|
|
אני חושב שהגיל צריך להיות 15 או 16.
בעיר ובמקום שאני חיי בו החברה שבסביבה שלי מפעילה המון המון לחץ חברתי כלפי העניין, לצערי עוד לא הזדמן לי לעשות זאת.
מציקים אם זה הרבה, חברים בעיקר ולעיתים גם משפחה (אצלי לפחות)
אני מודה שזה מדכא אותי... אבל כשאני חושב אל זה יותר מדכא אותי הלחץ החברתי מאשר שלא עשיתי את הסקס עצמו!
בקיצור, מה שאני מנסה להגיד הוא שהגיל לא הכי חשוב, כמובן שיש גבול לכל תעלול, אני מניח שהפעם הראשונה לא תיהיה בגיל 23 או בגיל 11.
אבל בין הגילאים 13-17 זה המצויי וגם הרצויי, לשתי המינים (לא מאמין לשטויות האלה, של בנים כמה שיותר מוקדם ובנות 17 ומעלה.. אם זה באמת היה ככה זה היה אבוסרד שבנות צריכות בגיל 17 אבל בנים איכשהו עושים ליפני, לא ככה?!)
ענית לעצמך... אתה סתם מושפע פשוט מהדעות מסביב, וכנראה שאין לך כוח פשוט לפתח קו מחשבות משלך.
רק בארץ יש את הטמטום הזה. למה שמגלים זוג ששוכב בגיל 15 (שזה גיל לגיטימי לדעתי) - הבת היא שרמוטה, אבל הגבר הוא זיין על וגבר ושפיץ וכל דבר אחר?
ואתה שוב עונה לעצמך. ע"פי החברה העילגת והחשוכה שלנו. במדינות אחרות זה בכלל לא ככה, אגב.
אתם רוצים לדעת למה אישה שמזדיינת הרבה נחשבת שרמוטה וגבר שמזדיין הרבה נחדש גבר?
משל לזה הוא מפתח ומנעול
מפתח שיפתח הרבה מנעולים זה מפתח טוב
מנעול שנפתח על ידי הרבה מפתחות זה חרא מנעול
this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon
זה שאתה מדמה אישה למנעול זה כבר עצוב.
חחחח הנודד באמת שהבאת פה יציאה מטומטמת אחושרמוטה!!
אני חייב להסכים כאן עם אורן, גבר לא יותר טוב מכל גבר אחר כשהוא מזיין בדיוק כמו שאישה לא פחות טובה מכל אישה אחרת כשהיא מזדיינת.
לשעבר 'Like
קיצר תנו לכל אחד להזדיין בשקט וזהווווווו
מה זה משנה מה הגיל הממוצע למען השםם???
בנאדם רוצה, בנאדם עושה! בנאדם לא רוצה, בנאדם לא עושה.
ג'יזס.. מה כל אחד נדחף אחד לשני לתחתונים..?
אתם רוצים חברה תמימה.. לכו על חברה תמימה.
אתם רוצים חברה מנוסה.. לכו על חברה מנוסה.
אפ'חד לא אומר לכם שומדבר.. רק אח"כ אל תבואו בטענות. לכל סוג בנאדם יש ת'יתרונות שלו ות'חסרונות שלו תלוי עם מה אתם מסוגלים להתמודד..
אמרתי את שלי.. הלכתי להתגייס יאללה ביי D:
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..