קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-06-2010, 12:03
  2. [בקשה]שינוי גדול אותיות
    על ידי KiddyBandit בפורום שינוי ניק והגדלת נפח תיבה פרטית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-06-2010, 20:55
  3. האם אתם רוצים שינוי בפורום כדורגל
    על ידי YANIV KATAN בפורום כדורגל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-01-2009, 21:28
  4. האם אתם רוצים שינוי בפורום כדורגל
    על ידי YANIV KATAN בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-01-2009, 19:55
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-10-2007, 14:49
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 58

האם לאנושות מצפה שינוי גדול? - עמוד 3

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    מה אתה מביא פתאום יונקים???
    אתה ראית שרשום בתורה על היונקים?
    עופות, במובן ההוא של ההכשר, זה עוף מלשון עף. לא מסובך נכון?
    למה להביא עכשיו קטלוג שבכלל לא דיברנו עליו??
    הוא אמר עטלף ממשפחת העופות, הוא אמר עטלף הוא ממשפחת היונקים.
    אני הוכחתי לאן שייך העטלף. ובעזרת מה עשיתי את זה? בעזרת המדע!, לא התורה, המדע.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    הוא אמר עטלף ממשפחת העופות, הוא אמר עטלף הוא ממשפחת היונקים.
    אני הוכחתי לאן שייך העטלף. ובעזרת מה עשיתי את זה? בעזרת המדע!, לא התורה, המדע.
    אתה לא מבין את זה אה?

משתמש מכור האוואטר של bailey
    שם פרטי
    ಠ_ಠ
    לייקים
    68
    נקודות
    615
    משפט מחץ
    Reach for the stars so if you fall you land on a cloud

מה מוכח מדעית שסותר את התורה?
    אמממממממממממממ אבולוציה למשל?
    Our greatest fear is not that we are inadequate,
    but that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness, that frightens us.
    We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
    gorgeous, handsome, talented and fabulous?

Actually, who are you not to be?

מתכנת ב
    java | html | javascript | sql

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי bailey צפיה בהודעה
    אמממממממממממממ אבולוציה למשל?
    האנשים המאמינים הולכים ראש בקיר גם אם אתה מראה להם הוכחות, הם לא יאמינו במשהו הגיוני כמו האבולוציה.
    נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 25-06-2012 בשעה 21:58.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    31
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    A smart man only believes half of what he hears, a wise man knows which half

אני עוד מעט יענה על מה שכתבתם,אני בנתיים מעיין בתירוצים של הרמב"ם ורש"י בחלק מהסוגיות והם לא משכנעים בלשון המעטה.נועם אני יהודי וסתם בקשר למה שאמרת לגביי השפן והארנב,הם בפירוש לא מעלי גירה ואני לא מדבר על מין ספציפי ממשפחת השפניים,אני מבקש ממך,אם אתה טוען שמדענים טוענים הפוך לפחות שיהיה לזה ביסוס מינימלי ולא "בוא לא נתווכח על זה"
    נערך לאחרונה על ידי alon123425; 25-06-2012 בשעה 23:26.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

איך האבולוציה לא סותרת את התורה? לפי התורה הקוסם הגדול יהוה עשה הוקוס פוקוס וברא אדם.
    לעומת זאת האבולוציה מראה(לא מוכיחה, כי זה עדיין לא מוכח ב100%)שהתפתחנו מהקוף, אם היית באמת רוצה ללמוד משהו היית הולך ולומד על האבולוציה, אבל אתה כמו אנשי הדת נשאר בשלך, בריבוע הקטן שלכם.

נכון שהאבולוציה תאוריה, אבל היא יותר הגיונית משסבא של הודיני(משחק מילים, הודיני קוסם, יהוה קוסם, נחמד לא?) ברא אותנו.
    אבל בריאת העולם היא גם תאוריה, התנ"ך הוא בגדר ספר מד"ב, הקטע שלעומת בריאת העולם האבולוציה הגיונית וכל אחד עם ידע בסיסי יכול להבין שזה הגיוני שהתפחתנו מהקוף.

