נערך לאחרונה על ידי NBemet; 09-07-2012 בשעה 16:48.
|
|
הוא פרש בגלל שזה כמו לנהל דיון עם מישהו עם פיגור שכלי. זה מתסכל. אתה אדם חסר השכלה, וחסר כל ידע על עולם המדע. אתה חוזר על מנטרות שנתנו לך לשנן מהיום שהיית קטן, ומנהל דיון עם העתק הדבק. לך תלמד (לא מספרי פנטזיה) ואז יוכלו לנהל איתך דיון, חוץ מלהדביק סרטונים (שיוצרייהם גם חסרי השכלה) אתה לא מבין מספיק כדי לדון בנושאים האלו.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
minimax אתה מפגר .
minimax אתה מפגר .
ברגעים כאלה אני מפקפק באבולוציה, לא ייתכן שאנחנו חולקים גנים..
בכל מקרה אני דורש שיחסמו אותו מהפורום. מדובר פה בספאמר שלא מנהל אפילו דיונים. אתם חסמתם אותי על הרבה פחות מפורם יהדות, למרות שנתתי תשובות ענייניות בלבד בנושאים שלקחתי בהם חלק, ולאחר שפניתי למנהלי האתר אפילו שוחזרו לי כל ההודעות שנמחקו ועדיין חסמתם לי את הגישה. בנושא על אבולוציה הבחור מספים לי פה סרטונים של מסע החזרה בתשובה שמדברים על ניסים שלא מגובים בכלל ע"י עובדות, ובכלל לא קשורים לנושא הדיון.
אני נגד חסימות מאחר ואני חשב שלאתאיסטים אין מה להסתיר, ובשום דיון לא ראיתי שמאמין כלשהו הצליח להציג עמדה שמחזיקה. וכמעט בשום דף אטאיסטי באינטרנט אין חסימה, אבל פה מדובר כבר בהספמה ואני דורש טיפול.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.