קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מיניות האדם
    על ידי S.P.Q.R בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-01-2012, 15:30
  2. מיניות האדם
    על ידי 5656581 בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-12-2011, 01:53
  3. מיניות האדם
    על ידי 5656581 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-12-2011, 18:22
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-12-2011, 21:20
  5. פורום מיניות האדם - כנסו ותשפיעו
    על ידי S.P.Q.R בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-12-2011, 20:19
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 34 מתוך 34

מיניות האדם - עמוד 3

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

איזה כיף שאנשים פה מרחיבים לי מידע.

אבל תגידו רגע דבר אחד מאוד חשוב ששכחתם להסביר...

כיום אחנו לא קופים, יש לנו שכל ואינטליגנציה: מה השתנה לגבינו היום ומה נשאר כמו שהוא - או במילים אחרות אני מבקש עדכון של ה"תיאוריה" לשנת 2012, כדי שאני באמת יוכל ללמוד ממנה יותר ולהבין את המשמעות שמאחורי כל הדברים לגבינו.

אני פונה במיוחד לפותח האשכול ולקסוניקס, המעניינים יש לציין

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי A.L צפיה בהודעה
    אתה מבין שקצת קשה לקחת את המאמר\דיון הזה ברצינות אם ההנחה הבסיסית של הדיון- בני אדם חיו בשבטים בעבר, הם זיינו כל מי שהם רצו, ובגלל זה לא היו מלחמות- בכלל לא מוכחת.

אני לא יכול להוכיח לך בבירור שבני אדם נלחמו, השאלה שלי היא מאיפה אתה יודע שהמלחמות כולם קשורות למין? מה, אין אפשרות כזו ששבטים נלחמו ביניהם על טריטוריה, מזון ודברים כאלה?

בקיצור, יש טענה בסיסית שאתה בכלל מתעלם ממנה ולא מסביר אותה אז תסביר כדי שנוכל לקחת את המאמר י
    ותר ברצינות ואולי להסיק מהמאמר דבר או שניים (שכן זו מטרתו לא?)
    אתה צריך להבין שאין להם שום סיבה להילחם - אף סיבה.

טריטוריה? הם שבטים נודדים, אין להם טריטוריה.
    מזון? אתה אומר לי שאם שבט נתקל בשבט אחר הם ילחמו על מזון? כל העולם פתוח בפניהם והם ילחמו על מזון? זה גם בלתי אפשרי להילחם בשבטים על מזון, משום שאף שבט באותה תקופה לא שמר מזון, הם אכלו זרקו ת'שאריות וזהו. נדדו למקום הבא.

אין להם שום סיבה להילחם, שום דבר.

הטענה שלי היא שמיניות האדם היא נורא פתוחה. אם נלך לפיה, נחיה חיים הרבה יותר שמחים.

אתה תוולד לקהילה גדולה של מאה או מאה חמישים אנשים, שיאהבו אותך ויכבדו אותך. הסיכוי שלך להיות עצוב או בודד הם קלושים ביותר, ובוא נודה - הסקס יעזור.אז מהי מטרת החיים , אם היא לא לחתור לחיים שמחים ומלאים יותר?

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    שלום אני פרופסור סניה קרחוני מאגודת אל סם וברצוני שתמלא את הטופס הבא,

שם הסם המסוכן אשר אותו אתה נוטל בימים אלה כולל מרכיביו הכימיים: _______________

התאריך שבו לראשונה התנסית בסם: __________________

ההזיות שנגרמות לך מלבד מה שרשמת ושאר תופעות הלוואי: ______________

שם של הסוחר שלך: _____________

מספר טלפון: ______________

בחיי אני צריך להניח תידיים שלי על מה שאתם לוקחים זה כבר האבולוציה של כל תעשיית הסמים בארץ ובעולם
    אם תנסה לחשוב שניה במקום לצחוק, תבין שהוא צודק.

למה אישה גונחת? למה לה לעשות רעש לפניי 10 אלף שנה כשחיינו בגונגלים?
    עזוב, למה אישה מגיעה לאורגזמה אחרי 30 דקות וגבר אחרי 5?

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    איזה כיף שאנשים פה מרחיבים לי מידע.

אבל תגידו רגע דבר אחד מאוד חשוב ששכחתם להסביר...

כיום אחנו לא קופים, יש לנו שכל ואינטליגנציה: מה השתנה לגבינו היום ומה נשאר כמו שהוא - או במילים אחרות אני מבקש עדכון של ה"תיאוריה" לשנת 2012, כדי שאני באמת יוכל ללמוד ממנה יותר ולהבין את המשמעות שמאחורי כל הדברים לגבינו.