אתה יודע את המאפיין הכי מובהק ביונקים? בלוטות חלב, כמו השד של האמא שלך, ככה גם האמא של אותו יונק מאכילה אותו כשהוא קטן.
    ולא משנה מה אתה חושב, לעטלפים יש בלוטות חלב ולעופות לא, עטלף הוא יונק לכל דבר וזה לא משנה שהוא עף.
    אתה שולח אותי ללמוד על אבולוציה? אז זהו, גם לשיטתה האדם לא נוצר מהקוף אלא מאדם קדמון שצאצאיו שייכים לכאן ולכאן.
    כל שאר התגובה שלך נשמעת כמו שיח חרשים-אלמים, אני מסביר לך שהתורה לא פלגה את הזנים, אז מה הדיון הזה?

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    אתה שולח אותי ללמוד על אבולוציה? אז זהו, גם לשיטתה האדם לא נוצר מהקוף אלא מאדם קדמון שצאצאיו שייכים לכאן ולכאן.
    כל שאר התגובה שלך נשמעת כמו שיח חרשים-אלמים, אני מסביר לך שהתורה לא פלגה את הזנים, אז מה הדיון הזה?
    אז זה מה שאתה עושה כשאין לך תשובות? מתחכם, מעניין.
    האדם הקדמון הוא אדם, אדם שהתפתח מהקוף. הוא סוג של אדם פחות מפותח, אז במקום להתחכם, תנסה לצאת מהקופסה שלך ולנסות להבין מה אני אומר. אתה לא חייב להיות ראש קטן ובגלל שלא כתבתי "אדם קדמון" לא צריך להתחכם.
    אם אין לך תשובה, עדיף לשבת בשקט מאשר סתם לעלות את המונה שלך.

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

אז זה מה שאתה עושה כשאין לך תשובות? מתחכם, מעניין.
    האדם הקדמון הוא אדם, אדם שהתפתח מהקוף. הוא סוג של אדם פחות מפותח, אז במקום להתחכם, תנסה לצאת מהקופסה שלך ולנסות להבין מה אני אומר. אתה לא חייב להיות ראש קטן ובגלל שלא כתבתי "אדם קדמון" לא צריך להתחכם.
    אם אין לך תשובה, עדיף לשבת בשקט מאשר סתם לעלות את המונה שלך.
    חחח להעלות את המונה שלי, אהבתי...
    הוכחת שוב שאתה לא קורא את התגובות שלי או אולי לא מצליח להבין. אני לא מתכוון לחזור על זה.

* * *

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

האדם לא נוצר מהקוף. לאדם ולקוף אב משותף. אל נא תדבר שטויות ועל נושאים שהינך בבירור לא מבין בהם. אתה מציג עצמך כטיפש ככה.

הראו לכם שחור על גבי לבן שהתורה טועה. ואתם עוד מחפשים תירוצים?? באמת? עד כדי כך עלובים??
    נערך לאחרונה על ידי firya; 26-06-2012 בשעה 03:18.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    האדם לא נוצר מהקוף. לאדם ולקוף אב משותף. אל נא תדבר שטויות ועל נושאים שהינך בבירור לא מבין בהם. אתה מציג עצמך כטיפש ככה.

הראו לכם שחור על גבי לבן שהתורה טועה. ואתם עוד מחפשים תירוצים?? באמת? עד כדי כך עלובים??
    אני שמח שלפחות על דבר אחד אנחנו מסכימים.
    הראו? דבר ראשון, לשון יחיד - אלון. שנית, הצגתי את עמדתי בנושא.
    דבר שלישי - הוא הציג שאלות, עד כאן לגטימי. אם אני עונה עליהם זה נחשב תירוץ? מוזר משהו.

* * *

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    31
    נקודות
    69
    משפט מחץ

1. לגבי הגמלים:
    כמו שאפשר לראות כאן:

פרסות הגמלים הם שונות לגמרי משאר פרסות הבהמות המותרות לאכילה.

