הרבה אנשים חושבים שיש חיים אחרי המוות... גיהנום, גן עדן וכל זה. איפה זה כתוב בתנ"ך [אם בכלל]? בין אם לא ובין אם כן, אתם מאמינים בזה ?
הרבה אנשים חושבים שיש חיים אחרי המוות... גיהנום, גן עדן וכל זה. איפה זה כתוב בתנ"ך [אם בכלל]? בין אם לא ובין אם כן, אתם מאמינים בזה ?
|
|
אם הייתי רוצה להאמין באגדות הייתי כבר מתפלל לדמבלדור
אממ אחי בינינו נראה לך שזה החיים ?
ללמוד
להתגייס לצבא
להתמסד
לפרנס את המשפחה
לצאת לפנסיה
להיפטר מן העולם ..
ברור שלא
אין מצב שממשיך ככה סתם
וחוץ מזה מלאאאאא פעמים רשום בתנך על עולם הבא
לאחר המוות אין חיים.
ברגע שהגוף מת הנשמה עולה לשערי שמים , שם היא נשפטת על פי העוונות שהיא בצעה
והמצוות שהיא קיימה.
לאחר מכן היא הולכת לאחד מאילו
גיהנום - מקום שבו הנשמה סובלת , כמובן שלא לנצח אלא על פי כמות הזמן שהיא קבלה במשפט
לאחר השהות היא חוזרת בגלגול או הולכת לגן עדן
כף הקלע - מקום מקולל בו הנשמה סובלת , שוב כמובן שלא לנצח אלא על פי כמות הזמן שקבלה במשפט
לאחר השהות היא עוברת לגיהנום לשהות שם ולרצות את העונש ולאחר מכן היא חוזרת לגלגול או לגן עדן
....
יש עוד מקומות רעים אבל וואלה אין לי כח לכתוב , רוצה הרחבה דבר איתי בפרטי
...
גן עדן - מקום טהור , בניגוד למה שאתה חושב ששם יש מסיבות לילה עם ה' וכאלו בגן עדן הנשמה נחה
ולומדת תורה וממתינה לבואו של המשיח ולתחיית המתים
בטח שיש עולם הבא וזה מוזכר בתורה ובתורה שבע"פ.
מי שלא מאמין בתורה חייב לקרוא את הספרים של הרב זמיר כהן, הוא מוכיח איך אפילו המדע מפגר אחרי התורה של עמ"י שניתנה לפני 3300 שנה!
בעצם הכל מתחיל בשאלה בהאם יש בורא?
כעוברים נקודה זו , צריך לשאול מה הוא רוצה מאיתנו , ואיך הוא העביר את המסר של מה שהוא רוצה מאיתנו .
נראה לי שכל מי שמתבונן ביצירת האדמה והארץ מגיע למסקנה שיש איזשהו מעצב . וזה לא יכול להיות קרה במקרה עקב התפוצצות .
הדרך לדעת היא דרך השליחים , בכל התרבויות העתיקות נתקלים ברעיון החיים אחרי המוות ,פרעונים פרסים רומים,דבר זה הועבר להם מהדורות שקדמו שהיו מאמינים והיה ביניהם שליחים .ועם הזמן זה התעוות.
כאשר מישהו מת באים אליו שני מאלכים ורואים את מעשיו ,ובמקרה שהו צדיק קברו יהיה גן מגני גן עדן ובמקרה שהוא רשע הקבר שלו יהיה בור מבורות גהינום.
עד שיבוא היום האחרון יום הדין כל המתים יוצאו מהקברים ויעמדו לדין בשל מעשיהם וכל אחד ילך לדרכו וישהה בגורלו שנקבע לו לעד.
התחייה תהיה במובן הפיסי.
קצר סיפור ארוך