שלום לכולם,
כמו שהבטחתי בפרוייקט שלי אני ארשום לכם דיווח שטח קטן, שלא בהכרח סגרתי בו, אבל יש מה ללמוד ממנו.
להזכירכם, יש לי חברה ובגלל שאני לא בן זונה אני לא אבגוד בה. אבל להתאמן על דברים ישנים וחדשים תמיד מותר ואף רצוי. רצוי גם להשתפר, זה בעצם כל העניין פה.
אתמול, יום שישי בלילה, שתיים עשרה וחצי. אני במחשב משועמם ובהלם שאני עוד בבית ושאין לי תוכניות. מה רוב הבחורים היו עושים? רואים טלויזיה, מחכים שכולם ישנו, יביאו ביד וילכו לישון. אני? חס וחלילה.
פתחתי לי את הפייסבוק להנאתי, דיפדפתי בצ'אט וחיפשתי מישהי מעניינת. אה ! מצאתי. ידידה משנה מתחתיי שלא דיברתי איתה מלא זמן.
שלחתי לה סימן שאלה, סימן שאלה חזרה. פתחתי ת'שיחה עם המשפט הבא "היום ראיתי אישה עם טמפון באף וישר נזכרתי בך".
כן, הדבר הכי מפגר שיצא לי לומר לבחורה עד היום חחח
בכל מקרה, פיתחנו שיחה של כמה דקות, ואז היא אמרה לי "יואווו איך משעמם ליייי". לה משעמם, לי אין מה לעשות, שלא נעשה עם זה משהו? ברור שכן. אמרתי לה שתלבש על עצמה משו מינימלי ושתחכה לי בחוץ עוד חצי שעה. יצאתי, הגעתי בזמן. נפגשנו רק שנינו ובתכלס רק אז הבנתי כמה אנחנו לא היינו קרובים אפעם, סתם מכירים אחד ת'שני.
אמרתי לה ש"התעכבתי" (למרות שאני לא) כי פגשתי כמה ידידות. זה הדבר הראשון שאני בא ללמד. כאן עשיתי לעצמי DHV בעזרת SP. זה לא בעיה, זה מעלה לך את הערך ומראה שיש לך עוד עיסוקים והיא לא מרכז התוכניות שלך.
אמרתי לה שאני חייב להשתין, שזה בעצם NEG. זה הדבר השני שאני בא ללמד. זה מראה שלא אכפת לי לעשות להשתין ליידה, זאת אומרת שאני לא מנסה להרשים אותה. מוריד מערכה, DLV. השתנתי, היא חיכתה לי כמו ילדה טובה. ואז חיפשנו מקום לשבת. הלכנו הלכנו הלכנו, הגענו לסמטה חשוכה והיא אמרה לי שהיא לא הייתה הולכת פה לבד, היא הייתה מפחדת שהיה קופץ עליה מישהו. אני לקחתי את זה כ IOI. חיבקתי אותה קצת ואמרתי לה "אני אשמור עלייך" בצחוק ופלייפוליות. אחרי שניה הפסקתי לחבק אותה ועשיתי כאילו אני קופץ לאנוס אותה, היא נבהלה וצחקה ועצרה במקום ואז תפסתי אותה ביד והמשכנו ללכת. זה הדבר השלישי שאני בא ללמד , קינו אסקליישן.
התיישבנו, התחלנו שיחה. מצאתי כמה הוק פוינט והגעתי לרגשות. דיברנו על זה שההורים שלה גרושים והיא רבה עם אמא שלה, הצחקתי אותה קצת והיא גם אותי ת'אמת. עשיתי לה שיקוף בשפת גוף, עבד מעולה. היה גם כאן קינו אסקליישן שהיא שמה עליי ת'ראש, עשתה עליי "פוו" אחרי ששתה אקסל ואני קירבתי את הפנים שלי לשלה וביצעתי מעין "מבחן זרימה" לראות אם היא מתרחקת. היא התרחקה ממש טיפה והבנתי שצריך לבנות עוד קצת נוחות. בכל מקרה לא התכוונתי לסגור כאן משהו.
מה שאני בא ללמד פה: להגיע להוק פוינטס - לדלות ממנה מידע וממנו ליצור שיחה מעניינת. לגעת ברגשות. לעשות מירורינג לשפת גוף. אלה דברים מצויינים שפשוט עובדים ונותנים המון.
לא יכולתי להמשיך עם הנוחות, כי חברות שלה התקשרו ואמרו שהם רוצות לשבת. אני מצידי בכיף, להרחיב את המעגל החברתי זה דבר חשוב. ביצעתי פעולה שגרמה לי לקחת את ההובלה - אחרי שהיא אמרה "בוא נלך", אמרתי חכי כמה דקות, ואז אחרי כמה דקות אמרתי לה "יאללה בואי". אני המוביל. זה עוד דבר שאני בא ללמד.
נסענו לשם. היה סמאל טאק באוטו לא משו רציני. חיפשנו חניה, מצאנו. הגענו לחברות שלה. 3 בנות אחת HB6 אחת HB7 אחת HB8. הפתיחות שלהן כלפיי הייתה לפי הדירוג ביחס הפוך (מקווה שהבנתם). הגיוני.
