|
|
ידוע.
תקשיבו לרודני, הוא בחור חכם.
בנוגע לבחורות בארץ ובחורות בחו''ל, אל תדברו שטויות שאתם לא מבינים כי אתם יוצאים טמבלים ברמות. לפני שאתם פותחים תפה תעשו טיול לאחד מהמקומות הבאים:
איביזה
תאילנד
בורגס
נאפה
ברלין
אמסטרדם
מקומות מסויימים בארה''ב בסגנון של מיאמי ווגאס
מסיבות רייבים באנגליה עם יותר MDMA מאנשים
אוקראינה (בעיקר באיזור הכפרים)
ספרד
כרתים
תבחרו מקום או 2 ובמקום ללכת לסדנאות פיקאפ מפגרות של יגאל שטארק תדפקו טיול בקיץ\חורף תלוי לפי מקום והעונה. תחזרו ותגידו לי בלב שלם שלא יותר קל שם ואין שם יותר כוסיות ולא עושים שם עניין מסקס. ושאתם לא רוצים לחזור לשם. אני רוצה לשמוע את זה.
הכרתי אנשים שפה בקושי השיגו נשיקות והם כולה נראים כמו גרסא של אבי ביטר או אחד שברח ממחנה ריכוז של אושוויץ ושם ראיתי אותם במצבים שנראים כמו צילום פורנו ביתי.
אם הם כאלה לוזרים בארץ איך זה יכול להיות ששם המצב פתאום התהפך?! הרי אין הבדל בין התרבות שם לתרבות פה ואין הבדל בבחורות נכון?
יש סיבה למה בר רפאלי אמרה שהיא לא מרגישה שם מיוחדת. כי היא באמת לא. פה לא היו נותנים לה ללכת מטר בלי להתחיל איתה ושם אף אחד לא מתייחס אליה. מה שנחשב כוסית בארץ שם נחשב ממוצעת.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-03-2012 בשעה 20:14.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-03-2012 בשעה 20:18.
טוב יודעים מה? אני מוכן אפילו באותו הלילה להזדיין עם מישהי, שיניתי את דעתי. אני כבר מספיק גדול. אז כשאני הולך למסיבות בתל אביב לנסות לקחת מישהי לשירותים פשוט? יש לך עצות איך לעשות את זה? חחחח וצריך להביא קונדום לדבר כזה? אני נשמע מפגר רצח אני יודע אבל תענו בבקשה
כן אבל לא יודעים בדיוק שהולכים לזיין באותו יום.. מה שמים את זה בכיס כל המסיבה?
אמת, הרשימה עוד ארוכה בתכלס.. אבל [כרגע לפחות] אנחנו חיים פה, ולהגיד שהבנות של ישראל הן לא היצור הכי מבורך גנטית על הכדור הזה לא ישנה את המצב שלהן לטובה.. לצערי ולצער כולנו זה המצב וזה מה שיש ועם זה אנחנו חיים.. הייתי שמח לשמוע אם יש לך פתרון שהוא לא לטוס לחו''ל בשביל למצוא כוסיות![]()
כן אחי יצא לי לטייל קצת בעולם ולראות את ההבדלים.. כוסאמא של הישראליות חחחח... אגב סתם מסקרנות, אני ער כי אני יוצא לעבוד עוד 10 דקות.. למה בנאדם אחר ער ביום ראשון ב5:30 בבוקר?