הטירונות נדחתה ביום (זזה למחר)
לפנות להכי חמודות? לא טוב למטרות שלי. הייתי צריך לפתוח הרבה, ואם הייתי מסנן ככה הייתי פותח רק שליש-חצי.
בשביל שיפור צריך הרבה תרגול ובשביל זה צריך לא לסנן יותר מדי. לפחות בהתחלה.
סגרתי 4 מספרים, מרחתי תזמן ולא התקשרתי אז הן די מסננות חח. אבל חפיף. אני מתכוון למחוק את המספרים האלה עוד מעט כדי לפתוח "דף חדש".
וכן, הייתי צריך ללחוץ חזק על להוציא מספר ב50 האחרונים, אבל לא התמקדתי בזה באותו זמן ולא חשבתי על זה, כל מה שיהיה לי בראש היה לפתוח כמה שיותר. הייתי יכול להשקיע יותר בסטים ש"דחו" אותי ואיכשהו שהוא המשכנו לדבר. שום דבר קריפי, הם נהנו מאוד. ראיתי
מעכשיו אני אלמד לשים דגש על האיכות.
חח אני לא מספיק לטעות חח. וזה אחלה איכשהו.
תודה על הליווי הצמוד לאורך כל הדרך, תרמת לי פה הכי הרבה, you know that
כן אה? חחח צודק. בקשר לסוף ההודעה, כתבתי לתום שסגרתי 4 מספרים וזה.. יש שם עוד קצת פירוט (ממש קצת חח, לא היה הרבה לספר)
תודה אחי.
אז הפרוייקט נגמר בתכלס, השארתי את זה על 193 משלוש סיבות:
1) נולדתי בינואר 93 וזה מספר מגניב, במיוחד שהוא יצא בלי כוונה.
2) יש לי דברים שאני רוצה להשקיע בהם לפני הטירונות, תחיביבים אחרים.
3) עוד 7 לא יעשה כזה הבדל חח, חבל על המאמץ חח.
מילות סיכום
וואלה תכלס לא יצאתי כל יום אבל היה שיפור, זה בטוח:
תגובות לכל אחד מה-5:המטרות של התוכנית:
1) להשתפר בפיקאפ.
2) להגיע למצב שאני פותח סטים בלי לצאת במיוחד לסארג'. (נכון לרגע זה, לא נוח לי, אין לי חשק. אני מהמר שזה נובע מפחד).
3) להנות.
4)להגשים את עצמי.
5)לשפר את הביטחון שלי.
1) זה בטוח קרה. לפני התוכנית פתחתי 100 וסגרתי 4-5 פייסבוקים. בתוכנית פתחתי כמעט 200 וסגרתי 4 מספרים. הפסקתי לקחת פייסבוקים. הכרתי אחלה בנות, הרבה. היה ממש כיף. פתחתי קבוצות, בנות נשואות, או סתם בנות 27. גם 28. והיו לי גם אחלה שיחות עם אחת בת 27, ועוד אחת בת 23 עם חבר(או נשואה, לא זוכר). את שתי אלה אני זוכר טוב. זה 2 מתוך הרבה. לא לקחתי הרבה מספרים אבל מאוד נהנתי.
לפני התוכנית כישורי השיחה שלי היו לא מספיק טובים, ובתוכנית הם השתפרו.
2) הצלחתי, חופשי. וחוסר החשק נעלם. לדגומא ביום שבת כשהלכנו לראות סרט נטו, חבר שלי ראה בחורה (אני לא שמתי לב), אמר לי, הסתובבתי, פתחתי, אמר שהיא מחכה לחבר שלה, וחזרתי לחברים שלי וראיתי את הסרט.
חוץ מזה, אם אנחנו יושבים לאוכל גלידה לפעמים אני קם לרגע מהשלוחן ופותח קבוצה של בנות חמודות , סתם כי זה כיף.
אז גם על זה אפשר לסמן V.
3) חח כתבתי על זה במספר 1. נהנתי! מאוד! אני מת לצאת שוב אבל יש לי התחייבות קודמות. עכשיו סראג'ים ובכלל לפתוח בנות נראה אחרת, כי אני יודע כמה שזה מתגמל.
4) וואלה כן, הגשמתי את עצמי. ההגשמה העצמית הפוטנציאלית שלי בחיים היא במיוחד בתחום הפיקאפ.
5) חח ברור ששיפרתי. בסארג האחרון דיברתי עם שתי בנות והן היו כל כך מהופנות לרגעים מסוימים שאני זוכר... מדהים. אני זוכר את המבט הנעוץ בי
(לא לקחתי מספר כי לזאת שפתחתי יש חבר ואת השנייה לא שאלתי. הטעות היא שפתחתי רק אחת מתוך ה2 ולא את שניהם ביחד.)
אז הגשמתי את כל חמשת המטרות.
אני רוצה להגיד תודה קודם כל לתום על הליווי הצמוד ממש מהרגעים הראשונים (ועד האחרונים חח, כבוד!), הבן אדם שאל, התעניין, דחף, תמך, הגן ("הוא לא צריך לפתוח ליד ההורים שלו אם לא בא לו") ובעיקר לימד אותי תובנות חשובות. אז תודה רבה, מעריך מכל הלב.
שפיץ על אתה!
ותודה גם לכל השאר, לכל אחד שהגיב, תומר, רוי, פרסיי, יטינגר.
עוד משהו שלמדתי וגם ציינתי אותו נראה לי, זה שפיקאפ לא צריך להיות עדיךות ראשונה, וגם לא שנייה. מדי פעם זה בסדר לעשות דברים במקום לצאת לשטח. כי הייתי יכול לדפוק פגישות עם אנשים שאני בקושי רואה בדר"כ ולא לקנות לעצמי דברים שאני פאקינג צריך, ולא לקחת ימי מנוחה להתרעננות או סתם להסתלבט כי בא לי חופש, ולסיים את הפרוייקט עם 400 פתיחות במקום עם 200.
אבל זה לא היה שווה את זה.
צריך להשקיע בפיקאפ, אין ספק, אבל תמיד במידה, לא בקיצוניות.
לפני ridin' solo פתחתי 100 , בפרוייקט פחתתי 200.
עשיתי פי 2 ממה שפתחתי "כל החיים". (התחלתי ב28/02/12 (קרדיט לcats lover שהוציא אותי לסארג' הזה, השפיע עליי הרבה הבחור)
עשיתי בעיקר את הDC והפסקתי שהגעתי לשלב 10, ועשיתי את שלב 10 אולי עוד 2-4 פעמים. ראיתי מה מצפה לי בשלבים הבאים וזה נראה לי דפוק. הקיצר, שאלתי 40 בנות מה השעה לפני תחילת הפרוייקט וזה די מראה שאני לא צריך את הDC יותר.
תכלס רציתי לסיים את הDC ולסמן V על התוכנית כי כי ממש עזרה לי, אבל זה יהיה בזבוז זמן לשאול בנות מה השעה במקום לפתוח אותן בישיר.
מחר טירונות (עכשיו 12 וחצי ומחר ב8 וחצי אני שם), אני אבוא להגיב בסופי השבוע אם יהיה צורך.
לא בא לי לסיים פה אבל באמת היה כיפי ומתגמל ותורם ואני די צדקתי שיהיה מפחיד בהתחלה ואז יהיה כיף.
(לפני הפרוייקט לא יצאתי לסארג'ים, את כל ה100 פתחתי כדרך אגב, אם זה אחרי הDC או סתם כשהייתי בקניון עם חברים).
כמובן שכלום עוד לא גמור, יש לי עוד מלא מה ללמוד.
אבל אני חושב שמעתה ואילך אני לא אספור יותר כמה אני פותח, גם אם אצא לסארג'ים.
אני אשקיע בתכל'ס : לדחוף את השיחה ולהוציא ממנה כמה שיותר (גם אם זה לא הרבה בהתחלה).
תודה על הבמה! פיקאפ זה כל כך כיף...אחח

ציטוט ההודעה