קלטתי ש HB6 נורא חברותית, HB7 ביישנית בטירוף וHB8 סנובית וקשה להשגה. דבר נוסף שאני בא ללמד פה זה מודעות חברתית. אתם חייבים לפתח לעצמכם מודעות חברתית טובה ולהבין דברים כאלה, אחרת יהיה לכם קשה לכייל את עצמכם לבחורות ובכלל לאנשים.
אם תתנהגו באנרגטיות כלפיי בחורה ביישנית, לא תקבלו ת'תוצאה שרציתם, ולהפך.
התחלנו את השיחה, בעיקרון הייתי שם איתן שעה. בהתחלה 8 הייתה קרה, רוב השיחה הייתה עם 6 ו7 שתקה בכלל. עשיתי שיקוף ל 7 ו 8 שהיו באותה תנוחה. חיקיתי אותן ממש. זה עבד מצויין. אחרי זמן מה הידידה שלי הלכה לאנשהו, השאירה אותנו לבד. רוב הבחורים היו נלחצים מזה ולא מוצאים מה לומר ולעשות. אני זרמתי. יצרתי שיחה מעניינת, 8 ממש נפתחה אליי ות'אמת שהיא לא סנובית או משהו, פשוט יש לה חבר אבל היא עדיין נורא חמודה. בזמן ההוא גם הגיעו עוד כמה בנים שאני לא מכיר, אז הייתי חברותי אליהם ממש ויצרתי שיחה עם מישהו והיה נורא נחמד, הבנאדם גם נמשך אליי ות'אמת שהוא היה דיי אלפא בעצמו, אז התחברנו.
חבר שלי שהוא AFC וגדול ממני בשנה הגיע עם חברים שלו, שהם גם AFCים. ישבו שם איזה 10 אנשים. עשו לי SP מטורף כי הכרתי את כולם. אמרתי שלום לכולם והיה נחמד. (מדובר בגלידרייה באזור שבו יש הרבה מאוד בני נוער בשעות האלה).
ידידה שלי חזרה, והחברות שלה היו צריכות להתקפל. הן התלבטו אם ללכת עכשיו או לחכות עוד קצת לאוטובוס הבא. אני כמו הגבר המוביל הצעתי "למה שלא נחכה ביחד בתחנת אוטובוס וככה כולם יהיו מרוצים?". זה פחות בא בצורה של שאלה אלא הצעה שאין להן אינטרס לסרב לה כי היא דיי טובה עבורן. אז הלכנו לתחנת אוטובוס. בדרך ידידה שלי קיבלה טלפון מחברות אחרות שאמרו לה לבוא לאנשהו. כאן הסתיים הסיפור איתה ונפרדתי ממנה לשלום בחיבוק ונשיקה.
חברות שלה המשיכו ללכת לפנינו ולא שמו לב שהתפצלנו. לא נורא אני לא ארדוף אחריהן. חזרתי לאוטו שלי כדי להמשיך לידידה ממש ממש טובה שלי לבית שלה. בדרך פגשתי עוד כמה בנות בשנה מתחתיי שסתם שאלו אותי שאלה לגביי ההסעות חזרה הביתה, ואני הפכתי את זה לשיחה שבה אני יורד עליהן, מכיר את החברה שלהן וגם מציעים לי לשתות נסטי אבל סירבתי לא היה בא לי חח
נכנסתי לאוטו שלי ובאתי לנסוע לידידה שלי. בדרך תיארתי לעצמי שהבנות עוד בתחנת אוטובוס או שהן בבית. נסעתי, לא ראיתי אותו בתחנת אוטובוס. המשכתי לנסוע, ואז ראיתי אותן. עצרתי, פתחתי את החלון והצעתי להן לעלות. הן נבהלו בהתחלה ולא הבינו מה זה וחשבו שבאים לאנוס אותן. אבל אז הם הבינו שזה אני. הם התלבטו לשניה והחליטו לעלות לאוטו. אמרתי להן לאן אני מגיע ושאם הם רוצות שירדו בדרך. נסענו, הגענו לאן שהם רצו לרדת (בדרך שלי, לא עשיתי עיקוף בשבילן). 8 ישבה ליידי ו7 מאחורה. עצרתי, 8 נתנה לי נשיקה וחיבוק (לא ציפיתי לכזאת סימפטיה חח) ו7 נתנה לי גם (היה קטע מצחיק ששנינו באנו לאותו צד עם הלחי ואז זה היה כמעט KC. חחח אפילו לא ניסיתי).
שתיהן ירדו מהאוטו והלכו להן ואני המשכתי לי בדרכי. מכאן כבר הלכתי לידידה טובה מאוד שלי, הכי טובה בעצם, אחרי שלא ראיתי אותה חודש וחצי. ישבתי אצלה שעה ומשו ו5 בבוקר הגעתי הביתה.
הסוף.
לסיכום: אין לי כאן נקודות שימור או שיפור, ואין לי כאן סגירה. יש לי כאן מסקנה. ספונטניות היא דבר מאוד חשוב, ואם אתם לא תנצלו הזדמנויות, אתם תפספסו אותן (נורא פשוט), ולעולם, לעולם לא תדעו מה יכולתם להשיג בזה שהייתם יוצאים מהבית, גם אם אתם לא יודעים לאן ולא בדיוק יודעים עם מי...
מקווה שנהנתם לקרוא,
SubUPer