הבנו קונדום לבית ספר והיה בחניה של בית ספר אוטו שהדלת האחורית לשלו נפתחת ירקנו לתוך הקונדום וזרקנו מאחור חח
הבנו קונדום לבית ספר והיה בחניה של בית ספר אוטו שהדלת האחורית לשלו נפתחת ירקנו לתוך הקונדום וזרקנו מאחור חח
|
|
היום אני ועוד כמה חבר'ה שעמם לנו עשינו דברים מוזרים לאנשים בטלפון.
אחת הפעמים התקשרנו למישהו, ענתה איזה זקנה, עשינו כזה קולות של חתולים עושים סקס ואז צעקתי: "בוריס, תפסיק לזיין תחתול!"
והיא אמרה כזה: "הלו, מה?"
אני כזה: סליחה, בוריס שלי מזיין תחתול.."
הלו?
"אני מאוד מצטער שחבר שלי בוריס עושה תחתול.. הלו? גברתי? בוריס תפסיק לזיין תחתול!!"
"היא הייתה בשוק.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
חחח אני וחבר שלי מצאנו שוגי אז רצינו למתוח את החברים שלנו אז הלכנו לשירותים פתחנו את השוגי קצת והשתנו בפנים וסגרנו חזק,
אז כשעברנו ליד איזה ילד עשיתי כאילו אני אוכל את זה ואז הוא ראה ואמר שאני אביא לו קצת ואכל חצי מהשוגי מלא בפיפי חחחחחחחחח XDDD חחח נפלנו לרצפה מרוב כמה שזה היה מצחיקקקקקק!!
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
יש לי לילד בשכונה אז כשהינו קטנים היו לו פיצעונים על התחת חח אז ילדה אחת אמרה לו עם ישימו לא גוק לתחתון זה עובר
הוא האמין לה אז היא לקחה תולעים גוקים וחול ושמה לו במיכנס ואחרי זה הרבצנו לו חח
החלפתי את המיטה הצבאית של חבר שלי בשולחן.
הסדין שלו התאים יופי, והוא אוהב להזרק על המיטה
חחחחחחחחחחחחחח באמת יש פה כמה דפקטים שחושבים שהם עשו דברים מצחיקים
משחת שיניים זה של גיל 10, ולעשות לייזר על אנשים זה של גיל 11 !
אמממ, היינו זורקים תפוזים על בתים של אנשים, מצלצלים משאירים חרא ובורחים... וואו שטויות של לפני כמה שנים טובות.
קרה לי גם ששמנו חרא בכרית של מישהו, שערות ביצים בתוך בקבוק קולה, נתתי למישהו סטירה עם הזין.
אוהו, יש הרבה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
חחחחחח פעם היינו בטיול שנתי ל-2 ימים באתי לאיזה ילד מהכיתה המקבילה לקחתי משחת שיניים ואני וחברים שלי עשינו לו שפם וכתבנו לו דפוק על המצחxD גם יש לי לייזר ירוק 200mw חתולה רדפה אחרי זה בטיל כיוונתי לקיר היא קפצה ונתקע בו חחחחחחחחחחחחח וכמה פעמים אני וחבר שלי לקחנו שקי קקי (השקיות האלה שאוספים איתם את הקקי) שמנו שם קקי של הכלב שלו וזרכנו על איש ברחוב xD בקיצור עשיתי מלא דברים קורעים...
green laser 200mw true
iphone 4s 32gb
sumsung galaxy 2
ipad 2 16gb wifi
ipod touch 32 gb
ps3
xbox 360 kinect 320gb
wii2
חח שמתי חרא יבש במעטפה וזרקתי לבנים דרך החלון ואמרתי להם מי שתופס ראשון ופותח את המעטפה מקבל מתנה כולם קפצו על המעטפה בסוף נפל משם מלא חרא יבש של כלבים XDDDDDDDDDDD