אני פונה במיוחד לפותח האשכול ולקסוניקס, המעניינים יש לציין
    לכל חיה יש סוג מיניות.

במקרה שלנו, סקס עזר לאנשים להיות יותר מאוחדים - כך הם היו יותר שמחים ושמרו אחד על השני יותר טוב - משמע סיכויי ההישרדות גדול.

אני אומר, בו נלך לפי המיניות שלנו,
    מה מונוגמיה(זוגיות) הביאה לנו?

רק סבל. אך ורק - סבל.

מה, אנחנו בני האדם נועדנו להילחם על הזכות להזדווג?
    יש שתי צורות של לחימה על הזכות להזדווג:
    פיזית - כמו הגורילה, נלחם פיזית על הזכות להזדווג - ולכן הזכר הממוצע גדול מהנקבה ב-200%. לעומת בני האדם שגדולים מהנקבה רק ב-10%-20%.

ערך חברתי - אם היינו מיועדים להילחם מבחינת הערך החברתי , למה יש כל כך הרבה "לוזרים"? אם רק האלפא מזדווג, הצאצאים יצאו עם תכונות של זכר אלפא. זה לא מה שאתה רואה ברחוב נכון? ואני מתייחס כאן ל-AFC.

לעומת זאת, קיימת מערכת שאנחנו והקופים הכי קרובים אלינו משתמשים בה - "הפקרות מינית".

היא מביאה אושר, שמחה ואחווה.
    הטבע נתן לנו הזדמנות לחיות את גן עדן עלי אדמות - ואנחנו וויתרנו על כך בשביל סבל ובורות.

בקשר למה שאמרת....יחסית לזן די מפותח ואינטיליגנטי...דיי דפקנו את המצב עם המונוגמיות. אז למה שלא נהיה חכמים ונחזור לחיות את גן עדן עלי אדמות.

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יופי
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 18:32.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לגבי כל התאוריה הזאת של למה אישה גונחת ולמה גבר גומר מהר.. הדברים שקראת, הכל השערות וסברות.
    בדיוק כמו שיש חוקרים הטוענים כי לאחר שהגברים הבינו שבפוליגמיות הסיכויים שהצאצא יהיה שלך הם לא וודאיים, הם העדיפו להשקיע בגידול הצאצא ולהישאר בקרבתו ובקרבת האם ולחיות בזוגות (מונוגמיה). האם זה נכון? לא יודע.. הכל סברות. עד שלא יצליחו להחיות איזה קוף פרי-היסטורי ולשאול אותו מה באמת הייתה הסיבה למונוגמיה, לא נדע באמת.. (וגם אז ישנה הסתברות שהקוף הזה יעבוד עלינו, מי מאמין לקופים?) גם אם החוקרים יהיו מאוד מאוד "מדוייקים".

אם אתה שואל למה זה כלכך חשוב לזכר להשקיע בצאצא אחד שיהיה בטוח שלו? בשביל להבטיח את המשכיות הגן שלו ולא של זכר אחר (הרי כל גבר חושב שהוא "הכי טוב מכולם" לא? אז התרומה הכי טובה לעולם תהיה להבטיח המשכיות של המוצר "הכי טוב" הזה). וגם לשאלה מהסוג הזה ישנה תשובה מאוד פשוטה, אם הבטחת דור ההמשך שלך לא הייתה חשובה לך, לא היית מכניס אישה להריון, עובדה שהגוף שלך ושל האישה בנוי לכך, אז כנראה שזה חשוב, אם לא לך אז לנוירונים במוחך.

זכור, הכל סברות, אין וודאות מוחלטת. כמו שאין וודאות מוחלטת ללמה האדם התחיל להלך על שתיים במקום על ארבע..
    חלק מהחוקרים טוענים שזה בגלל שכך הוא יכול להשקיף לרחוק יותר וזה עזר לו לשרוד טוב יותר, מנגד חוקרים אחרים אמרו שזה מינוס הישרדותי עצום מכיוון שכשאתה עומד על שתיים אתה גלוי יותר לאויב או לטורף.. אז שוב.. כמה ש"המחקרים יוכיחו".. הכל סברות!

לגבי כל הפוסט הזה דעתי מסתכמת בשתי נקודות עיקריות:

1. אם בא לך להאמין בזה, יהיה נחמד שתפתח פוסטים שמעודדים מעשית עזרה ותמיכה בין גברים וכך אולי בעוד שנה-שנתיים תוכל לפתוח כאן פוסט חגיגי שיהווה הזמנה לאורגיה. ולא עוד בלבולי מוח של מחקרים. אני אישית פחות בעד זה, לדעתי הצנועה תרתי משמע.. (צנועה מתוך דלות הידע וגם מתוך חוסר גאווה באורגיות) אורגיה זה איכסה.

2. אסתרא בלגינא קיש קיש קריא!!!
    הבעיה שאני חלק מכל זה... אז כאן אסיים.
    לא הבנתי מה אתה רוצה, אתה אומר שהכל סברות והשערות,
    בו תראה לי השערה אחת מתוך כל המחקר הזה.

בו תגיד לי מה לא ההגיוני.

אתה יכול, פעם אחת בכל האשכול הזה, להיות ספציפי במקום לזרוק דברים לאוויר?
    או שאתה לא מסוגל? תחליט. כי אם אתה לא מסוגל אני לא יכול להתייחס לדברים שזרקת לאוויר בלי ביסוס בלי כלום.

------------------

לגבר מבחינה טבעית לא אכפת אם יהיה לא ילדים או לא, עובדה שהגבר הממוצע לא רוצה ילדים עד גיל מאוחר,
    וגם זה תחת ההשפעה של החברה.

והנה אתה יכול לשים לב לשבטים שחיים בטבע, כמו האצ'ה
    . האנתרופוגוליסט ,קים היל, שחקר אותם שאל את האנשים אם הם יכולים לזהות את האבות שלהם, כל איש טען שיש לו שש מאות אבות. מתברר שהא'צה מבדילים בין ארבעה סוגים של אבות: המיאר'ה, האבא ששם את החומר בפנים, הרואר'ה, האבות שעירבבו את זה, ממברואר'ה, האבות שהוציאו את זה החוצה וביקרואר'ה, האבות שעזרו בגידול.אז מה שאנחנו רואים, זה שכל הגברים בשבט מהווים סוג של אבא, והחוקר כותב:"במקום שיחשבו כ'בני זונות' , הילדים זוכים לכמה אבות שדואגים להם ומטפלים בהם כשצריך - כל אחד תורם".
    חוקרים רבים מצאו כי הסיכוי של הילדים לשרוד, הרבה יותר גדול בשיטה הזאת של ריבוי אבות, מאשר לשרוד עם שני הורים, בשל הסיבה הפשוטה שאם אבא אחד עובד או מת חס וחלילה, יהיו הרבה אבות שיקחו את מקומו והילד לעולם לא ירגיש בודד או חוסר תמיכה.

-------------------------

אורגיה זה מגעיל, כי זה נראה לך מגעיל.
    בדיוק כמו שיש אנשים שאוכלים כלבים או בני אדם,
    לך זה מגעיל - להם זה טעים.

הכל עניין של איזה חינוך קיבלתי.

מבחינה טבעית, הדרך הכי טובה להביא ילד לעולם היא בדרך האורגיה,
    בשל הסיבה הפשוטה שבאורגיה רק הזרע שהכי מותאם מבחינה חיסונית לאישה - יפרה אותה.

קיימת מערכת הורמונים ברחם של האישה, האמורה להיקשר אל זרעים שנעים בתוך הרחם ולעזור להם להתקדם. העניין הוא שיש מידות שונות של היקשרות לזרע. ההורמונים נקשרים במידה טובה יותר ופחות טובה, בהתחשב במידת ההתאמה שקיימת בין המערכת החיסונית של הזרע לבין האישה - ז"א שזרעים שיותר מתאימים מבחינה חיסונית לאישה יתקדמו מהר יותר, וכך רק הזרע שהכי מותאם יפרה את האישה וכך יצא התינוק הכי בריא עם סיכויי ההישרדות הגבוהים ביותר.

לכן יצא צאצא מחוזק מבחינה חיסונית פי כמה וכמה מאשר צאצא שנעשה עם גבר רנדומלי,
    הסיכוי שהוא יחלה בסרטן - נמוך יותר. הסיכוי שיחלה בכלל - נמוך יותר.
    כל מניי מחלות גנטיות - הסיכוי הרבה יותר נמוך.

אז מה? בגלל 'מגעיל' אתה תביא את הסיכון שהוא יחלה ויחיה חיים מסכנים? בשביל ה'מגעיל' הזה?

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect