פעם אחת ששיחקתי כדורגל עם חברים בבצפר רצתי עם הכדור לשער ואז בא השוער , עקפתי אותו הוא ניסה לחטוף לי ולא הצליח ... הוא זינק נגח בקורה ואני הכנסתי גול [=
מה קרה לכם ??
פעם אחת ששיחקתי כדורגל עם חברים בבצפר רצתי עם הכדור לשער ואז בא השוער , עקפתי אותו הוא ניסה לחטוף לי ולא הצליח ... הוא זינק נגח בקורה ואני הכנסתי גול [=
מה קרה לכם ??
|
|
דיברתי על מישהו מלוכלך ואמרתי שהוא מעצבן וזה,ואז ראיתי אותו מאחורי O.o
חחח פעם קרה לחבר שלי רק שהוא דיבר על מורה והיא בדיוק נכנסה לכיתה D:
תגיבו עוד אנשים !
רצתי לפתוח את הדלת בבית הייתי עם גרביים ודפקתי חליקה רצינית...
התגובה של השני זה לא משהו מצחיק זה פאשלה! בקשר לנושא אני מניח שראיתי איזה ילד אוכל חרא בישביל 200 ש"ח זה היה מצחיק איך הוא הקיא.
ראיתי ילדה כוסית במכון כושר עושה מכשירים, ובאמצע אחד מהם היא גנחה והיא תקעה וואחד פלוץ
כל החדר כושר העיפה.
F.c Maccabi Haifa
יצאתי עם הששכבה [ כיתה ו' בערך ]
שיחקנו אמת או חובה , וחברה שלי לא באה ..
נתנו לי משימה להתנשק אם איזה אחת , התנשקנו פתאום חברה שלי באה מששכה לי בשיער הסתובבתי אלייה דפקה לי כאאפה והלכה .
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
חחחחחחח
לשאוף עם הצינור של הנרגילה ולא לקחת שחטה והמים עולים כזה וכולם מתעצבנים נראה מצחיק ?
ראיתי את חבר שלי אומר שלום לאחותו.(סתם ראה אותה ברחוב, הייתי לידו יחסית)(הוא לא ראה אותי)
ולא הסתכל קדימה.
התקדם.
התקדם.
התקדם.
בוווםם !
נדפק בעמוד חשמל !
חחח.אחד המצחיקים, למרות שזה לא יפה לצחוק על דבר כזה![]()
בברכה,רפאל.
*לכל שאלה\בעיה אשמח לעזור*
F.c Maccabi Haifa
אה עוד משו -
היום דיברתי בפאלפון ואני כזה מחפש אותו בכיסים כולי נלחצתי נעלם לי הפאלפון
ספוילר:
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
אחרי משחק כדורסל חשבתי שיהיה כיף להטביע
דפקתי ספרינט מהשלשה, הבאתי ניתור מכיסא. להטביע את הכדור הצלחתי, להכניס גול עם עצמי גם הצלחתי
עפתי מהסל לתוך השער שוכב על הרצפה ומנסה לצחוק אבל לא יכול היה תקוע לי האוויר
כשהוא השתחרר(האוויר מהריאות) פשוט נקרעתי מצחוק חחח
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ישבנו בכיתה,והיה לי נוד אז חשבתי שזה יהיה שקט,בסוף איזה חזק זה היה.! OMFG.
כולם הסתכלו אלי והתחילו לצחוק אפילו המורה עוד שנייה התחילה לבכות.
ועכשוי זוכרים את זה כבר שנה,כול פעם שיש חרא ריח בכיתה כולם צועקים ואיי אמיר יא מסריח.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
מה הכי מצחיק אני לא יודע... אבל בשבועיים האחרונים קרו 2 קטעים בעבודה עם 2 הבוסים שלי חח
פעם אחת אמרתי לעובדת אחת אחריי שמנהל הלך הבייתה שמחר בבוקר אני בא ומזיין אותו מכות והוא כולו גוליבר כזה ענק כמעט 2 מטר ורחב אש קיצור ואז נכנס המנהל השני וחשב שאני רציני...
אתמול אמרתי לאותה עובדת שאם אני רוצה תוך חצי שעה אני מתקתק דברים ועף הבייתה(זה היה אחריי 11 שעות עבודה) ושתי המנהלים בדיוק נכנסו חחח אבל שיחקו אותה לא שמעו...