קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] לוגו אישי חדש שלי
    על ידי IdanShiran בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 16-03-2009, 17:37
  2. רקע חדש שלי
    על ידי -David- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 19:59
  3. XSlash - Dark Deep Space == סמפל חדש שלי :]
    על ידי Slash בפורום אלקטרונית
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 10:38
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 01:31
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 69

פרוייקט חדש שלי - יומן אישי - עמוד 3

מורחקים
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    daniziv התגובה שלך רצינית ולא מגיע לfisher שבסה"כ ניסה לעשות כאן צחוק ממני ובסופו של דבר הוכיח למה הוא צריך את העזרה שלי...
    יפה שאתה עוקב ומנסה לעזור בכל מקרה

לגביי מה שרשמת לו, אני אגיד רק דבר אחד בהקשר שליי - יש לי אינר גיים מברזל וגם אם הגיים שלי היה ממש ממש מסריח (ותאמין לי שהוא ממש לא מסריח) הייתי מצליח, כי הפריים שלי חזק מידיי...
    מה זה אינר גיים ומה זה פריים?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

חומר איכותי תודה רבה.

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

תודה רבה
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

זה ישמע מזלזל.. אל תיקח את זה לכיוון הזה .
    מאמרים כל אחד יכול לכתוב , מה עם קצת דיווחי שטח לגבות את עצמך ?

מורחקים
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי no_ego צפיה בהודעה
    זה ישמע מזלזל.. אל תיקח את זה לכיוון הזה .
    מאמרים כל אחד יכול לכתוב , מה עם קצת דיווחי שטח לגבות את עצמך ?
    הוא יודע את כל הדברים האלו רק באופן תאורטי מה לא מובן
    עוד סתם ילד מייפל ממוצע

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחח פישר אתה אפילו לא זוכה להתייחסות

no_ego יש לי חברה כרגע ככה שאני לא יוצא לשטח הרבה, ואני גם עובד מלא (18-19 שעות ביום כמו שכתוב במטרות)
    אני אשמח לדווח לכם בתחילת שנה"ל ובלי שום קשר אני יכול לומר לך שלמשל אתמול ביומולדת 18 של חבר שלי קיבלתי EC חזק עם HB8.5 בלונדינית בBBB...

וכאלה דברים קורים לי כל הזמן. בעבודה למשל עם לקוחות - אני ישר יוצר שיחה ובפעם אחרונה שהייתי באירוע של קייטנה למשל דיברתי עם המדריכות ובקלות יכולתי לקחת מספר. לקחתי ממישי אחת פייסבוק כי היא ממש מצאה חן בעיניי אבל שוב, יש לי חברה...

אני מבין את החשדנות שלך אבל תאמין לי שיש לי גבול ואני לא אכתוב דברים בלי לדעת שאני לא סתם AFC...
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

מורחקים
    לייקים
    13
    נקודות
    0

סחתיין על ההשקעה גבר

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תודה רבה
    בזמן האחרון אין לי זמן לעדכן כי אני לא בבית, אני עובד במשמרות של 18 שעות בערך...
    אני אתחיל לעדכן יותר שבוע הבא

מורחקים
    לייקים
    13
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    תודה רבה
    בזמן האחרון אין לי זמן לעדכן כי אני לא בבית, אני עובד במשמרות של 18 שעות בערך...
    אני אתחיל לעדכן יותר שבוע הבא
    במה אתה עובד?
    נערך לאחרונה על ידי FirstTime; 11-08-2011 בשעה 16:11.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני עובד בהובלות וכאלה, בעיקרון אני אמור לעבוד בממוצע 8 שעות, אבל לפעמים אני עובד 2 משמרות ברצף, וזה יוצא הרבה יותר מ16 שעות...
    מה שכן, בעבודה יוצא לי להתאמן מלא על מיומנויות שיחה... שזה אחד הדברים הכי חשובים שיש

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

עידכנתי את המטרות, השגתי כמה של הטווח הקרוב

תכף אתיישב לכתוב עוד מדריך אחד לפחות וגם דיווח קטן כפי שהבטחתי P:

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הבטחתי דיווח, והינה הוא: (קישור נמצא כאן)

שלום לכולם,

כמו שהבטחתי בפרוייקט שלי אני ארשום לכם דיווח שטח קטן, שלא בהכרח סגרתי בו, אבל יש מה ללמוד ממנו.
    להזכירכם, יש לי חברה ובגלל שאני לא בן זונה אני לא אבגוד בה. אבל להתאמן על דברים ישנים וחדשים תמיד מותר ואף רצוי. רצוי גם להשתפר, זה בעצם כל העניין פה.

אתמול, יום שישי בלילה, שתיים עשרה וחצי. אני במחשב משועמם ובהלם שאני עוד בבית ושאין לי תוכניות. מה רוב הבחורים היו עושים? רואים טלויזיה, מחכים שכולם ישנו, יביאו ביד וילכו לישון. אני? חס וחלילה.
    פתחתי לי את הפייסבוק להנאתי, דיפדפתי בצ'אט וחיפשתי מישהי מעניינת. אה ! מצאתי. ידידה משנה מתחתיי שלא דיברתי איתה מלא זמן.
    שלחתי לה סימן שאלה, סימן שאלה חזרה. פתחתי ת'שיחה עם המשפט הבא "היום ראיתי אישה עם טמפון באף וישר נזכרתי בך".
    כן, הדבר הכי מפגר שיצא לי לומר לבחורה עד היום חחח

בכל מקרה, פיתחנו שיחה של כמה דקות, ואז היא אמרה לי "יואווו איך משעמם ליייי". לה משעמם, לי אין מה לעשות, שלא נעשה עם זה משהו? ברור שכן. אמרתי לה שתלבש על עצמה משו מינימלי ושתחכה לי בחוץ עוד חצי שעה. יצאתי, הגעתי בזמן. נפגשנו רק שנינו ובתכלס רק אז הבנתי כמה אנחנו לא היינו קרובים אפעם, סתם מכירים אחד ת'שני.

אמרתי לה ש"התעכבתי" (למרות שאני לא) כי פגשתי כמה ידידות. זה הדבר הראשון שאני בא ללמד. כאן עשיתי לעצמי DHV בעזרת SP. זה לא בעיה, זה מעלה לך את הערך ומראה שיש לך עוד עיסוקים והיא לא מרכז התוכניות שלך.
    אמרתי לה שאני חייב להשתין, שזה בעצם NEG. זה הדבר השני שאני בא ללמד. זה מראה שלא אכפת לי לעשות להשתין ליידה, זאת אומרת שאני לא מנסה להרשים אותה. מוריד מערכה, DLV. השתנתי, היא חיכתה לי כמו ילדה טובה. ואז חיפשנו מקום לשבת. הלכנו הלכנו הלכנו, הגענו לסמטה חשוכה והיא אמרה לי שהיא לא הייתה הולכת פה לבד, היא הייתה מפחדת שהיה קופץ עליה מישהו. אני לקחתי את זה כ IOI. חיבקתי אותה קצת ואמרתי לה "אני אשמור עלייך" בצחוק ופלייפוליות. אחרי שניה הפסקתי לחבק אותה ועשיתי כאילו אני קופץ לאנוס אותה, היא נבהלה וצחקה ועצרה במקום ואז תפסתי אותה ביד והמשכנו ללכת. זה הדבר השלישי שאני בא ללמד , קינו אסקליישן.

התיישבנו, התחלנו שיחה. מצאתי כמה הוק פוינט והגעתי לרגשות. דיברנו על זה שההורים שלה גרושים והיא רבה עם אמא שלה, הצחקתי אותה קצת והיא גם אותי ת'אמת. עשיתי לה שיקוף בשפת גוף, עבד מעולה. היה גם כאן קינו אסקליישן שהיא שמה עליי ת'ראש, עשתה עליי "פוו" אחרי ששתה אקסל ואני קירבתי את הפנים שלי לשלה וביצעתי מעין "מבחן זרימה" לראות אם היא מתרחקת. היא התרחקה ממש טיפה והבנתי שצריך לבנות עוד קצת נוחות. בכל מקרה לא התכוונתי לסגור כאן משהו.
    מה שאני בא ללמד פה: להגיע להוק פוינטס - לדלות ממנה מידע וממנו ליצור שיחה מעניינת. לגעת ברגשות. לעשות מירורינג לשפת גוף. אלה דברים מצויינים שפשוט עובדים ונותנים המון.