עוד משהו קטן לגבי הגמל, אם שמת לב בפסוק הראשון כתוב ''מפריס פרסה ושוסע שסע'' , שני התיאורים האלה מופיעים ביחד, ז''א שאם הבהמה רק מפריסה פרסה אבל לא שוסעת שסע, היא לא נקראת מפריסה פרסה לפי התורה. כמו הגמל או הסוס.
    אבל, כמו שאתה יכול לראות כן יש לו שם חתך ברגליים, אבל זה לא תואם את ההסבר של התורה ל''שוסע שסע'' , השסיעה אמורה להיות מתחילה הפרסה ועד לבשר, לא כמו אצל הגמל, שיש לו חתך שעולה על הרגל והעצמות עצמם.
    ראשית תצטט לי את ההסבר שכתוב בתורה ל"שוסע שסע",שנית בסגנון כתיבה עתיק כל כך קשה לי לקבוע שהתיאורים מופיעים יחד

לגבי השפן והארנבת:
    הם כן מעלים גרה, יש מדענים הרבה יותר משכילים ממני וממך בנושא הזה שיגידו כן, אז בוא לא נתווכח.
    שפן סלעים או שפנים אחרים שקוטלגו והתווספו זה כבר צריך לבדוק, אבל בלי דמיונות ושטויות, שפנים מעלים גרה.
    (דרך אגב, למה התורה הזכירה דווקא את שלושת החיות האלה? גמל שפן וארנבת? משום שהם החיות היחידות בעולם (!) שיש להם רק סימן טהרה אחד)
    שטויות במיץ עגבניות,שום אנטומיסט/ביולוג לא יגיד לך ששפן מעלה גירה.

העטלף:
    תראה, עם השנים באו אנשים נחמדים ושינו כמה מילים מהתורה, ואתם לקחתם את המילים האלה, למדתם אותם ואז באתם לסתור את התורה.
    למשל, התורה אמרה שפן: אתם למדתם שפן המזרח, המערב, סלעים וכ'ו, ועם זה באתם לסתור את התורה, אבל בעצם אולי רק שפן המצוי במערב כן מעלה גירה?
    לא, מבחינתכם סתרתם את התורה.
    אתה יכול לחלק את משפחת השפנים לאיזה תכונות שתחפוץ בהן (לא כך נוהגת הטקסונומיה מן הסתם) ועדיין לא תמצא כזה שמעלה גירה,יש סיכוי שהתבלבלת וחשבת שאכילת גללים של החיה עצמה (coprophagia) מסמנת העלאת גירה כמו שחשב רש"י אבל זו טעות חמורה ביותר.
    אותו דבר העטלף, היום יש עטלף פירות ועטלף כזה ועטלף כזה, כל מינים וסוגים.. וכל סוג של עטלף כמובן שייך למשפחת היונקים ולא העופות.
    ואם אלוהים אומר שעטלף זה כן עוף, ולא מה שאבן שושן החליט לקטלג אותו, אז משהו כאן מסריח לא?חח אהבתי את החשיבה הביקורתית שלא מאפיינת אנשים דתיים בדר"כ בעניין הזה.
    מי יגיד לך אם זה עוף? אבן שושן או אלוהים שכתב לך את זה לפני כמה שנים טובות?תן לי לחדד את השאלה,מי יגיד לי אם זה עוף או יונק?קבוצת אנשים שעורכת מחקרים,תצפיות,תחזיות,תגליות באופן אובייקטיבי או קבוצת סופרים מלפני 3000 שנה בעלי ידע מדעי מוגבל יחסית "לכופרים שאמרו לי שזה יונק" בעלי אידאולוגיות והעדפות מסויימות ושונות?
    עכשיו לפני שממשיכים, יש לי שאלה אליך. אל תבלבל תשכל, על מה שכתבתי עכשיו תענה לי אחרי זה, רק תענה על שאלה:
    אתה יהודי?
    נערך לאחרונה על ידי alon123425; 27-06-2012 בשעה 01:49.

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

אשמח שכבודו המלומד יחשב לי את המספר המובא בגמרא, וממול זה יציג לי את המספר לגרסת המדע.
    אגב, האבולציה ככלל לא סותרת את התורה.
    אגב, החישוב שלך מדהים, אבל זה לא סוד שהיהודים נמצאים בראש פרמידת ההשכלה.
    זה גם לא סוד שהיהודים שאתה מדבר עליהם הם דווקא הכופרים והמתבוללים.
    וזה לא סוד שהיהודים הדתיים משכילים פחות מחילונים. והחרדים בכלל שלא נדבר.
    לגבי מספר הכוכבים זה מה שהגמרא אומרת:
    "אמר לה הקב''ה בתי י''ב מזלות בראתי ברקיע ועל כל מזל ומזל בראתי לו שלשים חיל ועל כל חיל וחיל בראתי לו שלשים לגיון ועל כל לגיון ולגיון בראתי לו שלשים רהטון ועל כל רהטון ורהטון בראתי לו שלשים קרטון ועל כל קרטון וקרטון בראתי לו שלשים גסטרא ועל כל גסטרא וגסטרא תליתי בו שלש מאות וששים וחמשה אלפי רבוא כוכבים כנגד ימות החמה"
    כלומר החישוב הוא כזה:
    12*30*30*30*30*30*3650000000
    =
    1,064,340,000,000,000,000
    או בקיצור זה פחות או יותר 1 ו18 אפסים.
    לעומת זאת מספר הכוכבים לפי המדע הוא 1 ו22 אפסים כלומר פי 10,000 מהגמרא.

''האבולוציה כמובן''
    האבולוציה זו רק תאוריה, אם אני אמצא עכשיו בחצר שלי שלד של נמלה עם עצמות עבות ומחושים באורך מילימטר, ואחרי זה אמצא שלד של נמלה עם עצמות קצת יותר דקות ומחושים באורך 2 מילימטר, וכן הלאה, אני לא יכול להסיק שכל אלה זה משהו אחד שהתפתח עם השנים, מי אמר שאלה לא יצורים שונים לגמרי?
    מצד שני, יש משהו בדברי תאוריית האבולוציה, האדם באמת שינה, אולי, במעט מקלסתרון פניו, או עצמותיו, כדי להתאים את עצמו לסביבה. (מה שלא נכון להגיד שהאדם שינה זאת בעצמו, אבל כאן אני חשוב שהדיון שלנו, מי התאים את האדם בהתאם לסביבה בה יחייה) למשל בני האדם שחיים באפריקה, עורם שחור, להגנה מהשמש.
    איך אתה לא מתבייש לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם כלום?? מה אתה יודע על אבלוציה בכלל? רק מה שהמחבת"ים מעוותים ומסלפים ומפריכים את איש הקש שלהם (ולפעמים אפילו לא אותו).
    "רק תאוריה".. גם כוח הכבידה הוא תאוריה, ומי שמפקפק היום בכוח הכבידה פשוט צוחקים עליו ולא לוקחים את דבריו ברצינות. האבולוציה היא באותה רמת אמינות של כוח הכבידה. שניהם תאוריה. כלומר האמת היא שמי שמפקפק באבולוציה ראוי לאותו לעג של מי שמפקפק בכוח הכבידה. רק מה הבעיה? הדתיים לא כ"כ אוהבים את זה שזה לא מסתדר אם האמונות שלהם אז הם התחילו לצאת נגד התאוריה הזו בתוקף, והגענו למצב העצוב הזה שזה נהיה מקובל לחלוק על האבולוציה למרות שאין לך אחוז מהידע שיש למדענים בנושא ואתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    זה גם לא סוד שהיהודים שאתה מדבר עליהם הם דווקא הכופרים והמתבוללים.
    וזה לא סוד שהיהודים הדתיים משכילים פחות מחילונים. והחרדים בכלל שלא נדבר.
    לגבי מספר הכוכבים זה מה שהגמרא אומרת:
    "אמר לה הקב''ה בתי י''ב מזלות בראתי ברקיע ועל כל מזל ומזל בראתי לו שלשים חיל ועל כל חיל וחיל בראתי לו שלשים לגיון ועל כל לגיון ולגיון בראתי לו שלשים רהטון ועל כל רהטון ורהטון בראתי לו שלשים קרטון ועל כל קרטון וקרטון בראתי לו שלשים גסטרא ועל כל גסטרא וגסטרא תליתי בו שלש מאות וששים וחמשה אלפי רבוא כוכבים כנגד ימות החמה"
    כלומר החישוב הוא כזה:
    12*30*30*30*30*30*3650000000
    =
    1,064,340,000,000,000,000
    או בקיצור זה פחות או יותר 1 ו18 אפסים.
    לעומת זאת מספר הכוכבים לפי המדע הוא 1 ו22 אפסים כלומר פי 10,000 מהגמרא.

