|
|
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql
אני עוד מעט יענה על מה שכתבתם,אני בנתיים מעיין בתירוצים של הרמב"ם ורש"י בחלק מהסוגיות והם לא משכנעים בלשון המעטה.נועם אני יהודי וסתם בקשר למה שאמרת לגביי השפן והארנב,הם בפירוש לא מעלי גירה ואני לא מדבר על מין ספציפי ממשפחת השפניים,אני מבקש ממך,אם אתה טוען שמדענים טוענים הפוך לפחות שיהיה לזה ביסוס מינימלי ולא "בוא לא נתווכח על זה"
נערך לאחרונה על ידי alon123425; 25-06-2012 בשעה 23:26.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
אז זה מה שאתה עושה כשאין לך תשובות? מתחכם, מעניין.
האדם הקדמון הוא אדם, אדם שהתפתח מהקוף. הוא סוג של אדם פחות מפותח, אז במקום להתחכם, תנסה לצאת מהקופסה שלך ולנסות להבין מה אני אומר. אתה לא חייב להיות ראש קטן ובגלל שלא כתבתי "אדם קדמון" לא צריך להתחכם.
אם אין לך תשובה, עדיף לשבת בשקט מאשר סתם לעלות את המונה שלך.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
* * *
נערך לאחרונה על ידי firya; 26-06-2012 בשעה 03:18.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
* * *
זה גם לא סוד שהיהודים שאתה מדבר עליהם הם דווקא הכופרים והמתבוללים.
וזה לא סוד שהיהודים הדתיים משכילים פחות מחילונים. והחרדים בכלל שלא נדבר.
לגבי מספר הכוכבים זה מה שהגמרא אומרת:
"אמר לה הקב''ה בתי י''ב מזלות בראתי ברקיע ועל כל מזל ומזל בראתי לו שלשים חיל ועל כל חיל וחיל בראתי לו שלשים לגיון ועל כל לגיון ולגיון בראתי לו שלשים רהטון ועל כל רהטון ורהטון בראתי לו שלשים קרטון ועל כל קרטון וקרטון בראתי לו שלשים גסטרא ועל כל גסטרא וגסטרא תליתי בו שלש מאות וששים וחמשה אלפי רבוא כוכבים כנגד ימות החמה"
כלומר החישוב הוא כזה:
12*30*30*30*30*30*3650000000
=
1,064,340,000,000,000,000
או בקיצור זה פחות או יותר 1 ו18 אפסים.
לעומת זאת מספר הכוכבים לפי המדע הוא 1 ו22 אפסים כלומר פי 10,000 מהגמרא.
איך אתה לא מתבייש לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם כלום?? מה אתה יודע על אבלוציה בכלל? רק מה שהמחבת"ים מעוותים ומסלפים ומפריכים את איש הקש שלהם (ולפעמים אפילו לא אותו).
"רק תאוריה".. גם כוח הכבידה הוא תאוריה, ומי שמפקפק היום בכוח הכבידה פשוט צוחקים עליו ולא לוקחים את דבריו ברצינות. האבולוציה היא באותה רמת אמינות של כוח הכבידה. שניהם תאוריה. כלומר האמת היא שמי שמפקפק באבולוציה ראוי לאותו לעג של מי שמפקפק בכוח הכבידה. רק מה הבעיה? הדתיים לא כ"כ אוהבים את זה שזה לא מסתדר אם האמונות שלהם אז הם התחילו לצאת נגד התאוריה הזו בתוקף, והגענו למצב העצוב הזה שזה נהיה מקובל לחלוק על האבולוציה למרות שאין לך אחוז מהידע שיש למדענים בנושא ואתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל.
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
למה האבולוציה היא באותה רמת האמינות של כוח הכבידה?
בגלל שהיא גם תאוריה?
ודרך אגב, ''אין לך אחוז מהידע שיש למדענים בנושא ואתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל.''
זה לא רק לך, זה לכל אלה שחושבים שהם גם מדענים ויודעים כל חיה אם היא מעלה גרה או סימני כשרות אחרים, שחושבים שהם יודעים הכל וכולם טיפשים.
"evolution is just a theory, just like gravity. Now go jump of a building".
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אני עדיין מחכה שתראה לי את המדענים שמשכילים יותר ממני וממך בנושא שאומרים שארנבת מעלה גירה.ממש בוגר מצדך לזרוק טענה חזרת בסיס,להוסיף את הצירוף "בוא לא נתווכח על זה" שזה מהות הדיון ועוד להכניס לאנשים מילים לפה,לפי שיטתך בתגובות האחרונות אם מישהו מעלה טענה שלא מוצאת חן בעינייך/אין לך ביסוס לטענה הנגדית-אתה תתייחס אליה כסתמית,למה?כי הוא לא מוסמך כמדען,
שכחתי גם לציין שבמקרה כזה האדם לשיטתך חושב שהוא חכם ואתה טיפש,ממש קורא מחשבות
*אני נכנסתי לפורום פעמים ספורות ויש משהו שמעניין אותי,האם היה אי פעם דיון רציני בין מאמין לאתאיסט על האבולוציה?
ולא אני לא מדבר על צד אחד שאומר שזאת רק תאוריה וצד שני מראה שזאת לא "רק" תאוריה...
נערך לאחרונה על ידי alon123425; 28-06-2012 בשעה 04:20.