הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בבית ספר ?
דיון מהנה![]()
הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בבית ספר ?
דיון מהנה![]()
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
|
|
היינו בכיתה היה לנו שיעור היסטוריה , היה לנו ילד אחד שמן (שאני אומר שמן אני מתכוון לזה).
המורה במהלך השיעור אומר שששששש.... (יענו להיות בשקט) פתאום חבר שלי אומר מן. (שמן). כול הכיתה נשפכנו מצחוק חח.... (למרות שזה לא יפה).
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
רדפתי אחרי מישו, באתי לזרוק עליו את התיק שלי והוא בדיוק פנה אז השארתי את התיק ביד, ומהמומנטום שלו (כאילו החזקתי את הרצועה שלו שמתי אותו מאחורי הגב והרמתי ומתי שהרמתי הוא פנה) הוא פגע לי ברגל ועפתי איזה 5 מטר ופגעתי בחלון מפלסטיק. הוא נסדק.![]()
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
חבר שלי התחיל לרסס את כל הכיתה עם המטף כיבוי אש בהפסקה![]()
שתינו וודקה בשיעור והמורה למתמטיקה צעק תשאירו לי קצת
Game Over
ספוילר:
[/CENTER]
היה שיעור חופשי ואני הולך ונותן כאפות לחבאים אבל בצחוק כן?
קיצר אחד התעצבן התחיל לרדוף אחרי ואז בטיימינג מושלם מישהו דחף את הפח למקום שלו והילד דרך בתוך הפח עם כול הגיפה איבד שיווי משקל ודפק לעצמו את הפרצוף חחחחח
בזמן השיעור החבר הכי טוב שלי וחבר נוסף ישבו מאחורי וזרקו לי חתיכה קטנה של נייר מגולגל (אתם יודעים, מהמחברת). הרמתי את הנייר מהרצפה במחשבה שזה פתק (כרגיל). בקיצור, כשאני מתחיל לפתוח את החתיכת נייר אני שומע את שניהם נקרעים מצחוק מאחורי ואז אני מבין למה: בתוך הנייר, אחד מהם שם לי גוש ענק של חננה מתוך האף שלו![]()
Golda, הרגת אותי חחחחחחחחח.