איך אתה לא מתבייש לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם כלום?? מה אתה יודע על אבלוציה בכלל? רק מה שהמחבת"ים מעוותים ומסלפים ומפריכים את איש הקש שלהם (ולפעמים אפילו לא אותו).
    "רק תאוריה".. גם כוח הכבידה הוא תאוריה, ומי שמפקפק היום בכוח הכבידה פשוט צוחקים עליו ולא לוקחים את דבריו ברצינות. האבולוציה היא באותה רמת אמינות של כוח הכבידה. שניהם תאוריה. כלומר האמת היא שמי שמפקפק באבולוציה ראוי לאותו לעג של מי שמפקפק בכוח הכבידה. רק מה הבעיה? הדתיים לא כ"כ אוהבים את זה שזה לא מסתדר אם האמונות שלהם אז הם התחילו לצאת נגד התאוריה הזו בתוקף, והגענו למצב העצוב הזה שזה נהיה מקובל לחלוק על האבולוציה למרות שאין לך אחוז מהידע שיש למדענים בנושא ואתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל.
    למה האבולוציה היא באותה רמת האמינות של כוח הכבידה?
    בגלל שהיא גם תאוריה?

ודרך אגב, ''אין לך אחוז מהידע שיש למדענים בנושא ואתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל.''

זה לא רק לך, זה לכל אלה שחושבים שהם גם מדענים ויודעים כל חיה אם היא מעלה גרה או סימני כשרות אחרים, שחושבים שהם יודעים הכל וכולם טיפשים.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

"evolution is just a theory, just like gravity. Now go jump of a building".
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    31
    נקודות
    69
    משפט מחץ

למה האבולוציה היא באותה רמת האמינות של כוח הכבידה?
    בגלל שהיא גם תאוריה?

ודרך אגב, ''אין לך אחוז מהידע שיש למדענים בנושא ואתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל.''

זה לא רק לך, זה לכל אלה שחושבים שהם גם מדענים ויודעים כל חיה אם היא מעלה גרה או סימני כשרות אחרים, שחושבים שהם יודעים הכל וכולם טיפשים.
    אני עדיין מחכה שתראה לי את המדענים שמשכילים יותר ממני וממך בנושא שאומרים שארנבת מעלה גירה.ממש בוגר מצדך לזרוק טענה חזרת בסיס,להוסיף את הצירוף "בוא לא נתווכח על זה" שזה מהות הדיון ועוד להכניס לאנשים מילים לפה,לפי שיטתך בתגובות האחרונות אם מישהו מעלה טענה שלא מוצאת חן בעינייך/אין לך ביסוס לטענה הנגדית-אתה תתייחס אליה כסתמית,למה?כי הוא לא מוסמך כמדען,
    שכחתי גם לציין שבמקרה כזה האדם לשיטתך חושב שהוא חכם ואתה טיפש,ממש קורא מחשבות

*אני נכנסתי לפורום פעמים ספורות ויש משהו שמעניין אותי,האם היה אי פעם דיון רציני בין מאמין לאתאיסט על האבולוציה?
    ולא אני לא מדבר על צד אחד שאומר שזאת רק תאוריה וצד שני מראה שזאת לא "רק" תאוריה...
    נערך לאחרונה על ידי alon123425; 28-06-2012 בשעה 04:20.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect