קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך אנחנו יכולים לעזור?
    על ידי simon23 בפורום מבצע "עופרת יצוקה"
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-01-2009, 22:26
  2. האם אתם יכולים להשיג לי פיפ"א 2002 בעיברית
    על ידי avimelesh בפורום משחקים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-06-2008, 14:51
  3. האם אנחנו מנצלים את החיים עד הסוף?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-05-2008, 00:32
  4. האם אנחנו מתקרבים למלחמת עולם שלישית?
    על ידי Jack בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 22:07
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 37 מתוך 37

האם אנחנו יכולים לאמץ מחשבה כזו? - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    כן הכול טוב ויפה...
    ואם במקרה כזה שאני פשוט נולדתי אחד שלא מדבר הרבה ואבא שלי גם אדיש כזה ואני שקט מדי ולהפך אני לא משלים אלא שונא את זה, מה עושים עם ה"לפעול לפי מי שאנחנו"?
    סתם אמונה מגבילה שאני שקט בגלל הגנים או שזה אמיתי?
    לא זה ולא זה. אני הייתי שקט עד הצבא. הייתי כמו שאתה מתאר את עצמך כרגע..הייתי "אוהב" לשבת בצד או עם חברים ביישנים כמוני ולא להביע את הדעה שלי בגלל שפחדתי מהתגובות של אנשים. זה השתנה מן הסתם וגם אתה יכול לשנות את זה. איך? פשוט תפסיק לשתוק. קל ופשוט.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא זה ולא זה. אני הייתי שקט עד הצבא. הייתי כמו שאתה מתאר את עצמך כרגע..הייתי "אוהב" לשבת בצד או עם חברים ביישנים כמוני ולא להביע את הדעה שלי בגלל שפחדתי מהתגובות של אנשים. זה השתנה מן הסתם וגם אתה יכול לשנות את זה. איך? פשוט תפסיק לשתוק. קל ופשוט.
    קפיצה למים אה?
    נכון כשאתה פותח את הפה זה לא כזה גרוע?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    כן הכול טוב ויפה...
    ואם במקרה כזה שאני פשוט נולדתי אחד שלא מדבר הרבה ואבא שלי גם אדיש כזה ואני שקט מדי ולהפך אני לא משלים אלא שונא את זה, מה עושים עם ה"לפעול לפי מי שאנחנו"?
    סתם אמונה מגבילה שאני שקט בגלל הגנים או שזה אמיתי?
    תשלים עם זה,תקבל את זה,למה ללכת בכוח?כשאתה תלך בכוח נגד זה,אתה תאבד את השלווה שלך,את האושר שלך.כשאתה לא נלחם,מקבל וסולח,אתה יותר שלם,אושר אמיתי מתחיל להופיע וזה לא יחזיק הרבה זמן את הפה שלך סגור,אל תאמין לי,נסה את זה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    קפיצה למים אה?
    נכון כשאתה פותח את הפה זה לא כזה גרוע?
    אה? לא הבנתי מה אתה רוצה

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    בואו פשוט נתחיל לשים זיין, לעשות מה שאנחנו באמת רוצים ולא מה שמכתיבים לנו ומה שרוצים לראות מאיתנו.
    בואו נשתחרר מהסטיגמות, מהעבר שלנו, כולנו מוגבלים ופועלים בצורה המשקפת את העבר שלנו, אם אתמול הייתי ביישן, כנראה שגם מחר אני אהיה ביישן, אלא אם כן אשנה משהו.
    בואו נרפה מהכל, מכל המחשבות שמגבילות אותנו, מהקול הזו בראש שלנו שמסרס אותנו כל פעם מחדש, הקול הזה שאומר לנו "אתה לא יכול ללכת לדבר עם הבחורה הזו, היא כמה רמות מעליך" או "אתה לא יכול לרקוד כי אתה לא נמצא בחברה המגניבים של השכבה"

הריי בסופו של דבר, כולנו נמות. נכון, זו קלישאה שחוזרת על עצמה. נכון, יש לנו לפחות עוד 50 שנה לחיות כאן. נכון, יש סיכוי שאנשים מהעבר יראו אותנו בעתיד. אבל האם זה משנה? בסופו של דבר את כל אחד ואחד מאיתנו יקברו מתחת לאדמה, הדבר היחיד שישאר מאותו הבן אדם זה הזכרונות, הזכרונות של האנשים שחיים עוד מהבן אדם הזה. איך אתם רוצים שיזכרו אתכם?

האם בן אדם מסוגל לעשות את זה? האם בן אדם מסוגל לשחרר את עברו ובאמת להשתנות? האם בן אדם יכול לזרוק את כל המחשבות המגבילות לפח ולפעול אך ורק לפי הלב והרצון?
    אני מאמין שבמידה ואדם מסוגל לעשות את כל הדברים האלה, הוא יהיה האדם המאושר בעולם.

מה אתם אומרים? ואיך נקשר את זה לתחום ההתפתחות האישית וההצלחה החברתית?
    מה שאתה מתאר פה נקרא במונחים מקצועיים יותר עדריות (דהיינו הליכה אחרי עדר), ישנם שני סוגי עדריות את הסוג הסטנדרטי של "אם כולם שותים קוקה קולה גם אני שותה קוקה קולה" ולכן מסעדה שנראת מלאה תמיד תועדף ע"י מסעדה ריקה גם אם הריקה הרבה יותר טובה, "הרוב בחרו בזה וזה כנראה הכי טוב".

ויש את הסוג השני והלא מוכר, עדריות עצמית. הגעת לנקודה בחיים שבה נאלצת לקבל החלטה קשה קיבלת אותה, אם תגיע לאותה צומת דרכים שוב סיכוי גדול מאוד שתבחר שוב באותה הדרך, ואם הדרך הזו לא מובילה לשום מקום אז עד שלא תהיה מספיק מודע לעצמך, ולא תשבור את השרשרת, אתה לא תגיע לשום מקום.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    ....

AWAKE אתה צודק , שמתי לב שבזמן האחרון אני שם דגש על לא להתרכז בדברים יותר מידי כי גם ככה המודע שלנו לא משהו והקליטה נראה לי משתפרת פלאים.
    1.הצלחה והכסף תוצרי לוואי שלא בהכריח יגיעו, גם אם תגיע ל'מטרה' שלך בחיים.
    2.אמת היא אחת. זה שאתה לא יודע לנבא את העתיד לא אומר שיש כמה אמיתות. זה אומר שזו השערה ולא אמת. דעתך, וההשערות שלך הן לא אמת. הן השערות שלך. יכול להיות שהן יהיו אמת בסוף,וזו תהיה -אמת-, אבל עד אז, הן השערות.בקיצור, תבין ש'האמת שלך' זה ביטוי ואין דבר כזה.
    3. עדיין לא הבנת שעניים הם לא בהכרח עצלנים?
    4. כדי להביא אוכל לילדים שלך, עושים דברים שלא אוהבים. שעושים דברים שלא אוהבים, קורעים תתחת ובסוף מקבלים שכר זעום, אפשר להבין את החוסר מוטיבציה. בכל מקרה אני לא כלכך יודע על איזה מקרים אתה מדבר שאתה אומר שלא עושים דבר טוב.
    5. טלויזיה זו דוגמא שאתה הבאת, לא אני. וגם מטלויזיה אפשר ללמוד המון, אם מישהו בוחר לראות את האח הגדול זו בעיה שלו.
    עיתונים זה לא הדבר הכי אמין וצריך לקחת את זה בחשבון, אבל הם כן מעבירים לך מה קורה בעולם ובארץ באופן טוב. ולא נתקלתי בטעות קריטית. ואפשר תמיד לבדוק, אם אתה כלכך חושש... אבל סבבה, חיים שלך.
    ואתה יודע כמה ספרים חרטא יש בעולם? יש ספרים פשוט מטומטמים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    האדם הוא יצור חברותי. האושר שלך תלוי הרבה בהצלחה חברתית, וזה לא כי העולם תקע לנו את זה בראש.
    לתרום לעניים הולך נגד האבולוציה? אולי.
    אולי גם אל תיקח תרופה כשתהיה חולה.
    מי אמר שללכת נגד האבולוציה זה לא דבר 'טוב'?. זה שתתרום לעניים לא אומר שתיצור עולם של אנשים שלא תורמים כלום. מה הקשר?

אפשר לקנות חברים מזוייפים ואהבה מזוייפת אתה מתכוון. כי כשהכסף הולך, גם הם. אבל מי בכלל רוצה את זה?!

כסף זה דבר חשוב. אבל גם יחסי. אם כאן בארץ תהיה יחסית עשיר, אתה תרגיש טוב עם עצמך. אח"כ תעבור להוליווד ותראה איך כולם שמים אותך בכיס ותרגיש חרא.
    פעם שלא היה לך אייפון זה לא הזיז לך תביצה, אבל שלכולם יש ולך אין, זה מרגיש חסר.אם היית גר באפריקה, אייפון לא היה מזיז לך.
    אז לקחת הכל בפרופורציות, כי המרדף אחר חומריות לא נגמר. זה אושר רגעי.

אני לא מאמין שברגע שמצליחים לעשות את זה הופכים למאושר באדם, כי יש עוד הרבה פרמטרים, אבל זה בהחלט חשוב.
    וכן, אפשר להגיע לזה אחרי עבודה רבה...

רוצים להיות מאושרים בחיים? תלמדו גם להנות מהדברים הקטנים. יותר מדי אנשים שוכחים את זה.

ואה וAWAKE החתימה שלך מטומטמת.

אין לי אייפון או כל סמארטפון אחר ואני לא מרגיש חוסר בזה.. סה"כ פלאפון .

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect