבל תשובה לשאלתי, כי אני שוקל האם כדאי להתאבד בגיל 25-30 ככה שאני לא ידפק ישאר סבא שבקושי זז בגן עדן לתמיד הבעיה שאם מתאבדים מגיעים לגיהנום זה נכון? עד כמה הגיהנום גרוע והאם אפשר לחפר על מעשיך בגיהנום ואז אלוהים מעביר אותך לגן עדן?
לא הבנתי מה הקטע לרשום את השמות המלאים, אני יודע שקוראים לזה סאלוויה דיוינורום ויותר פשוט אם היית כותב אסיד, אבל בסדר.
בנוגע לשאלה שלך, אסור להתאבד על פי היהדות, זה לקיחת חיים לשווא, וזה דרך לגיהנום.
לפי מה שידוע לי גיהנום זו תחנת מעבר לגן עדן ויש רשעים שנשארים שמה.
בגיהנום אתה נמצא עד שאתה מכפר על החטאים שלך והנשמה שלך טהורה, כמו כן, בגיהנום יש 7 מדורים כמו בגן עדן, כל אחד לפי הצדיקות/חטאים שלו, הסיפור מספר על נער שהלך עם מלאך המוות לגיהנום ולא יכל לעמוד בעוצמה (נניח אש) של הגיהנום כשעמד במרחק קילומטר ממנו.
ומי שעולה לשמים זו הנשמה שלך, הנשמה לא מוגדרת על פי גיל (על פי היהדות כל לילה הנשמה עולה למעלה ומספרת מה עבר עליך באותו יום וחוזרת כחדשה, זו הסיבה כעיקרון שאתה לא מרגיש שאתה יושן, למרות שיש על זה מספיק חילוקי דעות) ככה שאם אתה זקן זה לא שתעלה בתור זקן, אני לא יודע מה הולך שמה, זה מה שלמדתי.
תלוי איך הגעת לתחום
אם הגעת בתור זיין שרצה עוד, או אם הגעת בתור מתוסכל שרצה להשתנות.
נערך לאחרונה על ידי Peace; 13-06-2011 בשעה 23:57.