|
|
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
איראן או ישראל בויכוח מתמיד ענקי, במוקדם או במאוחר ידעו שתהיה מלחמה, ארה"ב ורוסיה עסוקות בבעיות משלהן שיותר חשובות להם כרגע, אבל תאמין לי שברגע שתפתח מלחמה שלנו ושל איראן הם יגיעו לקרב.
ואיך לא תהיה מלחמת עולם שלישית? ישראל ואיראן יפתחו בזה, הרוסים יצטרפו לצד של האיראנים וארה"ב תלך על הזדמנות למלחמה נגד רוסיה ותצטרף לצד שלנו, כוחות נאט"ו יתגברו את האמריקאים והסינים עם הצפון קוראינים ילכו לצד של איראן ורוסיה בהתחשב לשנאה שלהם לארה"ב כמובן שככל הנראה חלק ממדינות ערב גם יתגברו את איראן. ואחרי שתספור כמה מדינות יש בנאט"ו, אתה תבין לאן זה יגרר..
ממ ניראה לי היה מה שהיה במלחמת העולם ה2 אירן תיבגוד ברוסיה תחוש את עצמה הכי חזקה ואז היה כך האמרקאים מזיינים את הסינים והרוסים נכנסים באירן
עם אתם חושבים שלרוסיה כל כך משעמם לתקוף את ישראל הרי ברור שהיא תמחק אותנו ביום
פחחחחחחחחחחחח איפה אתה חייי עלק לישראל יש עשרות פצצות אטום לך תחזור לישון וגם ניראה לך יזרקו פצצות אטום
הנשק הגרעיני קיים כדי להתריעה את האוייב ולא כדי לתקוף אותו ישר עם הנשק
נערך לאחרונה על ידי Gots; 19-08-2012 בשעה 20:38.
איראן מתגרה בנו וחבל... יהיה קשה אבל בסוף ננצח..!
וואי וואי בא לי להגיב פה לכולם כמה אתם טיפשים אני פשוט לא יכול להגיב לכל דבר מטומטם שנכתב בנושא הזה.
בכלל שמתי לב שהבעיה העיקרית פה היא הבנת הנקרא. מישהו אומר משהו ואז בא איזה גאון מתווכח איתו על דבר שהוא לא הבין בכלל..
מה דעתכם לקרוא ולהבין לפני שאתם מגיבים??
Super PIPPO ממה ששמתי לב אתה הכי חיי בסרט בכל הפורום הזה... תגיד מה אתה ראש האום? ארהב תעזור לזה זה יבוא לפה רוסיה חיילים של איראן סין תבוא לעזור להם אחר כך איראן יבגדו ברוסיה ואז בסוף רוסיה תכנס באיראן ותעזור לארהב?
פשששששששששששששששששששששששששש אח שלייי איזה גאון אתה אין דברים כאלו בוא תספר לי ולכל הפורום איך הגעת למסקנות המפגרות שלך? מה רוסיה שלחה לך מכונת זמן? ראית? או שזה כדור בדולח? מכשפה? מגדת עתידות? אני חייב לדעת את השיטה בטח אתה גם זוכה בלוטו בכל הגרלה לא? או שאתה הולך על זכיות קטנות בווינר שלא ישימו לב? חחחחחחחח איזה חיי בסרט אתה יאללה חושב אתה ראש מנהיגי העולם? מי אתה בכלל שאתה בא ומספר לנו את העתיד של כדור הארץ ב4 משפטים עם כל כך הרבה ביטחון? אני לא מצליח להבין כמה אתה טיפ-ש אין דברים כאלו אני אפילו לא יצטט את ההודעות שלך כי כל הודעה שאתה כותב אתה רק מראה כמה אתה מטומטם ואם מישהו פה בפורום מקשיב למילה שיוצאת לך מהפה הוא עוד יותר מטומטם ממך.
התמיכה של רוסיה באיראנים זה אך ורק אינטרס אתם מביאים לנו דלק אנחנו מביאים לכם נשק שאיראן תעלה באש תאמין לי רוסיה לא תקפוץ על ההזדמנות לכבות אותה.
לארהב יש אינטרסים כמו האינטרס שהיה להם בעיראק. הכל חארטה. רצו לשחרר את כווית אחרי שעיראק כבשו אותם רצו להרוג את סאדם רצו להשמיד נשק אטומי שלא היה בכלל בעירק רצו להשמיד מלא נשק כימי שמעולם לא נמצא בעיראק..
ותכלס? מה הם באמת רצו?
נפט
הדבר היחידי שמניע את העולם הנפט... הזהב הנוזלי.. ארהב משנת 2003 עד 2011 שתו לעיראק את כל הנפט שהיה להם
והם לא עשו את זה רק להם הם עשו את זה לעוד מלא מדינות
נכנסו, הרסו גזלו לקחו והלכו והשאירו הכל ככה בתוהו ובוהו זה קרה כבר באפגניסטן וקרה בעוד מלא מדינות.
אבל זה לא מעניין זה רק מראה מה האינטרסים של כל המעצמות.
אנחנו לא חברים של ארצות הברית!!!!!!!!!!!!! לא חברים של אף מעצמה!!!!!!!!!!!!!! לנו יש רק את עצמנו!!!!!!!!!!!!! ארצות הברית צריכה אותנו כאן כי אנחנו אחד המקומות הכי אסטרטגים במזרח התיכון אנחנו האמצע של הכל.
איראן תשמיד אותנו? אני לא מבין איך ערבי חסר שכל יכול לאיים איום כזה בידיעה שיש לנו 2000 פצצות אטום מתחת לכל ישראל כדי להשמיד לא רק את העולם שלנו גם את הירח וגם עוד כמה כוכבים... מה נראה לכם שנהיה על סף השמדה אנחנו נשתוק?
אם יש לכם אקדח בקרבת מקום, וכמה אנשים באים אליכם עם חרבות. יתחילו לחתוך אתכם. אתם רואים שאתם הולכים למות, אתם לא תשתמשו בנשק?
יופי אז אותו דבר פה. גם אם כל הערבים בעולם כולםםםםםםםםםם ינסו למחווק את ישראל מהמפה ישראל תגיב בכל כוח שיש ברשותה ואתם רק יכולים להסיק מה יש לנו מתחת לאדמות.
ואם הנבואה של SUPER PIPPO תתגשם ורוסיה וסין יתקפו בכל הכוח עם צפון קוריאה ויפן וכל העולם יתקוף אותנו לא משנה מי עדיין יושבים לך כמה ממנהיגי ישראל מתחת לאדמה רק מחכים שהיא תפתח על כל העולם. אם מה שאמרת יקרה. אפשר לצפות למלחמת עולם שלישית. אבל הפעם זאת לא תהיה מלחמת העולם זאת תהיה השמדת העולם
ולמי שחיי בסרט שישראל לא תשתמש בכוח שיש ברשותה בגלל מה שהעולם יחשוב ושהוא רק בשביל להרתיע. אתם טועים בגדול. לא לקחתם בחשבון את האופציה שאם אנחנו על סף השמדה לא איכפת לנו מה העולם חושב. אנחנו לא באירופה. אין לאן לברוח
אם אנחנו מתים, אנחנו מתים.. ותאמינו לי.... אנחנו לא נמות לבד
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 20-08-2012 בשעה 13:43.