לא יכולתי להמשיך עם הנוחות, כי חברות שלה התקשרו ואמרו שהם רוצות לשבת. אני מצידי בכיף, להרחיב את המעגל החברתי זה דבר חשוב. ביצעתי פעולה שגרמה לי לקחת את ההובלה - אחרי שהיא אמרה "בוא נלך", אמרתי חכי כמה דקות, ואז אחרי כמה דקות אמרתי לה "יאללה בואי". אני המוביל. זה עוד דבר שאני בא ללמד.

נסענו לשם. היה סמאל טאק באוטו לא משו רציני. חיפשנו חניה, מצאנו. הגענו לחברות שלה. 3 בנות אחת HB6 אחת HB7 אחת HB8. הפתיחות שלהן כלפיי הייתה לפי הדירוג ביחס הפוך (מקווה שהבנתם). הגיוני.
    קלטתי ש HB6 נורא חברותית, HB7 ביישנית בטירוף וHB8 סנובית וקשה להשגה. דבר נוסף שאני בא ללמד פה זה מודעות חברתית. אתם חייבים לפתח לעצמכם מודעות חברתית טובה ולהבין דברים כאלה, אחרת יהיה לכם קשה לכייל את עצמכם לבחורות ובכלל לאנשים.
    אם תתנהגו באנרגטיות כלפיי בחורה ביישנית, לא תקבלו ת'תוצאה שרציתם, ולהפך.

התחלנו את השיחה, בעיקרון הייתי שם איתן שעה. בהתחלה 8 הייתה קרה, רוב השיחה הייתה עם 6 ו7 שתקה בכלל. עשיתי שיקוף ל 7 ו 8 שהיו באותה תנוחה. חיקיתי אותן ממש. זה עבד מצויין. אחרי זמן מה הידידה שלי הלכה לאנשהו, השאירה אותנו לבד. רוב הבחורים היו נלחצים מזה ולא מוצאים מה לומר ולעשות. אני זרמתי. יצרתי שיחה מעניינת, 8 ממש נפתחה אליי ות'אמת שהיא לא סנובית או משהו, פשוט יש לה חבר אבל היא עדיין נורא חמודה. בזמן ההוא גם הגיעו עוד כמה בנים שאני לא מכיר, אז הייתי חברותי אליהם ממש ויצרתי שיחה עם מישהו והיה נורא נחמד, הבנאדם גם נמשך אליי ות'אמת שהוא היה דיי אלפא בעצמו, אז התחברנו.

חבר שלי שהוא AFC וגדול ממני בשנה הגיע עם חברים שלו, שהם גם AFCים. ישבו שם איזה 10 אנשים. עשו לי SP מטורף כי הכרתי את כולם. אמרתי שלום לכולם והיה נחמד. (מדובר בגלידרייה באזור שבו יש הרבה מאוד בני נוער בשעות האלה).

ידידה שלי חזרה, והחברות שלה היו צריכות להתקפל. הן התלבטו אם ללכת עכשיו או לחכות עוד קצת לאוטובוס הבא. אני כמו הגבר המוביל הצעתי "למה שלא נחכה ביחד בתחנת אוטובוס וככה כולם יהיו מרוצים?". זה פחות בא בצורה של שאלה אלא הצעה שאין להן אינטרס לסרב לה כי היא דיי טובה עבורן. אז הלכנו לתחנת אוטובוס. בדרך ידידה שלי קיבלה טלפון מחברות אחרות שאמרו לה לבוא לאנשהו. כאן הסתיים הסיפור איתה ונפרדתי ממנה לשלום בחיבוק ונשיקה.

חברות שלה המשיכו ללכת לפנינו ולא שמו לב שהתפצלנו. לא נורא אני לא ארדוף אחריהן. חזרתי לאוטו שלי כדי להמשיך לידידה ממש ממש טובה שלי לבית שלה. בדרך פגשתי עוד כמה בנות בשנה מתחתיי שסתם שאלו אותי שאלה לגביי ההסעות חזרה הביתה, ואני הפכתי את זה לשיחה שבה אני יורד עליהן, מכיר את החברה שלהן וגם מציעים לי לשתות נסטי אבל סירבתי לא היה בא לי חח

נכנסתי לאוטו שלי ובאתי לנסוע לידידה שלי. בדרך תיארתי לעצמי שהבנות עוד בתחנת אוטובוס או שהן בבית. נסעתי, לא ראיתי אותו בתחנת אוטובוס. המשכתי לנסוע, ואז ראיתי אותן. עצרתי, פתחתי את החלון והצעתי להן לעלות. הן נבהלו בהתחלה ולא הבינו מה זה וחשבו שבאים לאנוס אותן. אבל אז הם הבינו שזה אני. הם התלבטו לשניה והחליטו לעלות לאוטו. אמרתי להן לאן אני מגיע ושאם הם רוצות שירדו בדרך. נסענו, הגענו לאן שהם רצו לרדת (בדרך שלי, לא עשיתי עיקוף בשבילן). 8 ישבה ליידי ו7 מאחורה. עצרתי, 8 נתנה לי נשיקה וחיבוק (לא ציפיתי לכזאת סימפטיה חח) ו7 נתנה לי גם (היה קטע מצחיק ששנינו באנו לאותו צד עם הלחי ואז זה היה כמעט KC. חחח אפילו לא ניסיתי).

שתיהן ירדו מהאוטו והלכו להן ואני המשכתי לי בדרכי. מכאן כבר הלכתי לידידה טובה מאוד שלי, הכי טובה בעצם, אחרי שלא ראיתי אותה חודש וחצי. ישבתי אצלה שעה ומשו ו5 בבוקר הגעתי הביתה.

הסוף.

לסיכום: אין לי כאן נקודות שימור או שיפור, ואין לי כאן סגירה. יש לי כאן מסקנה. ספונטניות היא דבר מאוד חשוב, ואם אתם לא תנצלו הזדמנויות, אתם תפספסו אותן (נורא פשוט), ולעולם, לעולם לא תדעו מה יכולתם להשיג בזה שהייתם יוצאים מהבית, גם אם אתם לא יודעים לאן ולא בדיוק יודעים עם מי...

מקווה שנהנתם לקרוא,

SubUPer

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

סארג' - מי, מה, למה וכמה?

הרבה זמן לא כתבתי.
    היום אני עומד לדבר על עניין הסארג'ים - יציאות מתוכננות על מנת להתחיל עם בחורות.
    הסארג' הוא בעצם כל יציאה מהבית, לכל מקום שהוא, במטרה לסגור או להתאמן בכללי על המיומנויות בפיקאפ. לסגור זה אומר לקבל מספרים והלאה. להתאמן זה אומר להשתמש בפתיחים חדשים, נגים חדשים, סיפורי DHV חדשים זאת אומרת - רוטינות חדשות.

אוכלוסיית הפיקאפ חלוקה בדעתה על עניין הסראג'ים. חלק אומרים שזה חשוב על מנת להתאמן ולהשתפר, וחלק טוענים שזה מין הכרחה עצמית והיא גורעת מין הטבעיות של התהליך. אם אתה אחד שטוען נגד הסארג'ים, מאמר זה לא מכוון אלייך בכלליות, אך יכול להיות שיהיו בו דברים שיתרמו לגישה שלך ליציאה מין הבית בכל מטרה.

לפי דעתי האישית, לסארג' צריכים להיות תנאים מתאימים כדי שהוא יצא לפועל, ובפרט כדי שיהיה מוצלח. סארג' מוצלח משמעו השגת המטרות שהצבת לעצמך. כפי שכבר רשמתי, לפני כל יציאה או התקדמות מסויימת יש להציב מטרות. ככה יש כיוון מסויים להתפתחות.
    הצלחה בכללי משמעותה מעבר ממצב מצוי למצב רצוי. זה חשוב לדעת את זה.

התנאים שלדעתי הכי חשובים ביציאה לסארג' הם:

א. להרגיש טוב - לא מציע לאפחד לנסות לגשת לבחורה כשאתה מנוזל ודופק אפצ'י כל רגע. תרגישו טוב. תיהיו ערניים, תאכלו, תשתו, תתקלחו ואל תאוננו לפני. נכון, זה לא מין טקס וזה לא מרכז חייכם ויומכם, אבל אם כבר אתם עושים את זה, תעשו את זה כמו בני אדם.
    ב. תתלבשו ותטפחו את עצמכם כמו ליציאה - אתם עומדים להכיר בחורות, לדבר איתן ולנסות למשוך אותם ממהלך חייהן המאוד עמוס אל תוך "הרפתקה" איתכם. אל תצאו מהבית כאילו אתם הולכים לישון, אבל גם לא כאילו אתם הולכים לבר מצווה. שימו ג'ינס נחמד, חולצה יפה ופשוטה ונעליים יפות ונקיות, בושם, ואתם מוכנים לצאת מהבית.
    ג. שעות - הקציבו לעצמכם שעות, וטווחים. אל תצאו מהבוקר עד הערב, סתם תתעייפו ויצא לכם החשק. הקציבו מספר שעות לפי מה שאתם מרגישים, והרגישו בנוח לסיים את הסארג' לפני. כמו כן, הקציבו זמן מינימלי לשהיה בשטח.
    ד. פרשו בשיא - ברגע שהשגתם את המטרה שלכם, אתם מוזמנים לפרוש. כמו שכולנו יודעים, אחרי השיא יכולה לבוא רק ירידה, לכן כדאי למנוע אותה. עדיף לא לעשות כלום מאשר לרדת.
    ה. יהיו גמישים - תלכו ממקום למקום, תיהיו ספונטנים וזורמים, אל תתקבעו על הסנטר או על עזריאלי. לכו גם לטיילת בת"א, תפסו אוטובוס לים בהרצליה. הכל הולך.
    ו. כתבו הכל - קחו איתכם תיק מחברת ועט. ערכו סיכום של כל סט עם עצמכם, מה עשיתם טוב ומה לא, איפה הייתם יכולים לנהוג אחרת ומסקנות להמשך.
    ז. לכו עם חברים - הרבה יותר כיף ללכת עם חברים זורמים, שמעלים אותך ואת המוטביציה שלך, מאשר ללכת לבד. אני בכלל לא הולך ולא מתכוון ללכת לבד. זה לא משרת את המטרה שלי, ואני ארגיש שאני אכריח את עצמי. אני לא מציע לאפחד לעשות את זה.

זהו זה, זה כל מה שעולה לי לראש כרגע.
    תהנו

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אוקיי, אז סגרתי מספר ממישהי שהכרתי לפניי שבוע ברחוב, הוספתי לפייסבוק, ונפגש בקרוב :]

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

הצעת ייעול - להדביק כל פוסט בהודעה הראשית.

תוכן עניינים - חלק א': - לחץ כאן

1. חקר המין הנשי.
    2. תיאוריית כמות האינטרקציות.
    3. תיאוריית הסיבות.
    4. תיאוריית ההשקעה.
    5. מודע ותת-מודע.
    6. אמונות מגבילות.
    7. חשיבות הצבת מטרות.
    8. שפת גוף וצורת דיבור.

תוכן עניינים חלק ב':

1. אינר גיים -פריים, סטייט ווייב. לחץ כאן
    2. חשיבות האנשים המקיפים אותכם (חברים וידידות). לחץ כאן
    3. סגנון חיים מעניין. לחץ כאן
    4. סארג' - מי, מה, למה וכמה? לחץ כאן
    נערך לאחרונה על ידי Peace; 15-08-2011 בשעה 02:23.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect